|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
13.4.2009 10:18:15   
Anonimen
dan, dan

evo tkole je našmu včer dogajalo brez nogavičk

user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
13.4.2009 10:18:46   
Anonimen
Jutro

Slovenka,saj fino,da imate ze zdaj kres...tega na zalost tu ni,kar malo pogresam.
Spet imamo super vreme.Sem pa vceraj vidla,da smo res v takem delu Nemcije,kjer imamo pozimi malo snega,spomladi-poleti,pa hitro vroce.Pri nas vse ze fejst cveti,medtem ko samo ene 100km stran,je cist drugace.
No,lepo se imejteuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
13.4.2009 10:22:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

dan, dan

evo tkole je našmu včer dogajalo brez nogavičk

user posted image

Iiii,zgledal je navdusenuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Nya,kaj imate nov vozicek,prav lep je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
13.4.2009 10:24:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

evo eno z danasnjega dne...

user posted image

pa balkon,ze malo v cvetju..

user posted image  

......sploh ne morem novih postov odpretuser posted image .
Didlinaa,pojma nimam,vceraj in danes zvecer...ti si mal strajkala 2dni in se koj poznauser posted image

tole sem hotla že zadnjič komentirat - užitkarji ni kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
13.4.2009 10:26:03   
Anonimen
oo kleo - telepatija - kot da bi vedla, da prideš :)

ja, nov voziček mamo od septembra

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
13.4.2009 10:31:22   
Anonimen
Ja telepatijauser posted image ...moz je tamalo ven peljal,da malo pospravim,jaz pa na rruser posted image .
Bom dala kasneje,zvecer no,na fb mal slikic od vceraj...najhujsa je ena najina s Tali,na enem-zame,vlaku smrtiuser posted image ,da vidite mojo zgrozeno faco.Vsakic,ko pogledam sliko,se rezimuser posted image user posted image user posted image .
Nya,ful mi je vsec vas vozicek,püa fino,ker ni cist enobarvenuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa res grem.Pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
13.4.2009 19:06:44   
slovenka
Nya, lepi ste - ko vidim slikico, se šele spomnim, kako je pri nas voziček passe. Ni šans, da bi tako sedela notri, nazaj nagnjena, niti naprej nagnjena več noče biti, sploh nogic ne pokrči, ko jo dajem v voziček, potem pa jeza in jok... Ubogi voziček. user posted image

Mi smo bili pa danes v termah, je tako uživala, da ni za verjet, smo vragolije delali in se je smejala kot odrasli in cvilila... Potem pa 2 uri spala... user posted image

Imam malo težave z znanci, ki že dolgo hodijo k nam, pa ne pridejo - v bistvu zato, ker oni pokličejo 5 minut prej, kot bi prišli, mi imamo pa zmeraj nek plan, nekam gremo in potem rečemo, da ne moremo in zdaj že izpade, da jih nočemo. Samo ne razumejo, da bi bilo fajn, če nam par dni vnaprej povedo, bi si rezervirali za njih, če pa drugim obljubimo, pa ne moremo preklicati... Ali kako se vam to zdi? Če obljubite, da pridete k staršem na kosilo, pa potem kdo naenkrat pokliče, da bi prišel na obisk, prekličete staršem? Meni se ne zdi vljudno, ker mama kuha več, ker nas pričakuje... Ampak ti pač ne morejo nič vnaprej povedat, tako da bo zgleda tudi v bodoče tako kot doslej. Vikende in praznike imamo res splanirate. RAvno danes zjutraj so klicali, pa smo šli k stricu od moža, potem pa direkt v toplice, sedaj smo pa prišli domov ob 18h in poklicala k tistim, jim je pa že prepozno... Ne morem pomagati. Saj ne moremo iz toplic po 2 urah user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
13.4.2009 19:07:12   
slovenka
Nya, kako pa to, da imaš novi voziček? Kaj je bilo s starim?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
13.4.2009 19:13:44   
slovenka
Moram še tu vprašati - a od vas že katera malega vozi na kolesu? Sem izvedela za sedež za na kolo, ki se spredaj namesti. Zdi se mi, da bi bilo naši to všeč - bi kam šle, ker z vozičkom ne gre. Kaj mislite o tem? Lepo počasi bi se peljale. V avtu se recimo ful rada vozi, voziček je pa user posted image Ne vem, ali zato ker nič ne brni ali kako - ker bicikl tudi ne bo. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
13.4.2009 19:27:18   
lunca14
Slovenka ti jo kar daj na kolo,jaz bi ga tud vozila,pa me je strah da ga bom kje zvrnila,ker sem bolj štoraste sorte,to pri nas počne oči vozi otroke na bajku.Delam večerjo zato,bom odšla..............

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
13.4.2009 19:32:19   
slovenka
Hm, lunca, ta sedež ima pasove, da jo pripnem, pa mislim, da bi morale biti ok user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
13.4.2009 19:56:07   
lunca14
Vsi sedeži za kolo imajo pasove,samo na čelado ne pozabi.Kar pa se obiskov tiče,jih pokliči in jim povej,da je najbolje da se dogovorite za en termin,ker se drugače ne boste videli,malo se pošali pa bo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
13.4.2009 20:24:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Vsi sedeži za kolo imajo pasove,samo na čelado ne pozabi.Kar pa se obiskov tiče,jih pokliči in jim povej,da je najbolje da se dogovorite za en termin,ker se drugače ne boste videli,malo se pošali pa bo.

Ja, lunca, sem ji že rekla, da bi bilo fajn, če bi mi vnaprej povedala, pa je samo rekla aha, ali pa zadnjič v stilu, ja, kako pa naj jaz vem, kaj bo prihodnji vikend, kje je še to user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
13.4.2009 20:42:14   
lunca14
Ja pol ji pa reč,da se ne boste zelo dolgo videli,če je tako.........

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
13.4.2009 20:46:39   
*Mojca*
slovenka sedeži za spredaj so do 15kil, za zadaj do več. Dokler je otrok manjši priporočajo da je spredaj, pa kolo je bolj stabilno če je spredaj. Mi smo tudi v fazi kupovanja sedeža in bomo vzeli najverjetneje Hamaxa za zadaj. Ima pa narejeno zadaj tako lukno, da pripneš čelado, da otroku ne omahuje glava med vožnjo če zaspi.

Evo link: http://otrocarije.blogspot.com/2008/04/otroki-sedei-za-kolo.html

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 13.4.2009 20:47:23 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
13.4.2009 20:57:57   
slovenka
Mojca, po mojem bo potem ta do 15 kil pri naši fajn do OŠ user posted image user posted image user posted image
Bi jo raje spredaj vozila. Bomo pa potem Hamaxa kupili, ko bomo dobili drugega dojenčka (prej kot bo šla Sofija v OŠ user posted image ), pa bo ona zadaj... To si zdaj jaz tako predstavljam, samo praktično sigurno ne bom znala dveh vozit na biciklu. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.4.2009 20:58:41   
slovenka

Ja pol ji pa reč,da se ne boste zelo dolgo videli,če je tako.........

Saj mojemu možu bi tako bilo še najbolj všeč user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.4.2009 21:01:12   
*Mojca*
Jaz se bojim da če jo daš enkrat spredaj se pol noče furat zadaj, al pa je to samo moja fobija user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Itak pa računam na to, da se bo še enkrat ohladilo in bom pridobila nekaj časa za razmislek in nakup user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.4.2009 21:13:01   
slovenka
To je samo tvoja fobija user posted image user posted image user posted image

Ma, kako lahko računaš na poslabšanje vremena? user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.4.2009 21:56:28   
Anonimen
Ojuser posted image

Slovenka,glede sedeza ti ne morem biti prav v pomoc,ker jaz sem Tali pricela vozit pri 2letih in to zadaj.
Sem pa tudi sama,tako kot Lunca,bolj storaste sorte,samo na sreco ni bilo nikoli nobene nesrece,le enkrat sem skoraj v jarek zgrmela,ker sem tamalo nazaj nekaj pogledala,spredaj pa prepaduser posted image ...se zdaj mi je slabo,ko se spomnim,kaj vse bi lahko bilo.
Kaj pa tisto za zadaj pripet h kolesu,kot ena prikolica za otroka...to se mi zdi bolj varno...edino ce pozabis,da zadaj nekaj slepasuser posted image user posted image .

Obiski pa...sigurno se jim cudno zdi,zato jim moras povedat,da ste vi pac bolj leteci,bi jih zelo rada sprejela,le kak dan se naj prej najavijo.Saj imas jezik,a ne??Daj,hecam seuser posted image .Res pa,povej,pa je.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.4.2009 21:57:04   
lunca14
Evo prihaja  vremenar,ki gre tudi spat,jutri je nov delavni danuser posted image
http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.4.2009 21:57:59   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, lunca, sem ji že rekla, da bi bilo fajn, če bi mi vnaprej povedala, pa je samo rekla aha, ali pa zadnjič v stilu, ja, kako pa naj jaz vem, kaj bo prihodnji vikend, kje je še to user posted image

No, kleo, zdaj pa še za tebe - beri zgoraj user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.4.2009 22:00:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

[/quote

Aja,soory,to sem spregledala.Ja,pol naj gre pa nekam v 3krasneuser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.4.2009 22:01:27 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.4.2009 22:03:14   
lunca14
Ja kleo,še dobro,da si se ustavila pravočasnouser posted image user posted image ,kar pa se tiče prikolice,te so dobre,če imaš namen veliko kolesarit,ampak nepo  mestu,ampak ,da greš na izlet,so bolj nerodne,za po pločnikih,pa še te so bolj namenjene,potem,da furaš dva otroka,to  smo mi razmišljali,ko mamo tri,oči da dva v prikolico,jaz pa enega spredaj.............no hočem reči,oči še enega spredaj,pa še zadaj ma placuser posted image user posted image user posted image .....................nič dečve jaz grem šlaf-šlaf..................aja,kleo,jutri začnem z dieto,uno saj vešuser posted image ............pa eneju,sem dala stran plenico,se je 4x polulal v hlače,ampak to ga pa moti,če je pa mokra plenica,je pa ok,tako,da bom kar vstrajala brez,bom pa malo več prala.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.4.2009 22:10:33   
Anonimen
Lunca,sploh mi ni na misel padlo,kako vi furate s tremi mulcki.To je pa ze fajn akcijauser posted image .
Saj jaz za prikolico nisem,saj pravim,da sem storasta,bi ziher pozabila,da imam nekaj zadajuser posted image ...moz je pa sploh akrobat.Se je drsati in rolati naucil v enem dnevu,pa ga ni prav nic strah,leti kot raketa,jaz pa kot po jajcih,pa se pademuser posted image user posted image .
Eneja bos pa zdaj lazje navadila,ker bo toplo in niti ne bo tolk oblecen...sicer pa HB za pralni stroj a ne?user posted image Si te ne predstavljam...reka..potok...ti,pa un ribezn al kaj ze,pa drgni Mujo,no,bolj Fatauser posted image .
Lunca,lahko noc,dobro se naspi.user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.4.2009 22:12:11 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.