slovenka
|
Nya, lepi ste - ko vidim slikico, se šele spomnim, kako je pri nas voziček passe. Ni šans, da bi tako sedela notri, nazaj nagnjena, niti naprej nagnjena več noče biti, sploh nogic ne pokrči, ko jo dajem v voziček, potem pa jeza in jok... Ubogi voziček. Mi smo bili pa danes v termah, je tako uživala, da ni za verjet, smo vragolije delali in se je smejala kot odrasli in cvilila... Potem pa 2 uri spala... Imam malo težave z znanci, ki že dolgo hodijo k nam, pa ne pridejo - v bistvu zato, ker oni pokličejo 5 minut prej, kot bi prišli, mi imamo pa zmeraj nek plan, nekam gremo in potem rečemo, da ne moremo in zdaj že izpade, da jih nočemo. Samo ne razumejo, da bi bilo fajn, če nam par dni vnaprej povedo, bi si rezervirali za njih, če pa drugim obljubimo, pa ne moremo preklicati... Ali kako se vam to zdi? Če obljubite, da pridete k staršem na kosilo, pa potem kdo naenkrat pokliče, da bi prišel na obisk, prekličete staršem? Meni se ne zdi vljudno, ker mama kuha več, ker nas pričakuje... Ampak ti pač ne morejo nič vnaprej povedat, tako da bo zgleda tudi v bodoče tako kot doslej. Vikende in praznike imamo res splanirate. RAvno danes zjutraj so klicali, pa smo šli k stricu od moža, potem pa direkt v toplice, sedaj smo pa prišli domov ob 18h in poklicala k tistim, jim je pa že prepozno... Ne morem pomagati. Saj ne moremo iz toplic po 2 urah