Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pa nič, pa vedla ne boš. Sem prebrala pomembno "informacijo" ...grem tamalo nahranit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:22:44
|
|
|
|
lunca14
|
Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlico .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:26:57
|
|
|
|
*Mojca*
|
Tina se mi je zdelo, ampak nisem vedla če mate še kake urološke probleme, prostata pa to No, pol bomo pa drugo poletje uvajali kahlo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlico . Ampak smešno pa je na začetku. Se spomnim, ko je mela nečakinja pojočo kahlico. Sploh ni mogla kakat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:32:39
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlico . Ampak smešno pa je na začetku. Se spomnim, ko je mela nečakinja pojočo kahlico. Sploh ni mogla kakat. Tako kahlico je kolegica kupla za svojega malčka..in so ga posedli in ko je začeli peti seje ustrašu in drl ko da se mu je nekaj najhujšega nardilo-. Ni ji uspelo, da bi se navadil..je mogla kahlo zamenjat. Jaz mam drgač eno tako...k ma zraven ročaje za držat...in sem Anjo zadnjič posedla..ji je blo fajn gor sedet...ampak midve sva to kar oblečeni prakticirali . Drgač pa Nejc ni bil fen kahlice...je hotu na wc tko kmidva...in pol se je ob straneh držal...saj mal je hodil..ampak ne doldo na kahlo.kar wc. Tko da zdaj razmišljam, da bi za Anjo pol tud kmal tist nastavek za školko kupla...da se iz kahle čimprej navadi na WC. Te kahle mi je ful zoprno pucat...če me razumete
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Te kahle mi je ful zoprno pucat...če me razumete Aha.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:35:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
Zdej me je pa kap. V Cityparku je enga tipa pičla črna mamba. Zdej imajo eno razstavo kač in podobne golazni in tipa je pičla ta kača. In ker v slo ne znamo tega zdravit ga peljejo v Munchen. Mislim...še dinozavre pa slone naj peljejo v Cityja... http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-cityparku-ugriznila-strupenjaca.html
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 31.3.2009 14:38:31 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,jaz te ne razume...saj ni treba pucat,ven zlijes in je . Tali je imela pojoco kahlico-kuzka in se je ni bala . Didlinaa,tut tebe ne razumem...kakala,pa pacenje,.... ves kaj se je pa moja naucila,ko pukne ali se pokaka,naredi brrrr...tko nekako,sicer ne vedno. Meri je rekla,da je bilo kosilo odlicno,je vse pojedla,zdaj ze pancka .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Zdej me je pa kap. V Cityparku je enga tipa pičla črna mamba. Zdej imajo eno razstavo kač in podobne golazni in tipa je pičla ta kača. In ker v slo ne znamo tega zdravit ga peljejo v Munchen. Mislim...še dinozavre pa slone naj peljejo v Cityja... OMG.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meri je rekla,da je bilo kosilo odlicno,je vse pojedla,zdaj ze pancka .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:39:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ok, tole z Munchnom so očitno na radiu zapretiravali
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ok, tole z Munchnom so očitno na radiu zapretiravali sem brala članek ja, pa ga je sam mal strupenjača piknila. Sej to ni nič v primerjavi z mambo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:43:22
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ma ja, to sem prej slišala po radiu in napisala. Pol sm pa videla da ni nič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:46:14
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ampak danes raje ne grem v Cityja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:58:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla. Grem jaz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:02:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla. Grem jaz ajd pejd, pa ujemi tisto kačo ki je utekla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla. Grem jaz Taprava se je oglasila, ki se boji že vsako malenkost. ena muha leti, pa moraš zbežat stran.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:19:25
|
|
|
|
anaj22
|
punce res rajš ne hodit v CP pa ne sam za rad kač, morte pazit da vam kej (gradbeni material al pa kakšen delavec) na glavo ne pade to je čista džungla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla. Grem jaz ajd pejd, pa ujemi tisto kačo ki je utekla V lov bom Tali poslala,ker kace obozuje..........ce je v sobi pajek,komar,da vidta paniko........ampak kac se pa ne boji
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Ampak danes raje ne grem v Cityja prpa. hec hec..sej jest tud nebi šla. Grem jaz Taprava se je oglasila, ki se boji že vsako malenkost. ena muha leti, pa moraš zbežat stran. Ti to o meni...kej ne vem??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 15:27:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
A ti s kačami so tisti, ki po celi Sloveniji krožijo in imajo razstave kač, pajkov in podobne golazni? Pred nekaj tedni so imeli eni Nemci razstavo v Brežicah.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 16:57:21
|
|
|
|
Samsa
|
dan dan... Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm. Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko. Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 17:05:51
|
|
|
|
alea01
|
Lunca imata z Majem isti fru fru . Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic.... Slikamo, slikamo...tudi spontano. Sam tamala takoj ko vidi fotič se začne nastavljat in pozirat . Pa res takih slik nič ne dam kazat . Verjetno zato, ker take ponavadi jaz slikam z svojim fotičem, ko se pa oči zraven spravi z svojo mrcino, je pa to čist neki drugega in pol tiste moramo kazat naokoli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?