|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 14:04:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pa nič, pa vedla ne boš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prebrala pomembno "informacijo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem tamalo nahranit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
31.3.2009 14:22:44   
lunca14
Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlicouser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
31.3.2009 14:26:57   
*Mojca*
Tina se mi je zdelo, ampak nisem vedla če mate še kake urološke probleme, prostata pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pol bomo pa drugo poletje uvajali kahlo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.3.2009 14:27:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlicouser posted image .

Ampak smešno pa je na začetku.user posted image Se spomnim, ko je mela nečakinja pojočo kahlico. Sploh ni mogla kakat.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
31.3.2009 14:32:39   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ampak smešno pa je na začetku.user posted image Se spomnim, ko je mela nečakinja pojočo kahlico. Sploh ni mogla kakat.user posted image

Tako kahlico je kolegica kupla za svojega malčka..in so ga posedli in ko je začeli peti seje ustrašu in drl ko da se mu je nekaj najhujšega nardilo-. Ni ji uspelo, da bi se navadil..je mogla kahlo zamenjat. Jaz mam drgač eno tako...k ma zraven ročaje za držat...in sem Anjo zadnjič posedla..ji je blo fajn gor sedet...ampak midve sva to kar oblečeni prakticiraliuser posted image .

Drgač pa Nejc ni bil fen kahlice...je hotu na wc tko kmidva...in pol se je ob straneh držal...saj mal je hodil..ampak ne doldo na kahlo.kar wc. Tko da zdaj razmišljam, da bi za Anjo pol tud kmal tist nastavek za školko kupla...da se iz kahle čimprej navadi na WC. Te kahle mi je ful zoprno pucat...če me razumeteuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
31.3.2009 14:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Te kahle mi je ful zoprno pucat...če me razumeteuser posted image  

Aha.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
31.3.2009 14:35:39   
*Mojca*
Zdej me je pa kap. V Cityparku je enga tipa pičla črna mamba. Zdej imajo eno razstavo kač in podobne golazni in tipa je pičla ta kača. In ker v slo ne znamo tega zdravit ga peljejo v Munchen. Mislim...še dinozavre pa slone naj peljejo v Cityja...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-cityparku-ugriznila-strupenjaca.html

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 31.3.2009 14:38:31 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 707
31.3.2009 14:37:08   
Anonimen
Tina,jaz te ne razume...saj ni treba pucat,ven zlijes in jeuser posted image .
Tali je imela pojoco kahlico-kuzka in se je ni balauser posted image .
Didlinaa,tut tebe ne razumem...kakala,pa pacenje,....user posted image user posted image ves kaj se je pa moja naucila,ko pukne ali se pokaka,naredi brrrr...tko nekako,sicer ne vedno.user posted image
Meri je rekla,da je bilo kosilo odlicno,je vse pojedla,zdaj ze panckauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
31.3.2009 14:37:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Zdej me je pa kap. V Cityparku je enga tipa pičla črna mamba. Zdej imajo eno razstavo kač in podobne golazni in tipa je pičla ta kača. In ker v slo ne znamo tega zdravit ga peljejo v Munchen. Mislim...še dinozavre pa slone naj peljejo v Cityja...user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
31.3.2009 14:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meri je rekla,da je bilo kosilo odlicno,je vse pojedla,zdaj ze panckauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
31.3.2009 14:39:02   
*Mojca*
Ok, tole z Munchnom so očitno na radiu zapretiravali user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
31.3.2009 14:42:18   
Anonimen

Ok, tole z Munchnom so očitno na radiu zapretiravali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem brala članek ja, pa ga je sam mal strupenjača piknila.user posted image Sej to ni nič v primerjavi z mambo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
31.3.2009 14:43:22   
*Mojca*
Ma ja, to sem prej slišala po radiu in napisala. Pol sm pa videla da ni nič user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
31.3.2009 14:46:14   
*Mojca*
Ampak danes raje ne grem v Cityja user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
31.3.2009 14:56:50   
Anonimen

user posted image prpa.user posted image user posted image user posted image hec hec..sej jest tud nebi šla.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
31.3.2009 14:58:04   
Anonimen

user posted image prpa.user posted image user posted image user posted image hec hec..sej jest tud nebi šla.

Grem jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
31.3.2009 15:02:38   
*Mojca*

ajd pejd, pa ujemi tisto kačo ki je utekla user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.3.2009 15:09:50   
Anonimen

Taprava se je oglasila, ki se boji že vsako malenkost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena muha leti, pa moraš zbežat stran.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
31.3.2009 15:19:25   
anaj22
punce res rajš ne hodit v CP pa ne sam za rad kač, morte pazit da vam kej (gradbeni material al pa kakšen delavec) na glavo ne pade user posted image user posted image  to je čista džungla user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.3.2009 15:19:49   
Anonimen

ajd pejd, pa ujemi tisto kačo ki je utekla user posted image user posted image user posted image

V lov bom Tali poslala,ker kace obozuje..........ce je v sobi pajek,komar,da vidta paniko........ampak kac se pa ne bojiuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
31.3.2009 15:20:21   
Anonimen

Taprava se je oglasila, ki se boji že vsako malenkost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena muha leti, pa moraš zbežat stran.user posted image user posted image user posted image

Ti to o meni...kej ne vem??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
31.3.2009 15:21:26   
*Mojca*
Pa je res da gre šefe v Munchen...

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-cityparku-ugriznila-strupenjaca.html

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
31.3.2009 15:27:19   
aleksandra silvija
A ti s kačami so tisti, ki po celi Sloveniji krožijo in imajo razstave kač, pajkov in podobne golazni?

Pred nekaj tedni so imeli eni Nemci razstavo v Brežicah.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
31.3.2009 16:57:21   
Samsa
dan dan... user posted image

Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm.
Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko.

Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 724
31.3.2009 17:05:51   
alea01

Lunca imata z Majem isti fru fruuser posted image .

Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic....

Slikamo, slikamo...tudi spontano. Sam tamala takoj ko vidi fotič se začne nastavljat in poziratuser posted image . Pa res takih slik nič ne dam kazatuser posted image . Verjetno zato, ker take ponavadi jaz slikam z svojim fotičem, ko se pa oči zraven spravi z svojo mrcino, je pa to čist neki drugegauser posted image user posted image  in pol tiste moramo kazat naokoliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?