Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:50:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 kok pa Izabela lepo papa hoteli tud men niso všeč, skoz ene ure lovit pa še ful garderobe. Jaz ful obožujem kampiranje (tud divje ) midva sva enkrat kampirala, pa mi ni bilo preveč všeč, tiste reči z umivanjem itd. Ko bova imela že večje otroke, bomo sigurno kdaj še kampirali, samo ni moja najljubša. Moram povedati, ne, če sem že v tej debati o lokacijah. Pa meni hotel nič ne pomeni v smislu rihtanja, sploh ne vidim, zakaj bi morala biti bolj zrihtana kot za apartman. Vem, da imajo nekateri po 4 kufre oblek, najmanj en kufer čevljev..., samo jaz pa ne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:50:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 kok pa Izabela lepo papa aha... prava dama Res je - naša samo vse razdrobi, če jo tako samo pustim Drugače pa tudi lepo papa, odpre usta, dol požre, spet odpre...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:50:55
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drgač pa tole odvajanje od plenice...ja...letos mislim, da nimamo še kaj poskušat..drugo leto poleti..ko so malčki bolj nagci...pa ga pustiš mal nageca in brez pleničke. In mal vidiš, če se kar polula al se že zaveda. Pol pa ga opominjaš in sprašuješ...a te kaj lulat. Ker sam se nazačetku ne bo spomnil. In, če je dovolj zrel...potem proces steče...nekateri pa rabijo dalj časa. In take je najslabše silit in ga kregat, če se v hlače. Dobi strah in frustracije. Pri odvajanju je treba nesreče kar en čas tolerirat, saj gre tudi za psihičen proces . U, Tina, hvala za razlago. Si tudi nisem predstavljala, kako to gre. Tisto o opominjanju mi je prav hecno Jaz menda dolgo nisem sama šla na kahlico, potem sem pa po riti dobla in je sestrica, ki je leto dni mlajša, šla kar hkrati z mano, da ne bi še ona dobila po riti. NE morem verjeti, kako kruta je bila naša mami včasih
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:51:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Odvajanje ali privajanje na kahlico,je tako,kot je že napisala tina,lahko ga date sedaj posedat na kahlico,a ne bo vedel zakaj se gre,mora znat kontrolirat svoj mehur in to je različno od leto in pol pa do petih let,odvisno koliko je otrok zrel.Nima pa smisla ga silit,če še ni zrel,ker narediš več škode,kot koristi.Naši palčki imajo še eno leto časa za kahlico . JA, se spomnim, kako so pri sosedovih, ko je bil moj mrzli bratranec že 6 let star še zmeraj zunaj pred hišo sušili njegov jogi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:51:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drgač pa Nejc ni bil fen kahlice...je hotu na wc tko kmidva...in pol se je ob straneh držal...saj mal je hodil..ampak ne doldo na kahlo.kar wc. Tko da zdaj razmišljam, da bi za Anjo pol tud kmal tist nastavek za školko kupla...da se iz kahle čimprej navadi na WC. Te kahle mi je ful zoprno pucat...če me razumete Hm, ja, jaz sem tudi mislila kupit tisto račko, ki ima ročaje. Samo kako pa taki mali gre na wc za odrasle? A ni previsoko? Drugače pa naša ima tako malo ritko, da si ne predstavljam, kako bi to tam gor sedelo - saj, z nastavkom, pa vseeno. Saj do takrat, ko bo čas, se ji bo že malo odebelila, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:51:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Zdej me je pa kap. V Cityparku je enga tipa pičla črna mamba. Zdej imajo eno razstavo kač in podobne golazni in tipa je pičla ta kača. In ker v slo ne znamo tega zdravit ga peljejo v Munchen. Mislim...še dinozavre pa slone naj peljejo v Cityja... http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-cityparku-ugriznila-strupenjaca.html Mojca, to pa je koristen material za moja predavanja - čezmejne storitve in to
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:51:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčat .Anja se ji je zdaj tu smejala Pa kje jeSaša, da vpraša za žabice O a dela...meni pise da je v obdelavi,naj osvezim stran...kaj si naredila?? Kleo, a nisi ti nekaj komentirala zadnjič, ko je Sofija takole vrtnarila? Naši je to še zmeraj najbolj zanimivo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:51:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Mi že spimo. Jaz jo kar dam ob 19.00 spat kot prej in ni problema. Zaspi takoj in spi do 7ure ali pa še dlje zjutraj Alea, pa kaj se sploh nič ne zbudi v tem času? Naša sedaj tudi hodi spat ob 19h. Danes je izgledala bolj razigrana, pa je vseeno takoj zaspala. Kako je to fajn. Sploh ne morem verjeti, da se to meni dogaja - ko je prej en mesec hodila spat med 22-23h. Je pa tako, da jo moram kje ob 2h malo pobožati, ker se nekaj premetava po kinderpetu, a zaspi naprej, ob 6h ji moj naredi flaško, potem je kakih 10 minut budna, pa se previjeva v tem času, potem pa v francoski zaspiva tam do 9h ali 9.30. Čez dan pa spi dobri dve uri tam od 12-14h. Res ful ful fajn. Tako da spet malo bolj razmišljam, kako velik bo kje moj naslednji trebušček in kake zize šele...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:54:05
|
|
|
|
slovenka
|
No, pa da vam še pokažem slikico, ki jo imam sedaj na namizju: Moj pravi, da jezno gleda, ampak meni se ne zdi, samo proti soncu gleda
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:54:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ojoj RMRM, upam, da se je to z avtom poštimalo Ja, sej poštimalo se bo, sam štumf bo prazen . Mi je dala predračun za mal več kot 4000, pa to naj še ne bi blo vse, drobni material ni upoštevan .Upam da bom uspela kaj z direkcijo uredit, ker se mi ful zamal zdi, da bi sama plačevala. Plačujemo cestno takso...., pol pa pride do prom.nesreče zaradi nezavarovane in neoznačene ovire na cesti, se pa vsi sprenevedajo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako da spet malo bolj razmišljam, kako velik bo kje moj naslednji trebušček in kake zize šele... user posted image user posted image user posted image potem pa kar na delo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, pa da vam še pokažem slikico, ki jo imam sedaj na namizju: Moj pravi, da jezno gleda, ampak meni se ne zdi, samo proti soncu gleda men se nič ne zdi, da jezno gleda, samo sonček ji nagaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, sem ti prišla pomagat, da ne boš imela celo stran monologov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste sedaj vse? Pri nas je Ema danes začela v stajci vstajat , pri kavču ji pa še ne gre, tako da gre na kolena in vleče dol kar ji pride pod roko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:00:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricah Kako ste mi zanimive, tiste, ki hodite vsako leto na isto lokacijo Jaz še nikoli nisem bila na istem, ko je še toliko novih. Letos pa naj bi šli v Poreč v en hotel, kjer je bila moja prijateljica že 3 leta za povrstjo in je priporočala - jo tudi hecam, kako se ne naveliča, ampak je tako zadovoljna. PA gremo preverit Sej na začetku nismo hotil na isto lokacijo. Smo šli vedno drugam, pa vedno je blo kaj, da smo bli nezadovoljni. Zadnje nezadovoljstvo pa je preseglo dno in sva rekla, da na slepo nikoli več. Takrat mi je tud agencija povrnila del plačila, ker je blo res katastrofa. Sva našla eno ful lepo lokacijo na Pagu, nobene gužve, zjutraj sva šla s kolesom ene 10 minut ob morju na kavo in po kruh, otroka sta spala, pol smo pa skup zajtrkovali. Nobenih trgovin, nobenega čakanja v vrsti. Meni je res super. Je pa seveda stvar okusa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:01:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, pa da vam še pokažem slikico, ki jo imam sedaj na namizju: Moj pravi, da jezno gleda, ampak meni se ne zdi, samo proti soncu gleda Kako je lubkana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Lepi ste na slikcah Meri pa očitno obožuje zemljo, sveže prelito z vodo. No, zato pri nas ni niti ene rože v stanovanju. Še titi kaktus, ki je bil na omari kuhinjski, je crknil, ker sem ga pozabila zalit . Samsa, super za Laro RMRM , za 4000€ predračun in še ne upoštevani vsi stroški? Ta je pa huda. Slovenka, super za nanovo govorjeno angleščino-špankedranščino Sej ko padeš not, še porajtaš ne, da že dolgo nisi govoril ingliš. Pa Sofija je cart na dekici v naravi. Sem kaj pozabila? Najbrž. Evo, za vse ostale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
o RMRM dober večer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:04:25
|
|
|
|
alea01
|
ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:04:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Slovenka, sem ti prišla pomagat, da ne boš imela celo stran monologov U, hvala za podporo. Glede vlkih ziz bomo pa še malo počakali. To da zdaj 5 dni fajn spi, še ni dovolj Pa ubogi moj šef, tako komaj čaka, da pridem nazaj, da bi ga kap, če bi rekla, da sem spet . Čeprav itak ve, da slej ko prej bom
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:06:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:06:52
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny, heloo tudi tebi Didlina, ja res je hud znesek. Tud nama ni nič jasno, sploh ker na pogled niti ni tako hudo. Najbol nama je pa čudno, da je računala vse nove dele, pol pa ceno kleparjenja skor 1000. Ne vem no, samo kaj bodo pa kleparil, če so deli novi. Bom vidla, ker če mi ne bodo plačali, bom tko drugo varianto mogla pogruntat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčat .Anja se ji je zdaj tu smejala Pa kje jeSaša, da vpraša za žabice O a dela...meni pise da je v obdelavi,naj osvezim stran...kaj si naredila?? Kleo, a nisi ti nekaj komentirala zadnjič, ko je Sofija takole vrtnarila? Ja, jaz sem,ti nisi. Naši je to še zmeraj najbolj zanimivo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:08:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricah Kako ste mi zanimive, tiste, ki hodite vsako leto na isto lokacijo Jaz še nikoli nisem bila na istem, ko je še toliko novih. Letos pa naj bi šli v Poreč v en hotel, kjer je bila moja prijateljica že 3 leta za povrstjo in je priporočala - jo tudi hecam, kako se ne naveliča, ampak je tako zadovoljna. PA gremo preverit Sej na začetku nismo hotil na isto lokacijo. Smo šli vedno drugam, pa vedno je blo kaj, da smo bli nezadovoljni. Zadnje nezadovoljstvo pa je preseglo dno in sva rekla, da na slepo nikoli več. Takrat mi je tud agencija povrnila del plačila, ker je blo res katastrofa. Sva našla eno ful lepo lokacijo na Pagu, nobene gužve, zjutraj sva šla s kolesom ene 10 minut ob morju na kavo in po kruh, otroka sta spala, pol smo pa skup zajtrkovali. Nobenih trgovin, nobenega čakanja v vrsti. Meni je res super. Je pa seveda stvar okusa. Pa se nista bala, da bi ju kdo ukradel? Kot tisto pupo na Portugalskem...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 21:08:40
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ooooo Sofija ima piknik ....superca si slovenka- včasih kaj zakriči ponoč, ampak to je sekunda...nikoli ne grem do nje...ni potrebe. Večinoma je pa tiho in lepo panča Ura je 21.02...zamujam in zdaj grem Aha, naša pa se prav premetava, se vsede in prekucne na drugo stran in tako. PA v bistvu spi... Če ne bi bilo ograje, bi verjetno kar po stanovanju šla Daj, Alea, ne važi se s moram se Saj naša se tudi premetava. Kroži po celi posteljici, najraje pa spi prečno in ker je predolga ima noge kar v luftu . Jo moram pa obvezno imet v vreči... in da ne govorim kako smrči....jao . Še dobro, da je vsvoji sobici
|
|
|
V katerem poskusu drugič?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?Prvič (
58%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
9%)
Četrtič (
3%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
19%)
Število vseh glasov: 354Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!