lunca14
|
tina...........ja upam,da bo pikica hitro ozdravela ,enej je star dve leti in pol,prej sploh ni hotel slišati o kahlici,sedaj pa kar kaže zanimanje in je bil ful ponosen,ko je zjutraj luli naredil lužico v kahlico,pa tud lunu bo moral vrnit plenice ,tako,da imam v planu do poletja,da bo suh,če bi blo zdaj poletje bi blo super,bi ga pustila brez plenice,pa tud če se polula,zdej pa to ni možno. lonapo.........dobro opravi pri kardiologu kleo.......... bravo meri,še malo pa jo boš lovila po stanovanju alea.......... a moram,kaj rečt,saj veš,da je cuker,in je kot prava grofica-prefinjeno anaj.........kako kaj jaka,če se prav spomnim,že tud hodi ,pa super za rikolico,važiči,mate parcelo na morju,jaz bi tud,no mi tud ponavadi al kampiramo,al smo pa v apartmaju,a mogoče katera ve za kak lep apartma ob morju,da je za male škorce,da ni predaleč,pa ne predrago-tud šparamo ninny......... tvoja je pa tud prava športnica,že sedaj je na kolesu,zdrav duh,v zdravem telesu rmrm............ dan,kako smo kaj?