|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 10:36:18   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hvala za odgovore user posted image

lunca, kaj pa jeziš luna, da joka?user posted image

zaspan je,pa ne bi spaluser posted image ....................................no ampak je zaspal

je pogruntal, da je mama bolj vztrajna user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 651
31.3.2009 10:36:33   
anaj22
kok pa Izabela lepo papa user posted image user posted image user posted image

hoteli tud men niso všeč, skoz ene ure lovit pa še ful garderobe. Jaz ful obožujem kampiranje (tud divjeuser posted image )

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 652
31.3.2009 10:37:09   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

kok pa Izabela lepo papa user posted image user posted image user posted image

aha... prava dama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 653
31.3.2009 10:41:13   
lunca14
tina...........ja upam,da bo pikica hitro ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image ,enej je star dve leti in pol,prej sploh ni hotel slišati o kahlici,sedaj pa kar kaže zanimanje in je bil ful ponosen,ko je zjutraj luli naredil lužico v kahlico,pa tud lunu bo moral vrnit pleniceuser posted image ,tako,da imam v planu do poletja,da bo suh,če bi blo zdaj poletje bi blo super,bi ga pustila brez plenice,pa tud če se polula,zdej pa to ni možno.
lonapo.........dobro opravi pri kardiologuuser posted image user posted image user posted image user posted image
kleo..........user posted image user posted image user posted image bravo meri,še malo pa jo boš lovila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image
alea..........user posted image user posted image user posted image a moram,kaj rečt,saj veš,da je cuker,in je kot prava grofica-prefinjenouser posted image user posted image
anaj.........kako kaj jaka,če se prav spomnim,že tud hodiuser posted image user posted image ,pa super za rikolico,važiči,mate parcelo na morju,jaz bi tud,no mi tud ponavadi al kampiramo,al smo pa v apartmaju,a mogoče katera ve za kak lep apartma ob morju,da je za male škorce,da ni predaleč,pa ne predrago-tud šparamouser posted image
ninny.........user posted image user posted image tvoja je pa tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prava športnica,že sedaj je na kolesu,zdrav duh,v zdravem telesu
rmrm............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan,kako smo kaj?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 654
31.3.2009 10:42:54   
lunca14
samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorjauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 655
31.3.2009 10:44:25   
Samsa

samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 656
31.3.2009 10:46:00   
Anonimen
Pa kje vi vidite Emo na kolesuuser posted image ?????????????????

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
31.3.2009 10:48:15   
Samsa
Kleo: TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
31.3.2009 10:51:56   
Anonimen

Hvala Samsa,kaj bi brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaksen cukrcek si Ema,na kolesu vse v stilu,pa malo slinica nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
31.3.2009 11:33:02   
Anonimen
Jutro. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste delavni že navsezgodaj danes. Mi pa zaspanci na polno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
31.3.2009 11:42:07   
anaj22
lunca- Jaka je en mali vragec, prepuza vse, ob vsako stavr se dvigne, se prime in premika, hodi ob opori sam še ne (HB). Ja prikolca z prcelo je super zadeva, če maš čas in ti služba dopušča saj proste vikende. Uporabljata jo več ali manj moja starša, mi gremo dol na dopust pa za kakšne 3 vikende v letu.
Vidm da si se odločila Luna čim prej navadit na kahlico, jaz bom tud probala ga odvadit od plenic že letos poleti, kahlico je itak že dobil od tetice ob rojstvu.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
31.3.2009 12:01:53   
Anonimen
Ninny...ne vem, ali naj za novo tipkovnico ploskam al jokam. Ti povej!user posted image

jokat, pa res ni trebauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meri se je vceraj zacela prestopat,preprijemat. ...ce bo slo tko naprej bodo drug teden ze samostojni koraki

user posted image user posted image

morje- mi tudi ponavadi hodimo v apartma, sploh odkar je Maša,ker je res tako, kot je RMRM napisala, delaš po svoje, imaš svoj ritem za hranjenje in ti ni treba skoz gledat na uro, da ne boš kosilo zamudiluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
31.3.2009 12:02:28   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat user posted image user posted image user posted image

a si gorenjka?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
31.3.2009 12:03:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Hvala Samsa,kaj bi brez tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaksen cukrcek si Ema,na kolesu vse v stilu,pa malo slinica nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

mal silnce??? Pri nas še vedno teče v potokihuser posted image , je bilo vmes malo zatišje, sedaj pa je spet začela

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
31.3.2009 12:03:58   
Anonimen
Samsa pri nas bo danes tud golažuser posted image , pa kus kus bom zraven naredilauser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
31.3.2009 12:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Vidim, da ste delavni že navsezgodaj danes. Mi pa zaspanci na polno.user posted image

dobro jutro, me smo že vse v polnem pogonuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
31.3.2009 12:07:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Vidim ja. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
31.3.2009 12:10:36   
Anonimen

Vidim ja. user posted image  

Imas dober viduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
31.3.2009 12:13:40   
Anonimen
a maš lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
31.3.2009 12:15:07   
lunca14
Pravkar sem dala fotke iz mobija na računalnik,in vam pokažem svoje škorčke,moje cukerčke,vmes so tudi majeve slike,vam moram pokazat,ker sem ful ponosna nanj,ker zelo lepo riše.............no tuki so moji cukerčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 670
31.3.2009 12:17:01   
Anonimen

a maš lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povecevalo,daljnogled...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
31.3.2009 12:17:02   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

lunca- Jaka je en mali vragec, prepuza vse, ob vsako stavr se dvigne, se prime in premika, hodi ob opori sam še ne (HB). Ja prikolca z prcelo je super zadeva, če maš čas in ti služba dopušča saj proste vikende. Uporabljata jo več ali manj moja starša, mi gremo dol na dopust pa za kakšne 3 vikende v letu.
Vidm da si se odločila Luna čim prej navadit na kahlico, jaz bom tud probala ga odvadit od plenic že letos poleti, kahlico je itak že dobil od tetice ob rojstvu.

..........ne luna,eneja našga tasrednjega,ja vem je problem sledit,ko jih mam tokuser posted image user posted image ,lun bo navrsti,naslednje poletje

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 672
31.3.2009 12:19:15   
Samsa

a si gorenjka?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, se pa učim od gorenjcev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
31.3.2009 12:21:01   
Samsa
lunca: sami lepotci te obdajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fullll lepe risbice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
31.3.2009 12:23:09   
Anonimen
Maj je najstarejsi blondek a ne?Res lepo riseuser posted image user posted image
A je Lun zaspal na gujsniciuser posted image
Enej,on je srednji?,ta je pravi cortiuser posted image ,pa mamica luistna,ceprav je slaba slikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?