|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 17:47:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Lunca imata z Majem isti fru fruuser posted image .

Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic....

Slikamo, slikamo...tudi spontano. Sam tamala takoj ko vidi fotič se začne nastavljat in poziratuser posted image . Pa res takih slik nič ne dam kazatuser posted image . Verjetno zato, ker take ponavadi jaz slikam z svojim fotičem, ko se pa oči zraven spravi z svojo mrcino, je pa to čist neki drugegauser posted image user posted image  in pol tiste moramo kazat naokoliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce se mora,se morauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
31.3.2009 17:52:52   
Anonimen
Evo en filmcek,kako tamala vrtnari...sem ji kar pustilauser posted image

user posted image ..........se kar mi ne delauser posted image ...pol pa slike.

user posted image

user posted image

user posted image

Marisa nakupuje..
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 31.3.2009 18:07:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
31.3.2009 18:06:07   
Tina 28
uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčatuser posted image .Anja se ji je zdaj tu smejalauser posted image

Pa kje jeSaša, da vpraša za žabiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
31.3.2009 18:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčatuser posted image .Anja se ji je zdaj tu smejalauser posted image

O a dela...meni pise da je v obdelavi,naj osvezim stran...kaj si naredila??

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
31.3.2009 18:11:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

dan dan... user posted image

Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm.
Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko.

Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače user posted image

za mere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
31.3.2009 18:13:23   
Anonimen
Meriuser posted image user posted image user posted image pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
31.3.2009 18:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan dan... user posted image

Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm.
Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko.

Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače user posted image

za mere user posted image user posted image user posted image user posted image

Smsa,dobre mere,ocek se bo pa tudi hitro pozdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
31.3.2009 18:17:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Zdaj ves cas nazaj v rozo leze in se dere,ker vec ne smeuser posted image .Bo treba en peskovnik na balkon postavit,pa dudo obvezno v ustauser posted image .

Ninny,ja fino je bla "zoftna"user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
31.3.2009 18:22:21   
Samsa

Meriuser posted image user posted image user posted image pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemljauser posted image user posted image user posted image

ninny... a moraš vse videt? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
31.3.2009 18:32:24   
Anonimen

ninny... a moraš vse videt? user posted image user posted image user posted image

vse,vse mam lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
31.3.2009 19:13:01   
alea01
Mi že spimo. Jaz jo kar dam ob 19.00 spat kot prej in ni problema. Zaspi takoj in spi do 7ure ali pa še dlje zjutrajuser posted image

Marisa, kaka luštna vrtnarka z lepimi ličkiuser posted image . In kaka lepa gre v šopinguser posted image

lunca14- tvoji čmrlji so res tako fletniuser posted image

Lara- user posted image user posted image user posted image  za mere in user posted image user posted image user posted image  da se oček hitro pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
31.3.2009 19:17:19   
Samsa

vse,vse mam lečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ven jih daj ... preveč vidiš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
31.3.2009 19:56:59   
anaj22
Lara za mere user posted image user posted image user posted image
Meri super fotke user posted image user posted image user posted image

Jaka spi, jaz pa moramrač. predati user posted image  tko da bom spet zamudila tahude debate

nočko

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
31.3.2009 20:03:12   
Tina 28
Oh...kolk je Meri luštna na zadnji fotki...tale puloverček in špangica ji prav pašeta.user posted image user posted image

Slovenka...na zs, sem ti napisala eno vprašanje, ki se mogoče vsaj malo dotika tvojega znanja.Bom vesela, če boš prebrala.user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 739
31.3.2009 20:34:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Tako mi papcamouser posted image

user posted image

Kako lepo prijemlje user posted image user posted image user posted image . Mi tega še ne znamo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 740
31.3.2009 20:34:51   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

rmrm............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dan,kako smo kaj?

Lunca, hvala. Danes že mal bolje, že dva dni skačem okrog. Včeraj zaradi avta cela štala, danes pa še ostali opravki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 741
31.3.2009 20:34:58   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat user posted image user posted image user posted image

bravo, bravo user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 742
31.3.2009 20:35:05   
RMRM

lunca: sami lepotci te obdajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fullll lepe risbice user posted image user posted image user posted image

ja, res. Krasni so/ste. Pa risbice so ful lepeuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
31.3.2009 20:36:39   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

lunca: sami lepotci te obdajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fullll lepe risbice user posted image user posted image user posted image

Res je, superca!!!user posted image user posted image user posted image

Tina, hvala za ZS!user posted image

Danes sem Jerneja peljala v vrtec. Tik pred igralnico se je premislil in nikakor ni hotel tja. Tako smo končno šli v mojo službo in bi še kar tam ostala, če ne bi klicalo kosilouser posted image
Še predvidoma 4 mesece sem doma, potem pa gremo delat, v vrtec, varstvo.

Morje--jaz bi šla v kak dober hotel ravno zaradi kuharije. Ampak tudi to trenutno ne znese.
Še najbolje je, če si v apartmaju in hodiš ven na kosila, večerjeuser posted image .
2 urno jutranje kofetkanje pri nas žal odpade. Kaj takega pričakujem leta 2012.user posted image
Komaj čakam
user posted image user posted image .

Izabela--krasotica, itak!user posted image
Pa ne moreš verjet. Vzame hrano iz krožnika, jo nese v usta, krožnik še vedno na miziuser posted image .
Znanstvena fantastikauser posted image

user posted image user posted image user posted image saj jaz sem tud pozabila, da letos najbrž ne bo izvedljivouser posted image user posted image user posted image . Še dobr da je user posted image tako pridkan, da ena urca pa ziher ne uide

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 744
31.3.2009 20:39:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image , ful je dobra, pa kar na smeh ji gre, kot da bi vedla, da ne smeuser posted image

Marisa nakupuje..

user posted image

kakšna cukra cukrasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
31.3.2009 20:41:51   
RMRM
No, glede na to, da ima Hello Kity zakupljeno stran.......

Tina,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjo

Samsa, lepe mere tvoje princeske user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 746
31.3.2009 20:48:58   
alea01
ojoj RMRM, upam, da se je to  z avtom poštimalo

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 747
31.3.2009 20:49:21   
slovenka
Ojla pupe,

danes sem se kar dobro odrezala v angleščini - se mi zdi, moram pri eni študentki preveriti (saj ne bo upala kritizirati user posted image user posted image user posted image ). Pa ful nekega dela sem imela user posted image

No, zdaj pa moj tornado postov user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 748
31.3.2009 20:49:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricahuser posted image

Kako ste mi zanimive, tiste, ki hodite vsako leto na isto lokacijo user posted image Jaz še nikoli nisem bila na istem, ko je še toliko novih. Letos pa naj bi šli v Poreč v en hotel, kjer je bila moja prijateljica že 3 leta za povrstjo in je priporočala - jo tudi hecam, kako se ne naveliča, ampak je tako zadovoljna. PA gremo preverit user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 749
31.3.2009 20:50:06   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Morje - meni je pa ravno hotel user posted image . Vse načrtovano, določeno. Sem kot otrok vsak dopust preživljala v hotelu, pa mi zdej ni. Najraj gremo v apatma, mi je veliko bolj sproščeno, kamot. Ni treba bit zrihtan, smo več al manj skoz v kopalkah. Zajtrk lahko jemo in kofetkamo tud 2 ure, kar midva po navadi počneva (to je namreč v hotelu težko izvedljivo), vmes lahko letiš v apartma kaj iskat, sploh pri majhnih otrocih.....,

s tem se strinjam ( user posted image )...... najlažja varianta in tudi najboljša - si sam diktiraš tempo

Samo danes imajo hoteli že zelo razmaknjene urnike, zajtrk od 7h do 11h itd. Včasih je to bilo tam eno uro in po vojaško, sedaj pa več ni. Pa ponudba hrane je ful dobra, pa kuhati ni nič treba. Jaz se pa tega veselim, da bomo samo lenarili, nič po onih njihovih trgovinah in na blagajnah čakali, pa premetavali zelenjave, kje še kak lep kos... Sva bila pa z mojim že dostikrat v apartmaju, pa je tudi fajn, samo letos si želiva bolj poležavanja in sprehajanja, da bi bilo drugače kot doma. Prej ko sva bila še pri nas doma in sva bolj redko sama kuhala, sva komaj čakala, da imava na dopustu kuhinjo za sebe, sedaj pa bo kaka all inclusive in po priporočilu, da imajo dobro hrano, kar fajn user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?

pred 3. mesecem (8%)

med 3. in 5. mesecem (23%)

med 5. in 7 mesecem (31%)

med 7. in 9. mesecem (18%)

med 9. in 11. mesecem (12%)

po 11. mesecu (8%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!