Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 17:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Lunca imata z Majem isti fru fru . Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic.... Slikamo, slikamo...tudi spontano. Sam tamala takoj ko vidi fotič se začne nastavljat in pozirat . Pa res takih slik nič ne dam kazat . Verjetno zato, ker take ponavadi jaz slikam z svojim fotičem, ko se pa oči zraven spravi z svojo mrcino, je pa to čist neki drugega in pol tiste moramo kazat naokoli ce se mora,se mora
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 17:52:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo en filmcek,kako tamala vrtnari...sem ji kar pustila ..........se kar mi ne dela ...pol pa slike. Marisa nakupuje..
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 31.3.2009 18:07:11 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:06:07
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčat .Anja se ji je zdaj tu smejala Pa kje jeSaša, da vpraša za žabice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčat .Anja se ji je zdaj tu smejala Pa kje jeSaša, da vpraša za žabice O a dela...meni pise da je v obdelavi,naj osvezim stran...kaj si naredila??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa dan dan... Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm. Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko. Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače za mere
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Meri pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemlja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa dan dan... Mi smo iz posvetovalnice: težka je 8200 g in velika 71 cm. Za očko smo dobili Tobrex kapljice - upam, da bo hitro pomagalo, ker je imela že čisto zlepljeno veko. Kače in kačice: se ne bojim, ampak čisto vseeno mi pa ne bi bilo blizu kake strupenjače za mere Smsa,dobre mere,ocek se bo pa tudi hitro pozdravil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 uf...faca tamala...tebe so mogli pa tud fejst prsti srbet, da je nis ustavla, ko je hotla malčat .Anja se ji je zdaj tu smejala Pa kje jeSaša, da vpraša za žabice Zdaj ves cas nazaj v rozo leze in se dere,ker vec ne sme .Bo treba en peskovnik na balkon postavit,pa dudo obvezno v usta . Ninny,ja fino je bla "zoftna"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:22:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Meri pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemlja ninny... a moraš vse videt?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 18:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Meri pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemlja ninny... a moraš vse videt? vse,vse mam leče
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 19:13:01
|
|
|
|
alea01
|
Mi že spimo. Jaz jo kar dam ob 19.00 spat kot prej in ni problema. Zaspi takoj in spi do 7ure ali pa še dlje zjutraj Marisa, kaka luštna vrtnarka z lepimi lički . In kaka lepa gre v šoping lunca14- tvoji čmrlji so res tako fletni Lara- za mere in da se oček hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 19:17:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Meri pa vidim, da si rože pred kratkim zalila, ker je tako fajn mokra zemlja ninny... a moraš vse videt? vse,vse mam leče ven jih daj ... preveč vidiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 19:56:59
|
|
|
|
anaj22
|
Lara za mere Meri super fotke Jaka spi, jaz pa moramrač. predati tko da bom spet zamudila tahude debate nočko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:03:12
|
|
|
|
Tina 28
|
Oh...kolk je Meri luštna na zadnji fotki...tale puloverček in špangica ji prav pašeta. Slovenka...na zs, sem ti napisala eno vprašanje, ki se mogoče vsaj malo dotika tvojega znanja.Bom vesela, če boš prebrala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:34:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Tako mi papcamo Kako lepo prijemlje . Mi tega še ne znamo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:34:51
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 rmrm............ dan,kako smo kaj? Lunca, hvala. Danes že mal bolje, že dva dni skačem okrog. Včeraj zaradi avta cela štala, danes pa še ostali opravki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:34:58
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 samsa....................kaj je zdaj to...........skoz obračaš strani...............bravo,bravo,važička,maš dobrega inštruktorja ninny ni hotla povedat, koliko bi računala za inštrukcije, pol sem se pa ustrašila, da bo predraga in sem začela trenirat bravo, bravo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:35:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa lunca: sami lepotci te obdajajo pa fullll lepe risbice ja, res. Krasni so/ste. Pa risbice so ful lepe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:36:39
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Samsa lunca: sami lepotci te obdajajo pa fullll lepe risbice Res je, superca!!! Tina, hvala za ZS! Danes sem Jerneja peljala v vrtec. Tik pred igralnico se je premislil in nikakor ni hotel tja. Tako smo končno šli v mojo službo in bi še kar tam ostala, če ne bi klicalo kosilo Še predvidoma 4 mesece sem doma, potem pa gremo delat, v vrtec, varstvo. Morje--jaz bi šla v kak dober hotel ravno zaradi kuharije. Ampak tudi to trenutno ne znese. Še najbolje je, če si v apartmaju in hodiš ven na kosila, večerje . 2 urno jutranje kofetkanje pri nas žal odpade. Kaj takega pričakujem leta 2012. Komaj čakam . Izabela--krasotica, itak! Pa ne moreš verjet. Vzame hrano iz krožnika, jo nese v usta, krožnik še vedno na mizi . Znanstvena fantastika saj jaz sem tud pozabila, da letos najbrž ne bo izvedljivo . Še dobr da je tako pridkan, da ena urca pa ziher ne uide
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:39:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 , ful je dobra, pa kar na smeh ji gre, kot da bi vedla, da ne sme Marisa nakupuje.. kakšna cukra cukrasta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:41:51
|
|
|
|
RMRM
|
No, glede na to, da ima Hello Kity zakupljeno stran....... Tina, za Anjo Samsa, lepe mere tvoje princeske
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:48:58
|
|
|
|
alea01
|
ojoj RMRM, upam, da se je to z avtom poštimalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:49:21
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, danes sem se kar dobro odrezala v angleščini - se mi zdi, moram pri eni študentki preveriti (saj ne bo upala kritizirati ). Pa ful nekega dela sem imela No, zdaj pa moj tornado postov
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:49:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricah Kako ste mi zanimive, tiste, ki hodite vsako leto na isto lokacijo Jaz še nikoli nisem bila na istem, ko je še toliko novih. Letos pa naj bi šli v Poreč v en hotel, kjer je bila moja prijateljica že 3 leta za povrstjo in je priporočala - jo tudi hecam, kako se ne naveliča, ampak je tako zadovoljna. PA gremo preverit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 20:50:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Morje - meni je pa ravno hotel . Vse načrtovano, določeno. Sem kot otrok vsak dopust preživljala v hotelu, pa mi zdej ni. Najraj gremo v apatma, mi je veliko bolj sproščeno, kamot. Ni treba bit zrihtan, smo več al manj skoz v kopalkah. Zajtrk lahko jemo in kofetkamo tud 2 ure, kar midva po navadi počneva (to je namreč v hotelu težko izvedljivo), vmes lahko letiš v apartma kaj iskat, sploh pri majhnih otrocih....., s tem se strinjam ( )...... najlažja varianta in tudi najboljša - si sam diktiraš tempo Samo danes imajo hoteli že zelo razmaknjene urnike, zajtrk od 7h do 11h itd. Včasih je to bilo tam eno uro in po vojaško, sedaj pa več ni. Pa ponudba hrane je ful dobra, pa kuhati ni nič treba. Jaz se pa tega veselim, da bomo samo lenarili, nič po onih njihovih trgovinah in na blagajnah čakali, pa premetavali zelenjave, kje še kak lep kos... Sva bila pa z mojim že dostikrat v apartmaju, pa je tudi fajn, samo letos si želiva bolj poležavanja in sprehajanja, da bi bilo drugače kot doma. Prej ko sva bila še pri nas doma in sva bolj redko sama kuhala, sva komaj čakala, da imava na dopustu kuhinjo za sebe, sedaj pa bo kaka all inclusive in po priporočilu, da imajo dobro hrano, kar fajn
|
Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?pred 3. mesecem (
8%)
med 3. in 5. mesecem (
23%)
med 5. in 7 mesecem (
31%)
med 7. in 9. mesecem (
18%)
med 9. in 11. mesecem (
12%)
po 11. mesecu (
8%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!