Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,kolk ma ati let,ce smem vprasat?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jupiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:26:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca res maš prave sončke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:27:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa lunca: sami lepotci te obdajajo pa fullll lepe risbice Res je, superca!!! Tina, hvala za ZS! Danes sem Jerneja peljala v vrtec. Tik pred igralnico se je premislil in nikakor ni hotel tja. Tako smo končno šli v mojo službo in bi še kar tam ostala, če ne bi klicalo kosilo Še predvidoma 4 mesece sem doma, potem pa gremo delat, v vrtec, varstvo. Morje--jaz bi šla v kak dober hotel ravno zaradi kuharije. Ampak tudi to trenutno ne znese. Še najbolje je, če si v apartmaju in hodiš ven na kosila, večerje . 2 urno jutranje kofetkanje pri nas žal odpade. Kaj takega pričakujem leta 2012. Komaj čakam . Izabela--krasotica, itak! Pa ne moreš verjet. Vzame hrano iz krožnika, jo nese v usta, krožnik še vedno na mizi . Znanstvena fantastika
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:32:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,kolk ma ati let,ce smem vprasat? 39 jih bo mel čez par mesecev.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:33:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa za nove zobke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:35:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Maj je najstarejsi blondek a ne?jaRes lepo rise men se tud zdi tako,ko se potrudi,ne morem verjet,kako lepo riše,pa detajle.......mah,sem res ponosna nanj A je Lun zaspal na gujsnici ja,ta gugalnica,je nekaj posebnega,je že enej bil ful rad v njej in tudi zaspal Enej,on je srednji?,ta je pravi corti pravi mali šarmer,z rožički na glavi,pa mamica luistna,ceprav je slaba slika fotke so iz mobija,pa še sama sem slikala,taka sem,no zdej bolj ,ker sem potrebna frizerja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:36:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny lunca res maš prave sončke zdej vidte zakaj hočem met še sončico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:48:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny lunca res maš prave sončke zdej vidte zakaj hočem met še sončico ahaa...vse jasno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:48:41
|
|
|
|
anaj22
|
lunca- ups sem mal zamešala drugač maš pa krasne sončke zdej pa tko k si sama rekla še eno sončico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 12:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca imata z Majem isti fru fru . Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:27:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, še najbolj všeč mi je tista slika z nekakšnim zmajem. za domišljijo in spretnost Tako, šibamo po Patricio!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, cart otroke maš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, dan da pokomentiram - upam, da kere ne pozabim lunca - za zob in za slike in za Majeve risbice - velik domišljije res alea - kot je rekla a_s znanstvena fantastika - jaz mu ne smem ničesar nastavit na mizo, ker vse dol leti - pri nas mamo tisto obdobje: hm, a bo padlo na tla - vau dej mami pober kleo - bravo meri - še mal pa bo šibala ninny - Ema je res lušna, še posebej na kolescu, prava mala frajerka tina - lonapo -
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:42:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Evo mene nazaj. Danes ni ne duha ne sluha o vročini...ampak je Anja zjutraj skoz prjemala ušeska..in sva šli k zdravniku. To pa je res boleče in ne znaš pomagat. In ko prideva na vrsto, ji zdravnica ni nič videla, ker ima čist zabasane ušeska..čepe. In smo se domenli, da se sčistijo, ker bi blo fajn vidit, kako in kaj. Tudi hrope danes...ko je mela vročino je sam smrkala in kašljala...danes pa hrope...oček se ji je kar naenkrat vnel...ušesa so vneta. No in revci ni šlo nič ven...zato je potem nalila še olje in pustila da zmehča. Na koncu še kar ni šlo nič ven...le v enemu toliko, da je potrdila vneta ušesa. Je pa tolk jokala...pa vse tisto sranje za gledat ušeska je na daleč zavohala in že jokala. Pol sva pa še kri dali in je spet jokala. Dobila je sumamed...za vse težave pač in v četrtek se prideva pokazat. Pa še napotnico za urologa sem sfehtala, da ji tole posesajo ven. Ker ma zdaj poleg čepov še vodo in ne vem, kdaj in kako bi se ji samo sčistilo. sicer čakaš...ampak je trdovratno. Izgleda, da ma tanke sluhovode..je rekla, da ni to nič v vezi s čiščenjem...enim se pač rado maši....Nejcu se je tud . Lunca...lepe risbice...in vsi skupaj seveda. Nejc tud ful lepo riše...sam noče. On je tko kritičen in pravi, da ne zna tko kot bi rad. Doma vedno gleda kakšno risbico in jo poskuša narisat...ko mu že skoraj ukažem. Trenutno mu ni! Najraje pa riše zmaje in dinozavre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No Tina, še dobro da ste šli do P, ker ušesa povlečejo vse za sabo. Pa še dobro, da ste dobil sumamed, ker ga tko neradi predpisujejo, kao drag je veste.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:49:41
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hejhej! Vidim da ste pridne na novem delu. Bravo bravo!! Najprej za vse bolančkane. Tina zakaj pa rabite urologa? A imate kaj z mehurjem?? Lunca lušne fante imaš in lepe slikce Alea: kaj naj rečem...moj Luka ima okus in je vedu katero mora izbrat Eno butasto vprašanje. Kako se otroka odvaja od plenic? Se ga poseda na kahlo in čaka da kaj naredi al kako? Drugače vse po starem, mi stojimo, hodimo ob opori, včasih prbijemo na nos. Sama sem še vedno impresionirana od Il divo...alea a ni bilo carsko? waaaawwwww.... Evo, zdaj pa grem malega sralca previt, vonjave so omamne...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:50:41
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No Tina, še dobro da ste šli do P, ker ušesa povlečejo vse za sabo. Pa še dobro, da ste dobil sumamed, ker ga tko neradi predpisujejo, kao drag je veste. Ja ušes se res bojim...sem mela sama v srednji šoli vneta tolk, da sem skor oglušela...in to tolooolk boli. Sem hotla bit sparovna in sem se do vlaka rajš s kolesom vozila kot bi bus plačevala. Je bla pa še mal zima in me je prevetril skoz tist klanec ko norca. Tko, da se pač bolečine spomnim. Ampak Anja zaenkrat še ni jokala...se je šele prijemala. Nejc pa je prejokal vsaj eno noč zaradi ušes. Zanimivo...mi smo velikokrat sumamed dobil pri Nejcu...sam ga ni maral...so bli vedno boji za jest. Komaj je znal rečt par besed..je vedno vprašal..mami a bel silup? in ueue
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,samo da ste uredili.Za sumamed je meni stara mama vedno govorila,da je najboljsi...ko sem bila bolna,sem vedno zanj prosila.Sem mela Dr. pri katerm sem sama dolocila diagnozo in zdravila . Zdaj bo pa hitro izboljsanje Kuham Meri nINNYN RECEPT:::CEBULA;KORENJE;GRES;BOM DALA ZRAVEN SE MAL GOVEJEGA MESKA IZ JUHCE:..ups crke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, jaz sem tud imela velike probleme z ušesi kot otrok. Še zdaj takoj začutim prepih in se kar še vedno pazim. Mojca, odvajanje od plenic? Mogoče ima Lunca kakšen nasvet. Jaz vem sam za punčke. Smo nečakinjo tolk uvajali, je blo prov luštno. In tako tud jest zdej Saro dajem na kahlico dopoldan, ko vem, da mora kakat. Sam zaenkrat je bilo samo lulanje.Vsaj nekej. Mislim, da se mora otrok zavedat lulanje in kakanje. Sej ne , da ti pove zdej pa bom. Ma, težko razložim. Naši jaz npr. ko je bla pokakana rečem si kakala in zato je tud njen besedni zaklad z besedo več, ko reče kakala. Sam se moraš mal pačit, pa nazorno pokazat kako smrdi, pa te fore. Pa še smeje se zraven seveda, to obvezno.Ma res težko razložim no. Zdrava kmečka pamet po domače povedano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:57:25
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hejhej! Vidim da ste pridne na novem delu. Bravo bravo!! Najprej za vse bolančkane. Tina zakaj pa rabite urologa? A imate kaj z mehurjem?? Lunca lušne fante imaš in lepe slikce Alea: kaj naj rečem...moj Luka ima okus in je vedu katero mora izbrat Eno butasto vprašanje. Kako se otroka odvaja od plenic? Se ga poseda na kahlo in čaka da kaj naredi al kako? Drugače vse po starem, mi stojimo, hodimo ob opori, včasih prbijemo na nos. Sama sem še vedno impresionirana od Il divo...alea a ni bilo carsko? waaaawwwww.... Evo, zdaj pa grem malega sralca previt, vonjave so omamne... Ups...sem mal zafrknila..ORL...pa mi ni blo na misel, da je kratica. Sem šele zdaj pomislila, da ušesa pa urolog pa ne grejo skup. Gre za Otolaringologa...a sem prav napisala Drgač pa tole odvajanje od plenice...ja...letos mislim, da nimamo še kaj poskušat..drugo leto poleti..ko so malčki bolj nagci...pa ga pustiš mal nageca in brez pleničke. In mal vidiš, če se kar polula al se že zaveda. Pol pa ga opominjaš in sprašuješ...a te kaj lulat. Ker sam se nazačetku ne bo spomnil. In, če je dovolj zrel...potem proces steče...nekateri pa rabijo dalj časa. In take je najslabše silit in ga kregat, če se v hlače. Dobi strah in frustracije. Pri odvajanju je treba nesreče kar en čas tolerirat, saj gre tudi za psihičen proces .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 .Sem mela Dr. pri katerm sem sama dolocila diagnozo in zdravila . si kot moja stara mama. Pride k zdravniku pa našteva: to pa to in še to. Pa gre domov z vrečo zdravil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 13:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, ti kej žmiga tam na ZS? Sem ti že nekej časa nazaj poslala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Hejhej! Vidim da ste pridne na novem delu. Bravo bravo!! Najprej za vse bolančkane. Tina zakaj pa rabite urologa? A imate kaj z mehurjem?? Lunca lušne fante imaš in lepe slikce Alea: kaj naj rečem...moj Luka ima okus in je vedu katero mora izbrat Eno butasto vprašanje. Kako se otroka odvaja od plenic? Se ga poseda na kahlo in čaka da kaj naredi al kako? Drugače vse po starem, mi stojimo, hodimo ob opori, včasih prbijemo na nos. Sama sem še vedno impresionirana od Il divo...alea a ni bilo carsko? waaaawwwww.... Evo, zdaj pa grem malega sralca previt, vonjave so omamne... Ups...sem mal zafrknila..ORL...pa mi ni blo na misel, da je kratica. Sem šele zdaj pomislila, da ušesa pa urolog pa ne grejo skup. Gre za Otolaringologa...a sem prav napisala Drgač pa tole odvajanje od plenice...ja...letos mislim, da nimamo še kaj poskušat..drugo leto poleti..ko so malčki bolj nagci...pa ga pustiš mal nageca in brez pleničke. In mal vidiš, če se kar polula al se že zaveda. Pol pa ga opominjaš in sprašuješ...a te kaj lulat. Ker sam se nazačetku ne bo spomnil. In, če je dovolj zrel...potem proces steče...nekateri pa rabijo dalj časa. In take je najslabše silit in ga kregat, če se v hlače. Dobi strah in frustracije. Pri odvajanju je treba nesreče kar en čas tolerirat, saj gre tudi za psihičen proces . Nic hudega,je bilo vseeno razumljivo . Didlinaa,vidim ja,pa nocem prebrat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 31.3.2009 14:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nič, pa vedla ne boš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?