|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 12:24:58   
Anonimen
Lunca,kolk ma ati let,ce smem vprasat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
31.3.2009 12:25:20   
Anonimen
Jupiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
31.3.2009 12:26:14   
Anonimen
lunca res maš prave sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
31.3.2009 12:27:55   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

lunca: sami lepotci te obdajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fullll lepe risbice user posted image user posted image user posted image

Res je, superca!!!user posted image user posted image user posted image

Tina, hvala za ZS!user posted image

Danes sem Jerneja peljala v vrtec. Tik pred igralnico se je premislil in nikakor ni hotel tja. Tako smo končno šli v mojo službo in bi še kar tam ostala, če ne bi klicalo kosilouser posted image
Še predvidoma 4 mesece sem doma, potem pa gremo delat, v vrtec, varstvo.

Morje--jaz bi šla v kak dober hotel ravno zaradi kuharije. Ampak tudi to trenutno ne znese.
Še najbolje je, če si v apartmaju in hodiš ven na kosila, večerjeuser posted image .
2 urno jutranje kofetkanje pri nas žal odpade. Kaj takega pričakujem leta 2012.user posted image
Komaj čakamuser posted image user posted image .

Izabela--krasotica, itak!user posted image
Pa ne moreš verjet. Vzame hrano iz krožnika, jo nese v usta, krožnik še vedno na miziuser posted image .
Znanstvena fantastikauser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
31.3.2009 12:32:02   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,kolk ma ati let,ce smem vprasat?

39 jih bo mel čez par mesecev.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
31.3.2009 12:33:56   
aleksandra silvija
Pa user posted image user posted image user posted image za nove zobke.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 681
31.3.2009 12:35:38   
lunca14

Maj je najstarejsi blondek a ne?jaRes lepo riseuser posted image user posted image men se tud zdi tako,ko se potrudi,ne morem verjet,kako lepo riše,pa detajle.......mah,sem res ponosna nanj
A je Lun zaspal na gujsniciuser posted image ja,ta gugalnica,je nekaj posebnega,je že enej bil ful rad v njej in tudi zaspal
Enej,on je srednji?,ta je pravi cortiuser posted image pravi mali šarmer,z rožički na glavi,pa mamica luistna,ceprav je slaba slikauser posted image user posted image user posted image user posted image fotke so iz mobija,pa še sama sem slikala,taka sem,no zdej bolj user posted image ,ker sem potrebna frizerja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
31.3.2009 12:36:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lunca res maš prave sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej vidte zakaj hočem met še sončicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
31.3.2009 12:48:32   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

zdej vidte zakaj hočem met še sončicouser posted image

ahaa...vse jasno user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 684
31.3.2009 12:48:41   
anaj22
lunca- ups sem mal zamešalauser posted image
drugač maš pa krasne sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa tko k si sama rekla še eno sončico

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 685
31.3.2009 12:57:15   
Anonimen
Lunca imata z Majem isti fru fruuser posted image .

Alea,sem na fb malo slike gledala.Tvoje,Izabeline,so seveda lepe,samo......niti ene slike nisem vidla,da ne bi bla tko popolna.......vidva samo une res tipi top razvijata,al dasta tudi kaj bolj spontanega?Ker jaz tamalo vecinoma slikam,ko mi je al hecna,nekaj novega naredi,kar tako malo,mi ravn na misel pade,al pa vidim fotic....

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
31.3.2009 13:27:49   
aleksandra silvija
Lunca, še najbolj všeč mi je tista slika z nekakšnim zmajem. user posted image za domišljijo in spretnost

Tako, šibamo po Patricio!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
31.3.2009 13:39:11   
Anonimen
Lunca, cart otroke maš.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
31.3.2009 13:39:44   
Anonimen
dan, dan

da pokomentiram - upam, da kere ne pozabim

lunca -user posted image user posted image user posted image  za zob in user posted image user posted image user posted image  za slike in user posted image user posted image user posted image  za Majeve risbice - velik domišljije res

alea - kot je rekla a_s znanstvena fantastika - jaz mu ne smem ničesar nastavit na mizo, ker vse dol leti - pri  nas mamo tisto obdobje: hm, a bo padlo na tla - vau dej mami poberuser posted image

kleo - user posted image user posted image user posted image bravo meri - še mal pa bo šibala

ninny - Ema je res lušna, še posebej na kolescu, prava mala frajerkauser posted image user posted image user posted image

tina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonapo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
31.3.2009 13:42:28   
Tina 28
Evo mene nazaj. Danes ni ne duha ne sluha o vročini...ampak je Anja zjutraj skoz prjemala ušeska..in sva šli k zdravniku. To pa je res boleče in ne znaš pomagat. In ko prideva na vrsto, ji zdravnica ni nič videla, ker ima čist zabasane ušeska..čepe. In smo se domenli, da se sčistijo, ker bi blo fajn vidit, kako in kaj. Tudi hrope danes...ko je mela vročino je sam smrkala in kašljala...danes pa hrope...oček se ji je kar naenkrat vnel...ušesa so vneta.
No in revci ni šlo nič ven...zato je potem nalila še olje in pustila da zmehča. Na koncu še kar ni šlo nič ven...le v enemu toliko, da je potrdila vneta ušesa.  Je pa tolk jokala...pa vse tisto sranje za gledat ušeska je na daleč zavohala in že jokala. Pol sva pa še kri dali in je spet jokala.

Dobila je sumamed...za vse težave pač in v četrtek se prideva pokazat. Pa še napotnico za urologa sem sfehtala, da ji tole posesajo ven. Ker ma zdaj poleg čepov še vodo in ne vem, kdaj in kako bi se ji samo sčistilo. sicer čakaš...ampak je trdovratno. Izgleda, da ma tanke sluhovode..je rekla, da ni to nič v vezi s čiščenjem...enim se pač rado maši....Nejcu se je tuduser posted image .

Lunca...lepe risbice...in vsi skupaj seveda. Nejc tud ful lepo riše...sam noče. On je tko kritičen in pravi, da ne zna tko kot bi rad. Doma vedno gleda kakšno risbico in jo poskuša narisat...ko mu že skoraj ukažem. Trenutno mu ni! Najraje pa riše zmaje in dinozavreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
31.3.2009 13:45:37   
Anonimen
No Tina, še dobro da ste šli do P, ker ušesa povlečejo vse za sabo.user posted image  user posted image Pa še dobro, da ste dobil sumamed, ker ga tko neradi predpisujejo, kao drag je veste.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
31.3.2009 13:49:41   
*Mojca*
Hejhej!

Vidim da ste pridne na novem delu. Bravo bravo!!user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane. Tina zakaj pa rabite urologa? A imate kaj z mehurjem??

Lunca lušne fante imaš in lepe slikce user posted image user posted image

Alea: kaj naj rečem...moj Luka ima okus in je vedu katero mora izbrat user posted image user posted image

Eno butasto vprašanje. Kako se otroka odvaja od plenic?user posted image Se ga poseda na kahlo in čaka da kaj naredi al kako?

Drugače vse po starem, mi stojimo, hodimo ob opori, včasih prbijemo na nos. Sama sem še vedno impresionirana od Il divo...alea a ni bilo carsko? waaaawwwww....user posted image user posted image

Evo, zdaj pa grem malega sralca previt, vonjave so omamne...user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 692
31.3.2009 13:50:41   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No Tina, še dobro da ste šli do P, ker ušesa povlečejo vse za sabo.user posted image  user posted image Pa še dobro, da ste dobil sumamed, ker ga tko neradi predpisujejo, kao drag je veste.user posted image

Ja ušes se res bojim...sem mela sama v srednji šoli vneta tolk, da sem skor oglušela...in to tolooolk boli.
Sem hotla bit sparovna in sem se do vlaka rajš s kolesom vozila kot bi bus plačevala. Je bla pa še mal zima in me je prevetril skoz tist klanec ko norca. Tko, da se pač bolečine spomnim.

Ampak Anja zaenkrat še ni jokala...se je šele prijemala. Nejc pa je prejokal vsaj eno noč zaradi ušes.
Zanimivo...mi smo velikokrat sumamed dobil pri Nejcu...sam ga ni maral...so bli vedno boji za jest. Komaj je znal rečt par besed..je vedno vprašal..mami a bel silup? in ueueuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
31.3.2009 13:52:04   
Anonimen
Tina,samo da ste uredili.Za sumamed je meni stara mama vedno govorila,da je najboljsi...ko sem bila bolna,sem vedno zanj prosila.Sem mela Dr. pri katerm sem sama dolocila diagnozo in zdravilauser posted image user posted image .
Zdaj bo pa hitro izboljsanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuham Meri nINNYN RECEPT:::CEBULA;KORENJE;GRES;BOM DALA ZRAVEN SE MAL GOVEJEGA MESKA IZ JUHCE:..ups crkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
31.3.2009 13:56:10   
Anonimen
Tina, jaz sem tud imela velike probleme z ušesi kot otrok. Še zdaj takoj začutim prepih in se kar še vedno pazim.user posted image

Mojca, odvajanje od plenic? Mogoče ima Lunca kakšen nasvet.user posted image Jaz vem sam za punčke.user posted image Smo nečakinjo tolk uvajali, je blo prov luštno. In tako tud jest zdej Saro dajem na kahlico dopoldan, ko vem, da mora kakat. Sam zaenkrat je bilo samo lulanje.Vsaj nekej.user posted image user posted image Mislim, da se mora otrok zavedat lulanje in kakanje. Sej ne , da ti pove zdej pa bom. Ma, težko razložim.user posted image Naši jaz npr. ko je bla pokakana rečem si kakala in zato je tud njen besedni zaklad z besedo več, ko reče kakala. Sam se moraš mal pačit, pa nazorno pokazat kako smrdi, pa te fore. Pa še smeje se zraven seveda, to obvezno.Ma res težko razložim no. Zdrava kmečka pamet po domače povedano.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
31.3.2009 13:57:25   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Hejhej!

Vidim da ste pridne na novem delu. Bravo bravo!!user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane. Tina zakaj pa rabite urologa? A imate kaj z mehurjem??

Alea: kaj naj rečem...moj Luka ima okus in je vedu katero mora izbrat user posted image user posted image

Eno butasto vprašanje. Kako se otroka odvaja od plenic?user posted image Se ga poseda na kahlo in čaka da kaj naredi al kako?

Drugače vse po starem, mi stojimo, hodimo ob opori, včasih prbijemo na nos. Sama sem še vedno impresionirana od Il divo...alea a ni bilo carsko? waaaawwwww....user posted image user posted image

Evo, zdaj pa grem malega sralca previt, vonjave so omamne...user posted image user posted image

Ups...sem mal zafrknila..ORL...pa mi ni blo na misel, da je kratica. Sem šele zdaj pomislila, da ušesa pa urolog pa ne grejo skup.
Gre za Otolaringologa...a sem prav napisalauser posted image

Drgač pa tole odvajanje od plenice...ja...letos mislim, da nimamo še kaj poskušat..drugo leto poleti..ko so malčki bolj nagci...pa ga pustiš mal nageca in brez pleničke.
In mal vidiš, če se kar polula al se že zaveda. Pol pa ga opominjaš in sprašuješ...a te kaj lulat. Ker sam se nazačetku ne bo spomnil. In, če je dovolj zrel...potem proces steče...nekateri pa rabijo dalj časa. In take je najslabše silit in ga kregat, če se v hlače. Dobi strah in frustracije. Pri odvajanju je treba nesreče kar en čas tolerirat, saj gre tudi za psihičen procesuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
31.3.2009 13:58:22   
Anonimen

.Sem mela Dr. pri katerm sem sama dolocila diagnozo in zdravilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si kot moja stara mama. Pride k zdravniku pa našteva: to pa to in še to. Pa gre domov z vrečo zdravil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
31.3.2009 13:59:51   
Anonimen
Kleo, ti kej žmiga tam na ZS?user posted image Sem ti že nekej časa nazaj poslala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
31.3.2009 14:01:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Hejhej!

Ups...sem mal zafrknila..ORL...pa mi ni blo na misel, da je kratica. Sem šele zdaj pomislila, da ušesa pa urolog pa ne grejo skup.
Gre za Otolaringologa...a sem prav napisala
user posted image

Drgač pa tole odvajanje od plenice...ja...letos mislim, da nimamo še kaj poskušat..drugo leto poleti..ko so malčki bolj nagci...pa ga pustiš mal nageca in brez pleničke.
In mal vidiš, če se kar polula al se že zaveda. Pol pa ga opominjaš in sprašuješ...a te kaj lulat. Ker sam se nazačetku ne bo spomnil. In, če je dovolj zrel...potem proces steče...nekateri pa rabijo dalj časa. In take je najslabše silit in ga kregat, če se v hlače. Dobi strah in frustracije. Pri odvajanju je treba nesreče kar en čas tolerirat, saj gre tudi za psihičen procesuser posted image .

Nic hudega,je bilo vseeno razumljivouser posted image .
Didlinaa,vidim ja,pa nocem prebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
31.3.2009 14:02:45   
Anonimen
Pa nič, pa vedla ne boš.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?