|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 9:43:54   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Samsa lahko ji spiras s fiziolosko.

Meri se je vceraj zacela prestopat,preprijemat.user posted image user posted image ...ce bo slo tko naprej bodo drug teden ze samostojni korakiuser posted image

hvala

user posted image user posted image user posted image  Meri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
31.3.2009 9:44:57   
Samsa
ooouuujeeeaaa user posted image

zaenkrat še vedno ne rabim inštrukcij user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
31.3.2009 9:45:03   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Tina, super za ANjino spanje - ja škratki mali hitro zavohajo kako fajn je pri mami spat user posted image

A se meni prav zdi, da lahko očko izpiram s fiziološko raztopino?
Lara ima očko vneto, ker imamo pa popoldan posvetovalnico, jaz ne bi dopoldan klicala ali hodila k P

Jaz sem Anji stisnila v oko par kapljic mojega mleka...nasvet tu gori...in je najbolj pomagal. Pa sem pol še P vprašala na posvetovalnici in je rekla fajn. Sem ji pa res prej očistila s fiziološko, ker si z izcedkom lohk prenese na drugo oko. Pa ne jo na sprehot peljat...da se ji umiri.

Naša P je pa tri dni odsotna...upam, da se Anji danes stanje umiri, saj zdaj pa je že tri dni tako. Pravijo četrti dan, če je še vročina...(čeprav smo meli visoko...ampak a naj spet v bolnico na običen pregled skačem)user posted image . Je bil potek bolezni enak kot pri Nejcu..kašelj smrkanje in vročina. In mi splošna v četrtek ni znla nč pametnega povedat. Kaj bo šele z dojenčkom, ki sploh nč ne pove. In v čakalnici je ful bolnih, k vse razsaja...ne vem no...kar ne upam, je peljat...se mi zdi, da bi za obično diagnozo (velik naj pije...je viroza) brezveze Anjo tam matrala dve uri in izpostavljala še miljon drugim bacilom.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 628
31.3.2009 9:47:33   
anaj22
samsa mislm, da lahko uporabiš fiziološko za očke, če ne pa lahko mal tvojga mleka al pa kamilice

tina ja mamo svojo prikolco že bl staro, pa ni v kampu mamo prcelo, men je čist ok. Majo vsi tam okoli nas že vikendice postavlene, sam mi še furamo prikolico, nam je mal butast gradit, ker ne dobiš vseh papirjev da ti pol podrejo.

Kosilo pri nas bo danes porova juha in skutini šrukli

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
31.3.2009 9:48:40   
alea01
jutro mamičkeuser posted image

Kaj bo dobrega? Vreme zanič, otroci lačni, mame nenaspane, dedci tečniuser posted image user posted image ...ja pajadeuser posted image user posted image . Mal se zezamuser posted image .

< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.3.2009 9:49:23 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 630
31.3.2009 9:49:14   
Tina 28
Uf..pa res golaž lahko naredim. Sva kupila od kmeta 20 kg govedine. Haše sem že skuhala...(jaz to pol še za v skrinjo) ...golaž pa čaka.....Danes je idealen dan za tenstanje čebule...pol pa hop na mizo in še tri južne v skrinjouser posted image .

Za Anjo bom jaz verjetno kar uporabla tvojo idejo...da popražim por....zraven bom pa dodala zeljenjavo in krompir na pari....kot tenstan krompir. Jo moram začet navajat na tenstano čebulo in por. Saj pri nas kdaj poskusi...ampak, da bo še celo porcijo pojedla. Mi mamo to radi (čebulo in česen mislim)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 631
31.3.2009 9:49:44   
lonapo
ojla, jutrčka!

Tina-če bo imela Anja danes še vročino, kr lepo pejta do P, naj da kri pogledat, da ne boste kakšne bakterije imel.

Lunca- mi smo nejcu prejšnji torek rekl da je zmanjkal njegovih plenic,in da pač ne more met več plenice ponoč in se je frajer do danes samo 1 x polulal ponoči. Zvečer gre obvezno lulat, pa nič soka ne dobi za pit.

čestitke za nove dojenčke, nove zobke, za zdravje in spanje.

grem stanovanje pospravit, ker potem z nejcem šibava h kardiologu na redni letni pregled.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
31.3.2009 9:50:15   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Naša P je pa tri dni odsotna...upam, da se Anji danes stanje umiri, saj zdaj pa je že tri dni tako. Pravijo četrti dan, če je še vročina...(čeprav smo meli visoko...ampak a naj spet v bolnico na običen pregled skačem)user posted image . Je bil potek bolezni enak kot pri Nejcu..kašelj smrkanje in vročina. In mi splošna v četrtek ni znla nč pametnega povedat. Kaj bo šele z dojenčkom, ki sploh nč ne pove. In v čakalnici je ful bolnih, k vse razsaja...ne vem no...kar ne upam, je peljat...se mi zdi, da bi za obično diagnozo (velik naj pije...je viroza) brezveze Anjo tam matrala dve uri in izpostavljala še miljon drugim bacilom.

Težko rečti kaj naredit. Po eni strani bi blo pametno jo peljat, po drugi jo pa res izpostavljaš dodatnim okužbam. Upam, da ne bo imela več vročine in da ti ne bo treba iti k zdravniku user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 633
31.3.2009 9:50:23   
alea01
kosilo?... hm..moram v hladilnik pogledat in pol bom vse neki skup nametala in pol bo tamala vse pojedlauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 634
31.3.2009 9:51:30   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaj bo dobrega? Vreme zanič, otroci lačni, mame nenaspane, dedci tečniuser posted image user posted image ...ja pajadeuser posted image user posted image . Mal se zezamuser posted image .

pismo sam si kar zadelauser posted image user posted image user posted image . No ja...z mal obrati...ponoči tečen, ker ga mala zbuja..zjutraj pocukran...otroci spijo...mami nenaspana...vreme zaniiiiič

Jutro Alea

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 635
31.3.2009 9:52:21   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pismo sam si kar zadelauser posted image user posted image user posted image . No ja...z mal obrati...ponoči tečen, ker ga mala zbuja..zjutraj pocukran...otroci spijo...mami nenaspana...vreme zaniiiiič

Jutro Alea

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 636
31.3.2009 9:53:13   
RMRM
Dan!

Lunca, Slovenka, user posted image user posted image user posted image za nove male prijatelčkeuser posted image

Ninny, Ema je ful user posted image user posted image user posted image . Pa user posted image za novo tipkovnico.

Alea user posted image user posted image za predstavo. Baje je bila dobra, samo da je Moški.com boljša. No ja, kakor za koga.user posted image

Kleo - user posted image user posted image za prve Meriine korake

za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image za kmalubrezpleničkarja Enejauser posted image

Danes samo ploskamuser posted image user posted image

Morje - meni je pa ravno hotel user posted image . Vse načrtovano, določeno. Sem kot otrok vsak dopust preživljala v hotelu, pa mi zdej ni. Najraj gremo v apatma, mi je veliko bolj sproščeno, kamot. Ni treba bit zrihtan, smo več al manj skoz v kopalkah. Zajtrk lahko jemo in kofetkamo tud 2 ure, kar midva po navadi počneva (to je namreč v hotelu težko izvedljivo), vmes lahko letiš v apartma kaj iskat, sploh pri majhnih otrocih.....,

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 637
31.3.2009 9:55:14   
Tina 28
Oj Lonapo....bravo, da ste bolje.

Sem zdaj vidla, da sem napisala, da je naša P tri dni odsotna (tri dni je komaj tuki)...zdaj je pa tri tedne odsotna.

Ja saj jo bom peljala, če jo bo danes še zakuhala...iz preventive (kot je včeraj Didlina napisala)...ker res teli prehladi
radi na ušesa usekajo.

Alea...a pol tebi zdaj vse veselo papca (kot ti rečeš simpatičnouser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 638
31.3.2009 9:55:52   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

samsa mislm, da lahko uporabiš fiziološko za očke, če ne pa lahko mal tvojga mleka al pa kamilice

tina ja mamo svojo prikolco že bl staro, pa ni v kampu mamo prcelo, men je čist ok. Majo vsi tam okoli nas že vikendice postavlene, sam mi še furamo prikolico, nam je mal butast gradit, ker ne dobiš vseh papirjev da ti pol podrejo.

Kosilo pri nas bo danes porova juha in skutini šrukli

njami

Prikolica - mi2 sva močno razmišljala o nakupu le te, pa sva se zaradi krize premislila, zaenkrat. Tako da letos nadaljujemo z apartmajem, najbrž spet v Mandricahuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.3.2009 9:56:16   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Morje - meni je pa ravno hotel user posted image . Vse načrtovano, določeno. Sem kot otrok vsak dopust preživljala v hotelu, pa mi zdej ni. Najraj gremo v apatma, mi je veliko bolj sproščeno, kamot. Ni treba bit zrihtan, smo več al manj skoz v kopalkah. Zajtrk lahko jemo in kofetkamo tud 2 ure, kar midva po navadi počneva (to je namreč v hotelu težko izvedljivo), vmes lahko letiš v apartma kaj iskat, sploh pri majhnih otrocih.....,

s tem se strinjam ( user posted image )...... najlažja varianta in tudi najboljša - si sam diktiraš tempo

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 640
31.3.2009 9:56:43   
RMRM
Lonapo, upam da je pri vas bolje. Mal user posted image user posted image user posted image ker to je blo pa res noro.

Tina, še za Anjo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.3.2009 9:59:00   
alea01
pri nam je papcanje koker kdaj. Cel mesec lepo papca, pol pa kak teden malo manj, pa spet jovo na novo. Zaenkrat je v redu

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.3.2009 10:00:57   
Tina 28
Kleo...vidiš kaj vse se je Meri tu naučila...po štirih od Ele in vstat od Anjeuser posted image user posted image user posted image . Sam ne vem....naša že kak mesec hodi ob opori sem in tja...pa je bolj previdna...se zlepa ne spusti, če gre naprej...pa tam stoji, ko je konec opore. Ziher je ziher.

RMRM...ja men je tud zaradi tega fajn v kamp...ko zjutraj pred prikolico ali šotorom še v majci kofetkaš...otroci pa se že igrajo s borovimi iglicami...tko bi blo pa sitnarjenje. Če si sam je čist drugače. Pol pa v kopalke in si do tuša v njih...
isto apartma...sam odvisno kje ga maš! 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.3.2009 10:04:23   
alea01
Tako mi papcamouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 31.3.2009 10:05:09 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 644
31.3.2009 10:09:33   
Anonimen

Kleo...vidiš kaj vse se je Meri tu naučila...po štirih od Ele in vstat od Anjeuser posted image user posted image user posted image . Sam ne vem....naša že kak mesec hodi ob opori sem in tja...pa je bolj previdna...se zlepa ne spusti, če gre naprej...pa tam stoji, ko je konec opore. Ziher je ziher.

Ja res.Dobro,da smo sli v Slo.
Saj plazit se je poskusla zaradi ocita ze tu,ampak,ko je vidla da ima Ela njenega pametnega kuzija,je bilo sele res za vidt.
Vstajat zaradi Anje...se dobro,da je ni posnemala v vojaskem plazenjuuser posted image .

Je tamala zaspala....ga ponoci sracka,pa kar po 2x je,1x pije...je treba cez dan not prinestuser posted image user posted image .Pa nic ni jedla,odkar se je zbudila,se spara za ponocuser posted image .
Grem pod tus,pa nohte si mal uredit,perilo caka,da ga nekdo obesi......vreme je pa tko lepo,kar prevec soncno,za moje oci.
Bom danes slike nesla razvit,pa cez ene 2dni kako prilimam...Anja,Ela,Meriuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
31.3.2009 10:11:57   
Anonimen
Alea,kaj ste jo postrigli?
Kako lepo papca,zgleda cisto po bontonu,res je hecnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
31.3.2009 10:12:51   
lunca14

Tina, super za ANjino spanje - ja škratki mali hitro zavohajo kako fajn je pri mami spat user posted image

A se meni prav zdi, da lahko očko izpiram s fiziološko raztopino?
Lara ima očko vneto, ker imamo pa popoldan posvetovalnico, jaz ne bi dopoldan klicala ali hodila k P

ja lahko ispiraš s fr...........................lun mi joka v naročju.........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
31.3.2009 10:14:44   
alea01
kleopatra, nič je nismo strigli. nima lasuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 648
31.3.2009 10:15:27   
Samsa
hvala za odgovore user posted image

lunca, kaj pa jeziš luna, da joka?user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 649
31.3.2009 10:32:30   
lunca14

hvala za odgovore user posted image

lunca, kaj pa jeziš luna, da joka?user posted image

zaspan je,pa ne bi spaluser posted image ....................................no ampak je zaspal

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?