|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
31.3.2009 8:16:26   
Anonimen
slovenka,lunca čestitke za prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
31.3.2009 8:16:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image enejeva plenica že tretji dan suha ponoč in zjutraj je šel lulat na kahlicouser posted image user posted image user posted image še malo pa ne bo več pleničar.

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
31.3.2009 8:16:56   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
31.3.2009 8:18:14   
Anonimen
jutrouser posted image

Pri nas Ema še spi, pa moram mal izkoristit čas. Me je skrbelo, da bom spet imela ene 5 strani za prebrat.

Tina kako je Anja?

aja, tipkovnico sem pa že novo naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
31.3.2009 8:41:22   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

aja, tipkovnico sem pa že novo naročilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   za tipkovnico                                                       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
31.3.2009 8:47:17   
lunca14
user posted image user posted image user posted image pa nov zobek mamo...................jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 606
31.3.2009 8:47:28   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
31.3.2009 8:48:05   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image pa nov zobek mamo...................jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image
[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super...kolk jih imate zdaj?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
31.3.2009 8:48:19   
Anonimen

user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
31.3.2009 8:48:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jutrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
31.3.2009 8:48:38   
Anonimen

jutrouser posted image

jutro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
31.3.2009 9:07:44   
anaj22
bravo Enej user posted image user posted image user posted image
čestitke Lun user posted image user posted image user posted image

jutro ninny, kleo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
31.3.2009 9:13:54   
Samsa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 613
31.3.2009 9:23:10   
Anonimen
Jaz bom tut tamalo probala dat na kahljico....samo me prej caka nakupuser posted image .
Imate ve ze kaj ugledano,ali kupljeno?

Tina,samo da je Anja bolje,in se tako zivahna zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
31.3.2009 9:28:02   
lunca14
zdej mamo 6 zobekov,6 prečudovitih belih biserovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
31.3.2009 9:33:24   
Tina 28
user posted image No, danes pa berem same dobre novica...v nasplorju s prejšnjimi dni

Lunca...bravo za zobek in plenice...klk je že star Enej. Nejc je nehal lulat v plenice pri dveh letih in pol. Malo prej je blo poletje in je blo lažje za preoblačit....in smo reskiral nekaj nezgod. Na kahlico ni hotel...se je hotel na stranišču (se je kor držal, da ni ritka not padla. Pol jeseni pa je šel v vertec v večjo skupino, kjer je nekaj otrok že veselo teklo na wc...pa se je odloču, da zdaj bo tko tud on. In je blo ponoč in podnev suho. ( s to razliko, da sem mu še pol leta ponoč plenico gor dajalauser posted image .
Pa zobek seveda...Anji tud čutim na enoi strani bolj izbočeno dlesen...mogoč pa bo končnouser posted image

Ninny...ne vem, ali naj za novo tipkovnico ploskam al jokam. Ti povej!user posted image

Anaj...no...prikolica variantaje men čist ok prav fajn se maš lohk z otroci. A mate svojo?

...Kleo...jutro...a so živčki počil ponočuser posted image

Samsa...jaz bi tud to kavo na mizi mela...enkrat bom šla res packat...sam ne vem kako peno naredituser posted image

Danes sem si mogla prav uro naštimat...ker je ati prišel prej po Nejca...in sem bla koma
Je Anja spet od 12.00 do dveh nekaj sitnarila...mal je vročino dobila...pa pr nama v poslti je hotla spat. Smešno...ampak pri nama je zaspala...sem jo nesla v postlo pa jok. Ampak se pol midva nič ne naspiva in sem rekla mojmu, da jo probajva kar v njeni postli obdržat, saj že par dni komaj kaj spim. In je pol uspelo. Zdaj pa še kar spi. Drugače bi jo rajši zbudila...ampak zdaj ko je bolna ima itak ritem zmešan...bomo potem nazaj postavljal.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 616
31.3.2009 9:36:19   
Tina 28

user posted image user posted image user posted image mi pa dvauser posted image ...je Anja vsaj lepo pogruntala, kako je treba jezik uporabljat, da se stvar prežveči...kar brez zob.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 617
31.3.2009 9:37:31   
Anonimen
Tina,zivcki so bili se ponoci na preizkusnji........a je zunaj tak lep dan,skoda se cmihatuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
31.3.2009 9:37:59   
Samsa
Tina, super za ANjino spanje - ja škratki mali hitro zavohajo kako fajn je pri mami spat user posted image

A se meni prav zdi, da lahko očko izpiram s fiziološko raztopino?
Lara ima očko vneto, ker imamo pa popoldan posvetovalnico, jaz ne bi dopoldan klicala ali hodila k P

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 619
31.3.2009 9:39:07   
Samsa

uauuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image  za 6 zobkov.
Mi smo šele na 2 user posted image user posted image user posted image  ( in tista 2 zelo rada kaže user posted image )

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 620
31.3.2009 9:39:49   
Tina 28

Tina,zivcki so bili se ponoci na preizkusnji........a je zunaj tak lep dan,skoda se cmihatuser posted image

Pri nas pa tak poden od vremena...dež...megleno...tisto malo snegain čofte od včeraj...kar lepo za notr bit...sta Nejc in Anja dober termin za tole virozo izbralauser posted image

Dajte kako idejo za kosilo napisat...za vse člane...men je že čist idej zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
31.3.2009 9:40:06   
Samsa

........a je zunaj tak lep dan,skoda se cmihatuser posted image

lep dan?
a to izgleda tako, da sonce sije? ker to sem namreč že pozabila kako izgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
31.3.2009 9:41:03   
Anonimen
Samsa lahko ji spiras s fiziolosko.

Meri se je vceraj zacela prestopat,preprijemat.user posted image user posted image ...ce bo slo tko naprej bodo drug teden ze samostojni korakiuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
31.3.2009 9:42:22   
Anonimen
Mene se kava cakauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
31.3.2009 9:43:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Dajte kako idejo za kosilo napisat...za vse člane...men je že čist idej zmanjkalo.

jaz sem včeraj za Laro naredila testenine ( malo pora sem popražila, dodala piščančje meso, korenček, bučke in malo kolerabe. ) Ji je bilo zgleda mljask.
Danes bo verjetno jedla krompir, rumenjak, bučke, kolerabo, malo bom še dodala proseno kašo.
Midva bova pa jedla golaž user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?