|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
20.4.2009 17:30:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!!

ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it user posted image

ne se...se mal skup nogice potegn

zakaj še ne???
jaz hočem it...user posted image ...mam dost ...a bi šla rada z mano?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
20.4.2009 17:31:21   
Anonimen
pa je glih dopovdne ena rekla da majčice še nikamer ne grejouser posted image

no zgleda da se bo zdaj, zdaj začelouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
20.4.2009 17:35:13   
lake
Ja očitno bomo poćas začele kapljat v P. Smo spustile aprilčice naprej, da se ne bojo pritoževale user posted image

Jst hodm v ambulanto zraven Metelkove, sicer je privat, ampak ima koncesijo .Je super ginekologinja.

Flaska: Lepe slikice, modva bi se mogla tud mal slikat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
20.4.2009 17:40:06   
KatMat

dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!!

ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it user posted image

zakaj še ne???

ne se!sem si premislila...upam da pride po roku...nimam se nic zrihtan pa tud ne bom mela se nic do 15.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
20.4.2009 17:43:09   
Anonimen
dons mi spet neki šteka ta rruser posted image user posted image

lake sem misenla da hodiš v P.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
20.4.2009 17:50:48   
majuška10
meni je dons hudo, ma  za znort! sam jamram, grem že sama sebi na živce! ful mi je vroče in me kuha, špika,.... zvečer pride sestra k meni prespat in me jutri pelje k G. v PO. Imam že poln kufr tega prevažanja in relacije Kamnik-postojna! user posted image  moj ne more zaradi šihta, prej sem se lahko še sama vozila ma zdej pa ni šans da se sama peljem. Pa še boršo s potrebščinami bom s sabo vzela, če me slučajno kej na poti preseneti, da bom kr tam v PO ostala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
20.4.2009 17:54:00   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Samo na hitro imam eno vprašanje....

Ricinusovo olje : že drugi dan imam popadke amapk so kar nekaj ( na 5 minut, pa spet na 10, pa na 6....) uglavnem čist neredniuser posted image user posted image  pa tud niso ne vem kolk boleči....problem pa ni v tem...ampak v tem da že 5 dni nisem šla na wc user posted image in me bo razneslo, sploh ne vem več kaj me boliuser posted image user posted image  no in kokgarkoli sem vprašala ( prijatlce, mame, v lekarni...) vsi so mi rekli naj pijem ricinusovo olje...vem pa da je zelooo velika možnost da to sproži porod (sploh glede na to da mam neke čudne popadke) kaj pa ve mislite? drugače sem probala že vse vrste čajev in odvajalnih sredstev( kar jih lahko v nosečnosti) pa masažo črevesa, hrbta, trebuha...nič mi ne pomagauser posted image  me pa že fajn boli vse skupiuser posted image

A ma katera izkušnje z tem oljem?? malo sem brala po netu, pa so ga vse uporabljale za sprožitev poroda...pa ne vem malo me je strah ker mi še 20 dni fali do pdp-ja...samo tega pa tud ne zdržim večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
20.4.2009 18:05:33   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Živjo punceuser posted image

Samo na hitro imam eno vprašanje....

Ricinusovo olje : že drugi dan imam popadke amapk so kar nekaj ( na 5 minut, pa spet na 10, pa na 6....) uglavnem čist neredniuser posted image user posted image  pa tud niso ne vem kolk boleči....problem pa ni v tem...ampak v tem da že 5 dni nisem šla na wc user posted image in me bo razneslo, sploh ne vem več kaj me boliuser posted image user posted image  no in kokgarkoli sem vprašala ( prijatlce, mame, v lekarni...) vsi so mi rekli naj pijem ricinusovo olje...vem pa da je zelooo velika možnost da to sproži porod (sploh glede na to da mam neke čudne popadke) kaj pa ve mislite? drugače sem probala že vse vrste čajev in odvajalnih sredstev( kar jih lahko v nosečnosti) pa masažo črevesa, hrbta, trebuha...nič mi ne pomagauser posted image  me pa že fajn boli vse skupiuser posted image

A ma katera izkušnje z tem oljem?? malo sem brala po netu, pa so ga vse uporabljale za sprožitev poroda...pa ne vem malo me je strah ker mi še 20 dni fali do pdp-ja...samo tega pa tud ne zdržim večuser posted image

mogoce te pa sam prebavne motnje tok matrajo da mislis da imas popadke...odpri banjico kislega zelja zravn si pa odpri en jogurt pol literski...pa ne rabis nic jemat v kar dvomis

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
20.4.2009 18:10:46   
Anonimen
poklič v ZD svojo dr. men je dala svečke da je blo bolje

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
20.4.2009 18:16:39   
BarbyD

mogoce te pa sam prebavne motnje tok matrajo da mislis da imas popadke...odpri banjico kislega zelja zravn si pa odpri en jogurt pol literski...pa ne rabis nic jemat v kar dvomis

tud že probalauser posted image user posted image 2x...sm rekla da bom rajši to k mam rada kislo zelje...pa ničuser posted image user posted image pa neke probiotične napitke sm pila k nej bi tud odprl pa pr men zgleda nič ne deluje...sej to olje nej nebi škodlo otroku alpa karkol...tud v lekarni mi je rekla da je dost bolj varno kukr kera druga zdravila...sam je pa to najmočnejše odvajalo in nej bi zarad krčenja mišic pol lahko sprožu porod...je pa rekla da bi mi konc koncev tud zelje lahko sprožu....tko da ne vem...bom pomoje kr probala, ker mam občutek da mi bo počlo črevouser posted image
edina stvar ki me skrbi je da bi blo kej narobe ker je še 20 dni do konca...sam če pa po drugi strani gledam je pa res od 37 tedna naprej donošen in se jih veliko rodi v takmu času pa je vse ok..

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
20.4.2009 18:21:12   
FLASK_A
Barby, kaj pa tisto fuuuul sladko odvajalo, ki se ga v lekarni dobi- sam cuker ga je... A tistega si že probala? Meni je vedno pomagal... Boga puncauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
20.4.2009 18:23:58   
BarbyD
Cveka 30 tud s svojmu dohtarjam sm že govorila...pa mje povedu isto k v lekarni (olje, pa pač mal tvegam da mi sproži)je reku da je to olje še najbolj naravno, za svečke je pa reku da rajši ne, ker da po 5 dneh brez it na wc ponavadi samo spodnji zamašek odstrani...pa še hemeroide sm fasala pa je reku da ni fajn pol svečk na to notr basat...zdej bom šla lepo pod tuš pa glavo umit...pol bom pa probla, pa bo kar bo...sej konc koncev z user posted image res nebi smelo bit kej narobe če se zdej rodi...sem že 1 dan v 38 tednuuser posted image ...hčerko sem pa v 39 rodila pa je blo vse ok

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
20.4.2009 18:29:47   
BarbyD
Flaska-a sem sprašvala v lekarni pa mi je rekla da mi še najbolj to priporoča...pa tud je rekla da načeloma mi vsako odvajalo lahko sproži popadke...v bistvu zdej na koncu bi mi lahko navadna driska sprožila...mal sem se ustrašla pol k sm šla tuki na netu gledat k vse k so hotle pospešit porod jim je lih z tem oljam ratal...

sicer bi blo men čist fino če bi že vidla našgauser posted image ...sam ne vem mam kr nekak občutek da bi s temu zanalašč sprožla porod pa da pol nebi blo vse ok...mal sem vraževernauser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
20.4.2009 18:32:44   
Dudica1

zakaj še ne???

ne se!sem si premislila...upam da pride po roku...nimam se nic zrihtan pa tud ne bom mela se nic do 15.

hehe,jaz mam vse naštiman tako da lahko grem

upam da ti uspe vse pošlihtat do prihoda user posted image ...pa sej ne dvomim v to

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
20.4.2009 18:38:28   
Anonimen
aja k jz hvala bogu nimam hemoroidev, tako da je mogoče tud to pomagalo, sam zdej pa jem same jogurte tak da me če ne vsak dan pa vsak drugi dan preženeuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
20.4.2009 18:44:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Flaska-a sem sprašvala v lekarni pa mi je rekla da mi še najbolj to priporoča...pa tud je rekla da načeloma mi vsako odvajalo lahko sproži popadke...v bistvu zdej na koncu bi mi lahko navadna driska sprožila...mal sem se ustrašla pol k sm šla tuki na netu gledat k vse k so hotle pospešit porod jim je lih z tem oljam ratal...

sicer bi blo men čist fino če bi že vidla našgauser posted image ...sam ne vem mam kr nekak občutek da bi s temu zanalašč sprožla porod pa da pol nebi blo vse ok...mal sem vraževernauser posted image

Aha, tako... A ginekologinji si kaj rekla? Kaj pa ona pravi? Meni je ravno ta sladek sirup priporočala (sicer ne sedaj v tako visoki nosečnosti, ker nimam problemov, ampak že prej).

Jaz na tvojem mestu bi se pa ful veselilauser posted image Aveš s kakim veseljem bi mal več olja popila, samo da bi kaj sprožilouser posted image user posted image Saj zdaj že lahko rodiš. No, če bodo kaki učinki, grem TAKOJ! po to olje v lekarnouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 20.4.2009 18:49:51 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
20.4.2009 18:49:31   
Dudica1
ja tud jaz bi pila ta olje če bi kaj pomagalo da bi bilo prej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
20.4.2009 18:50:37   
FLASK_A

ja tud jaz bi pila ta olje če bi kaj pomagalo da bi bilo prej...user posted image user posted image user posted image

user posted image aneda

Sej tebe že nekej šraufa praviš! Joj, Dudi, dej me s sabo vzemi, ko greš v P, dejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
20.4.2009 18:51:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image aneda

Sej tebe že nekej šraufa praviš! Joj, Dudi, dej me s sabo vzemi, ko greš v P, dejuser posted image

hehe...te pokličem predn grem pa te poberemuser posted image ...čaki iz kje že siuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
20.4.2009 18:53:35   
Anonimen
nč fajn se mejte grem

se pišemo jutri

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
20.4.2009 19:22:58   
Tanja_
barbyd kaj pa Portalak sirup? To sigurn pomaga. Ne vem, zakaj bi pila ricinusovo olje, če lahko odvajalo, ki je namenjeno temu, da greš na veliko potrebo. Drgač pa, moja sestrična je bla 2 dni pred rokom, vsega sita,je zvečer spila ricinusovo olje in šla ponoč rodit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
20.4.2009 19:37:01   
BarbyD
user posted image user posted image user posted image  jao punce res ste faceuser posted image user posted image user posted image

Tnaja_ sm probala prorektal ( je isto k portalak sam druga firma, ker portalaka niso mel v lekarni) pa me je samo fuuuuul zvijal vn ni šlo pa ničuser posted image

kaj pa vem kaj me je tolk zabasalo...

zdej si bom eno lahko večerjo nardila pol ga bom pa dve žlici spila pa bomo vidl kaj bo....karkol že bo upm da bom vsaj na wc šlauser posted image

drugače vam pa sporočim če bo treba zarad sirupa rodit pa si pol dejte duškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
20.4.2009 19:37:46   
Blueeyes
ojla... samo da se na hitro oglasim... k sem utrujena... bom jutri dopoldne kej več na pc-ju... zdej samo še padm v spanje... spet ste pridno čvekale

pregled nič posebnega... moja G je zbolela, tko da sem HB še ujela dopoldansko izmeno (k sem bla že ob 12.30 tm - naročena sem bla pa šele ob 13h) pa mi je una G naredila CTG in UZ... vse je ok.. naslednji pregled imam v torek 28.4. - spet pri te isti G, ker a moja že prvomajske počitnice user posted image  sem pa dobila napotnico za porodnišnico, pa napotnico za rešilca in vse izvide... me pa dons tko močno dol prtiska, da me bo razneslo...  vaginalno me dons ni nč pregledala.... tko da kej več kot sem vedla zadnjič ne vem, kg +19, obseg bušija 114 cm

sem bla pol po pregledu še v btc-ju, sem šla kopalke pomerjat.. pa sem najdla ene k si jih bom kupla k se naša frajla rodi... tko da bom zihr kupla ta pravo velikost
copka ja dobr se držimo majčice..,.... vse močno tiščimo noge skupi user posted image  user posted image

zmajama nič ni neumno vprašanje... jz sem ga glih včeri postavla moji sosedi, tko da mi je ona razložila postopek... pač nimamo izkušenj s tem... od nekje morš zvedt.. jz sem jih dala v eno posodo k še sploh ni zavrel, pa sem pustila da vre 5 min... kao da prvič je potrebno 5 min, pol pa dovolj kakšne 2-3 min

mani objavi slikice teh cukrčkov

katmat počasi... nismo več tko okretne... jz tud zdej tko mencam k grem izpod tuša al pa k se oblačim.. to traja celo večnost... luštno malo pišče... dej še zdej kakšno njegovo slikco

lananai ooo kakšna važna zadovoljna mačkica.... se ji vidi da prov uživa

babca dons sva govorile... po telefonu je tko prjazna... user posted image  user posted image  user posted image

FLASK_A tud jz sem se skor zjokala... full lepe slikce... pa muzika zraven je idealna user posted image  user posted image

slike midva z mojim nimava niti ene slike skupaj odkar sem noseča user posted image  user posted image  enostavno se noče slikat

BarbyD  upam da bo vse cool in da te matra samo prebava

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
20.4.2009 19:39:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ojla... samo da se na hitro oglasim... k sem utrujena... bom jutri dopoldne kej več na pc-ju... zdej samo še padm v spanje... spet ste pridno čvekale

pregled nič posebnega... moja G je zbolela, tko da sem HB še ujela dopoldansko izmeno (k sem bla že ob 12.30 tm - naročena sem bla pa šele ob 13h) pa mi je una G naredila CTG in UZ... vse je ok.. naslednji pregled imam v torek 28.4. - spet pri te isti G, ker a moja že prvomajske počitnice user posted image  sem pa dobila napotnico za porodnišnico, pa napotnico za rešilca in vse izvide... me pa dons tko močno dol prtiska, da me bo razneslo...  vaginalno me dons ni nč pregledala.... tko da kej več kot sem vedla zadnjič ne vem, kg +19, obseg bušija 114 cm

sem bla pol po pregledu še v btc-ju, sem šla kopalke pomerjat.. pa sem najdla ene k si jih bom kupla k se naša frajla rodi... tko da bom zihr kupla ta pravo velikost
copka ja dobr se držimo majčice..,.... vse močno tiščimo noge skupi user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi se še k nam in povej poročilo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
20.4.2009 19:40:43   
zmajama
barbyd , če še nisi, probaj še s suhimi marelicami. Jaz sem jih zadnjič sam enih par pojedla, pa sem naslednji dan bla skos na wc.

Jaz imam tud že vsega poln kufer. Grem takoj v P. Pa vse že imam pripravljeno, tak da ni panike. sej ne rečem, nosečnost je prelepa in sem uživala sto na uro, ampak ta zadnji mesec pa je hudičev.

flaska slikce so pa res zakon...sem se jaz tudi user posted image  zraven

< Sporočilo je popravil zmajama -- 20.4.2009 19:43:16 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?