|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
20.4.2009 16:07:33   
KatMat
kolega naju je slikal...speljal pa vse kot profi...res kapo dol...

tuki je pa ista slika sam v drugem efektu
user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.4.2009 16:09:09   
FLASK_A
Punce, jaz sem pa mejl dobilauser posted image user posted image user posted image

Jokam ko dežuser posted image Zaradi lepega, da ne bo katera mislila kaj drugega...user posted image

Evo link:
KLIK

Pa zvočnike na ONuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.4.2009 16:11:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Tak beden dan,res no...nobenmu se nč neda...user posted image

Katmat;jst že nebi mela nč proti,če bi mi cveka,kosilo nardilauser posted image ....k je tok pridna!!a si kej šla v trgovine pogledat za svojo bebyko(cunce,pa take stvari)...upam,da sta našla rešitev**

Cveka:no važen,da si se mela lepo na porokiuser posted image ....mene je kr pr srcu stisnel,res no k sm prebrala uno zgodbo!mene kr vest peče,k mi bojo nakazal,un denar iz csd(da nebom rabla,za kej druzga pa da nebom porabla za beby)..
mene kolko je približn dost cunc(od pajackov-bodijev)dost za novorojenčka,da nebo preveč al pa premau**??

ma sej je blo fajn ampak sem skojz premišljevala kako in kaj počne moj sinko nikol ga nisem pustila v varstu dle kot uro max dve uri, zdej je bil pa od 16h pa do jutra pr tašč pa je samo en štuk višje, pa mi je bilo že hudo da je bil goruser posted image
mah se bom mogla tud to navadituser posted image sam pa da bi ga spustila na morje s taščo in tastom za dva dni ali več ne vem pomoje ga ne bom pustila samga še pol k bo imel 16 let, k mi je kr hudo če reče tast al pa tašča da bi ga sabo na morje vzela, grem raj zraven kt pa da ga imata sama na grbi, k ona dva sta to že vse skojz dala pa naj mal na stara leta živatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.4.2009 16:13:17   
KatMat
oooo flaska....super fotke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.4.2009 16:15:31   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
20.4.2009 16:15:47   
Anonimen
tole so super fotkeuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
20.4.2009 16:16:32   
KatMat
sibam zdej...moram prepustiti rac. papa punce!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
20.4.2009 16:18:40   
Anonimen
jz tud grem, uživajteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
20.4.2009 16:20:06   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, jaz sem pa mejl dobilauser posted image user posted image user posted image

Jokam ko dežuser posted image Zaradi lepega, da ne bo katera mislila kaj drugega...user posted image

Evo link:
KLIK

FLASK_A zdaj bom pa cel dan jokala kk je to blo lepo! user posted image  Če verjameš al ne, sedim tukaj z robcom v roki in se ne morem nagledat tega videa. user posted image  Rekla bom samo: ČUDOVITO! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
20.4.2009 16:28:30   
Tanja_
flaska ful sta lepa! Prekrasna! Love is in the air!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.4.2009 16:29:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Evo link:
KLIK

FLASK_A zdaj bom pa cel dan jokala kk je to blo lepo! user posted image  Če verjameš al ne, sedim tukaj z robcom v roki in se ne morem nagledat tega videa. user posted image  Rekla bom samo: ČUDOVITO! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tut čist patetična... Sam cmeram pa smrkam zraven... Bo moj mislil, da je kaj hudo narobe, ko me bo videl tako. Pa saj bo sam videl- sigurno bova skup jokala, ko pride iz službeuser posted image Kej takega pa še ne...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.4.2009 16:30:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska ful sta lepa! Prekrasna! Love is in the air!

hvala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.4.2009 16:30:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

oooo flaska....super fotke!!!!user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image Vajine so tut nekaj posebnega! Kdo pa jih obdeluje?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.4.2009 16:33:30   
Tanja_
flaska sm ti hotla poslat ZS pa sploh noče. Skratka, zanima me koliko so stale to fotke? K jst bi tud, da naju z možem nekdo slika. K si ful želim, da dete vidi tudi očija, ne samo mene, na nosečniških slikah, ker je to tudi očkova nosečnost.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.4.2009 16:41:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska sm ti hotla poslat ZS pa sploh noče. Skratka, zanima me koliko so stale to fotke? K jst bi tud, da naju z možem nekdo slika. K si ful želim, da dete vidi tudi očija, ne samo mene, na nosečniških slikah, ker je to tudi očkova nosečnost.

Tukej ti dam kar link do bloga, pod najinimi slikcami imaš kontakt in pa telefonsko.
KLIK
Kar pokliči ju, ti bosta iz prve roke povedalauser posted image Jaz sem bila že prej z njima na vezi, tako da ti ne znam točno povedat. Kar pokliči in vprašaj. Pa mene omeni (da si videla link na forumuuser posted image ), bo ziher pomagalo pri ceni, smo se že nasmejali na ta računuser posted image Pa sporoči, kaj sta reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.4.2009 16:46:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
pa dudi tud ne vem kje je... a je šla rodit?user posted image

no evo me s pregleda,je vse ok...user posted image ...zdaj če ne bo nič prej grem 29 dol in če bom odprta 3-4 cm grem rodit zarad tega ker sem imela prvega vakumsko...sicer je rekla da lahko zdaj čist normalno rodim...
Tako da zdaj pa samo upam da grem prej ker ne bi rada šla na datum rodit ker bom samo živčna in nervozna...tega res nočem pa še moj bi znoru od tega čakanja dol v LJ...je blo spet noro dol v sprejemni in boge reve tam čakajo na CTG in ne vem kaj še da grejo pol šele lahko gor v porodne user posted image ...
No pa sej mislim da bom šla zdele enkrat ker me vse neki špika in boli...user posted image

Vglavnem sm brala za nazaj pa si nism nč zapomnla...samo slikice sm si ogledala VSE ČESTITKE ZA TAKO LEPE FOTOGRAFIJE...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.4.2009 17:02:54   
Anonimen
pozdravček!

tudi jaz s pregleda,... je bilo vse ok, teža naj ostane kar ista (čeprav sem po njihovo izgubila še pol kilce). naslednji pregled imam 4.5., teden pred rokom in šele doma sem videla, da ima takrat Oskar pregled pri zobozdravnici... ne vem, kako bom uskladila. res bi rada šla z njim.
pregled je trajal malo dlje, ker me je v čakalnici začelo špikati po desni strani trebuha in le-ta je otrdeval in ker sem ji omenila še včerajšnji izcedek, sem skočila še v porodnišnico na ctg. seveda se je v tem času stanje že počasi umirilo, tako da je bilo zaznati samo dva šibka popadka,... vsekakor Urban še nekaj časa ostane v oskrbi mojega telesa, a počasi so se le začele priprave na porod.
mere mojega trebuščka = 110 cm, če sem si prav namerila.

dan se je neverjetno polepšal, tako da hitim na sonček!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.4.2009 17:13:08   
lake
Še moje poročilo s pregleda. Glavica je čisto spuščena, praktično jo je tudi zatipala, drugače pa je maternični vrat zmehčan, ampak zaprt. Na ctg-ju so se kazali blagi popadki, tko da očitno ne bom zdržala do  9. maja, jupiiiiii.
Naslednji pregled 29.4, pridobila še eno kilo in jih je zdej plus 10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.4.2009 17:17:38   
KatMat
joj super punce za preglede!!!user posted image user posted image user posted image

flaska, jest se mal hecam...nama so dali v predogled fotografije da si se sama izbereva ce nama je kaksna posebi usec da so pol tista obdela ker smo posneli skor 1000 fotk tak bi blo mal cudn ce bi vse obdelovali...jest sem pa malo neucakana pa se s kaksno poigram

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.4.2009 17:17:45   
Dudica1
ne vem mene pa neki boli spodni del trebuha...ne vem zakaj????

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.4.2009 17:19:07   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Še moje poročilo s pregleda. Glavica je čisto spuščena, praktično jo je tudi zatipala, drugače pa je maternični vrat zmehčan, ampak zaprt. Na ctg-ju so se kazali blagi popadki, tko da očitno ne bom zdržala do  9. maja, jupiiiiii.
Naslednji pregled 29.4, pridobila še eno kilo in jih je zdej plus 10.

drzim pestke ze zdaj!!! pa da bos božca kaksno tortico cim prej lahko pojedla...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
20.4.2009 17:20:40   
KatMat
dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
20.4.2009 17:23:41   
Anonimen
čestitke vsem trem za pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lake kam pa ti hodiš na pregledeuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
20.4.2009 17:27:30   
Dudica1

dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!!

ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
20.4.2009 17:28:24   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it user posted image

ne se...se mal skup nogice potegn

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?