Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:07:33
|
|
|
|
KatMat
|
kolega naju je slikal...speljal pa vse kot profi...res kapo dol... tuki je pa ista slika sam v drugem efektu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:09:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce, jaz sem pa mejl dobila Jokam ko dež Zaradi lepega, da ne bo katera mislila kaj drugega... Evo link: KLIK Pa zvočnike na ON
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy Tak beden dan,res no...nobenmu se nč neda... Katmat;jst že nebi mela nč proti,če bi mi cveka,kosilo nardila ....k je tok pridna!!a si kej šla v trgovine pogledat za svojo bebyko(cunce,pa take stvari)...upam,da sta našla rešitev** Cveka:no važen,da si se mela lepo na poroki ....mene je kr pr srcu stisnel,res no k sm prebrala uno zgodbo!mene kr vest peče,k mi bojo nakazal,un denar iz csd(da nebom rabla,za kej druzga pa da nebom porabla za beby).. mene kolko je približn dost cunc(od pajackov-bodijev)dost za novorojenčka,da nebo preveč al pa premau**?? ma sej je blo fajn ampak sem skojz premišljevala kako in kaj počne moj sinko nikol ga nisem pustila v varstu dle kot uro max dve uri, zdej je bil pa od 16h pa do jutra pr tašč pa je samo en štuk višje, pa mi je bilo že hudo da je bil gor mah se bom mogla tud to navadit sam pa da bi ga spustila na morje s taščo in tastom za dva dni ali več ne vem pomoje ga ne bom pustila samga še pol k bo imel 16 let, k mi je kr hudo če reče tast al pa tašča da bi ga sabo na morje vzela, grem raj zraven kt pa da ga imata sama na grbi, k ona dva sta to že vse skojz dala pa naj mal na stara leta živata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:13:17
|
|
|
|
KatMat
|
oooo flaska....super fotke!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:15:31
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
tole so super fotke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:16:32
|
|
|
|
KatMat
|
sibam zdej...moram prepustiti rac. papa punce!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jz tud grem, uživajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:20:06
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, jaz sem pa mejl dobila Jokam ko dež Zaradi lepega, da ne bo katera mislila kaj drugega... Evo link: KLIK Pa zvočnike na ON FLASK_A zdaj bom pa cel dan jokala kk je to blo lepo! Če verjameš al ne, sedim tukaj z robcom v roki in se ne morem nagledat tega videa. Rekla bom samo: ČUDOVITO!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:28:30
|
|
|
|
Tanja_
|
flaska ful sta lepa! Prekrasna! Love is in the air!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:29:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, jaz sem pa mejl dobila Jokam ko dež Zaradi lepega, da ne bo katera mislila kaj drugega... Evo link: KLIK Pa zvočnike na ON FLASK_A zdaj bom pa cel dan jokala kk je to blo lepo! Če verjameš al ne, sedim tukaj z robcom v roki in se ne morem nagledat tega videa. Rekla bom samo: ČUDOVITO! Jaz sem tut čist patetična... Sam cmeram pa smrkam zraven... Bo moj mislil, da je kaj hudo narobe, ko me bo videl tako. Pa saj bo sam videl- sigurno bova skup jokala, ko pride iz službe Kej takega pa še ne...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:30:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska ful sta lepa! Prekrasna! Love is in the air! hvala
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:30:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat oooo flaska....super fotke!!!! hvala Vajine so tut nekaj posebnega! Kdo pa jih obdeluje?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:33:30
|
|
|
|
Tanja_
|
flaska sm ti hotla poslat ZS pa sploh noče. Skratka, zanima me koliko so stale to fotke? K jst bi tud, da naju z možem nekdo slika. K si ful želim, da dete vidi tudi očija, ne samo mene, na nosečniških slikah, ker je to tudi očkova nosečnost.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:41:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska sm ti hotla poslat ZS pa sploh noče. Skratka, zanima me koliko so stale to fotke? K jst bi tud, da naju z možem nekdo slika. K si ful želim, da dete vidi tudi očija, ne samo mene, na nosečniških slikah, ker je to tudi očkova nosečnost. Tukej ti dam kar link do bloga, pod najinimi slikcami imaš kontakt in pa telefonsko. KLIK Kar pokliči ju, ti bosta iz prve roke povedala Jaz sem bila že prej z njima na vezi, tako da ti ne znam točno povedat. Kar pokliči in vprašaj. Pa mene omeni (da si videla link na forumu ), bo ziher pomagalo pri ceni, smo se že nasmejali na ta račun Pa sporoči, kaj sta rekla
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 16:46:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 pa dudi tud ne vem kje je... a je šla rodit? no evo me s pregleda,je vse ok... ...zdaj če ne bo nič prej grem 29 dol in če bom odprta 3-4 cm grem rodit zarad tega ker sem imela prvega vakumsko...sicer je rekla da lahko zdaj čist normalno rodim... Tako da zdaj pa samo upam da grem prej ker ne bi rada šla na datum rodit ker bom samo živčna in nervozna...tega res nočem pa še moj bi znoru od tega čakanja dol v LJ...je blo spet noro dol v sprejemni in boge reve tam čakajo na CTG in ne vem kaj še da grejo pol šele lahko gor v porodne ... No pa sej mislim da bom šla zdele enkrat ker me vse neki špika in boli... Vglavnem sm brala za nazaj pa si nism nč zapomnla...samo slikice sm si ogledala VSE ČESTITKE ZA TAKO LEPE FOTOGRAFIJE...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! tudi jaz s pregleda,... je bilo vse ok, teža naj ostane kar ista (čeprav sem po njihovo izgubila še pol kilce). naslednji pregled imam 4.5., teden pred rokom in šele doma sem videla, da ima takrat Oskar pregled pri zobozdravnici... ne vem, kako bom uskladila. res bi rada šla z njim. pregled je trajal malo dlje, ker me je v čakalnici začelo špikati po desni strani trebuha in le-ta je otrdeval in ker sem ji omenila še včerajšnji izcedek, sem skočila še v porodnišnico na ctg. seveda se je v tem času stanje že počasi umirilo, tako da je bilo zaznati samo dva šibka popadka,... vsekakor Urban še nekaj časa ostane v oskrbi mojega telesa, a počasi so se le začele priprave na porod. mere mojega trebuščka = 110 cm, če sem si prav namerila. dan se je neverjetno polepšal, tako da hitim na sonček!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:13:08
|
|
|
|
lake
|
Še moje poročilo s pregleda. Glavica je čisto spuščena, praktično jo je tudi zatipala, drugače pa je maternični vrat zmehčan, ampak zaprt. Na ctg-ju so se kazali blagi popadki, tko da očitno ne bom zdržala do 9. maja, jupiiiiii. Naslednji pregled 29.4, pridobila še eno kilo in jih je zdej plus 10.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:17:38
|
|
|
|
KatMat
|
joj super punce za preglede!!! flaska, jest se mal hecam...nama so dali v predogled fotografije da si se sama izbereva ce nama je kaksna posebi usec da so pol tista obdela ker smo posneli skor 1000 fotk tak bi blo mal cudn ce bi vse obdelovali...jest sem pa malo neucakana pa se s kaksno poigram
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:17:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ne vem mene pa neki boli spodni del trebuha...ne vem zakaj????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:19:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Še moje poročilo s pregleda. Glavica je čisto spuščena, praktično jo je tudi zatipala, drugače pa je maternični vrat zmehčan, ampak zaprt. Na ctg-ju so se kazali blagi popadki, tko da očitno ne bom zdržala do 9. maja, jupiiiiii. Naslednji pregled 29.4, pridobila še eno kilo in jih je zdej plus 10. drzim pestke ze zdaj!!! pa da bos božca kaksno tortico cim prej lahko pojedla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:20:40
|
|
|
|
KatMat
|
dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke vsem trem za preglede lake kam pa ti hodiš na preglede
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:27:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!! ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 20.4.2009 17:28:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi ti si pa tud ze cist na koncu!!!!ojoj.!!!!kr poskakujem k vase tikrcke gledam!! ja res je na konc sej mam tud občutek da bo treba danes še nekam it ne se...se mal skup nogice potegn
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?