*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: elyy dober večer! Kva sm jezna zdej......kr kadi se iz mene.....mogoče mau neumesno ampak,dejte mi ve povedat kaj bi ve nardile na mojmu mestu .... moj ma enga skutrja in mi mamo klet na koncu hodnika pač je tko narjen....in po hodniku pele skuterja(kar pomen,da drugi tud vozičke vozjo mem,skiroje,kolesa.....)in hišnik,ki je najin sosed je pa začeu težit,zard motorja...zakaj ga voz po hodniku?? on je pa res grozen pred svojimi vrati ima grozno omaro in kr ene ****rije pred vratimi(klešče...)....in se neki začeu prtožvat....tok me je prej razkuru,da sm doma tok jokala.....moj je čist znoru...in nevem kaj nej motor parkiravam pod oken al kaj?? dobro jutro (če lahko tako rečem)... je vse prej kot dobro... očitno sem neko virozico staknila... me grlo boli, pa vsa hripava sem, z nosa mi teče, v glavi mi pa že od včeri razbija... upam da se bo kej izboljšalo stanje do druzga tedna.. pa še vreme je tako da to ni za nikamor - 5 minut sije full sonce, 5 minut pa pada dež tko da mam že skoz poplave kle okol elyy kok časa pa že mata ta motor tm parkiran - a pa prej nobenga ni motilo?? se pritožuje samo hišnik ali tudi ostali sosedi? ne se sekirat, k ni vredn.. itak nima kej za delat, pol si je pa mogu najdt eno žrtev - in to pač tebe k si in ve da si bolj ranljiva... zdej se on boljše počuti k je kao pomemben... ne se mu dat.. super da si zrihtala vse na csd k.tja ja tale moja soseda je res od boga poslana... Junona hvala za zajtrk... se je prov prilegel pa seveda za pomočnike tud... še kej se oglasi cveka kako je bilo na mlajčkih... si se najdla in sprehodila?? btw, mam uniformiranca doma ... jz sem mela pa full dolg željo jt v vojsko, pa nisem nobene našla da bi šla z mano... zdej pa moj prav da je en vojak v familiji čist dovolj objavi kakšno slikico nove frizure ko se vrneš... tud jz grem šele drugo leto na morje, letos vprašanje če bomo kej šli - mogoče kakšen dan na slovensko obalo čekirat, tok da naša Gaja spozna morje bomo pa kej na Bledu in Bohinju okoli skakali obelix jz uporabljam Avonove stvari... men full ustrezajo... sicer ne kokosove k nisem glih ljubiteljica kokosa, jih pa moja sestra uporablja in je tud full zadovoljna... pa kakšen Oriflame katmat jz sem še kr 2 v 1... imaš že kakšno novo vizijo mojega poroda?? kr naježla sem se ko berem tvojo zgodbo... groza... z vozičkom res lahko še malo počakaš... majo res tud full lepe rabljene.. če kaj rabiš kr sporoči.. z veseljem ti bom pomagala kolikor bom le lahko kot je tudi lake rekla.... bolha, amzs... malo preglej.. za cotike - BC ma full ugodno- majčko al pa bodije dobiš že za 1€ (te k so znižane), pa niso grde.. jz sem si jih tud vzela... obrni se na prijatelje - sigurno imajo še kakšne stvari ki ti jih bodo z veseljem posodili... marsikdo je zelo radodaren, čeprov si sploh ne bi mislila - to sem izkusila na svoji koži dudica tud jz sem tko kupovala kot ti... vsak mesec ko je prišla plača sem šla v nabavo in vse zagonila za otroške stvari (voziček, oblekce, ležalnik,...), tko da sem komi shajala pol še z računi... se mi je pa glih izšlo oliveoyl jz mam tud čist ravne lase... pa težke... tko da sem skoz polizana k da bi mela srečanje s kakšno kravico tud če si jih nakodram zdržijo max 2 ure, pol so spet ravni ... edin mogoče trajna bi mi pomagala petra a sva že 2 bolani obema en da se čim prej pozdraviva Tanja_ upam da si uredu in ne bruhaš več... super za vse opravljeno na CSD - kero si pa mela?? kako se je pisala - una k sedi pr vratih al uno pr oknu?? Bom. Vam bom še pripopala kaj.