Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:05:59
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Spali smo bolj za e n k***...ampak bo bolje samo ne vem kdaj... Jaz grem pa zdej na kavico k je tak deževn dan da je groza... Bi dala kakšn zajtrk gor pa ne znam...al pa še boljš kakšnga pomočnika... Nč se beremo ko pridem nazaj,pa ne preveč načvekat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:32:46
|
|
|
|
*Junona*
|
Dobro jutro majčice. Dudica1, bom js pomagala, če smem in vam danes postregla z zajtrkom.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 17.4.2009 7:34:13 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:33:47
|
|
|
|
*Junona*
|
In seveda s pomočniki.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:34:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Pa dobro jutro. A bo v redu?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:47:37
|
|
|
|
gala
|
Uf Junona, tole je pa bilo zbujanje Sem budna kot čuk Punce, ste se pa naklepetale. Sploh vas ne folgam več brat, ker sem bolj redko tu gori. Malo mi net nagaja, pa še Manca je že dobrih 14 dni doma. Težave z mehurjem in nenehen občutek, da jo lulat. V enem tednu smo bili trikrat pri zdravniku in zadnji zdravnik, ki je bil tako mlad, da sem, priznam, pomislila da on pa res verjetno ne bo nič novega ugotovil, je postavil diagnozo. Bi jih kar tepla, ko so mi govorili, da je vse ok, da se v vodi nič ne vidi pa da je psihičnega izvora, moja boga revica pa sedi na stranišču pa joka ker ne more lulat... Mladi so očitno bolj odprte glave (verjetno sem že stara, da takole razmišljam ) Kaj boste počele na takle deževen dan? Midve greva malo v šoping, moja punčka bo čez nekaj dni imela rojstni dan, pa bova skupaj pripravili posladke. Prijetno kofetkanje in zajtrk vam želim!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:51:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Uf Junona, tole je pa bilo zbujanje Sem budna kot čuk Punce, ste se pa naklepetale. Sploh vas ne folgam več brat, ker sem bolj redko tu gori. Malo mi net nagaja, pa še Manca je že dobrih 14 dni doma. Težave z mehurjem in nenehen občutek, da jo lulat. V enem tednu smo bili trikrat pri zdravniku in zadnji zdravnik, ki je bil tako mlad, da sem, priznam, pomislila da on pa res verjetno ne bo nič novega ugotovil, je postavil diagnozo. Bi jih kar tepla, ko so mi govorili, da je vse ok, da se v vodi nič ne vidi pa da je psihičnega izvora, moja boga revica pa sedi na stranišču pa joka ker ne more lulat... Mladi so očitno bolj odprte glave (verjetno sem že stara, da takole razmišljam ) Kaj boste počele na takle deževen dan? Midve greva malo v šoping, moja punčka bo čez nekaj dni imela rojstni dan, pa bova skupaj pripravili posladke. Prijetno kofetkanje in zajtrk vam želim! Super.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 7:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jz sem pa spala ko angelček, sem bla včeraj ful zmatrana, sem dopoldne pohajala, popoldne sem pa šla na mlajčke tako da sem kr padla v posteljo zvečer! no tole jutranje bujenje je blo pa super sem kr oke vun vrgla k so bli tojk fajn za pogledaz zajterk je bil pa tud dober sam jz sem zdejle pojedla sam jogurt ta velik, pa sm sita modrookica men so tud uniformiran moški všeč, sploh vojaška uniforma sam da bi pa šla med vojake to pa niti pod razno ne, k se bi mi zmešal med samimi uniformami no dežek je nehal padat in se je že sonček prikazal tako da bo zgleda še en lep vreme no pa pokonc zaspanke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a še vse spite nč grem k frizerju se pišemo kasneje čao
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:24:10
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Tale zajtrk je super, kr ne vem kaj in kerga od pomočnikov bi zbrala . Jst si bom tud zdele eno kavico naredla, ker je dan prov depresiven. Hoče sonček neki vn pridt, pa ne more. Spal smo dons še kr vredu, sm se samo dvakrat zbudla, pa je začela noret, in pol zaspat nisem mogla nazaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:33:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dobro jutro! junona ti pa lahko vsako jutro takle zajtrk pripraviš..kakšni pomočniki,uf.. čveki se greš frizirat?jaz sem se mislila it tudi naročit pa šele ob 9 začne,ga bom kar poklicala. vreme je čist adijo,no zdaj se nekaj sonček sili na površje.sam ponoči je pa moglo bit kakšno neurje,nam je oba stola s terase odpihnilo. dobro da ni bilo kakšnega avta na dvorišču.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro lake ti jz pošiljam mal sončka k pr nas je že no jz sem pa dons prav zmatrana sem včeraj preveč furserala zdej pa mam, tako da bom dons sam počivala samo k frizerju moram sam me je poklicala da me pokliče k je pršel neki vmes upam da bo kmal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:40:55
|
|
|
|
Obelix
|
Dobro jutro, pri nas se že kaže sonček . Mi je kar zoprno tole deževno vreme, ker otroka ne marata biti notri ves dan. Saj še meni dolgčas rata, ampak mala dva sta pa tečna za celo vojsko. Še malo se otopli, pa gremo na sprehod. Nekatere že veselo odštevate dneve. Se kar malo zavistna, ker mene čaka še cel mesec in pol. S tem trebuhom se pa tako težko premikam, pa še hrbet me je začel bolet. Tile zadnji tedni nosečnosti pa res niso nič prijetni. Pa še nekaj nakupov me čaka, meni se pa tolk ne da. Pri frizerju sem tudi že bila, da se me dete takoj ne ustraši . Naslednjič grem pa takoj po porodu. Meni prvič niso skoraj nič izpadali lasje, tako da mi barvanje in friziranje ni bilo panike. Sem pa dobila ful ful suho kožo po obrazu, tako da se moram že na zalogo oborožiti s kakšnimi dobrimi kremami. A katera pozna kakšno dobro kremo za telo, ki diši po kokosu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja olive si moram mal to grivo zrihtat za ohcet pr nas pa je ratalo jasno in sonček sije je pa še ob 7h ful dež padal tako da sem misenla da ne bo nehal, no pa hvala bogu je
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
dej pejt pogledat v trgovino od afrodite je ena k ful diši po kokosu, men že skoraj preveč mene tud še čaka nabava, za v P. in pa malenkosti za ampak to drug teden
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:47:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
kako je bilo včeraj na mlajčkih?si se najedla dobrega? ja ne ohcet pa ja moraš it lepa.jaz se grem mal postrižt pa kakšen pramen mogoče. obelix a prav kokosova krema mora bit..nimam pojma kje bi dobila kakšno dobro,kaj pa L'occitane-ne znam napisat..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:48:11
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro!! Blue, nimam pojma, če kaj pomaga, zaenkrat sem še v enem kosu. No kak teden naj še kr ostane tako. Sem včeraj rezervirala dopust in sicer gremo od 20. do 28.6. na našo obalo in od 11. do 19.7. v čatež. Sem morala ful pazit, da je finančno skoz pršlo, ker imamo en kup delavcev okol bajte, ki hočjo kr nonstop dnar. Kot da ga glodajo. Vsakič ko grem mimo, mi reče, da je tole pa spet jurja. No v glavnem sem skombinirala 14 dni počitnic za neke normalne stroške. Pa obadva apartmaja sta otrokom prijazna (kar pomeni, da lahko dam bazenček na ograjeno teraso, da je ful blizu morja/bazena, da je velik sence, klima...) Zahtevna sem, ni kej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:49:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
Grem zdaj cote dat prat,ma so me včeraj razkurili-k ponavad me ne... bi mi tista zamrzovalna skrinja od zoje prav prišla..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:49:59
|
|
|
|
lake
|
Pr nas je tud ratal sončku ven pridt , Mogoče je pa to nucal da si nam ga poslala. Jst sm se pa včeri sama sfrizirala, sm si mal polikala lase, pa prec drgač zgleda, ker drgač mam zlo skravžlane in čist neubogljive. Pol bom šla pa mal v shoping, ker še nimam modrcev za dojenje, pa mal bom šla v mullerja pogledat, cunj pa itak rajš ne gledam, ker mi ni nč prov. Bo treba po porodu it po kakšne majčke, baje bo poletje vroče.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:51:42
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pr nas je tud ratal sončku ven pridt , Mogoče je pa to nucal da si nam ga poslala. Jst sm se pa včeri sama sfrizirala, sm si mal polikala lase, pa prec drgač zgleda, ker drgač mam zlo skravžlane in čist neubogljive. Pol bom šla pa mal v shoping, ker še nimam modrcev za dojenje, pa mal bom šla v mullerja pogledat, cunj pa itak rajš ne gledam, ker mi ni nč prov. Bo treba po porodu it po kakšne majčke, baje bo poletje vroče. Kaj bi jaz dala za skraužlane lase... jaz imam takoo ravne,k da si jih vsak dan likam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:52:04
|
|
|
|
Obelix
|
Olive, a veš da tam nimajo nič od kokosa. Mi ful lepo diši, pa bi nekaj, kar ima res vonj po kokosu, ne samo slikco na embalaži. Glede dopusta bom verjetno rezervirala nekaj v kampu Zaton in sicer 14 dni v septembru. A je bila katera že tam? Baje je ful fino za male otroke, pa še eno mestece za sprehode je blizu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:56:11
|
|
|
|
elyy
|
jutro! evo jst sm lihkar pršla iz SCD sva use zrihtala(priznanje očetovstva,vloga za očetovski dopust-bo nadoknadno prnesu datum rojstva)tko,da mam zdej vse zrihtan.....končno.... moj je šou delat in sm spet sama doma,jutr bo zgleda zjutri tud delu,tko,da greva u nabavo komi jutr popoudne! jst sm pa tok slabo spala,da je blo kr za znort....skos sm se zbujala in nisem mogla nazaj zaspat...res sm vsa čudna,pa še vreme je bedno! učer sm pol nekak zaspala,sam z mislijo na hišnika ....res nevem zakaj te lahko take malenkosti,tok ob živce spravjo,sej sva mu povedala,da kakšen ma pa on pred vrati,pa nč očitno nepomaga...me je kr sram,k kdo pride na obisk...sam sej nimaš kej tud tak bedak se more najdet ..... prej sm kavico spila,preden sva šla na SCD,zdej bom pa neki pojedla...pol morem pa spet mau pospravljat(bom zavese dala oprat,mau prah pobrisala...kokr vsak dan)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
olive: super je blo na mlajčkih, pa še vreme je bil koker tojk vredu ja sem se najedla enga peciva za znort, sam mislim da sem se zaj... sem pojedla dva kosa orehove potice, pa mi je pritisk ful dvignil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 8:59:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Obelix čudno,da nimajo nič kokosovega..mandljeva full diši,jo imam mami..ma res cel dan jo voham. Kampa v Zaton-u ne poznam,ti bo katera druga svetovala.Mi se tudi nekaj pogovarjamo,da bi šli enkrat septembra doli,blizu Zadra.Bomo še videli kako bo z in financami.Ker če bo imela take krče kot prejšnja dva,hvala lepa..Bom sam ušla,sam do Zadra bi jo še slišala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 9:01:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 olive: super je blo na mlajčkih, pa še vreme je bil koker tojk vredu ja sem se najedla enga peciva za znort, sam mislim da sem se zaj... sem pojedla dva kosa orehove potice, pa mi je pritisk ful dvignil Saj bo.. Se boš pa zdaj nazaj držala,sam da je bilo fajn. Zdaj pa grem. Lepo čvekajte.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 9:01:42
|
|
|
|
Anonimen
|
vsi neki od morja mislite no jz bom šla pa drug let
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?