Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:20:01
|
|
|
|
Tanja_
|
blue uno pr oknu. zakaj?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:28:08
|
|
|
|
zoja10
|
Dobro jutro, jaz komi prlezla iz brloga... ponoč je bla nevihta, je blo tko fajn pod kovtrčkom.. Morje...jaz in moj sva se odločla da greva konc avgusta kr na blef...tko kot vsako leto si zbereš eno mesto pol se pa tam ustaviš v kaki agenciji...do zdej je blo še vedno nekak znosno...sej več kot 5 dni zihr ne bomo, pa še kakšen vikend prej in potem... Blue jaz mam pa enga tazga uniformiranca doma...sam..gre par let mimo, pol pa...je isto če bi bil pek al pa celo boljš... Oliva....moja skrinja je žal zasedena (tašča-kot vedno)... zdej k je šla pomurka v stečaj, pa MIP tudi...elektriko plačamo pa vse k nam živce žrejo tja not strpamo, juhej bo mir KatMat.... kaj pa če bi si lupinico sposodla od kake kolegice sam da tamalčko domou prpeljete..pol jo tud en mesec ne rabš... Mislm da so punce že dost lepih vzpodbudnih besed povedale.... ti se sam mal umiri...nobena juha se ne poje tok vroča kot se skuha...danes bi itak vsi neki nevem kaj, se da tudi z malo manj dnarja 'normalno' živet..sploh na začetku tia ne bo tko zahtevna...(težko razumemo tiste k smo kao preskrbljene) držim pesti da se vse porihta tko kot se more pa tisto taščo v k*** pošlji, kaj bo neki solila pamet,kokoš......skrinja tud zanjo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:28:11
|
|
|
|
maja1488
|
Katmat, verjamem, da ti je ful hudo. Midva pri prvi nisva imela nič denarja in noben nama ni mogel nič posodit, ker so bli še vse brez otrok. Pol sva pa šla v baby center in nabrala na kup vse stvari, ki sva jih rabila. Zmenila sva se, da odplačujeva 24 mesecev. Za ta Bankredit rabiš sam plačilno listo (ni važno, če si kreditno sposoben, ker ne gledajo kaj imaš od prej) in osebni dokument. No naju je prišlo ful malo na mesec, in sva imela vse novo. Pejdi se pozanimat, ti bodo znale bolj točno povedat prodajalke. Plačaš samo 10% od zneska računa, ostalo pa na obroke. Evyy, fieso sem rezervirala privat, ne preko agencije. Je pa prav tako apartma, tko da za hrano bo isto kot v toplicah. Sam da smo skupaj, ker tud moj nonstop dela in smo edino na dopustu nonstop skupaj. Komaj čakam. Bo pa dojenček še ful majhen, ko bomo šli. Ampak bo že nekako, ker kasneje ne mormo, ker ma moj zabasan cel avgust in september.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:32:28
|
|
|
|
petra a
|
petra zg-v soboto mam faks, pol se moram pa učit, mam v pon. izpit, pa v tor.izpit, pa nč se še nism učila, pa seminarsko naj bi s puncami naredile do pon.,v glavnem cela štala modrooka-pocajti se, pij čajčke, pa počivaj še zame, jaz nimam časa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:45:50
|
|
|
|
KatMat
|
no...mogoce pa bi slo tole ce pravite da dajo na obroke v bc...morm fajn prekalulirat ....tko...zjokal smo se zdej pa eno kavo skuhat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:46:52
|
|
|
|
elyy
|
katmat:jst mislm,da to kar ti je maja priporočila,nebi bilo slabo....se gresta pozanimat in vzameš vse na obroke v beby centru...pa še stem boš zafrknla taščo in svakinjo! res jst mislm,da je to najboljša rešitev,vsaj jst bi tko nardila,če nebi mela pač denarja! maja:sam,kar se tiče fiese,že spet ni drago...tud če hrane nimaš zraven! blue:problem je vtem da,samo hišnika moti in hišnik teži kr mojim tastarim k smo sosedje in pol tastari težijo nama-učer smo se tok skregal!! (skuter je biu celo zimo parkeran v kletu ampak zdej k je lepo vreme,gre moj včasih znjemu v službo,ker ma pač veselje do tega) drugi problem je ker je klet na koncu hodnika in ga more pelat čez ceu hodnik,se pravi mimo vseh vrat in se pritožuje kao,da dela skuter črte po hodniku,kar pa tud ni res....sam od gum se pozna in pol k se spuca ni nobene praske!! in res.....nevem kaj nej nardim????? a nej skuterja dam res pod oken in ga pripneva na kšno štango z alarmom,ali naj zahtevam drugi vhod do našga kleta,ki pa je čez pralnico(sam tm bojo pa že spet težil)kva se mem pralnice vozi!!!! mislm sploh nisem pametna več!! in pol mi kr tastari težijo,da nej ga prodava in nevem kva še vse.....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 11:48:57
|
|
|
|
petra a
|
katmat-pomiri se, taščo pa svakinjo pa pošlji nekam, si zadosti stara in ti nimata kaj soliti...če ti le kaj denarja ostane stisni zobe in malo poglej naokrog, se da kupiti stvari za že zelo ugoden denar (npr. leclerc je mnogo cenejši kot baby center, sem kupovala tam tudi sama in so čisto luštne stvari), voziček in lupinico lahko kupiš rabljeno, malo poglej, tudi na rr se kaj najde...je pa tudi se mi zdi da v Medvodah, če ne tudi v Šiški???, trgovinica z rabljenimi stvarmi in se da dobiti lepe in ohranjene stvari (vsaj po pripovedovanju sošolke)...in še enkrat ti polagam na srce, ne pust se njegovi žlahti, saj veš kaj pravjo-žlahta raztrgana plahta, pomembna sta vidva in vajina pikica, oni nej se pa žvižgajo, zaradi tebe ji lahko s takimi jajci še 4 vnuke gor spravjo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:07:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mene bi blo na svakininem mestu sram, da tala take stvari ko so za v koš, pa še prvega otročka pričakujeta, še tolk bolj pomembna stvar. Ja a tvojem lubem je pa prav tako kot je,...a nič ne reče, da kaj je to za ene krame, je raj kr domov prpelal? Moj lubi bi ji sigurno vse v fris zabrisal, da bi tako dobil od koga. Al je vse videt kot novo, al pa nebi imel. HB da je tak picajzl glede stvari. moj bi tud popizdil če bi mu kej tazga hotla uturit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:07:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue uno pr oknu. zakaj? zato k una pr oknu je mene takrat tko odjebala... una pr vratih je bla pa zlata vredna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:08:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Blue jaz mam pa enga tazga uniformiranca doma...sam..gre par let mimo, pol pa...je isto če bi bil pek al pa celo boljš... a res, vojaka maš??? kje pa dela??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Katmat - v medvodah imaš trgovino z rabljenimi stvarmi - Šparovček !
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:10:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a modrooka-pocajti se, pij čajčke, pa počivaj še zame, jaz nimam časa ta je pa dobra.. najdi si čas za počitek... jz dons druzga k počivala itak ne bom k tko dež pada... vn ne grem nikamor, tko da si morm delo v bajti nadt (to niti ne bo porblem - kamorkoli se obrnem vidim delo)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:14:04
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mene bi blo na svakininem mestu sram, da tala take stvari ko so za v koš, pa še prvega otročka pričakujeta, še tolk bolj pomembna stvar. Ja a tvojem lubem je pa prav tako kot je,...a nič ne reče, da kaj je to za ene krame, je raj kr domov prpelal? Moj lubi bi ji sigurno vse v fris zabrisal, da bi tako dobil od koga. Al je vse videt kot novo, al pa nebi imel. HB da je tak picajzl glede stvari. moj bi tud popizdil če bi mu kej tazga hotla uturit... Dobesedno bi to naredo! Z mojim se ni za hecat . Je še bolj pedanten in picajzl kot jaz, ko sem ženska. Vse stvari ko kje kupujema kaj, in to nove, bo 100x obrnil in sprobal, če je le mogoče. V Ikeii sma kupovala lučko sončeka za strop za v otroško, pa je mislo da je nategancija, da se ne da zložit, pa jo je kar tam sestavil, pa dal nazaj na polico, pa vzel eno zapakirano nesestavljeno! Jaz sem misla da dol padem od smeha. Drugač pa,...js bi tisto taščo in svakinjo poslala v 3 krasne, čist tako...raje prva zamera kot zadnja! Kaj se pa grejo?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:14:23
|
|
|
|
lake
|
Zdej sm se spomnla, da sm v trgovini Kik vidla lupinico za 40 evrov, samo ne vem kakšna kvaliteta je. Tam majo tudi veliko otroških oblekic za zelo malo denarja. Itak ful hitr vse prerasejo, pa je vseen če je mal slabša kvaliteta oblekic, ker za 1 evro vseen če jo čez en mesec ko prerastejo stran vržeš.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:17:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdej sm se spomnla, da sm v trgovini Kik vidla lupinico za 40 evrov, samo ne vem kakšna kvaliteta je. Tam majo tudi veliko otroških oblekic za zelo malo denarja. Itak ful hitr vse prerasejo, pa je vseen če je mal slabša kvaliteta oblekic, ker za 1 evro vseen če jo čez en mesec ko prerastejo stran vržeš. to je res... škoda je zdej kupovat neke Kanz, Benetton, ... oblekce za 20€ in še več k jih boš 1x al pa 2x oprala pa bojo že premejhne... jz nisem do zdej gledala na firme, ampak na to kar mi je bilo všeč... pa saeveda na ceno... leclerc ma tud zelo ugodne stvar... jz sem zdej kupila 2 rjuhi za slabih 6€, pa komplet 7 bodijev za 7€... full luštni... pa še cel kup stvari
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:25:25
|
|
|
|
Tanja_
|
blue a ta je bla Do mene ni bla neprijazna, je pa res, da sm mela že vse izpolnjeno in nism skor nč sprašvala. Mogoče zato Edin tole me zanima- a ti si tud potem une papirje tam pr vratarju oddala pa sam eno potrdilo v roke dobila, da si oddala? Tak mejhn listek? Upam, da ja. K če bom mogla še enkrat h kaki referentki bom kr znorela! Sita sm te birokracije. Pa očetovski dopust- je res do otrokovega doolnjenega 6. meseca lahko koristi tistih 15 dni?K to sm včer na netu prebrala, pa sm jo dons vprašala, pa je rekla, da je res tko. Al se ji pa ni dalo razlagat. Upam, da je prvo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:26:56
|
|
|
|
KatMat
|
grem se se malo ulect...da se malo umirim...papa punce se enkrat 100 krat hvala za vse
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:32:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue a ta je bla Do mene ni bla neprijazna, je pa res, da sm mela že vse izpolnjeno in nism skor nč sprašvala. Mogoče zato Edin tole me zanima- a ti si tud potem une papirje tam pr vratarju oddala pa sam eno potrdilo v roke dobila, da si oddala? Tak mejhn listek? Upam, da ja. K če bom mogla še enkrat h kaki referentki bom kr znorela! Sita sm te birokracije. Pa očetovski dopust- je res do otrokovega doolnjenega 6. meseca lahko koristi tistih 15 dni?K to sm včer na netu prebrala, pa sm jo dons vprašala, pa je rekla, da je res tko. Al se ji pa ni dalo razlagat. Upam, da je prvo. ja ta je bla... mogoče je bla una glih na dopustu takrat, k je bla sama v pisarni, pa ji je šlo v nos da more še njene nosečke sprejemat... pa da je bla zato tečna... k k sem ta drugič pršla je bla že mal boljše volje... ja, papirje sem oddala vratarju k mi je dal eno majhno potrdilo... to je blo to... pol sem pa odločbo dam dobila .. ja res je tisto do 6 meseca 15 dni
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 12:34:24 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:33:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat grem se se malo ulect...da se malo umirim...papa punce se enkrat 100 krat hvala za vse uleži se, spočij se... pojdi na kakšen sprehod v naravo... probaj čim manj mislit na to
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:36:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
EVO VAM POSREDUJEM ENO ZGODBO K SEM JO NAŠLA KLE NA RR... MENE JE TUD FULL GANILA... SEM JOKALA K DEŽ K SEM GLEDALA VIDEO RESNIČNA ZGODBA Nekega dne sin vpraša svojega očeta: " Oče, hočeš z mano sodelovati na maratonu?" Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!" in skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih, ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal. Nekega dne sin vpraša očeta: "Očka, kaj misliš, bi se vpisala na tekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In oče je odgovoril DA. Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: poteka vsako leto v oktobru na Havajih. to je najtežji triatlon na svetu ! Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km, nato prekolesariti 180,02 km, da bi na koncu tekli še maraton, dolg 43,19 km. OČE IN SIN STA SKUPAJ KONČALA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEK TE TEKME: IRONMAN TRIATLON http://www.tangle.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.4.2009 12:37:03 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:38:37
|
|
|
|
Leela
|
katmat, razumljivo da si bila razočarana. Mislim pa da jih je lahko sram, da ti dajo dobesedno smeti. Povej tašči, da se v letu 2009 sploh ne sme uporabljat takih lupinic. So ti punce povedale par rešitev, kar se da si sposodi, naj ti ne bo nerodno vprašat. Drugače se pa tudi v BC dobi poceni zadeve saj ni treba da so top kvalitete (če se da zrihtat na obroke seveda),v kiku na rudniku pravjo da so cunce zelo poceni, spet ne rabiš ful kvalitetnih saj parkrat opereš in preraste.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:49:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem ležat, k mam tak grozen glavobol, da to ne pelje nikamor... še do kosila mi ni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:53:43
|
|
|
|
mayflower
|
KatMat- najprej se pomiri. Vse bo še dobro. Žlahta je od zmeraj bla strgana plahta. Nato pa pejta s tvojim po vseh trgovinah in primerjajta cene- jst ne bi svetovala kredita v BC, ker je dostikrat daleč najdražja štacuna. Postavita prioritete- kaj je najnujnejše. Lupinica- v to se splača investirat, nekateri otročki so not do enega leta.Voziček- rabljenega, ali pa kaka akcija (mi smo enega kupili prav poceni v Rutarju, si ne bi nikol mislila). Zibelka/posteljica- že moj tadrugi bo spal v 40 let stari zibki, ki je bila kupljena za mojo sestro. Sva jo prebarvala, kupila nove rjuhce- izgleda boljš ko tiste v trgovinah. Stare mame imajo take stvari včasih na podstrešju Cunjice- jst sem poceni dosti kupovala v leclercu, odsvetujem BC, poglej v CA (imajo tudi luštne poceni reči). V glavnem- na miren način se bo vse uredilo. Pa ne se obtoževat, da nista tega že prej uredila. Jst sem mogla za prvega vse cunjice sproti kupovat, ker je tko hitro rastel, tako, da imaš za vse dovolj cajta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?