pokica_
|
Poročilo! Sma šla na urgenco v P,...moja prijateljica mi je naredla ctg, kažejo se že popadki, vendar še ni hudega, srček bije tako kot treba,...G mi je naredla še UZ in pregledala vaginalno, ter vzela bris za test za plodovnico. Kaže, da je lažni alarm in je bil tako voden beli tok,...G pravi da bo tega zdaj več, da ko bo plodovna voda bo sigurno v večji količini in se bo ulilo. Bom menda že vedela, da je to to. Plodovnice je dovolj, punkec je pa obrnjen že z glavico navzdol, pripravljen na nizki štart. Glede na to, da sem že 2x bla na G oddelku me med. brat že pozna, pa mi je večerjo kar dal na stran, da me počaka, je reku itak da bo sprejem,...pol sem mu pa rekla da nem jedla večerje, ker grem domov, bo pa več zanj ostalo . Full sma vesela, da ni šlo zares, nisma bla nič pripravljena, psihično mislim,...jaz čist boga in prestrašena, moj pa še bolj ; je kr vzdihoval vsakih 5 min . Pa glede na to, da še ni dopolnjen 37.teden niti protibolečinske nebi dobla, samo eno injekcijo....sem rekla tamalmu naj še kr počaka 3 t, pjol pa lahko šiba vn, če ima tako silo . Tolk sem vesela, ko da bi bil petek in vikend pred mano!