|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
15.4.2009 11:48:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

pokica;če ti je pa tok odteklo,da si mela mokro trenerko......ti jst res svetujem,da se greš pokazat v P. spakiraj lepo in pejt.....pa javi nam se!!!!!
držim pesti zate 

Še sem tu, doma! Spakirala sem zdaj zase in za user posted image  2 torbi, sem skor zašvicala zravn od straha, da bi morda šlo zaresuser posted image . Zdaj pa še kar nevem,...neki se mi uliva,...ampak zdaj se mi je ulil bel tok, prej pa je bla sama voda. Pa malo je imelo nekega vonjauser posted image  A plodovna voda ima kak vonj??? Nimam pojma kaj naj, nebi pa rada hodla tja, če ni potrebe...sam pa da nebi blo spet prepozno, če začenja voda odtekat.
Trenirka ni bla tolk fejst mokra, je blo čutit da je mokro, v obsegu 5cm, hlačke so ble pa mokre. Kolk tega pa mora odtečt, da veš da je plodovna voda?
Joj kak sem paničnauser posted image  

plodovna voda je brez vonja, daj pokliči jih in povej, pa ti bodo povedali kako in kaj

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.4.2009 11:51:14   
petra a
elyy-dobila boš ven v neto znesku, se mi zdi...v glavnem seštejejo vseh 12 bruto plač (in bolnišk), delijo z 12 in je to to, dobivala boš povprečje svojih zadnjih 12 izplačil

tanja-res ne vem, držim pa pesti da se bo izteklo zate ugodno, malo še povprašaj kaj pomeni ta člen

girly-vso srečo, pol se nam pa le javi...mogoče te bodo zadržali do 38.tedna in pol sprožili porod, boš videla...si pa že tako daleč da nima bit kaj narobe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.4.2009 12:05:57   
pokica_
Nisem šla v P, sem se ulegla malo in pol ustala, da bi videla če se bi mi še kaj ulilo, pa se ni nič zdaj več. Sem brala na MONu da se tako lahko sproba če je res plodovna voda.
Pa izcedek je imel vonj, ko ga plod. voda menda nima. Mogoče je res samo izcedek. Bom še malo opazovala če bo vložek kaj moker, pa pol v Rim. user posted image

Hvala ko stiskate pestke in svetujete. Prvorodke smo malo bolj panične in nevedne glede tegauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.4.2009 12:07:18   
Dudica1
dobro jutro še od mene

Ne sej nism spala do zdej ampak sm bla spet pr zobarju,,,user posted image ...pomoje bom mogla še v P enga zobarja najt k še kr ni konca teh bolečin...user posted image
Neki sem brala ampak bolj tako...

pokica ti svetujem da se greš pokazat al pa vsaj pokliči kaj naj bi to bilo...men ko je prvič voda oddekla je smrdela...vsaj sedež v avtu ko je moj drgnu pol ...user posted image

blueeyes čestitke da sta vredu...kr mal naj še počaka a ne...sicer maš pa kmal pdp tako da ni nobene panike...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.4.2009 12:18:01   
majuška10
dobro jutro -dober dan!
spanje: pa kaj je s tem spanjem! vas berem, da ne morete spat, tudi jst ne morem, pravzaprav zaspim ob 11h zvečer pol se ob 2h, 3h zjutraj zbudim, grem lulat, pol pa hudič nazaj zaspat, do 4h zjutraj sem danes medla. nas menda naši zmajčki pripravljajo na nov bioritem al kaj.
odtekanje vode oz. izcedek: sem opazla da imam tudi jst povečan beli tok, se mi pa čez celo nosečnost pojavlja, vsak dan, da imam mokre spodnjice, kot bi se polulala, ampak je prozorno, ne vem ali je od potenja al kaj. tudi sedaj ni nič drugače sam me pa zdej skrbi kaj če je  to ta voda. med pregledi mi je G. vedno zagotovila da imam plodovne vode dovolj.
pokica, mogoče bi blo res fejst, da se greš pokazat, ali pa da vsaj prej pokličeš svojo G. in jo vprašaš.

drgač sem pa bla danes na pedikuri, da bom imela lepe nogice. ma sem prav uživala. cele dneve sam neki pospravljam (bolj pospravljam bolj je razmetano). je reku moj dost tega, tko da sem si šla mal razvajanja privoščit. pa še na masažnem stolu sem sedela, tko da sem res uživala.

zdej pa veselo v kuhanje.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.4.2009 12:21:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

upam da mi kaj spremeni pdp....najraje bi bla ze jutr mojo lubiko spoznat!!!

jz bi tud jutr že najraj spoznala svojo user posted image

tanja_ sem že mal pozabila... ti maš tud za bežigradom?? tm je full majhen plac za parkiranje...morš met res srečo da najdeš frej... midva nisva nikol našla... se pa hitr opravi vse... drgač pa dobr oprav na kadrovski
cveka jz sem porodniško začela 5.4. tko da čakam naslednji mesaec da jo dobim user posted image  user posted image  k o boljša kot je pa bla današnja dopustniška plača 

vanilla moje je blo čist redko in prozorno, pa je reku da je izcedek... hallo!!! kako nej pol prepoznam plodovnico... user posted image  user posted image

trebuh men se ne zdi da bi ga že mela tok nizko... čeprov mi je G rekla da ga mam, pa pediater tud (moj sosed je namreč pediater user posted image   user posted image )

dudica ja moj pdp je kmalu... tko da  mogoče ga pa le dočakam (čeprov pravjo da ga ne bojo) - sej nič ne vrjamem več... nazadnje bom pa 13.5. rodila user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.4.2009 12:25:51   
Anonimen
ja modrookica k pa maš začetek maja rok jz ga mam konecuser posted image tako da bom še kar čakala na plačouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.4.2009 12:26:29   
majuška10
[
trebuh men se ne zdi da bi ga že mela tok nizko... čeprov mi je G rekla da ga mam, pa pediater tud (moj sosed je namreč pediater user posted image   user posted image )

ja glede trebuha, jst pa imam občutek, da sem ga 14 dni nazaj imela dosti nižje, se mi zdi pa da mi je spet gor šel. pa še zgaga me spet peče, neki časa nisem imela teh problemov

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.4.2009 12:29:13   
Dudica1
blueeyes če se pa premisliš glede LJ rodit greva pa lahko skupaj...hehe user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.4.2009 12:32:13   
Anonimen
jz grem v vsakem primeru rodit v LJ.user posted image
prvo zarad tega k je moja G. tud v porodnišnici in točno ve kaj se z mano dogajauser posted image
drugo pa za to ker sem zadovljna z vsemi, hvala bogu do zdaj še nisem mela kakšnih problemov oz da bi me kera sestra neopravičeno nadrla
tretje pa tud zato da če se slučajno kaj zakomplicera sem lahko pr user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.4.2009 12:40:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes če se pa premisliš glede LJ rodit greva pa lahko skupaj...hehe user posted image

štima... a bova skupaj pritiskale... ena zraven druge user posted image   user posted image  najina dva pa nej se kratkočasita kokr se hočta user posted image  user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.4.2009 12:47:35   
Anonimen
a še kera dans hod vsake pet minut na WC?!user posted image
men dons spet tojk na mehur pritiska da hodem kr naprej lulat pa sem sam tričetrt litra tekočine spilauser posted image

jz bom pa dons po dolgem času makarone kuhala mi do zdej niso pasaluser posted image
tako da bojo makarončki z omako in solatauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.4.2009 12:47:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

štima... a bova skupaj pritiskale... ena zraven druge user posted image   user posted image  najina dva pa nej se kratkočasita kokr se hočta user posted image  user posted image  

hehe...to bi bla fora user posted image ...najina dva bi se pa zabavala tam zraven user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.4.2009 12:48:37   
Anonimen

hehe...to bi bla fora user posted image ...najina dva bi se pa zabavala tam zraven user posted image

jz misli mda bi šla fajina dva na en pir pol bi pa mogoče pršla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.4.2009 12:50:52   
pokica_
Cveki imaš ZSuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.4.2009 12:52:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a še kera dans hod vsake pet minut na WC?!user posted image
men dons spet tojk na mehur pritiska da hodem kr naprej lulat pa sem sam tričetrt litra tekočine spilauser posted image

jz bom pa dons po dolgem času makarone kuhala mi do zdej niso pasaluser posted image
tako da bojo makarončki z omako in solatauser posted image user posted image

ja jz... sam za razliko jz sem do zdej spila že zihr kakšne 4 l tekočine... k sem kr skoz neki dehidrirana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.4.2009 12:53:22   
Dudica1

jz misli mda bi šla fajina dva na en pir pol bi pa mogoče pršla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem za dragega od BLUEEYES...moj sigurno ne bi šel...bi bil z mano...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.4.2009 12:53:34   
Blueeyes

ja veš da bi blo to cool če bi mel družbo.. tko mu vsaj zame ne bi blo treba skrbet.. user posted image  user posted image  pa moje muke prenašat user posted image

pa btw, če bi šla na pir, mislim da ju ne bi blo več nazaj... vsae do takrat k bi midve mele štručke že v rokah

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.4.2009 12:54:19   
Blueeyes

ne vem za dragega od BLUEEYES...moj sigurno ne bi šel...bi bil z mano...user posted image

ja jz tud upam da bi bil z mano... samo nikoli se ne ve... moški se obračajo kot veter user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.4.2009 12:56:25   
Dudica1

ja jz tud upam da bi bil z mano... samo nikoli se ne ve... moški se obračajo kot veter user posted image

ne moj bi bil ker ne pije tko ... in mislim da bi z mano trpel kot je prvič...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.4.2009 12:59:55   
Blueeyes

ne moj bi bil ker ne pije tko ... in mislim da bi z mano trpel kot je prvič...

pr men pa bo to prvič, pa za njega tud.... tko da upam da bo to zanimivo... me prov zanima če bom s kero našo majsko nosečko skupaj  bla v P... kakšna se bo zihr najdla

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.4.2009 13:01:23   
petra a
modrookica-verjem da bo s tabo...bo visel ko pribit cvek, na pivo še pomislil ne bouser posted image

dons bo pri nas makaron flajš pa solata ...pa riž mam za ponucat, najbrž bo rižev narastek

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.4.2009 13:03:29   
elyy
jst mam tud izcedke tud take rahle k voda sam umes pa beli tok....tko,da to ni to....k zdej k sm bla na pregledu mi ni nč rekla,da bi plodovnica odtekala!

jst upam,da se je šla pokica pokazat v porodnišnco ali v zdravstveni dom,al č vsaj pokliče....nevem kaj še čaka!

kar se tiče P. bom šla rodit v LJ. nimam nobenih dobrih ne slabih izkušenj znjimi,tko,da nevem.....vem pa če bo kdo nesremanem do mene,bom jst tud do njih! 

men se je trebuh spustiu že dol v 33 tednu,kar je ful prezgodi!

cveka,kva se sekeraš zard dnarja...važn,da boš ta mesec položnce poravnla in to je to,bo pa drugi boljše!
jst s svojo bolniško nebi nikamr pršla,če moj nebi meu dost boljše plače,da lohka vsak mesec dam neki za varčevanje pa da lohk živim čist normalen....pačeprav zaenkrat živiva v najemu in mava zato še dosti nepotrebnih stroškov.....zaenkrat morem do septembra dobit odločbo za neprofitno stanovanje,k ga bova lohka vsaj odkupla..in bom vsaj vedla zakva plačujem!
teb je še dost dober k živita pr tašči mata svoj štuk....kva pa če bi v najemu....bi brezveze potamalem zmetala stran najman 200eur,če ne še več!! 
sej bo no...!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.4.2009 13:05:22   
petra a
****ti, se hotla na skret, pa sem pozabla da sem ga našpricala, zdej moram pa najprej skret spucatuser posted image

4l????kako ti le rata???

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.4.2009 13:07:47   
petra a
elyy-se pridružujem tvojemu postu, ki je namenjen cveki...pri nas je situacija ista-v vsem, edino odkupt stanvanja pa ne morva, ker ne dajo te možnosti...prej pa smo živeli v profitnem stanovanju, z večjo najemnino pa še vsak dan v strahu kdaj bomo mogli ven, HB zdaj mi vsaj na to ni treba misliti

< Sporočilo je popravil petra a -- 15.4.2009 13:09:03 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!