Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
elyy: sej to maš pa prav mam srečo da mi še najemnine ni treba plačevat k tle pr nas je tam okol 250€ tako da glede tega moram bit kr tih sam me vseeno pojezi k kr naprej ta kur... država neki jemlje nam k mamo mal ali nič tistim k pa majo miljonske plače pa dajo še miljonske nagrade, kje je tuki pravica do nas k jih mi pokonc držimo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica maš ZS
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:23:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
ma kera kakšen dobr recept za konjske zrezke??? jih bom dons delala, samo še ne vem na kakšen način, pa ne vem s kakšno prilogo... tko da zbiram še ideje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:30:39
|
|
|
|
petra a
|
jaz jih ponavadi samo popečem in naredim v naravni omaki,pa pire krompir
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:32:09
|
|
|
|
elyy
|
petra a;a ti maš to stanovanje profitno....no sej jst sm pa oddala ena dva mesca nazaj in bo odločba pršla septembra,ampak bova velik točk baje dobila in bova hitr na vrsti!men so povedal,da za odkup tega stanovnja je odvisen neki,v kero skupino spadaš A ali B......in kao glede na to lahko odkupiš.....ma nevem no....neki tazga.....res nisem prepričana(kako pa kaj)in mi bo dober sam,da ga dobim se mi nebo treba sekerat!komi čakam,pačeprav je najin lastnik fulllll prijazen lohka delava kar hočva,....barve spreminjava kokr hočva po stenah,nikol res neteži...takih je malo! cveka:tko je,da revnejši sloj trpi zmeri,pač tko je....in tko bo!!!o tem sploh nočem razmišljat ker je brezveze,nimaš nč odtega!kje pa tvoj mož dela(mislm,če ni skrivnost)......a mado tm tok slabe plače....al kako ,drgač pa vem in verjamem,da je teško preživet s mejhnimi plačami....midva mava še neki na trajnik pa dost položnic,najemnina.....ful dnarja pride v bajto sam ga pa tud gre fullll stran...nimaš kej** .... sej bo***
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:32:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a jaz jih ponavadi samo popečem in naredim v naravni omaki,pa pire krompir uh, to je pa res najhitrejša varianta... thanx... zdej se morm sam še informirat kdaj pride moj domov, da ne bojo mrzli in trdi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:39:47
|
|
|
|
petra a
|
modrooka-upam da maš na tanko narezane, če ne je cel hudič z njimi elyy-midva sva dobila službeno stanovanje...a se teb kej pozna da so šle najemnine za 12% dol? nama nč, pa čeprav živiva v centru lj. in bi po tej logiki mogle it vsem dol
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
še en dnevni pozdravček! Leela, spim kar dovolj (vsaj 7 ur dnevno), ker sva z malčkom zdaj jutranja poležuha! Oskar je pri mojih do večera, tako da imam danes popoldne zase. se mi kar še nekaj vrti na vsake toliko časa, da ne upam z njim ven, ampak sonček mu pa le privoščim, da ne bo pristal med zamorjenimi otroci . sem vas brala, prebrala, si mislila vse kaj moram napisati, a me je zagrabila nosečniška pozabljivost. plodovnica... ko so mi predrli mehur, sem na stegnih začutila zelo toplo tekočino. in to je edino, kar vem. ampak če odteka po malem mislim, da sploh ni take hude panike, ker ne steče vsa ven...(??) se vidi potem na naslednjem pregledu. Blueeyes, kako tebi zdaj pravijo glede plodovnice? drugače komaj čakam na ponedeljek, ko bom imela spet pregled in ultrazvok... pravzaprav komaj čakam, da grem rodit, ker se mi zdi, da se telo vedno bolj zaveda "tujka" v svojem telesu. mora biti Urbanček že kar velik ... gledam cunjice in si sploh ne morem predstavljati, kolikšen bo... te cunjice so tako majhne, a vseeno bodo njemu prevelike?? za porodnišnico sem si pripravila kar več kompletkov, ker ne vem, kateri mu bo najbolj pristajal... bo imel laske temne ali svetle? bo imel kakšno materino znamenje? ampak sanjala ga pa še nisem... pomeni, da bo še nekaj v meni. grem počivat... in vas preberem še zvečer. imejte se skrajno lepo in da se vam dan odvija po lastnih željah!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:51:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a modrooka-upam da maš na tanko narezane, če ne je cel hudič z njimi elyy-midva sva dobila službeno stanovanje...a se teb kej pozna da so šle najemnine za 12% dol? nama nč, pa čeprav živiva v centru lj. in bi po tej logiki mogle it vsem dol jp, čist tanke mam... k jih je en izkušen mesar delu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:53:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja plodovnica... ko so mi predrli mehur, sem na stegnih začutila zelo toplo tekočino. in to je edino, kar vem. ampak če odteka po malem mislim, da sploh ni take hude panike, ker ne steče vsa ven...(??) se vidi potem na naslednjem pregledu. Blueeyes, kako tebi zdaj pravijo glede plodovnice? moja G pravi da jo je še vedno zelo malo (cca 6 ali max 7), un v LJ P mi je reku da jo mam v izobilju (8 al pa celo 9, zanč mi je v MK napisal celo 10) pol sae pa pejt kdo ma prov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:53:28
|
|
|
|
Dudica1
|
pr nas bo pečen krompirček pa hrenovke pečene pa solatka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:54:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja gledam cunjice in si sploh ne morem predstavljati, kolikšen bo... te cunjice so tako majhne, a vseeno bodo njemu prevelike?? za porodnišnico sem si pripravila kar več kompletkov, ker ne vem, kateri mu bo najbolj pristajal... bo imel laske temne ali svetle? bo imel kakšno materino znamenje? ta je pa dobra.. he he, jz se na to nisem nič ozirala... to kr ji bom oblekla, to bo mela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:56:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja gledam cunjice in si sploh ne morem predstavljati, kolikšen bo... te cunjice so tako majhne, a vseeno bodo njemu prevelike?? za porodnišnico sem si pripravila kar več kompletkov, ker ne vem, kateri mu bo najbolj pristajal... bo imel laske temne ali svetle? bo imel kakšno materino znamenje? jaz mam pajacek 56 pol bomo pa vidl če bo prav al bo treba kej druzga... ta je pa dobra.. he he, jz se na to nisem nič ozirala... to kr ji bom oblekla, to bo mela
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 13:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
elyy: moj dela v ydria motors če kej poznaš firmo, ma nimajo ne slabih ne dobrih plač ma sej nama zmerom kak cen ostane sam zdej so od februarja šli na 36urni delovnik in 10% plača dol pa jz sem na bolniški in se nama ful pozna prej sva si lahko še kej prvošla na izlet pa to zdej pa nema tega, tako da zdej že dva meseca stiskava k neveva kako in kaj, sej drug mesec bo že lažje, k bo spet kakšen dnar pricapljal za pa se bova pobrala, pa junija upam na regres pol sva pa na konju sam navadit se moraš živet s manj dnarja in gre sam to pa rabiš kakšen mesec dva, sej zdej bova lažje zadihala k mava vse položnice plačane
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:25:39
|
|
|
|
elyy
|
petra-midva bova dobila občinsko stanovanje(kar je pa zgleda drgač,kar se tiče odkupa.....pa teh stvari)prvič slišm,da so šle najemnine 12% dol...sam midva živiva v tem stanovanju že več k 1 let in je bil ful v razsulu,tko,da sva vse na novo uštimala....in nama je lastnik vse računu,tko da nisva več k pou leta plačvala najemnine pa še pol je nama šenku za 2 mesec.....tko,da se nočem nč prtožvt,da nama zmanjša al pa kej,sploh pa zato k je res faca! drgač pa jst neživim v ljubljani ampak v kamniku,če ti je kej znano! cveka-to je pa res res hudo,če ma 10% manjšo plačo,pa da ma urnik zmanjšan.... in koliko časa bojo tko delal....drgač mi pa ni znana firma prvič slišm! pa vem tudi,kakšne so bolniške....nemorš si nč pomagat stem.....ja a vama tašča al pa tast nč nepomagajo al pa tvoji starši??če mata res tako krizo!! junjia maš pa regres vidš bo ...jst sm ga pa dans dobila (in si bova šla zmojmu za vikend kupt kej novih stvari za oblečt pa še ene malenkosti za beybi...komi čakam) drgač sva pa fullll dnarja zmetala za beby zadnje mesce(vse res vse sva sama kupla....od najmanjše majčke pa naprej do alplesove sobice)jst sm taka nism hotla,da bi nam kdo pomagu....pa sva preživela(res da sva kupla rabljen voziček za 150 eur....sam zgleda pa kot nov...tko,da mi ni žao)k novi vozički so res fullll dragi...jst sm pa tazga dobila še manj k pou cene) sej bo cveki,sam nesekiraj se.....pa bo misli na pozitivne stvari...kaj naj nti rečem**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:29:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 elyy: moj dela v ydria motors če kej poznaš firmo, ma nimajo ne slabih ne dobrih plač ma sej nama zmerom kak cen ostane sam zdej so od februarja šli na 36urni delovnik in 10% plača dol pa jz sem na bolniški in se nama ful pozna prej sva si lahko še kej prvošla na izlet pa to zdej pa nema tega, tako da zdej že dva meseca stiskava k neveva kako in kaj, sej drug mesec bo že lažje, k bo spet kakšen dnar pricapljal za pa se bova pobrala, pa junija upam na regres pol sva pa na konju sam navadit se moraš živet s manj dnarja in gre sam to pa rabiš kakšen mesec dva, sej zdej bova lažje zadihala k mava vse položnice plačane moja mami tud dela v ydria motors...hehe...mogoce se pa poznata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:31:53
|
|
|
|
KatMat
|
evo jest iz pregleda...spet samo meter cez trebuh pa srcka smo poslusal...no ja pa tok je prislonila sondo med na trebuh (kr u stoje) da je pogledala kam je obrnena...in smo z glavico navzdol...naslednji pregled 8.5....v 38 tednu??hm...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:40:45
|
|
|
|
petra a
|
elyy-ja, kamnik mi je zelo dobro poznan...držim pesti za stanovanje...cene so padle zaradi prenatrpanosti trga, stanovanja so, vendar prazna, zida se pa kar še...govori se, da bodo cene stanovanj padle za tretjino, in ker je zdaj veliko povpraševanje po oddaji v najem, so začele tudi tu padati cene...jaz samo upam da bova kdaj res na svojem, vsaj to si pa zasluživa...čeprav je moj zelo velik optimist in ekonomist, tako da mu verjamem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:41:52
|
|
|
|
petra a
|
katmat-sej bo hitro 8.5.tukaj nč babe, moram it cune zložit pa nove obest, pol grem pa po tamalo v vrtec in mal ven...se beremo...čao
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:56:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a katmat-sej bo hitro 8.5.tukaj nč babe, moram it cune zložit pa nove obest, pol grem pa po tamalo v vrtec in mal ven...se beremo...čao ujemi se malo soncka dokler lahko!!uzivaj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 14:59:34
|
|
|
|
KatMat
|
ja kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 15:25:58
|
|
|
|
KatMat
|
o kaj ste smotke...zdej k sem pa jest tuki ni pa nobene!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 15:29:16
|
|
|
|
zoja09
|
Punce......... Danes sem imela ponovni ctg-je vse vredu.Kot sem že pisala mi je G prejšnjo sredo vzel bris na streptokok in jaz sem v petek klicala v laboratorij,če že imajo izvide.In odg.je bil,da sem pozitivna na to bakterijo.Imela sem pokvarjene cele praznike,jokala,bila žalostna in se živcirala. Pridem danes h ginekologu in mi reče,zakaj se sekiram,da je danes prišel izvid in je negativen???????Skoraj me je kap.Seveda mi ni bilo nič jasno kak je to mogoče in je G.klical v laboratorij in vprašal kak je lahko do tega prišlo.In oni bumbar mu je odgovoril,da sem jaz klicala v petek,ko še niso imeli končnih rezultatov,in je tale antibiogram nekaj rasel ampak ni bilo dovolj,da bi bil izvid pozitiven,tako,da nimam bakterije. Pa to zdravstvo pri nas je katastrofa. Kaj če bi mi oni bedak rekel,da imam AIDS,jaz bi naredila bedarijo med tem,danes pa bi prišel izvid da ga nimam,mene pa ne bi bilo več ned živivimi???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 15:34:14
|
|
|
|
KatMat
|
joj....groza...super da je vse uredu sem kr jezna-kreteni nesposobni!!!!
< Sporočilo je popravil KatMat -- 15.4.2009 15:46:17 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 16:07:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo mene iz kadrovske! Imam novo pogodbo do 30.09.2010 Sem kar vztrajala pri svojem in jo dobila. Zdej bom vsaj mirno spala.Pa delavci so šli! Sm že pobrala dol zaščitne folije, JUPIIII!!!! Zdej pa kosilo pojem- mi je mami žrebičkov golaž nardila, pol pa pospravlat! Danes spalnica- ampak sam od zunej, police pa drugič. Pa zvečer greva v BC po previjalno, so nam jo končno dobavili
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!