Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 15.4.2009 22:15:33
|
|
|
|
petra a
|
no ja, da se naute krohotale preveč...palačinke ne bom notri vrgla, bodo kr lepo z domačo marmelado, mogoče figovo, bomo videli ali pa kero drugo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 0:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sem spet med zadnjimi? upam, da imate lepe sanje... petra a palačinke so dobre tudi v juhi (brez marmelade). upam, da bo na jutrišnjem pregledu vse ok. pokica kar počakajta še malo, se prav nikamor ne mudi. karto za rim lahko kupiš tik pred zdajci. danes sem se opogumila in v svoj RR album naložila nekaj slikic, kjer sva midva z Urbanom (njega se sicer ne vidi, ker je skrit za mojo kožo, mišičevjem in salom ). sva imela s partnerjem večerni foto session in si spomin na skorajšnji zaključek 37. tedna nosečnosti shranila na fotografije. ker fotoaparat ni profesionalen žal na umetni luči ne naredi najlepših barv,... drugače pa je vrtoglavica skoraj mimo. Oskarja mi je kar oče pripeljal domov in je bil mali totalno naspidiran, ker ves dan ni nič spal. ampak je bil zunaj in to mi je pomembno. je kar jokal "kje je moj ata?", ko se je moj oče odpeljal, tako da greva tudi jutri k našim... ko bi le malo bližje stanovali. ja, najemnine so (sploh v lj) drage... nama se je bolj splačalo vzeti kredit kot pa da bi šla v najemno stanovanje... zdaj pa se včasih prav zgrozim, ko pomislim, koliko časa ga bom še odplačevala . je že tako, da imaš v življenju dobre in slabe odločitve. so otroci moja dobra odločitev, se tolažim, ostalo pa je sprotno... se da preživeti, samo voljo do življenja je treba imeti! jutri pa: bodite vesele in nasmejane, ker se vam bodo dogajale samo najlepše stvari!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:17:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 uživaj... kok mam jaz... 14 dni ,OMG.... me bo panika zagrabla.... mi ne gre v bučo da gre zares... he he ...midve bova kmal rešene a ne sva prve v čakalni vrsti...no če katero še prej ne prehiti .Ja zdej gre pa zares pa ni nobene panike... DOBRO JUTRO Mene tok noge bolijo da bom znorela zdej...pa ni nobenga da bi mi jih mal pomasiral... ...ma bom že nekak... Tamalga je neki dajal ponoč ne vem a bo kakšna luna al kva ga je metal kr neki je jokcav in ko si pršu k njemu je sedel na pojstli in da ne bo več spal... ...no ampak nimaš kaj tam moraš bit in spat dalje!Zdaj ga bom mogla pa zbudit za v vrtec...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:17:39
|
|
|
|
KatMat
|
dobro jutro!! dva sendvica z pecenim prsutom pa banana+kavica in led caj...puding je sel ze pred pol ure...no...kako pa vase jutro??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:18:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dobro jutro!! dva sendvica z pecenim prsutom pa banana+kavica in led caj...puding je sel ze pred pol ure...no...kako pa vase jutro?? o madona si pa ti zgodnja danes,in vse to si že pojedla... ...jaz sm komi vstala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce no jz sem ponoč kločla tri ure pol sem pa zaspala za dve uri k ubita drugače sem šla pa že ob devetih spat k sem bla ful zmatrana zadnje čase se ful dober počutim se kr bojim da bo kaj narobe k se ful dobr počutim kakšen dan me mal utrudi in se moram uležt drugače me pa nič ne boli zgleda da je bil res tojk kriv pritisk k mi je tojk nihu da sem mogla počivat od kar pa ne jem svinjine , ne pijem ni kofeina in mirkam pri soli se ful dobro počutim sam moram nehat mislit na to k ponavadi k to izrečem me že začne neki bolet no zdej pa grem mal na sprehod in k eni kolegici na čaj,al pa sok k kave ne smem lep dopoldne, izkuristitega k baje bo lepo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:19:24
|
|
|
|
KatMat
|
tamala me zbrca iz postelje ob sestih da naj grem ze jest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dobro jutro!! dva sendvica z pecenim prsutom pa banana+kavica in led caj...puding je sel ze pred pol ure...no...kako pa vase jutro?? madonca jz pa jogurt jem k mi ful paše pa še na WC me prime
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:21:26
|
|
|
|
KatMat
|
jutro cveki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jutro cveki jutro katmat, a si mamo vprašala v keri hali dela v ydriamotors?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je glih včeraj dec pravu da majo ful probleme v firmi, da jih bojo baje neki na cesto dajal nč grem na un čajček h kolegici se pišemo ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:24:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tamala me zbrca iz postelje ob sestih da naj grem ze jest ...sej ma prav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:25:09
|
|
|
|
KatMat
|
najprej je treba tebe uprasat ce to dela v podskrajniku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:25:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mi je glih včeraj dec pravu da majo ful probleme v firmi, da jih bojo baje neki na cesto dajal nč grem na un čajček h kolegici se pišemo ko pridem nazaj ne bodo...pa ne ydria
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najprej je treba tebe uprasat ce to dela v podskrajniku sej ydrie motors ni nikjer drugje kt v podskrajniku je cela firmašla tja!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:26:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tamala me zbrca iz postelje ob sestih da naj grem ze jest ...sej ma prav aha...vagi se bo pa utrgal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mi je glih včeraj dec pravu da majo ful probleme v firmi, da jih bojo baje neki na cesto dajal nč grem na un čajček h kolegici se pišemo ko pridem nazaj ne bodo...pa ne ydria ja baje k nemci hočejo dve linije odpelat v nemčijo, in to pomeni samo slabo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:27:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najprej je treba tebe uprasat ce to dela v podskrajniku sej ydrie motors ni nikjer drugje kt v podskrajniku je cela firmašla tja!!! ima pogodbo za nedolocen cas'?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najprej je treba tebe uprasat ce to dela v podskrajniku sej ydrie motors ni nikjer drugje kt v podskrajniku je cela firmašla tja!!! ima pogodbo za nedolocen cas'? moj ja, kaj pa tvoja?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:29:41
|
|
|
|
KatMat
|
pol je varen...ce je ze en cajt pr bajt pol ve da gredo sam tisti k majo za dolocen... moja mami je gor v nabavi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
nč zdej pa res moram it ker čene ne bom do 1 pršla v gorenga uživajte sej jz upam da ne bojo metal vn vsaj zdaj ne smejo k so tak akt sprejel (36urnik 10% plača dol da ne bojo odpuščal) se bo že direktor znajdu, ga poznam veš mi je v žlaht tako da ga bom za ušesa če bo mojga odpustu no ja dalna žlahta
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:32:32
|
|
|
|
KatMat
|
ja cveki...tebi se pa nebi rada zamirla... jest grem se mal do hladilnika...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:33:26
|
|
|
|
KatMat
|
jest vam pa eno slikico prilepim iz fotografiranja...ampak ta je res grobo obdelana...je obdelava se v teku...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol je varen...ce je ze en cajt pr bajt pol ve da gredo sam tisti k majo za dolocen... moja mami je gor v nabavi a pol ga verjetno pozna k moj prav da gor vse punce pozna ma sej jz sem mu tud to rekla pa ni glih bil prepričan, mah klinc, za take k je on k rad dela se bo že našu del, sam včasih ga jezik mal tepe k je ful glasen, pove svoje mnenje nč katmat uživaj jz šibam!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 7:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja cveki...tebi se pa nebi rada zamirla... jest grem se mal do hladilnika... ja bog ne dej mam žlahto razsejano po vsej sloveniji in vseh možnih delovnih mestih sam med politike ni hotu it noben čao, šibam!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?