Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:31:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
ohoj! Ja no, sem pa mislila, da bomo imeli še eno zmajčico Sem dihala ponoči ko nora, da bi modrooki pomagala Komaj čakam, da se javi in pove, kaj je bilo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:32:09
|
|
|
|
Tanja_
|
čveka v Lj. sigurno ne more bit partner zraven pri CR. Vem, k sem imela tam nekaj tednov kroženja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:32:14
|
|
|
|
petra a
|
petra zg-mene je ful strah zdej, ko mi je G rekel da je otrok prevelik...če bo začel kej z CR, ti bom kar ZS poslala, ti si strokovnjak na tem podrčju...a sugar je vredu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:33:11
|
|
|
|
petra a
|
moj CR ne bi preživu, bi kr skup padu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:34:25
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ohoj! Ja no, sem pa mislila, da bomo imeli še eno zmajčico Sem dihala ponoči ko nora, da bi modrooki pomagala Komaj čakam, da se javi in pove, kaj je bilo. Jaz sem že tudi nestrpna kaj se dogaja z njo. Upam da se bo dobro izteklo za vse skupaj in bo danes pridno cartala svojo Gajo.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a petra zg-mene je ful strah zdej, ko mi je G rekel da je otrok prevelik...če bo začel kej z CR, ti bom kar ZS poslala, ti si strokovnjak na tem podrčju...a sugar je vredu? petra a: ma zarad CR se pa res ne sekirat, je kr fajn če maš naročenga in res lahko prej vse narediš jz se ne bojim CR kot operacijo sam rada bi vedla da se pripraviš na to ali na naraven porod! no sej je vseeno če ne sme bit partner zraven pri CR k če ga bom mela bo kr zun počaku če ne pa bo pr men
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
sej nam bo modrookica kaj javila kako in kaj je z njima
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:42:36
|
|
|
|
lake
|
petrazg:Me veseli ,da je bla pošta it zzzs samo pomota. Zdej lahko končno uživaš v kavicah. Lahko bi se še kej zmenle na kavici predno gremo rodit. KatMat: men se zdi da se mi ful zaganja dol, ker jo včasih fajn čutm tm spodej, mi bo kr ven ušla. Sicer pa zdej že itak nebi bla taka panika.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 10:52:10
|
|
|
|
Dudica1
|
1. AKP 127 cm 2. krempelček 118 cm 3. KatMat 115 cm 4. mani2 114 cm 5. leela, Cveka30, gala 113 cm 6. peneja 112 cm 7. petra a, Blueeyes 111 cm 8. Lalica1, pokica_, nati45 110 cm 9. Biba Maja, petrazg, k.tja, maja1488 108 cm 10. zmajama, meduzica, ttmmbb 107 cm 11. mayflower, Oliveoyl 106 cm 12. elyy, 105 cm 13. Chiara82, andrejka 104 cm 14. mama11 103 cm 15. christiana21, copka, vanilla 102 cm 16. HM84 101 cm 17. dito, dudica1 100 cm 18. ledenka, U_SURDI 99 cm 19. lunica77, lake, lananai, zoja09 98 cm 20. mary12 97 cm 21. palacinka, BarbyD, Hanaja 96 cm 22. Tanja_ 89 cm 23. Masi 88 cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:00:43
|
|
|
|
petrazg
|
Petra a ... Sugar je ok in kolikor mi je povedala je bil drugu cr balzam napram prvemu. Se je super počutila, malo je 1 uro po porodu dojila, bolelo jo ni nič.... Tako , da mislim, da je to zanjo velika pozitivna izkušnja. Cr te pa naj ne bo strah... ni nič posebnega in ni bav bav , kot govorijo..Zs pa lahko še vedno pošlješ, lohk se pa tudi na kavi dobiva z malima dvema... Lake... jst sem za, povej kdaj Cveka... partner pri porodu... v Celju je partner lahko pri spinalnem carskem rezu, v Ljubljani pa nisem preverila, sem pozabila vprašat??? Bo Tanja povedala, če tudi pri spinalnem ne sme biti zraven
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:11:08
|
|
|
|
OliveOyl
|
pokica je malo boljše zobek,ponoči booli.. upam,da bo ponehalo,drugače se bo treba it pokazat. nič se mi ne da.nekaj sem cote pregledovala,od tavelkih,kaj moram še kupiti,pa likala sem... bjonde s kakšno barvo se poštrihate da niste rumene al pa oranžne? probala sem ene trikrat pa sem bila kot pišče.na eni je celo pisalo da ubija oranžen ton.ja pa ja de..zato pa kar pramena prakticiram..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej pol bo verjetno to da so govoril o spinalnem CR ker vem da pr prvemu ni smel bit zraven ker sem mela splošni CR
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:33:24
|
|
|
|
Tanja_
|
V Lj. partner pri nobenem ne sme biti zraven. Vsaj tako je veljalo takrat. Sej veste kako je. Lj. je terciarni center in so jim te zadeve, kar se tiče nudenja nadstandarda čistbrezveze, ker pri njih dobiš vrhunsko oskrbo, koga briga za osebno noto. Sicer je pa op. tako majhna, da bi najbrž res težko dali še očke zraven. Pa mislim, da je čist okej tud tako, sej partner itak ne more tam nič pomagat, lahko pa bi npr. skup zlezel pol bi se pa z njim ukvarjal bolj kot z vami. Pa tudi kar se sterilnosti tiče, je bistveno manj možnosti, da se mami okuži s čimerkoli, če so v op. dvorani samo ljudje, ki so tam res potrebni. Sej očku pa takoj odnesejo dojenčka, ko je zunaj, da se lahko že crkljata. Aja, včeraj sem slišala eno ful hecno štorijo. Od strica prijatelj je šel seveda s svojo ženo, ko je šla rodit. Je padel skup in se udaril v glavo, ona je šla z dojenčkom po 3 dneh domov, on pa je prišel iz bolnice čez 14 dni, ker je imel pretres možganov.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:37:02
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl pokica je malo boljše zobek,ponoči booli.. upam,da bo ponehalo,drugače se bo treba it pokazat. nič se mi ne da.nekaj sem cote pregledovala,od tavelkih,kaj moram še kupiti,pa likala sem... bjonde s kakšno barvo se poštrihate da niste rumene al pa oranžne? probala sem ene trikrat pa sem bila kot pišče.na eni je celo pisalo da ubija oranžen ton.ja pa ja de..zato pa kar pramena prakticiram.. Jaz sem se zdaj 2x zapored štrihala z Garnier BELLE COLOR št. 111. Pa imam zdaj full lepo naravno extra blond barvo. Nič rumeno, nič oranžno, tko kot treba bit. Prej sem pa tudi imela full probleme s temi barvami, komaj sem najdla pravi odtenek. Glih danes si grem še kupit eno barvo, da se še pred rojstvom našga punkija poštriham. Cveki, modrooka se bo menda šele zvečer javila....do tačas pa stiskajmo pesti! Grem posodo pobrisat,...se nam je včeraj pokvaril pomivalni stroj in je blo treba vso posodo iz pomivalca oprat na roke ,...ga bo danes lubi razmontiral, da vidi kaj je narobe, je blo včeraj že prepozno. Spet bo en nepredvidljiv strošek....lahko je 20, lahko bo pa 100€ . Ma...kaj češ Ob 13h pa grem k zobarju, pa v knjižnico, DM po olje za strije(HB še nisem dobla nobene do zdaj, upam da me ne presenetijo še zdaj zadnji mes)barvo za lase, v Millerja si grem pa še po en modrc za dojenje in pudra mi je še zmanjkalo .
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kaj a imate kakšno pametno idejo ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel dan
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:47:09
|
|
|
|
KatMat
|
jest ti pa tuki ne morm svetovati...glede daril pa res nisem taprava...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:49:41
|
|
|
|
elyy
|
evo js ene komade vlečem dol z neta....pa mau pogledam kva ste napiale pokica:jst bom kr zdej zrihtala za očetovski dopust pa te paperje,sam k dobim z uprave prilogo(S2)....jst tud vidm,da se nam bliža rok....sej me sploh ni strah res komi čakam kdaj že bo...da ga bom mela v rokah !! K mi že skos neki trebuh otrdeva pa poneha pa kr neki.... sej sploh nevem več... blagor vsem k vsaj veste kok vaši tehtajo k men pa tega uz nebo delala oziroma,da sploh nedela tega...sej sm jo hotla vprašat,če je zaplačat,sam me je pol kr prekinla sred stavka....tko da res nevem upam,da bo tvoj zobek ponehu k je res ful hudo k boli.... oliveoyl :z blond barvo se ni za hecat...jst sm tko enkrat,kr oranžna pol rjava ven pršla...tko da nevem...mislm pa,da če kupiš tako barvo k na belo vleče prime pol na blond...al pa če dve različne cnej barve kupiš pa zmešaš....jst se že dve leti skos na blond barvam...pravjo,da mi najbolj paše...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:51:42
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja to si pa lepo napisala za Ljubljano... strokovnjaki in osebna nota... No, jst če grem na spinalni cr , niti pod točko ne grem sama. Raje ne grem. Se spomnim prvega carskega, ko so me odpeljali v operacijsko, mojega so pustili v porodni Grozno, ampak na srečo je potem prišla od bivšega soseda punca, s katero se niti ne poznava dobro, pa me je primla za roko in rekla, vse bo ok... pa mi je bilo vse pol lažje. In res se tega še danes tako živo spomnim...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:52:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl pokica je malo boljše zobek,ponoči booli.. upam,da bo ponehalo,drugače se bo treba it pokazat. nič se mi ne da.nekaj sem cote pregledovala,od tavelkih,kaj moram še kupiti,pa likala sem... bjonde s kakšno barvo se poštrihate da niste rumene al pa oranžne? probala sem ene trikrat pa sem bila kot pišče.na eni je celo pisalo da ubija oranžen ton.ja pa ja de..zato pa kar pramena prakticiram.. ce hoces res lepo barvo se pred barvanjam blanžiraj...tako kot jaz...in pol z barvo regeneriras las in dobis zeljeni ton barve (bila sem ze vse-od platina blond do žitnega polja)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:54:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kaj a imate kakšno pametno idejo ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel dan Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa če grem na CR, bom tako in tako zahtevala splošno ker me je strah tistih igel mislim ne strah, kako se naj izrazim na bruhanje mi gre tako da me kar naj lepo uspavajo, pa še bat se mi ni treba da bom pol k se bom zbudila da ne bom nog čutila no ja sam da ne bo šlo kaj narobe pa bo, a ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:55:57
|
|
|
|
KatMat
|
v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:56:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Elyy, ne se sekirat glede teže . Jaz mislim, da je to čist nepotreben podatek. Kakšne nosečke se potem fuuuul zasekirajo- al je prelahek ali pretežek, potem se bojijo poroda, carskega reza... Brez veze, ti rečem. Razlog za to imam pa res dober- pri Jakatu so mi namerili 4200g (moja G), en teden kasneje pri Pušenjaku pa je UZ pokazal 3600g Vglavnem, nima veze kaj rečejo- ko se bo rodil, boš vedela. Prej ne ve tega nihče, butaste naprave se pa kar naprej motijo... Škoda živcev za tako nepomembno stvar.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kaj a imate kakšno pametno idejo ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel dan Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik... onedva sploh nista nič povedala kaj si želita tako da bom dala denar, pa neki za zraven da ne bo glih sam kuverta neki malega, da bo za spomin in da bo koristno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 14.4.2009 11:57:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo ne morš verjet, no! Kolk so lušni
|
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)
Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)
Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!