|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 10:31:15   
FLASK_A
ohoj!

Ja no, sem pa mislila, da bomo imeli še eno zmajčicouser posted image Sem dihala ponoči ko nora, da bi modrooki pomagalauser posted image Komaj čakam, da se javi in pove, kaj je bilo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
14.4.2009 10:32:09   
Tanja_
čveka v Lj. sigurno ne more bit partner zraven pri CR. Vem, k sem imela tam nekaj tednov kroženja.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
14.4.2009 10:32:14   
petra a
petra zg-mene je ful strah zdej, ko mi je G rekel da je otrok prevelik...če bo začel kej z CR, ti bom kar ZS poslala, ti si strokovnjak na tem podrčju...a sugar je vredu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
14.4.2009 10:33:11   
petra a
moj CR ne bi preživu, bi kr skup paduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
14.4.2009 10:34:25   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ohoj!

Ja no, sem pa mislila, da bomo imeli še eno zmajčicouser posted image Sem dihala ponoči ko nora, da bi modrooki pomagalauser posted image Komaj čakam, da se javi in pove, kaj je bilo.

Jaz sem že tudi nestrpna kaj se dogaja z njo. Upam da se bo dobro izteklo za vse skupaj in bo danes pridno cartala svojo Gajo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
14.4.2009 10:35:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

petra zg-mene je ful strah zdej, ko mi je G rekel da je otrok prevelik...če bo začel kej z CR, ti bom kar ZS poslala, ti si strokovnjak na tem podrčju...a sugar je vredu?

petra a: ma zarad CR se pa res ne sekirat, je kr fajn če maš naročenga in res lahko prej vse naredišuser posted image

jz se ne bojim CR kot operacijo sam rada bi vedla da se pripraviš na to ali na naraven porod!
no sej je vseeno če ne sme bit partner zraven pri CR k če ga bom mela bo kr zun počakuuser posted image če ne pa bo pr men user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
14.4.2009 10:36:48   
Anonimen
sej nam bo modrookica kaj javila kako in kaj je z njimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
14.4.2009 10:42:36   
lake
petrazg:Me veseli ,da je bla pošta it zzzs samo pomota. Zdej lahko končno uživaš v kavicah.

Lahko bi se še kej zmenle na kavici predno gremo rodit.

KatMat: men se zdi da se mi user posted image ful zaganja dol, ker jo včasih fajn čutm tm spodej, mi bo kr ven ušla. Sicer pa zdej že itak nebi bla taka panika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
14.4.2009 10:52:10   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     krempelček                                                               118 cm
3.     KatMat                                                                       115 cm
4.     mani2                                                                        114 cm
5.     leela, Cveka30, gala                                                 113 cm

6.     peneja                                                                       112 cm
7.     petra a, Blueeyes                                                      111 cm
8.     Lalica1,  pokica_, nati45                                          110 cm

9.     Biba Maja, petrazg, k.tja, maja1488                        108 cm
10.   zmajama, meduzica, ttmmbb                                    107 cm
11.   mayflower, Oliveoyl                                                  106 cm
12.   elyy,                                                                           105 cm
13.   Chiara82, andrejka                                                   104 cm

14.   mama11                                                                     103 cm
15.   christiana21, copka, vanilla                                      102 cm
16.   HM84                                                                          101 cm
17.   dito, dudica1                                                              100 cm
18.   ledenka, U_SURDI                                                     99 cm
19.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                 98 cm
20.   mary12                                                                       97 cm
21.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                        96 cm

22.   Tanja_                                                                        89 cm
23.   Masi                                                                            88 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
14.4.2009 11:00:43   
petrazg
Petra a ... Sugar je ok in kolikor mi je povedala je bil drugu cr balzam napram prvemu. Se je super počutila, malo je 1 uro po porodu dojila, bolelo jo ni nič.... Tako , da mislim, da je to zanjo velika pozitivna izkušnja. Cr te pa naj ne bo strah... ni nič posebnega in ni bav bav , kot govorijo..Zs pa lahko še vedno pošlješ, lohk se pa tudi na kavi dobiva z malima dvema...

Lake... jst sem za, povej kdaj user posted image

Cveka... partner pri porodu... v Celju je partner lahko pri spinalnem carskem rezu, v Ljubljani pa nisem preverila, sem pozabila vprašat??? Bo Tanja povedala, če tudi pri spinalnem ne sme biti zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
14.4.2009 11:11:08   
OliveOyl
pokica je malo boljše zobek,ponoči booli..user posted image upam,da bo ponehalo,drugače se bo treba it pokazat.

nič se mi ne da.nekaj sem cote pregledovala,od tavelkih,kaj moram še kupiti,pa likala sem...

bjonde s kakšno barvo se poštrihate da niste rumene al pa oranžne?
probala sem ene trikrat pa sem bila kot pišče.na eni je celo pisalo da ubija oranžen ton.ja pa ja de..zato pa kar pramena prakticiram..

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
14.4.2009 11:26:36   
Anonimen
no sej pol bo verjetno to da so govoril o spinalnem CR ker vem da pr prvemu ni smel bit zraven ker sem mela splošni CRuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
14.4.2009 11:33:24   
Tanja_
V Lj. partner pri nobenem ne sme biti zraven. Vsaj tako je veljalo takrat. Sej veste kako je. Lj. je terciarni center in so jim te zadeve, kar se tiče nudenja nadstandarda čistbrezveze, ker pri njih dobiš vrhunsko oskrbo, koga briga za osebno noto. Sicer je pa op. tako majhna, da bi najbrž res težko dali še očke zraven. Pa mislim, da je čist okej tud tako, sej partner itak ne more tam nič pomagat, lahko pa bi npr. skup zlezel pol bi se pa z njim ukvarjal bolj kot z vami. Pa tudi kar se sterilnosti tiče, je bistveno manj možnosti, da se mami okuži s čimerkoli, če so v op. dvorani samo ljudje, ki so tam res potrebni. Sej očku pa takoj odnesejo dojenčka, ko je zunaj, da se lahko že crkljata. Aja, včeraj sem slišala eno ful hecno štorijo. Od strica prijatelj je šel seveda s svojo ženo, ko je šla rodit. Je padel skup in se udaril v glavo, ona je šla z dojenčkom po 3 dneh domov, on pa je prišel iz bolnice čez 14 dni, ker je imel pretres možganov.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
14.4.2009 11:37:02   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

pokica je malo boljše zobek,ponoči booli..user posted image upam,da bo ponehalo,drugače se bo treba it pokazat.

nič se mi ne da.nekaj sem cote pregledovala,od tavelkih,kaj moram še kupiti,pa likala sem...

probala sem ene trikrat pa sem bila kot pišče.na eni je celo pisalo da ubija oranžen ton.ja pa ja de..zato pa kar pramena prakticiram..

user posted image user posted image user posted image Jaz sem se zdaj 2x zapored štrihala z Garnier BELLE COLOR št. 111. Pa imam zdaj full lepo naravno extra blond barvo. Nič rumeno, nič oranžno, tko kot treba bit. Prej sem pa tudi imela full probleme s temi barvami, komaj sem najdla pravi odtenek. Glih danes si grem še kupit eno barvo, da se še pred rojstvom našga punkija poštriham.

Cveki, modrooka se bo menda šele zvečer javila....do tačas pa stiskajmo pesti! user posted image  

Grem posodo pobrisat,...se nam je včeraj pokvaril pomivalni stroj in je blo treba vso posodo iz pomivalca oprat na rokeuser posted image ,...ga bo danes lubi razmontiral, da vidi kaj je narobe, je blo včeraj že prepozno. Spet bo en nepredvidljiv strošek....lahko je 20, lahko bo pa 100€ user posted image . Ma...kaj češuser posted image

Ob 13h pa grem k zobarju, pa v knjižnico, DM po olje za strije(HB še nisem dobla nobene do zdaj, upam da me ne presenetijo še zdaj zadnji mes)barvo za lase, v Millerja si grem pa še po en modrc za dojenje in pudra mi je še zmanjkalouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
14.4.2009 11:43:49   
Anonimen
imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kajuser posted image a imate kakšno pametno idejouser posted image

ja za modrookico bom pa itak držala pesti oz. jih že cel danuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
14.4.2009 11:47:09   
KatMat
jest ti pa tuki ne morm svetovati...glede daril pa res nisem taprava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
14.4.2009 11:49:41   
elyy
evo js ene komade vlečem dol z neta....pa mau pogledam kva ste napialeuser posted image
pokica:jst bom kr zdej zrihtala za očetovski dopust pa te paperje,sam k dobim z uprave prilogo(S2)....jst tud vidm,da se nam bliža rok....sej me sploh ni strahuser posted image res komi čakam kdaj že bo...da ga bom mela v rokahuser posted image !!
K mi že skos neki trebuh otrdeva pa poneha pa kr neki....
sej sploh nevem več...
blagor vsem k vsaj veste kok vašiuser posted image  tehtajo k men pa tega uz nebo delala oziroma,da sploh nedela tega...sej sm jo hotla vprašat,če je zaplačat,sam me je pol kr prekinla sred stavka....tko da res nevemuser posted image
upam,da bo tvoj zobek ponehu k je res ful hudo k boli....user posted image

oliveoyl :z blond barvo se ni za hecat...jst sm tko enkrat,kr oranžna pol rjava ven pršla...tko da nevem...mislm pa,da če kupiš tako barvo k na belo vleče prime pol na blond...al pa če dve različne cnej barve kupiš pa zmešaš....jst se že dve leti skos na blond barvam...pravjo,da mi najbolj paše... 

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
14.4.2009 11:51:42   
petrazg
Tanja to si pa lepo napisala za Ljubljano... strokovnjaki in osebna nota... No, jst če grem na spinalni cr , niti pod točko ne grem sama. Raje ne grem. Se spomnim prvega carskega, ko so me odpeljali v operacijsko, mojega so pustili v porodni user posted image Grozno, ampak na srečo je potem prišla od bivšega soseda punca, s katero se niti ne poznava dobro, pa me je primla za roko in rekla, vse bo ok... pa mi je bilo vse pol lažje. In res se tega še danes tako živo spomnim... 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
14.4.2009 11:52:39   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ce hoces res lepo barvo se pred barvanjam blanžiraj...tako kot jaz...in pol z barvo regeneriras las in dobis zeljeni ton barve (bila sem ze vse-od platina blond do žitnega polja)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
14.4.2009 11:54:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

imam eno umesno vprašanje: kaj bi ve dale bratu za poročno darilo zraven denarja! jz mu bi še neki malga dala zraven pa ne vem kajuser posted image a imate kakšno pametno idejouser posted image

Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
14.4.2009 11:54:54   
Anonimen
jz pa če grem na CR, bom tako in tako zahtevala splošnouser posted image ker me je strah tistih igel mislim ne strah, kako se naj izrazim na bruhanje mi greuser posted image tako da me kar naj lepo uspavajo, pa še bat se mi ni treba da bom pol k se bom zbudila da ne bom nog čutilauser posted image no ja sam da ne bo šlo kaj narobe pa bo, a neuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
14.4.2009 11:55:57   
KatMat
user posted image

v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
14.4.2009 11:56:11   
FLASK_A
Elyy, ne se sekirat glede težeuser posted image . Jaz mislim, da je to čist nepotreben podatek. Kakšne nosečke se potem fuuuul zasekirajo- al je prelahek ali pretežek, potem se bojijo poroda, carskega reza... Brez veze, ti rečem.
Razlog za to imam pa res dober- pri Jakatu so mi namerili 4200g (moja G), en teden kasneje pri Pušenjaku pa je UZ pokazal 3600guser posted image user posted image user posted image Vglavnem, nima veze kaj rečejo- ko se bo rodil, boš vedela. Prej ne ve tega nihče, butaste naprave se pa kar naprej motijo... Škoda živcev za tako nepomembno stvar.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
14.4.2009 11:56:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Jst bi mogoče kako sliko. Midva sva dobila eno za darilo (sicer vredno premoženje) in sem bla ful vesela. Al pa kako lepo svetilko. Predvidevam, da bi rada neki, kar mu bo v spomin in zraven še koristno. Midva sva se razveselila (od teh nepričakovanih daril, ki niso bila iz knjige želja) slike, svetilke, kovčka za piknik...

onedva sploh nista nič povedala kaj si želita tako da bom dala denar, pa neki za zraven da ne bo glih sam kuvertauser posted image neki malega, da bo za spomin in da bo koristnouser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
14.4.2009 11:57:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

v petek sem barvala jajcka pa poglejte kaj je vn prslo

user posted image user posted image user posted image ne morš verjet, no! Kolk so lušniuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!