|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 9:47:34   
petrazg
Lake... še tebi sem dolžna obrazložitev. user posted image Sem bila danes že ob 8 na pošti, da sem videla kaj mi pošiljajo. In kaj sem ugotovila... da imam super osebnega zdravnika, ki je mislil da sem pozabila prinesti obvestiloo od g in je kar sam poslal prošnjo za podaljšanje bolniške. Je revež spregledal, da sem že na porodniški. In je ta zdravnica prošnjo za podaljšanje bolniške zavrnila in napisla, da ne morem koristit bolniške in porodniške hkrati... user posted image user posted image user posted image Me je pa stisnilo 1000 na uro, čeprav sem se full držala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
14.4.2009 9:50:11   
KatMat
danes sem po enmu tednu koncno normalno spala...hb...sem bila ze taka ko smrt s kilo pudra gor da sem vsaj malo prikrila podocnjake

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
14.4.2009 9:51:08   
Anonimen
Cveka... datuma še mi niso določili. Mi je pa g v mk napisal, da zahteva cr zaradi velikosti otroka. Je rekel, da bova 24. poklicala in se zmenila za dan in za ginekologa. Ker moj g ne dela v porodnišnici, želim točno določenega g , ki ga poznam in ki mi je tudi prvič delal cr. Je pa odvisno, kdaj bo on delal, ker so glih prazniki. Aja, cr je meni rekel, da delajo najmanj 8-10 dni pred pdp. Pa saj si bila na vseh teh preiskavah za carskega..l. datum bosta pa določile na zadnjem pregledu - kdaj ga pa imaš?

pregled mam zdej 29.4 PDP pa 23.5. k moja dela tud v P. in sem misenla da kej prej to rečejo, da bi se vsaj vedla pripravituser posted image jaj jo bom pol 29.ga uprašala kako in kaj??

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
14.4.2009 9:51:44   
pokica_
Jutro!

Čist slučajno sem zasledila....Kaj pa je z Blueeyes? A je šla v Rim ali kaj?! Nisem nič na tekočem očitno?!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
14.4.2009 9:53:02   
petrazg
Cveka... sej potem se bosta pa takrat vse zmenili. A ti bo tvoja g delala cr? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
14.4.2009 9:53:47   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Jutro!

Čist slučajno sem zasledila....Kaj pa je z Blueeyes? A je šla v Rim ali kaj?! Nisem nič na tekočem očitno?!

so jo dam poslal...se nam oglasi zvecer

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
14.4.2009 9:56:58   
KatMat
u punce,a se katera obcuti bolecine v sramnem predelu??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
14.4.2009 9:57:00   
dito
Dobro jutro

po dolgem času se vam spet javljam. Sedaj, še zadnje tedne maksimalno želim izkoristit za hčerko, ker potem bo malo težje. Pa še sonček je, tako da smo cele dneve zunaj ali pa počivam.

Še malo pa bomo držale svoje user posted image v naročjih. Že komaj čakam. Jaz sem drugače ok, razen začela sem zatekati, tako da proti večeru ne morem nič več obut. Jutri imam pregled v bolnici potem pa še pri gin. Sem prebrala, da že imajo eni čez 3 kg. Moj je imel pred 14 dnevi komaj 1800 g.

Uživajte maksimalno te dni, ki so nam še ostali.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
14.4.2009 9:57:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Cveka... sej potem se bosta pa takrat vse zmenili. A ti bo tvoja g delala cr? 

ne vem mi ni nič še povedala, verjetno bom zvedla zdej na pregledu
k bo sam še tri tedne pred PDP in če res delajo tojk prej se bove mogle kr zment a ne?!user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
14.4.2009 9:58:14   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Dobro jutro

po dolgem času se vam spet javljam. Sedaj, še zadnje tedne maksimalno želim izkoristit za hčerko, ker potem bo malo težje. Pa še sonček je, tako da smo cele dneve zunaj ali pa počivam.

Še malo pa bomo držale svoje user posted image v naročjih. Že komaj čakam. Jaz sem drugače ok, razen začela sem zatekati, tako da proti večeru ne morem nič več obut. Jutri imam pregled v bolnici potem pa še pri gin. Sem prebrala, da že imajo eni čez 3 kg. Moj je imel pred 14 dnevi komaj 1800 g.

Uživajte maksimalno te dni, ki so nam še ostali.

moj pa stirimi 1360 upam da je kaj pridobila na tezi

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
14.4.2009 9:58:19   
petra a
živ,

pa je modrookica zihr šla zvečer domov???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
14.4.2009 9:59:05   
KatMat
jp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
14.4.2009 9:59:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

u punce,a se katera obcuti bolecine v sramnem predelu??

mene včasih tako zareže prav tam spodaj in naprej po stegnu user posted image ...pa ko user posted image brcne me tam spodaj tud špikne da komi zadiham user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
14.4.2009 10:02:05   
Anonimen
moj jih je imel prejšnji teden 2400g to je blo v 34t in 5 dni, mi je rekla da se vredu razvija

sam zdej res ne vem če bom mela CR, ker prvega sem mela ker ni bilo napredka in ker je bil kao prevelikuser posted image
eh kva se zdej ubadam s tem mi bojo že povedal kako in kajuser posted image

zdej že ene 14 dne sanjam da nisem mogla it 18.4 na ohcet ker sem šla rodit, tako da upam da ne bojo te sanje resnične ker ne mislim cel mesec prej rodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
14.4.2009 10:03:15   
petra a
jaz sem v prvi nosečnosti čutila, kot bi mi po nogi šla elektrika, tokrat k sreči ne...pa v prvo so me zadnji mesec ful bolela kolena, tokrat (moram trkat) me k sreči  (še) ne

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
14.4.2009 10:04:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

jaz sem v prvi nosečnosti čutila, kot bi mi po nogi šla elektrika, tokrat k sreči ne...pa v prvo so me zadnji mesec ful bolela kolena, tokrat (moram trkat) me k sreči  (še) ne

no hvala bogu...men pa ful otekajo gležnji...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
14.4.2009 10:04:14   
elyy
Dobro jutro punce!
Evo se vam malo javim,sej vem vas zanemrjam se nisam oglasla že 4 dni!user posted image Belil smo stanovanje,pol so bli prazniki in lepo vreme tko,da nisem mela časa za rač.
Jst sm pa tok jeznaiuser posted image paperje za porodniški dopust čakam že 3 tedne iz uprave(prilogo S1)nej bi po pošti poslal,na klice se noben neoglaša....tko,da sam lihkar pršla iz LJ. sm šla na upravo.....in mi je rekla,da bom po pošti dobila že spet......mislm za znort,ispount pa ni mela časa...!
Tko,da niti za očetovski dopust nism zrihtala in ne za paketek oz. denarni prispevek,ker seveda čakam paperje iz uprave in sem hotla vse naenkrat.....zdej pa.....kr tko...

no...sej bo....upam,da bodo čimprej poslal!
tok strani ste napisale bližamo se 200user posted image user posted image ..da sploh nism vse prebrala... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
14.4.2009 10:10:02   
pokica_
Ko sem prebrala za bluee, me je kar stisnilo pr srcu, da se res počasi že bliža naš časuser posted image , sem kurjo kožo dobila. user posted image
Tanja_ saj boste zdaj malček pospešili vse skup, pol pa čiščenje in priprava na bebico. Saj bojo menda mojstri počasi končali delo, ali? Lahko pa da bebi nebo hotel pridet vn še na rok, pa boš še čakala....nič skrbet...itak je pa glavno, da ga mami in ati držita v naročju, vse ostalo je sec. pomenauser posted image .
Boga OliveOyl, ...a še kar te zobek boli? Jaz mam danes ob 14h zobarja, upam da dobro skos pridem, brez bolečinuser posted image .

nastavki za dojenje....jaz jih nebom kupovala, ker nimam vdrtih bradavic, pa še lažje otrok potegne mlekca brez njih.
kapljice za kolike...ktere so pa bolj učinkovite, a te naše Bio gaia ali avstrijske?

petrazg, vaš bebi pa ima že konkretno težo, pravi korenjak bo user posted image
Lake, jaz bom tudi spakirala 2 torbi, za tamalga mi bo moj prnesel, ko bo prišel po nas.
KatMat, mene boli sramni predel in notranja stran stegen, pa medenične kosti na ta zadnji tuduser posted image . Še dobro da me križ ne boli.
Živjo dito,...lepo da si se nam še kaj oglasila. Le pocartaj svojo punčko in ji daj vedet da bo še zmeraj vajina cartika in hkrati velika sestrica. user posted image
Cveki30, kdaj pa imaš naslednji pregled pri G, da ti pove za CR?
elyy, a za očetovski boš kar vnaprej zrihtala? Lahko tudi po porodu tvoj odnese papirje na CSD.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
14.4.2009 10:10:08   
KatMat
se grem se malo ulect...se beremo cez kako urico...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
14.4.2009 10:16:44   
vanilla
Ojla,
spet se vam jaz malo javljam... Sem vas uspela prebrati, vidim, da so ene že v "klubu odprtih centimeter ali dva" user posted image . Jaz bi bla tut najraj...
No, sama imam rok že čez dva tedna in pol user posted image . Ma, zame pa nič ne velja, da bi me zdaj strah pred porodom kaj popuščal. Ravno nasprotno - prav fuuuul me je strah. Pa sploh zato, ker v naši porodnišnici ni EA, ultive pa tut neradi dajo (oz. babice nerade pokličejo zanjo). Tak da se na lajšanje bolečin ne morem preveč zanašati in me je zato še bolj strah. Res ne vem, kaj mi je, ampak zadnje dni samo še o tem razmišljam. Mogoče tut zato, ker nimam nekih velikih fizičnih težav... Trebuh je sicer težek, pa sramne kosti bolijo za znoret (posebej ponoči) in se težko obračam v postli.... Drugač sem pa ok, nič zatekanja, energije dovolj... Mogoče me je res zato še bolj strah.

Aja, moji updejtani podatki: Obseg trebuha: 102 cm, kile: +9,5.

Za naslednji pregled pa pokličem popoldan, da mi da termin.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
14.4.2009 10:20:00   
maja1488
O babe, kolko ste načvekale. Prazniki so mimo, tehtala se pa raje ne bom!

KatMat, mene boli sramna kost za znoret in včasih tudi v nožnici.

Drugače je počutje OK, zatekala sem po teh požrtijah tudi jaz, danes pa je OK, ker ful pijem in se ne bašem s pršuti in raznimi sladkarijami.

Naše dete je imelo 14 dni nazaj (v34 tednu) 2770g. Zdaj jih ima ziher že 3000. Imam pa pregled naslednji teden.

A se da še 1x kri za toxo? Pa kolko pregledov še imamo do konca?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
14.4.2009 10:20:32   
Tanja_
Hvala za tolažbo punce! Upam, da bodo res hitro končali ti majstri, da v miru zaživimo. Zdej mam vse natlačeno v dnevni sobi, do hladilnika ne moremuser posted image  Pa še zjutrej sem mojga user posted image  nadrla, kokr da bi bil on kriv, da mormo zrihtat stanovanje. Mi je ful hudo zdej. Sej bo. Se spomnim vsake toliko, da imam zvečer pregled, pa je takoj bolje.
petrazg kdaj se ti je pa obrnil prečno? Kaj je bil prej že na glavico? Ker pri meni je bil še 14 dni nazaj na glavico obrnjen, zdej pa čisto drugače čutim gibe, kokr da bi bila druga lega in me to kar malo skrbi zaradi poroda.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
14.4.2009 10:25:40   
petra a
pr men je pa včeri pa dons ful mir v trebuhuuser posted image mogoče spi, sem pa par dni prvič vidla kako to zgleda če se mu kolcauser posted image

tiste bio-gaia kapljice so baje ful vredu

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
14.4.2009 10:26:38   
petrazg
KatMat... mene tudi desna stran malo boli, ampak ne prehudo in to samo takrat, ko sem res aktivna...

Tanja... 30.marca, ko sem imela popadke na 7,8, minut dve uri in me je moj peljal v por. so me tam pregledali in ugotovili, da sem že odprta in da je mali lepo z glavco dol obrnjen. V petek mi je pa moj g. povedal, da se je obrnil prečno. In da se mu zdi full čudno, ker se naj ne bi več obračali, ko so mamice odprte... Nimam pojma, ampak se ne sekiram, ker imam cr.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.4.2009 10:28:23   
Anonimen
pokica: naslednji pregled imam 29.4. pa če mi ona ne bo nič omenila jo bom pa jz vprašala, k zdej me pa res že zanima kako in kaj in nekje sem tud slišala da je lahko partner pri CR zraven sam ne vem če to drži, jo bom vprašala, bo najbolje da začnem kr pisat vprašanja da ne bom kaj pozabila vprašatuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!