|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
14.4.2009 8:28:40   
Dudica1

user posted image  

user posted image  mary 12 - Kristjan

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.4.2009 8:42:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

si boste nabavile kakšne kapljice proti krčem in katere?Pohvalijo Antiflat iz Avstrije jih katera pozna?

jutro,

Jaz sem iz teh kaplic doktorirala. Moj je imel zelo močne krče do 4 meseca-podnevi in ponoči. Do 8 meseca pa bolj blage krče. Tako, da pri nas sigurno ni veljalo, da majhni dojenčki samo spijo in greš lahko kamorkoli z njimi.
Nabavljala bom, ko se bodo pojavili- MOČNO upam da se ne bodo.
te antiflat ne poznam, imeli pa smo lefaxin iz avstrije, te so najbolj pomagale (pa neke nemške zeliščne, tržiške, sap simpleks, mylicom iz italije, čajčki...) Pomagal je samo čas.
Sem pa videla reklamo za biogaia kapljice, ki imajo notri probiotike.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.4.2009 8:45:13   
Dudica1
ja tud za te bio gaja sem že slišala z probiotiki...ne vem jaz bom probala najti kako se te imenujejo naravne...moram eno vprašat k jih je imela pa nism vprašala kako se imenujejo...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.4.2009 9:01:47   
OliveOyl
leela antiflat ima isto sestavo kot lefaxin,menda..user posted image
ni hujšega kot krči,ko ne moreš dosti pomagat,otrok se pa kar dere in dere.

dudica katreo babco boš imela,če ni skrivnost?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.4.2009 9:04:12   
Dudica1
olive sm ti poslala Z.S.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.4.2009 9:05:12   
petrazg
Dobro jutro majčke moje...

Verjamem, da ste lepo preživele praznike in da ste se veliko napapale (meni bo trebuh poknil od vse hrane). Sedaj pa se res začenja ciljni finiš za nas user posted image user posted image user posted image Prve majčice imajo samo še kakšnih 14 dni... Pa je šla nosečnost...

No, jst sem zadnje dni polna energije. Full se mi dogaja in sploh nimam nobenega obstanka. Nič me več ne boli, mali korenjak skače sem in tja v bušiju, stvari imam po večini porihtane, kavice padajo... tako da, prava uživancija. Se počutim boljš kot celo nosečnost, pa še brez problemov sem user posted image user posted image user posted image .

V petek sem imela pregled pri g. - naš "malček" je težek cca. 3500 g in se veselo razvija. Sicer se mi je lump obrnil prečno, ampak ker grem na carskega to ni problem. Sedaj se samo še odločim kakšnega izbrat...

Zdej vas grem pa mal nazaj prebrat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.4.2009 9:08:51   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

olive sm ti poslala Z.S.

Tudi ti ga imaš..user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.4.2009 9:08:54   
Dudica1
PETRAZG vaš ima pa že kar konkretno težo...moj je zadnjič na UZ-ju imel 2900g

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.4.2009 9:11:00   
OliveOyl
petrazg je res lepo slišat,da se fajn počutiš.Je pa res konkreten tala tvoj user posted image .Bog ve kolikšna je moja,en drobižek verjetno.Jaz sam še za preglede živim,da vidim mojo pikico.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.4.2009 9:14:27   
OliveOyl
pa kaj je modra kateri javila,da gre rodit?

Nč,grem jaz mal likat pa pridem nazaj.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 14.4.2009 9:16:25 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.4.2009 9:20:03   
Anonimen
petrazg: tvoj pa ma težo pa še tri tedne ti mankauser posted image user posted image a so tebi že dal datum kdaj moraš pridit k maš CR in v kerem tednu so ti potrdili da boš mela CR???? k men je sam enkrat umenila zdaj je pa vse tihouser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.4.2009 9:21:27   
KatMat
jutro!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.4.2009 9:24:23   
KatMat
cakam da mi modrookica sporoci kako je blo na pregledu...je sla ucer ze v p se pokazat pa so jo dam poslal

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.4.2009 9:26:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cakam da mi modrookica sporoci kako je blo na pregledu...je sla ucer ze v p se pokazat pa so jo dam poslal

zakaj pa je šla včeri v p user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.4.2009 9:27:50   
KatMat
je bla dvakrat cist mokra...je pa ze 2 cm odprta....sej nam bo sama povedala kaj se je dogajal...pride sele zvecer

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.4.2009 9:29:32   
Dudica1

je bla dvakrat cist mokra...je pa ze 2 cm odprta....sej nam bo sama povedala kaj se je dogajal...pride sele zvecer

aha pol hudega ni...nekaj se pa dogaja...user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.4.2009 9:32:27   
Anonimen

no sam da ni kaj hujšga,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.4.2009 9:37:11   
KatMat
sem en dva dni nazaj sanjala da je rodila na cetrtek zvecer...pa sem ji hotla napisat en post v sali naj se malo pazi...pol pa zvecer dobim sms da se gre pokazat...sm se kr zamislilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.4.2009 9:38:21   
Dudica1

sem en dva dni nazaj sanjala da je rodila na cetrtek zvecer...pa sem ji hotla napisat en post v sali naj se malo pazi...pol pa zvecer dobim sms da se gre pokazat...sm se kr zamislilauser posted image user posted image user posted image

6 čut...user posted image user posted image user posted image ...a maš tud zame kakšn preblisk...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.4.2009 9:39:29   
Anonimen
da ne bo pol res rodila na četrtekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.4.2009 9:40:43   
KatMat

6 čut...user posted image user posted image user posted image ...a maš tud zame kakšn preblisk...user posted image

ne seuser posted image user posted image user posted image si se na varnemuser posted image user posted image user posted image
but i can put a spell on u!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.4.2009 9:43:26   
petrazg
O.... zdej sem pa porabila enega časa, da sem vse prebrala....

Lake... spakirale sem  dve torbi. Za malega mi bo že moj prinesel v porodnišnico.

BarbD dudiko imam že spakirano v svoji torbi. V Celju tudi niso preveč navdušeni, pa jo je vseeno imel. Prekuhala sem jo že.

Dudica
- škoda , da niste šli v zoo. Je bilo prav lepo vreme, sonček. Pihalo do 12 ni nič.

Copka - prekuhavam v vreli vodi, vsake tolko časa dam pa vse stvari v pomivalni stroj na intenzivno pomivanje. Se mi zdi, da se tam najlepše in najbolje razkužijo.

Kasija - stvarem, ki si jih napisala, sem se sama tudi izogibala. Pa še jagodam in vsej hrani, ki meni ni pasala. Sem zagovornik čim manj kompliciranja. Če user posted image nima krčkov se razume. Čeprav sem jst dobila pri prvem kosilu po cr, pasirane jagode, nekaj dni kasneje pa še zeleno solato s fižolomuser posted image

Tanja... nič se sekirat. Na koncu bo vse poštimano po stanovanju. Saj imaš še čas... Mogoče pa organiziraš generalno čiščenje en vikend, pa ti pride mami pomagat al pa tašča (odvisno kolk se razumeta). Sicer je pa važno samo to,  da pride malček v dom kjer je zaželjen in kjer ga obkroža ljubezen. Za vse druga je čas...

Olive.
.. ja, te kapljice iz Avstrije punce full hvalijo, pa kapljice Koroških lekarn. Mi krčov nismo imeli, sem mu pa vedno ko se mi je zdelo, da ga hoče kaj zvijati, dala kapljice Bimbi Gas Gocce...

Cveka
... datuma še mi niso določili. Mi je pa g v mk napisal, da zahteva cr zaradi velikosti otroka. Je rekel, da bova 24. poklicala in se zmenila za dan in za ginekologa. Ker moj g ne dela v porodnišnici, želim točno določenega g , ki ga poznam in ki mi je tudi prvič delal cr. Je pa odvisno, kdaj bo on delal, ker so glih prazniki. Aja, cr je meni rekel, da delajo najmanj 8-10 dni pred pdp. Pa saj si bila na vseh teh preiskavah za carskega..l. datum bosta pa določile na zadnjem pregledu - kdaj ga pa imaš?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.4.2009 9:43:30   
Dudica1

ne seuser posted image user posted image user posted image si se na varnemuser posted image user posted image user posted image
but i can put a spell on u!!user posted image user posted image user posted image

ooo hvala...sej sm še ta tedn pol bom pa kr šla...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.4.2009 9:43:49   
KatMat
pazite se me,jaz sem iz cerkniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.4.2009 9:47:26   
Dudica1

pazite se me,jaz sem iz cerkniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no no sej zato sm pa vprašala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

zvezdica_zaspanka28
zvezdica_zaspanka28

Katero ime bi izbrale?

Neža (49%)

Hana (30%)

Antonia (6%)

Maruša (15%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!