|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
13.4.2009 19:58:26   
pokica_
Hvala Dudi, al bomo narahlo al pa sploh ne bomo večuser posted image . Me je kr strah postalo. user posted image

Nočko Dudi!

Jaz bom tudi šla počasi pod tuš in pred tv.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.4.2009 20:41:27   
Leela
dudi- trgovinici se reče zmajček, je pa v zd.domu-v tamodri stavbi. Imajo vse, čeprav je prav mala trgovinca. Če imaš pa veze pa sploh ni problem. Ti bo une gate ali pa vložke že babca prnesla. 

Jaz se ponoči tudi zbujam, ker me kolki/medenica bolijo za znoret. Potem pa se obračam počas kot en kit. Zato sem čez dan zmatrana in rabim odspat eno kitico. pa če kam grem, mora biti vedno blizu wc... Bo že, drugače se pa počutim ok. Slončkava pa ne, ker je tako kot dva 90-letnika, pa moj je tolk previden da te vse mine.

Drugače pa moraš dati možkom čisto konkretna navodila, ker res so čist zmedeni user posted image . Ko si prvič mamica itak skoraj nič ne veš in si enako zmeden. Zdaj v drugo je lažje.

Lahko noč se beremo jutri.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.4.2009 21:10:15   
KatMat
DRZMO PESTI ZA NASO MODROOKICO!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.4.2009 21:18:27   
Kasija
Kaj pa je z blueeyes?

flask_a hvala za odgovor glede hrane

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.4.2009 21:32:54   
lake
A sm kej zgrešla? Kaj pa je z Blueeyes?

Moj mi pa ful dobr zna kupt spodnje perilo. Modrc zadane, da še jest ne bolš. Je pa res da najbrž, će bi mi mogu, bi mi kupu tangice.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
13.4.2009 22:25:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

DRZMO PESTI ZA NASO MODROOKICO!!!

Kaj se dogaja?

Dejmo, Modrookica, dejmo! A moramo dihat z njo?

dejmo, dejmo, dejmo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat zdaj, jutri bom pa pogledala kaj je novega- predvidevam, da bo Gaja na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.4.2009 23:04:34   
Tanja_
blueeyes držim pesti, pa upam, da prav sklepamo in bo jutri že vesela novica tuki na RR!
Jst sm pa tok žalostna dons. Sm prej jokala k dež.Vse mate že prštimano za svoje dojenčke, jst pa še vedno stanovanje v razsulu, tričetrt stvari mi še manjka, vse je umazano, pa sploh ne morem pospravit, k mamo še vedno te majstre doma. Kdaj bo že konec tega? Vaši dojenčki se bojo rodil v vse tipitopi, pri nas bo pa revež srečen, če mu bo mama uspela posteljico pripravit. user posted image  Tok sem žalostna in jezna na sebe... Prov butasto se počutim

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
13.4.2009 23:27:19   
Leela
Tanja_ ne bit žalostna, saj imaš rok šele konec maja. Tudi jaz sem bila cela panična ko sem končala službo pa še čisto nič naštimano. Naredi si seznam potem pa vsak dan nekaj po malem. Vsaj meni je to pomagalo. V dveh tednih vse poštimaš. V bistvu rabiš samo oblačilca, nekaj za osnovno nego in previjalno površino. Ko sem bila jaz prvič v porodnišnici so pri nama vrata menjali, še kuhno so nekaj finiširali, kopalnico so mi zrgnli in še košek so naštimali. Je bilo vse lepo, ko sva prišla domov.

blueeyes ali bo jutri že nova dojenčica? Čakamo novičke in drži se...

Zdaj grem pa res spat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
13.4.2009 23:43:25   
Anonimen
Tanja_ ne obupavat, tudi jaz nimam skoraj nič pripravljeno. Izjema so oblekice (zlikati sem uspela samo tiste za iz porodnišnice). Prenoviti moramo še wc, spalnico urediti tako, da bomo lahko vsi štirje spali v njej,... pa se mi sploh ne da gnezditi. Kar čakam in čakam.

Blueeyes rojeva? Držim pestke zanjo in malčico!
Se mi zdi, da sem zjutraj imela tudi sama rahle popadke... ampak je minilo, karkoli je bilo.

Kasija pri prvi nosečnosti sem takoj po porodu prekinila s strogo dieto. Ne toliko zaradi sebe temveč zaradi porodnišnične hrane. Kljub temu, da sem imela napisano, da imam diabetično hrano, so mi za zajtrk prinesli kruh z maslom in marmelado pa kakav in jabolko, kosilo je bilo tudi čisto običajno,... pa sem si mislila, da če se oni ne obremenjujejo s tem, se tudi jaz ne bom. Pol leta po porodu sem opravila ponoven test za sladkor in je bilo vse ok.
Kako bo tokrat, ko sem na insulinu, ne vem... bom jutri vprašala, ko imam pregled na diabetološki. Dobila sem nasvet, da si s seboj na porod prinesem merilec sladkorja,...
Drugače pa je dobro, da se še naprej zdravo prehranjuješ... zaradi dobrega počutja. 
In če se zdravo prehranjuješ, potem je tudi mleko v redu. Sama se nisem izogibala nobeni posebni stvari, ko sem dojila (to je trajalo 8 mesecev in pol, potem pa se je malček sam odločil, da nehava) izjemoma alkoholu (prave kave itak ne pijem) in tudi sladkarijam sem se še naprej izogibala. Jedla sem sadje, zelenjavo,... in naš malček je prišel skozi brez krčkov. Ampak je čisto različno od otročka do otročka.
Za dobro pridelavo mleka sem po maminem navodilu pila kneippovo belo kavo, ki mi je vsako jutro tako zelo lepo dišala...

BarbyD ko sem rodila Oskarja (prav v Kranju), sem bila trdno prepričana, da mu za nobeno sceno ne bom dala dudice in ko so mi ga v pripeljali s kopanja, je imel v ustih prisesano porodnišnično dudico,... sem mislila, da se tudi oni izogibajo temu, a če vidijo, da otroka pomiri?
Tokrat bom dudico verjetno nesla kar s seboj, da ne bo imel sposojene, če bo potreba po njej.

Pa sem se zopet zasedela za računalnikom...
Bo treba spat. Lahko noč.
Imejte se skrajno lepo! user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2984
14.4.2009 7:26:01   
Anonimen
dobro jutro vsem

no upam da ste spale vredu

modrookica kako si? je vse vredu? a je mala gaja že med nami? no če je vso srečo!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
14.4.2009 7:35:54   
Anonimen
spet sem prvauser posted image user posted image

no jz sem že pr zajterku, tako da ne bom lačnauser posted image

včeraj ste se pa zvečer razpisaleuser posted image sem čist mal za nazaj brala k se mi ne da user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.4.2009 7:40:28   
Anonimen
vse ki imate danes pregled vso srečo, držim pasti da je vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.4.2009 7:59:34   
Dudica1
dobro jutro user posted image

Spali smo odlično...
blueeyes držim pestke karkoli že je ...user posted image user posted image user posted image user posted image

leela aha zmajček že vem ja samo nism več točn vedla k sm že mal pozabla...hvala...user posted image

tanja ne bit žalostna zarad tega kok maš prštimano...jaz mam še 2 tenda samo pa sm zdej dobr vse prpravla pa še sigurno kej manjka...tako da ti maš pa še mal več časa...kar v akcijo počasi pa bo...user posted image

Glede dudice v P jaz jo bom vzela sabo k pr prvem smo jo rabili takoj prvi dan k je skoz jokcal...pa mi ni žal z njo se je pocertal ko je bil slabe volje pa je blo...user posted image

Jaz bom pa zdej mela zajtrk tople kruhke...pol bom pa mal likala tuki sede kolkr dolg bom lahko...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.4.2009 8:04:16   
Anonimen
jutro dudica

jz moram tud likat, a prideš k men user posted image user posted image

tanja, ne se sekirat jz nimam še nič prštimanouser posted image če te pa kaj prehiti pa naj kr možek prštima ta čas ko boš ti v P. saj zato jih pa imamao da nam pomagajouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.4.2009 8:10:19   
lake
Dobro jutro!

Zdej sm glih zajtrk pojedla, pa čakam ker naj bi delavci pršli (spet). Jih mam poln kufr, samo do maja je treba čim več zrihtat, vsaj stvari ki povzročajo hrup.

Še zdej ne vem kaj naj bi blo z modrooko, a je keri kej sporočila da je šla v P. al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.4.2009 8:10:26   
OliveOyl
Jutro

Kaj je z modro a rojeva al kaj?user posted image user posted image

Sem jih odpeljala v vrtec-milina vam povem...user posted image Zdaj pa kavico pa se bo dan začel.
Ponoči me je zob bolel,zdaj je mal boljše.V trebuhu me pa tud špikne sem pa tja.
tanja ne se sekirat,boš videla da bo na koncu vse pripravljeno.včeraj sem nekaj po omari gledala pa se mi je zdelo tako malo cotk, mu omenim pa je rekel,da bo šel že on kupit,če bo kaj sfalilio.Ah ja..

nastavki za dojenje mi niso potegnili,pa še tamal jih ni hotel

si boste nabavile kakšne kapljice proti krčem in katere?Pohvalijo Antiflat iz Avstrije jih katera pozna?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.4.2009 8:15:21   
Dudica1
olive jaz sem slišala za ene kapljice iz neke privat lekarne,...nevem kaj bi pol to blo...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.4.2009 8:15:21   
Anonimen
kaplijice proti krčem bom jz pol kupovala, če bom potrebovala k je brez veze kupovat preveč v naprej ker pol pa ne rabiš pa sam v smeti mečeš, saj pr prvemu je blo tako, tako da bom zdaj kupovala sprot če bom kaj potrebovalauser posted image

kaj je zdej z našo modrookico, a kera kaj ve? a je vse vredu???user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.4.2009 8:18:07   
Dudica1
aja so pa te kaplice čist naravne tako da jaz si jih bom kupila pa če ne druzga mu jih dam mal na dudico če jokca tako je blo tud prvič...ni mel krčev ampak ponoči ko je jokal sem mu dala eno kapljico na dudico in je takoj zaspal...user posted image

samo še ugotovit moram katere so to-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.4.2009 8:19:18   
OliveOyl
Obakrat sem imela Vetrovne kaplice iz -koroških mislim da-lekarn.Sam niso nič pomagale,noter je janež pa še nekaj pa sladke so.Kar nekaj.Sem vse sama spila.user posted image
Pri nas sta oba imela take krče,da me je kar strah...pri Lauri sem bila na dieti,ker je bila alergija na mleko pa jajca sam se je vseeno takooo drla.po treh mesecih je minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.4.2009 8:22:26   
Dudica1
o boga...pr nas jih pa ni mel...no pa ni nujno da bo zdej glih tako...upajmo a neuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.4.2009 8:25:25   
Anonimen
nš tud ni mel krčel je blo prav fajn tako da zdaj upam tud na to da ne bo krčevuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.4.2009 8:28:30   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.4.2009 8:28:33   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     krempelček                                                               118 cm
3.     KatMat                                                                       115 cm
4.     mani2                                                                        114 cm
5.     leela, Cveka30, gala                                                 113 cm

6.     peneja                                                                       112 cm
7.     petra a, Blueeyes                                                      111 cm
8.     Lalica1,  pokica_, nati45                                          110 cm

9.     Biba Maja, petrazg, k.tja, maja1488                        108 cm
10.   zmajama, meduzica, ttmmbb                                    107 cm
11.   mayflower, Oliveoyl                                                  106 cm
12.   elyy,                                                                           105 cm
13.   Chiara82, andrejka                                                   104 cm

14.   mama11                                                                     103 cm
15.   christiana21, copka                                                   102 cm
16.   HM84                                                                          101 cm
17.   dito, dudica1                                                              100 cm
18.   ledenka, vanilla, U_SURDI                                        99 cm
19.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                 98 cm
20.   mary12                                                                       97 cm
21.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                        96 cm

22.   Tanja_                                                                        89 cm
23.   Masi                                                                            88 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.4.2009 8:28:36   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP     RODILA    IME       VEL.      TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.   20.03.       Bor                   1700g
                                                          Vid                    1340g

2. mary12           12.05.   31.03.       Kristjan  50cm   2960g

3. mucka25         08.05.   02.04.       Tina                   1530g
                                                          Nina                   1970g

4. dobrovoljčica  07.05.   04.04.       Eva        44cm    1740g
                                                          Maj        46cm     2100g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 4
punčke ---> 3

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

PRVI ZOBKI
nataly33

Kdaj je vaš dojenček dobil prvi zobek?

pri 3 mesecih (14%)

pri 4 mesecih (13%)

pri 5 mesecih (17%)

pri 6 mesecih (22%)

pri 7 mesecih (10%)

pri 8 mesecih (24%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!