|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
13.4.2009 18:04:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudica, super! Potem res nimam ničesar preveč in ničesar premalo naštimanega za s sabouser posted image Pa hvala za čestitke user posted image

ja nič nimaš premalo ne preveč...aja no jaz mam samo še svoje spodnjice in nogavičke...je fajn met da te ne zebe v noge kljub temu da je toplo v sobi...

Aja pa za user posted image torbo men pol prinese mož ko me pride iskat...tako je blo že pr prvem...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.4.2009 18:12:22   
FLASK_A
Ja, meni tudi potem prinese torbo za user posted image . Je brez veze to že prej jemat s sabo. Sem imela pa nazadnje tudi jaz svoje spodnjice, pa sem jih prekl** ko sem jih gor vlačilauser posted image Debel vložek in gate mi nikakor niso šle skup, zato sem nekaj časa nosila samo tiste sexi mrežaste boksariceuser posted image Pa še moj je bil nad njimi čisto navdušenuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.4.2009 18:21:51   
Dudica1
ne sej spodnjice svoje sem imela samo zadnji dan pa za domov in potem doma...une sexi so mi ble tud men boljše...lepše so se prilagodile vložku in še stran si jih lahko vrgu če je šlo kej čez...

Po kolk so pa pakirane v lekarni,pa kolk stanejo če veš mogoče...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.4.2009 18:35:38   
Leela
oj,

Jaz bom pa jutri naštimala torbo. Nastavke in dudo če bo treba si bom sposodila v porodnišnici. Bom pa mojmu vse naštimala kaj naj stelirizira, ko bom v porodnišnici. Ima že prakso. Men so tolk smešni očki, ko jih mama pošlje po nakupe, so čisto zmedeni in kupijo vse kaj jim prodajalka predlaga. Moj mi je prinesel 3 pare rokavičk v porodnišnico (bele, rumene in modre) user posted image .

Tiste mrežeste gate sem jaz kupila v Po v zdr.domu je ena trgovinica, nisem gledala glih cene, v paketu jih je pet. Če v Po kaj rabiš lahko pokličeš v to trgovinico in ti dostavijo, delajo do 16h. Če katera hoče vam lahko napišem tel.številko. Sterilizirajo ti pa v porodnišnici če je treba.

Tudi pri nas je bil drugače včeraj vzgojno naporen dan, mogoče je pa res bila luna user posted image

flaska tudi pri nas smo prakticirali to, da je tamal šel na počitnice za en večer in res zelo paše. Fino smo se imeli pa vsi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.4.2009 19:07:22   
Dudica1
leela jaz poznam babco tako da če kaj ne bom imela ji bim itak rekla pa mi zrihta....user posted image
Ja očki so zmedeni za v trgovino nabavljat za user posted image ...moj je komi čakal da greva s trgovine v btc-ju...user posted image

UUU pa zeleno ozadje imamo novo,super...user posted image

Kje je ta trgovinica v Postojni...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.4.2009 19:08:36   
mayflower
Pozdravljene. Pri nas nič novega, razen, da se pridružujem APK, da sem kot nasedli kit. Trebuha si sploh ne merim,ker bom hitro med vodilnimi. Sploh ne vem, kako bom kile dol spravla.
Kar se tiče nastavkov- za vse tiste, ki imate vdrte bradavice- obvezno nesite prekuhane v bolnico. Da bo dojenje hitro steklo. Ostale jih po moje niti ne rabte. Pri meni so obvezna oprema.user posted image user posted image user posted image Je pa res, da imajo sedaj drugačen model, kot tri leta nazaj. Bomo videli kako se bodo obnesli.
Duda- prvič je ni hotu. Sedaj bom eno vzela s sabo, potem pa bom vidla, kako se bo obnesla.
Jst priporočam, da daste v torbo za P tudi spodnje gate. Npr. meni se je zgodilo, da sem bila 6 dni pred porodom že v P. In seveda nisem imela s sabo spodnjic- jih je šel moj kupit. No commentuser posted image user posted image user posted image Jih nisem nikol več oblekla- mi je skupaj s taščo kupu gate za stare mameuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.4.2009 19:13:15   
KatMat
uuu jaz tud morm ze kej nastimat...se zmeri nimam nic razn materinske pa papirjev za ea....upam da bom jutr ze imela nakazano bolnisko nadomestilo in se podam v tosamo na vir in si nastimam za v porodnisnico...se mi zdi da bom ze zdej pocla...ne vem kako naj bi zdrzala se do 24 maja...moj mi ze mora pomagat pri obracanju in ustajanju da ponoci sploh ne govorim k me bo moj preselu ker me mora sred noci masirat tok je hudo...kolki mi bodo odpadli, da ne govorim vec o mojmu krizu-ker je ze kapelca- tamala me pod rebra suva da kr s tabelim pogledam...joj...ne vem kako ste zdrzale tiste ki ste tri tedne ze pred mano...

ne iz dneva v dan-iz ure v uro mi je tezje...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.4.2009 19:14:55   
KatMat
drugac pa je ta rr res neki spomladansko razpolozen

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.4.2009 19:22:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ne sej spodnjice svoje sem imela samo zadnji dan pa za domov in potem doma...une sexi so mi ble tud men boljše...lepše so se prilagodile vložku in še stran si jih lahko vrgu če je šlo kej čez...

Po kolk so pa pakirane v lekarni,pa kolk stanejo če veš mogoče...user posted image

Jaz sem za 9kom (samo toliko so jih imeli moje velikostiuser posted image ) plačala okrog 3€, nekaj čez. Nisem si čisto dobro zapomnila, oprosti... So mi tako fajn, da bi jih vzela ne glede na cenouser posted image Dajo pa ti jih kolikor želiš. Pač opdpakirajo paketek in dodajo, če jih je premalo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.4.2009 19:26:30   
KatMat
flaska a si naredila uno glazuro??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.4.2009 19:27:47   
FLASK_A
Katmat, saj bo user posted image Vsi nam to govorijo, pa sem se navzelauser posted image Nimamo kej, bo treba počakat do koncauser posted image Jaz sem tudi že prav grozna- predvsem sama sebi, drugim še niti neuser posted image

Kolk fajn, da imate take možnosti- nekatere imate veze v P, druge boste tam izkoristile sestre (jaz raje sama, kot pa da jih nadlegujem- razen če ni res nujno), tretje možeke... Jaz sem se kar nase lepo zanesla, kaj pa veš kako bo v P. Moj bo pa tolk raztresen, da ne bo nič od nič.user posted image user posted image Pa ga ne bom še s steriliziranjem dud in podobnega matralauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.4.2009 19:29:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

flaska a si naredila uno glazuro??

Katero? Mogoče si me s katero zamešala ali pa se spet jaz česa ne spomnimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.4.2009 19:30:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower
Npr. meni se je zgodilo, da sem bila 6 dni pred porodom že v P. In seveda nisem imela s sabo spodnjic- jih je šel moj kupit.

Kako pa to? A je bilo kaj narobe?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.4.2009 19:31:13   
lake
Jst sm zdej tud že na kavču, prej sm bla pa skor cel dan zuni na ležalniku. Ta teden se pa res morm spravt prpravt torbo.
Še ena prepovedana stvar pri dojenju, in to so jagode, čeprov so nam v MŠ rekli da lahko jem o vse, vendar brez pretiravanja.

Jst sm tud že rekla, da bom drug teden začela 25kilske vreče okol nost, da bom prej rodila, ker če me ne bo križ izdal, me bojo pa rebra, ker me že fajn boli pod prsmi, sm komej pokonc več kot dve uri. Zdej vem zakaj je porodniška en mesec prej user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.4.2009 19:31:18   
KatMat
cist mogoceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.4.2009 19:35:26   
Dudica1
mayflower ta je dobra...gate za stare mame...user posted image ...no kaj češ če pa ne vejo nč o spodnjem perilu...no vsaj moj ne bi tle velik izbirau...user posted image

katmat sej bo malo še potrpiš pa bo...če sm jaz boš tudi ti pomoje...men noge takozatekajo ne obujem samo še natikače od kopitarne nč druzga...kolk me tud tako boli da iz postle komaj vstanem...pol me zgaga pa križ...za povrh vsega pa me še čist dol neki špika in reže...ma sej bo pol lepše ko to mine a ne...user posted image

flaska ne sej ni tok važno kok so samo jaz jih tud še nimam pa me je samo zanimalo kok naj bi to sploh blo...hvala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.4.2009 19:35:27   
KatMat
so sej jest grem rafalne strelat na posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image ....je blo prevec pirhov na mizi ki so pristali v mojem zelodcku...se slisimo jutr...papa pupike!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.4.2009 19:36:16   
Dudica1

so sej jest grem rafalne strelat na posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image ....je blo prevec pirhov na mizi ki so pristali v mojem zelodcku...se slisimo jutr...papa pupike!!!

user posted image user posted image user posted image ...joj joj katmat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.4.2009 19:36:43   
KatMat
pa kaj je res tok naporen tale zadnji mesec??par dni nazaj sem bila se kot srnica!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.4.2009 19:37:46   
Dudica1

pa kaj je res tok naporen tale zadnji mesec??par dni nazaj sem bila se kot srnica!!!

sej bo v nosečnosti so spremenljiva stanja user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.4.2009 19:38:39   
KatMat
jah upam da res mine...vsaj za kaksno urico...papa!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.4.2009 19:38:47   
FLASK_A
Moj bi mi pa samo tangice nakupiluser posted image user posted image user posted image user posted image Dedci pač. Si vsaj dobila nekaj, kar si lahko dala enkrat naseuser posted image

Dudica, ni za kajuser posted image Švoh spomin, ampak tam nekje je cena.

Katmat, ti pa si se najedla dobrotuser posted image Glej, da boš okno odprla, da se ne zadušiteuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.4.2009 19:42:44   
Dudica1
katmat pa-pa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.4.2009 19:46:20   
pokica_
Bože mili,...končno sem prišla do konca...sem v zaostanku od petka zvečer, pa kr traja da človek vse prebere, ko ste bile pa tako pridne s čvekanjem.

Mi smo praznike preživeli v soju požrtij, kuhanih jajčk mam dost za celo leto in še več, prav tako tudi hrena in belega kruha. Šunke sem pojedla menda 2 rezini, tolk da se mi sline po krožniku niso cedile. Čuvam se zaradi zatekanja. Moj zvišan tlak je pa po teh tabletah preveč znižan, tako da sem ukinila zaenkrat jemanje tablet, sem v soboto skoraj omedlela, mi je moj zmeru pritisk in sem imela samo 106/70user posted image . Sem pol hitro spila kozarček cvička in je blo takoj boljše. user posted image

Toliko vsega ste napisale, da se mi sploh ne da na veliko pisatuser posted image . Bom počakala in vidla jutri za sproti...in pridno sodelovala.
Mi smo imeli pa po enmu tednu malo akcije,..oz. očitno mal preveč akcijeuser posted image  in sem zatem začela krvaveti. Sma se tolk ustrašla in že hotla it v P, pa sem predlagala da počakamo in sem se šla polej tuširat in vidla, da sma verjetno poškodovala mojo rožico, ki je očitno full full občutljiva postala zdajle. Danes imam še rjav izcedek v notranjosti, ampak na vložek mi ni nič več vn teklo, tako da upam da se je ustavilo. Mogoče je kaka žilica počila, ali nekajuser posted image .
Se nama je slončkanje tolk zamerlo da boma čisto ukinla do poroda oz. 6 tednov po porodu, ko bo konec čišče. user posted image
Pa nisem imela prepovedi in ničesar, ampak se je pač zgodlo....očitno moram sama pazit nase in ne čakat da G pove kaj....user posted image

Vidim da se nektere punce kar fino držite. Jaz pa zdaj spet to, pa zatekanje, pa visok-nizki tlak...ni da ni. user posted image  Upam, da počaka naš punki še vsaj 2 tedna.user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.4.2009 19:54:03   
Dudica1
pokica ta krvavitev bo sigurno od odnosov...malo te je poškodoval...mogoče dajta drugič bolj počasi...user posted image ...al pa kaj pa veš mogoče bi bilo vseeno...

Vse bo vredu malo več moramo vse počivati pa bo

Zdaj pa tud jaz grem pa-pa

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!