Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.11.2009 8:50:08
|
|
|
|
austen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.11.2009 11:21:27
|
|
|
|
austen
|
uffa...danes smo pa zgovorne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 7:21:44
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!! Včeraj ste pa toliko strani naklofale, da skoraj nisem utegnila vsega prebrat Moj včerajšnji dan je bil prava polomija...zjutraj normalno v službo, eno uro čakanja, kdaj odrinemo in potem končno proti lj...izobraževanje na zaćetku tako, da sem skoraj zaspala....zdej vidim kako je moje delo brezvezno pol naslednja ura je bila pa zelo zanimiva...je bila bolj debata varjanta in tam smo se razpričali, da smo skoraj pozabili končat ..Na začetku sem mela full treme, in se mi je glas tresu, in so verjetno mislili, da se bom zdej zdej zjokala, ko sem se pa navadla se pa nisem mogla ustavit..... Zdej sem končno spoznala tudi ljudi, s katerimi večkrat na dan sodelujem po telefonu, to je bila največja prednost tega izobraževanja... Danes sem imela pa že celo veselico, ,saj sem kluče od pisarne pozabla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 8:04:03
|
|
|
|
austen
|
Jutro kaj potem N€na, si uspela prebrat vse kar smo napisale včeraj ????? Očitno ni blo prave volje za debato včeraj al pa persone....kaj veš Lepo da si uživala na izobraževanju......bogi mi zdej...ti ne uidemo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 8:10:37
|
|
|
|
thaiss
|
jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 8:56:22
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla točno tole sem odnesla drugače mi pa ne uidete več, pazite se me....ah, ok za vaju ni panike
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 9:05:55
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla točno tole sem odnesla drugače mi pa ne uidete več, pazite se me....ah, ok za vaju ni panike seveda ni panike za naju....sva pridne pridne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 9:41:19
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla točno tole sem odnesla drugače mi pa ne uidete več, pazite se me....ah, ok za vaju ni panike seveda ni panike za naju....sva pridne pridne ITAK nekdo tako mora bit...če že jaz nisem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 10:14:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla točno tole sem odnesla drugače mi pa ne uidete več, pazite se me....ah, ok za vaju ni panike sej veš kje nas najdeš...spodnji oz. zgornji štuk :)
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 14:13:36
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jutro tudi z moje strani nena upam, da si tudi kej odnesla iz izobraževanja, al si samo jezik nabrusla točno tole sem odnesla drugače mi pa ne uidete več, pazite se me....ah, ok za vaju ni panike da ki nabrusla....prou znucala ga je ....vidiš da danes ne govori jaz pa v papirjih .....z glavobolom....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.11.2009 22:21:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: dskubin jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAAAAAAAAAA če ta ja pomeni za fešto potem se pridružujem tudi jaz JJJJJJJJAAAAAAA en kup JAAAAAJJJJJJEEEEVVVVV se je nabralo, ampak kej več pa nismo dorekle. Se dobimo v veselem decembru??? dskubin je doma
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 13:31:06
|
|
|
|
helenav
|
Zdej pa prav morem nekaj pripomnit.... in sicer na stavek '' je hotela svoje veseleje delit na drugem forumu'..... svoje veselje nisem prav nič posebej delila...ker vse veste kaj vse se lahko zgodi, potem ko zagledaš magičen +. Tista ki jo to na sosednjem forumu zasledila, ji ne bi bilo treba na velik zvon razglašat novico...saj je bilo samo na forumu UPAJMO SKUPAJ in je to šele začetek!!!! in 12 tednov je zelo dolgo obdobje, sploh če so vmes problemi!!!!! Čestitke ne bom še sprejela, ker nisem nikjer javno nič napisala....da vam bo pa olakšala iskanje naprej, kaj se z mano dogaja....vsako toliko preglejte na forumu SS...KER SEM NA NITKI, tako če bo kaj narobe, mi vsaj ne bo treba razlagat in boste zvedle iz prve roke!!!!! pa srečno vsem ki želijo zanosit..ker prav ''slućajno' vse berete upajmo skupaj..se pravi, da boste vse kmalu srečnice... jaz še nisem med njimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa brez zamere.... Hvala pa vsem tistim, ki mi stojijo ob strani!!! in samo vejo kdo so!!!!
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 13:42:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav ker prav ''slućajno' vse berete upajmo skupaj..se pravi, da boste vse kmalu srečnice... Helena, jaz ti res želim, da gre vse kot mora bit Želim ti samo povedat, da ni rečeno, da greš gledat, da ugotoviš... če imeš odprt RR mimo grede lahko zaslediš, da je kdorkoli "znan" pisal na katerem forumu... saj je zadnje s foruma v zgornjem desnem kotu... tako, da... se lahko zgodi, da vidiš in pogledaš. Pa ne iz slabega, čisto tako iz veselja do koga... in vprašanje, če to "proti" tebi je bilo sploh kaj slabega... ampak samo deljenje vesele novice... brez pomislit, da bi to lahko ti vzela za slabo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 14:04:41
|
|
|
|
thaiss
|
helenav jaz ti želim da gre teh kritičnih 12tednov čimprej, brez težav mimo, in pripelješ srečno do cilja ..... zase pa upam, da se bom čimprej preselila iz upajmo skupaj na sosednji forum!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 15:16:51
|
|
|
|
Sibil_
|
Tudi jaz upam da vse, ki si to želite, postanete ponovno mamice čimprej in da bo vse v redu z vami in z dojenčki. Ampak helenav, če objaviš na bilokaterem forumu lahko upravičeno pričakuješ, da bo katera videla. Sama sicer ne gledam drugje, ampak sem šla pogledat po čestitki. Anyway-držim pesti da bo vse ok, počivaj in čuvaj pikico. Sicer pa da menjamo temo-kakšno smrekico boste imele za novo leto?Umetno, pravo, s kakšnimi okraski?Sem opazila da so trgovine že začele s prodajo teh okraskov, pa me mal firbec. LP, SIbil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 16:32:06
|
|
|
|
helenav
|
sibil seveda da se zavedam, da pisanje na RR, lahko marsikdo vidi....in tisti ki je videl, bi mi lahko osebno po ZS čestital..mene je razjezilo samo to....da se kar naenkrat pojavijo na tem forumu čestitke, za nekaj kar še sploh ni definitvno in na tistem forumu sem morda pustila 5 postov....in ko sem zasledila +, sem to želela delit s puncami na sosednjem forumu, bolj iz tega, da še katera vidi primer ,kako iz negativnega rezultata ( test narejen prehitro) lahko pride vseeno +, ker marsikido ( kot jaz) je neučakan in poskusi srečo pred časom.... sicer pa, bi po končanih kritičnih tednih obvestila tudi ostale.... thaiss in ostale za katere vem,.vam želim da hitro ugledate + in da gre vse brez problemov.... ne bi rada se kregala....sem samo napisala svoje mnenje..in vem, da niste slabe osebe...marsikdo je itak vedel, da želim 2 otroka in v kratkem času...tako d aje bilo za pričakovat...žal pa ni za pričakovat probleme za zanositev in potem tudi za obdržat.... hvala vsem ki stiskat epesti zame...sicer pa narava bo naredila svoje .. lep vikend
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 16:58:27
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zase pa upam, da se bom čimprej preselila iz upajmo skupaj na sosednji forum!!!! U, to je tudi novica... a imaš že izbrano kam? Jaz pa upam, da... zadanem na lotu to res ne bi bilo slabo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 17:49:32
|
|
|
|
dskubin
|
hvala vsem ki stiskat epesti zame helenav - po moje zdej kar vse stiskamo pesti, močno močno. In res mislim, da ti nihče ni želel nič hudega, samo se poveselit. Čeprav jaz se kar strinjam s tabo, jaz nisem vedela za koga se gre in niti nisem šla iskat po forumih, katera bi bla, ker sem si mislila, ko bo čas in ko bo želela bo itak sama povedala. Tko da tudi mene moti to nalezljivo širjenje informacij in tudi dezinformacij (jah, pač imam tudi ene slabe izkušnje), ampak jaz se tega še predobro zavedam, zato sem bla na drugih forumih anonimna in sem povedala vsem, tudi doma (no, razen mojemu) šele po pretečenem začetnem kritičnem obdobu (čeprav tudi teh 12 tednov ni zagotovilo, da bo še vse OK), pa še takrat nisem vedla, če bi tle povedala, ker mi je blo takrat ful hudo zaradi nene. Vsem, ki si želite še kake pikice, želim obilo uspehov in čimmanj težav pri temu, včasih se tisti, ki nismo imeli problemov sploh ne zavedamo, kakšno srečo imamo.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 18:12:50
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Vsem, ki si želite še kake pikice, želim obilo uspehov in čimmanj težav pri temu, včasih se tisti, ki nismo imeli problemov sploh ne zavedamo, kakšno srečo imamo. Pod to se pa moram podpisat, ker je še kako res. Držim pesti za vse vas! Asso - jaz bi tudi zadela na lotu. Sploh se ne bi branila.... Aja, kako je Tarin?Kaj boljše?Ima gripo al kaj drugega?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 18:26:02
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Asso - jaz bi tudi zadela na lotu. Sploh se ne bi branila.... Aja, kako je Tarin?Kaj boljše?Ima gripo al kaj drugega? Falši alarm Samo enodnevna virozica... v sredo je prišla iz vrtca z vročino, v četrtek zjutraj jo je še imela, popoldne pa je bila že dobra... v petek je ostala iz preventive doma... Danes pa je itak, kot da ji nikoli nič ne bi bilo Itak, da raje tako, da dela kažin, kot da jo gledam en teden kako poležava brez volje in stoka...
< Sporočilo je popravil asso -- 28.11.2009 18:34:56 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.11.2009 18:48:27
|
|
|
|
n€na
|
Helenav jaz se ti opravičujem, če te je moj stavek prizadel...Jaz sem samo napisala, da si pač hotela svojo srečo deliti z drugimi na drugem forumu in ne z nami, ki smo vedno bile s tabo...Takrat ko sem jaz bila na upajmo skupaj, ste tudi vedele, da sem tam in ko sem zagledala +, sem vam to tudi sporočila in to bi storila še enkrat,.... in takrat ko mi je plod umrl, sem imela največ podpore tukaj.....Lažje vse skupaj preboliš, ko veš, da je imel nekdo enako izkušnjo in edino tisti te razume.... Zato močno držim pesti, da bo vse potekalo brez problemov...In še enkrat oprosti, če sem te prizadela
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.11.2009 9:29:23
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro....dober dan...kaj ni nobene v giru??? asso super da je bil falš alarm in so punce zdrave!! Sicer pa da menjamo temo-kakšno smrekico boste imele za novo leto?Umetno, pravo, s kakšnimi okraski?Sem opazila da so trgovine že začele s prodajo teh okraskov, pa me mal firbec. mi bomo imeli kot ponavadi umetno, za okraske pa se še nismo odločli, nekaj bova z matio naredila, nekaj bo starih....skratka kičasto
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.11.2009 10:18:04
|
|
|
|
austen
|
Jutro se bom oglasila pa še jaz......že ki sem tukaj napisala nekaj kar očitno nebi smela. Najprej Helenav vedi, da nisem nikoli želela nobenemu nič slabega in ti tudi vnaprej želim, da se vse stvari iztečejo tako kot si želiš. Ampak: - če nekaj napišeš na forum je to javna objava in pač ne moreš pričakovat, da bojo to brali samo ljudje, za katere želiš da bi prebrali, ampak včasih prebere tudi kdo za katerega si želiš da nebi. - zase lahko 100% zatrdim, da ne iščem kaj se s kom dogaja, ampak sem to videla na način kot ga je opisala Asso. Ti pa očitno misliš da špijuniramo -na koncu pa še ..... če ne bi padel komentar da naj te pustimo pri miru bi šla stvar (po moje) neopažena mimo, ker ni bilo odziva oz. se je debata sukala okoli next-a če se ne motim.. Tako pa je padla kost...... In ja....vse upamo, da bomo kdaj še srečnice in ravno zato se veselimo z vsako ki ji uspe, pa čeprav včasih prezgodaj izrečemo lepe želje...... lahko bi tudi napisala držimo pesti.....ker jih. IZVIRNO SPOROČILO: helenav Zdej pa prav morem nekaj pripomnit.... in sicer na stavek '' je hotela svoje veseleje delit na drugem forumu'..... svoje veselje nisem prav nič posebej delila...ker vse veste kaj vse se lahko zgodi, potem ko zagledaš magičen +. Tista ki jo to na sosednjem forumu zasledila, ji ne bi bilo treba na velik zvon razglašat novico...saj je bilo samo na forumu UPAJMO SKUPAJ in je to šele začetek!!!! in 12 tednov je zelo dolgo obdobje, sploh če so vmes problemi!!!!! Čestitke ne bom še sprejela, ker nisem nikjer javno nič napisala....da vam bo pa olakšala iskanje naprej, kaj se z mano dogaja....vsako toliko preglejte na forumu SS...KER SEM NA NITKI, tako če bo kaj narobe, mi vsaj ne bo treba razlagat in boste zvedle iz prve roke!!!!! pa srečno vsem ki želijo zanosit..ker prav ''slućajno' vse berete upajmo skupaj..se pravi, da boste vse kmalu srečnice... jaz še nisem med njimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa brez zamere.... Hvala pa vsem tistim, ki mi stojijo ob strani!!! in samo vejo kdo so!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.11.2009 10:23:18
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen Jutro se bom oglasila pa še jaz......že ki sem tukaj napisala nekaj kar očitno nebi smela. Najprej Helenav vedi, da nisem nikoli želela nobenemu nič slabega in ti tudi vnaprej želim, da se vse stvari iztečejo tako kot si želiš. Ampak: - če nekaj napišeš na forum je to javna objava in pač ne moreš pričakovat, da bojo to brali samo ljudje, za katere želiš da bi prebrali, ampak včasih prebere tudi kdo za katerega si želiš da nebi. - zase lahko 100% zatrdim, da ne iščem kaj se s kom dogaja, ampak sem to videla na način kot ga je opisala Asso. Ti pa očitno misliš da špijuniramo -na koncu pa še ..... če ne bi padel komentar da naj te pustimo pri miru bi šla stvar (po moje) neopažena mimo, ker ni bilo odziva oz. se je debata sukala okoli next-a če se ne motim.. Tako pa je padla kost...... In ja....vse upamo, da bomo kdaj še srečnice in ravno zato se veselimo z vsako ki ji uspe, pa čeprav včasih prezgodaj izrečemo lepe želje...... lahko bi tudi napisala držimo pesti.....ker jih. austen lepo, predvsem iskreno napisano!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 30.11.2009 11:17:18
|
|
|
|
helenav
|
Moj namen se ni skrivat ( itak se mi že ful pozna...)..hvala vsem ki držite pesti... nisem pa pričakovala, da bo po enem postu, kjer navajam da sem vidla + ( se pravi da sem noseča bila komaj 4 tedne) sprožilo tako verigo obveščanja....lepše bi sprejela osebni klic ali privatno ZS, za čestitke in morda kakšna vprašanja, ne pa javno razglabljanje, kdo je na novo noseč...enkrat ko je bilo tudi tukaj napisano, je zvedel te stvari, še marsikdo, ki bere pretežno samo ta forum in ki ni pozoren( kot Jaz) da se še kje vidi, kdo je kje in kaj napisal.... seveda....vsak lahko napiše kar hoče in kamor hoče...sem pa pričakovala vseeno malo 'karjance'..saj vse vemo kako je to...in daleč od tega da je bilo slabo namerno..me je pa - priznam šokiralo. nena..ne dvomim o temu,da se na tem forumu, dobi vedno lepe nasvete in maksimalno podporo, tudi takrat, ko se nam zgodi najhuje...ampak sama se raje zatečem po nasvete k svojim prijateljem, saj potrebujem podporo na štiri oči....zato nisem nikamor zapisala, da ne poteka vse ok... to je bilo to....raje ne bi več o tem debatirala, kar je bilo je bilo...nobenega nisem obtožla...pravim, samo, da me je šokiralo javno čestitanje, za nekaj kar ni potrjeno. ni bila pa nobena kost nikjer vržena..nekdo je samo v mojem imenu, napisal iskreno in po pravici...da so čestitke še zelo prehitre.... Upam, da spet ne bom slabo razumljena....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?