Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:46:05
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ma dajte, ne pretiravat, kot da vam še ni ratalo, da ste pri nas prnesle kaj s trgovine strgano. Vse se bo rešlo. jap, v ponedeljek sem kupla majco, in danes zjutraj ugotovila da je strgana ja vidiš, to pa zato, ki nisi kupla v točno določeni trgovini ma sej nobena ne pretirava...vsaj mislim da ne
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:50:59
|
|
|
|
asso
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ma dajte, ne pretiravat, kot da vam še ni ratalo, da ste pri nas prnesle kaj s trgovine strgano. Vse se bo rešlo. jap, v ponedeljek sem kupla majco, in danes zjutraj ugotovila da je strgana ja vidiš, to pa zato, ki nisi kupla v točno določeni trgovini ma sej nobena ne pretirava...vsaj mislim da ne V bilo kateri trgovini in najdražja stvar se to lahko zgodi...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:53:59
|
|
|
|
thaiss
|
Kaj se lahko malo potožim...nič se mi ne da, bolijo me vratne mišice in ramena IZVIRNO SPOROČILO: n€na Kako pa kaj danes s kavo na cimosu kaže ....pridem jaz v zgornji štuk ali vidve prideta dol k meni kur ćeš jaz sem fraj do 10h in od 11-14h
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:57:26
|
|
|
|
thaiss
|
nena sem že pripravla folije
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:59:55
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 9:07:24
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 9:32:07
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile super, pol bomo pa lahko ustvarjale austen jaz sem pa pozabla nate ..upam, da mi do konc tedna uspe prinest slike od vrtca
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 9:56:16
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile super, pol bomo pa lahko ustvarjale austen jaz sem pa pozabla nate ..upam, da mi do konc tedna uspe prinest slike od vrtca na zdej...sem vedla, da je nekdo pozabu name n€na...imaš ZS
< Sporočilo je popravil austen -- 25.11.2009 10:07:22 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 10:39:13
|
|
|
|
n€na
|
ah, sem nas mogla s dna pobrat še dobro, da mi napišeš, da mam zs, ker nikoli ne gledam gor če kaka kuverta urtipa
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 10:42:02
|
|
|
|
austen
|
maš ZS........
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 10:44:32
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen maš ZS........ odgovorjeno na oba
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 16:22:48
|
|
|
|
asso
|
Pri nas pa dogaja... zna bit nova gripa... Tarin je prišla domov z vročino in dva iz njene skupine so tudi poslali domov tako, da... se je začelo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 17:31:50
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici čestitke punce,verjetno ni ravno primerno še govorit o čestitkah...raje počakajmo še malo,bomo pol čestitali...pa pustmo jo na strani,bo že sama vse povedala,če in ko bo želela...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 17:32:47
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile kaj pa boste delale s folijo??
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 17:34:06
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Pri nas pa dogaja... zna bit nova gripa... Tarin je prišla domov z vročino in dva iz njene skupine so tudi poslali domov tako, da... se je začelo asso......poročaj,kaj se dogaja...pri nas je zaenkrat vse mirno,se pa že marsikaj dogaja po vrtcih...je kar precej že razširjeno
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 18:11:42
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici čestitke punce,verjetno ni ravno primerno še govorit o čestitkah...raje počakajmo še malo,bomo pol čestitali...pa pustmo jo na strani,bo že sama vse povedala,če in ko bo želela... čaki čaki.....jaz sem samo napisala kar sem zasledila na RR forumu, in to čisto slučajno... in tam je sama povedala oz. napisala..........ne vem zakaj je tak big deal zdej
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 18:39:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici čestitke zdej pa tudi jaz vem zakaj se gre.... ..s.em tudi jaz zasledila...je pač raje z drugimi na forumu delila veselje kot pa z nami drugače pa čestitke bodoča mamica mam pač dolge kable
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 18:49:55
|
|
|
|
Sibil_
|
Čestitke tudi iz moje strani! Gripa-a da je že tako razširjena?No, potem pa samo še čakamo verjetno, pa tudi cepit se nima več pomena...itak pa se ne mislimo. Asso-upam da gre čim boljše mimo. LP, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 18:51:54
|
|
|
|
n€na
|
gripa...tudi pri nas je zaenkrat še zatišje...zaenkrat v vrtcu še nihče ne manjka, in upam da tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 19:30:43
|
|
|
|
n€na
|
še slikice naše punčke iz cunj... Zala je ni hotela, dati vendar smo ji rekli, da jo bo anelija dala otrokom ki nimajo nobene igračke.... http:// pa še moja umetnost, ki sem jo ustvarila danes http://
< Sporočilo je popravil n€na -- 25.11.2009 19:33:26 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 19:46:51
|
|
|
|
dskubin
|
nena - pridna, pridna, pridna!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 21:17:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Pri nas pa dogaja... zna bit nova gripa... Tarin je prišla domov z vročino in dva iz njene skupine so tudi poslali domov tako, da... se je začelo kakroli že je, naj bo čimprej zdrava!!! IZVIRNO SPOROČILO: majrim asso......poročaj,kaj se dogaja...pri nas je zaenkrat vse mirno,se pa že marsikaj dogaja po vrtcih...je kar precej že razširjeno majrim kaj pri nas v vrtcu je že kej panike, bolnih??? V šoli v Livadi so že zboleli, je tudi od kolegice tamala fasala gripo o cepljenju pa tudi jaz ne razmišljam, čeprav nam v firmi ponujajo brezplačno cepljenje. nena - lepo si naredila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 21:25:27
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile kaj pa boste delale s folijo?? jaz bom na folijo- malo tršo, risala novoletne okraske če rabiš imam še
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 21:37:47
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nena sem že pripravla folije a name si pa pozabla ne ne, imam dovolj, si boste razdelile kaj pa boste delale s folijo?? jaz bom na folijo- malo tršo, risala novoletne okraske če rabiš imam še jaz tudi...in potem bom izrezala na čestitk okno in na okno dala foljo z okraskom in tako bo nastala božično-novoletna čestitka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.11.2009 8:35:23
|
|
|
|
thaiss
|
jutro
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?