|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
30.11.2009 12:27:44   
n€na
Dober dan še z moje straniuser posted image user posted image user posted image
Bi se javla prej pa je na našem hribu elektike zmanjkalouser posted image user posted image

austen in thaiss kako kaj božične voščilnice??

Jaz se jih še nisem lotila...se me je lotla neka viroza ali kaj podobnega....sem obležala in še danes sem čisto švoh, tako da niti v službo nisem mogla...sem klicala zdravnika in sem danes doma, če pa ne bo nič boljše pa mi je reku naj se pridem pokazatuser posted image user posted image

Asso a maš ti kašne nove ideje...ali boš kaj novega ustvarjala za novoletna darila....lani si pekla piškotke...če se prav spomnimuser posted image

zrak kako je pa kaj s tabo...trebušček raste?user posted image

sibil...naša smrekica bo verjetno takšna kot lani...ali pa mogoče malo drugačna...me mika da bi imela letos modro srebrno ali pa turkizno - srebrno (al pa zlato)...nekaj v tem stilu...če pa bom najdla oranžne okraske bom imela pa oranžno - srebrne)...na smrekici pa LED lučke, na batarije...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.11.2009 12:31:10   
austen
austen in thaiss kako kaj božične voščilnice??

čakajo na zadnji teden...nimam še ta prave idejeuser posted image
smrekca...ponavadi imamo umetno, letos pa upam da bomo imeli tapravo user posted image user posted image user posted image okraski...Home made kvačkani zvončki in zvezdice user posted image ...lučke......pa bo

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.11.2009 12:52:12   
thaiss
n€na upam da je samo enodnevna virozica in da boš jutri okuser posted image

novoletne voščilnice - se še nisem lotla, preveč idej imamuser posted image

Asso a maš ti kašne nove ideje...ali boš kaj novega ustvarjala za novoletna darila....lani si pekla piškotke...če se prav spomnimuser posted image

asso dej kak dober recept za biškote. Jaz sem za vikend neki pekla, ke rimamo danes delavnico, pa niso lih najboljuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.11.2009 13:08:40   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

asso dej kak dober recept za biškote. Jaz sem za vikend neki pekla, ke rimamo danes delavnico, pa niso lih najboljuser posted image

Ga bi tudi jaz rabla, ker tudi meni niso kaj dosti uspeli... še vedno iščem pravi recept... Edino kar mi uspe so lunice... uni klasični piškoti prepognjeni na pol, not marmelada (ali nutela oz. orehi) in ob robu z vilico stisnjeni... in linški piškoti...

Letos bom verjetno isto varianto ubrala za novoletna "vrtčevska" darila...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.11.2009 13:13:53   
thaiss
asso ko dobiš tapravi recept ga fwduser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.11.2009 13:27:42   
n€na

meni tudi...plisuser posted image

če si pa od volje mi jih lahko še spečešuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.11.2009 13:54:48   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

ja nena ......ga ni čez komot, ne? user posted image

Jaz sicer imam nekaj receptov, preizkušenih (vsako vrsto, ki jo je spekla moja ex sodelavka sem degustirala in nažicala recept) ma meni niso nikoli ratali tako dobri kot njej user posted image
lahko pa poiščem kak recept....če so še med živimi.....mi je Erika pospravljala user posted image

e to moram napisat.....ta vikend smo bili pri mojih in ona valda se je delala malo važnauser posted image no in včeraj ji težim, daj pride sem bova copatke obule pa mi neki nagaja in ji rečem, daj pride sem da obujemo copatke.....tako ene parkrat....potem končno začneva obvat te copakte in ona meni:" ma dej, ne bodi tako sitna mama!" user posted image .....vsi v smeh (kao so se skrivali) jaz sem pa po dolgem času ostala brez besed....odprtih ustuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.11.2009 13:56:14   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Nisem, ne od voljeuser posted image user posted image user posted image ... verjetno pa bom tudi letos poskusla... tako, da recept bo posredovan šele po praznikih (ker nisem tako zgodnja... tik pred zdajci) user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.11.2009 15:05:06   
dskubin

in še hvališ se s tem, medtem, ko druge mrzlično iščemo ideje user posted image Ne, sej jaz imam ful lepih naštudiranih, samo iščem nekaj, kar bi lahko otroka delala, pa nam bo šlo pol spet na knap user posted image

piškoti - kake pa bi rade pekle? Ker obstajajo ful preprosti recepti, pa se meni še niso ponesrečli, kaj pa vem, jaz se ne spomnim, da bi že kaj stran šlo user posted image Je pa res, da mogoče kaki ne zgledajo najlepše, ma meni je važno, da so dobri - ker sem že delala jih tudi ene par, ki so fuuuul lepo zgledali, pa nam niso šli za jest najbolj.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.11.2009 15:16:13   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

in še hvališ se s tem, medtem, ko druge mrzlično iščemo ideje user posted image Ne, sej jaz imam ful lepih naštudiranih, samo iščem nekaj, kar bi lahko otroka delala, pa nam bo šlo pol spet na knap user posted image

sej ideje niso z mojga zelnikauser posted image  ampak sem jih naokoli pobrala..... in ker imam dve levi za ustvarjanje ostajam pri KAJ BI IMELA....user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.11.2009 15:29:24   
dskubin
Evo, kaj jaz ponavadi pečem (bo povedu, če so dobri pa kdo, ki jih je bil že deležen) user posted image

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9457
ne rabiš delat dvojnih in z marmelado, lahko tudi enojne in okrasiš ali pa namakaš v čokolado

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3024
so lepi za videt in jih lepo lahko krasiš, ampak to je res fuuuuuuuuuul sladko, za naš okus mogoče celo preveč, se pa res kar stopijo v ustih, zato naredim prav une majcene modelčke

http://kulinarika.net/recept.asp?ID=2013
to je pri nas vedno hit, ker smo čokoholiki (beri: dam še več čokolade, kot piše in sicer jaz dajen kako črno čokolado, vsekakor več kot 40% kakava) Samo ne gledat taprve slike ker je grozna, v resnici ratajo taki, kot od LoNa, tadruga slikca. Je pa kar nekaj packanja, ker jaz to gosto maso oblikujem z rokami v majhne kroglice in jih pol z vilcami speštam v pekaču, da so tanki tanki. Tu po moje res ne moreš sfalit. Ko jih vzameš iz pečice so zelo rahkli, moraš prav pazit, da se ne lomijo, ma ne se ustrašt in jih prepečt, ker se potem strdijo, ko se malo posušijo.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4828
mmmmmmmmm...

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5783
V te sem se zaljubila na Švedskem in jih tudi delam majhne, majhne, ker so kar trdi, ampak res okusni. Manjka pa tle še ena začimba, brez katere ne bi smeli bit in to je kardamom, samo se ga pri nas ful težko dobi. Ma so dobri tudi brez, ampak nekaj manjka user posted image Pa tej so take barve, da pašejo na smrekco, samo malo dragi okraski bi to bli ;)

Pa tej masleni tudi grejo, kot po maslu :)

20 dag moke
10 dag sladkorja v prahu
12 dag masla
scepec soli
1/2 zlicke pecilnega praska
1 vanilin sladkor
1/2 jajce

rjavi sladkor
mandeljni

Dobro zmesaj moko, sladkor, vanilin, pecilni, sol in jajce. Nato dodaj na kose narezano mrzlo maslo. Zmesaj. Maso daj za kasno uro v hladilnik, da se ponovno strdi.
Nato jo povaljaj in rezi modelcke. Na koncu namazi z jajcem, posuj z rjavim sladkorjem in madeljni. Peci okoli 10 min (odvisno kako debele piskote izrezes).

Alo babe, dost maste za sprobavat, še vi kaj pripopajte dobrega, da še mi malo spremenimo.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.11.2009 15:34:36   
thaiss
DSKUBINuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.11.2009 15:36:06   
asso
Ha, ha... te prve sem si zjutraj sprintala iz kulinarike tako na blef...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.11.2009 19:09:16   
n€na
carica si dskubinuser posted image user posted image user posted image ...upam, da uspem kaj spečtuser posted image ..

Faca Erika...se bo mogla mami poboljšatuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes spet nekaj ustvarjala..in sicer sva z Zalo šli nabrat veje in iz teh vej je nekaj nastalo...user posted image user posted image ..morava samo še dokončat....sem mislila, da bo okrasek za na vrata ampak sem naredila nekoliko preveliko in sedaj bo krasilo naš dimnik pred vhodomuser posted image user posted image ...da ne omenim nesreče s tem okraskom...naredim okvir in jaz štorasta mi vse pade po tlehuser posted image user posted image user posted image in se razleti in sem lahko vse še enkrat naredilauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
1.12.2009 7:32:58   
n€na
Dobro jutro!!!

Spet sem tuuser posted image user posted image user posted image ...čila in zdravauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
1.12.2009 7:35:29   
NAVT
dskubin, to sem tudi jaz rabila user posted image - hvala

thaiss, od tebe (al pa od kakšne druge) pa čakam kakšen link z idejami za voščilnice. Predvsem mi manjka idej za take variante, ki jih bodo delali moji otroci, torej nič kompliciranega.

Ne bom komentirala pripetljaja z nosečnostjo in informacijami, iz tiste debate samo opomnim austen....

tvoj stavek "In ja....vse upamo, da bomo kdaj še srečnice... " user posted image user posted image user posted image   - sej user posted image so luštni, ampak ... user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
1.12.2009 8:01:11   
asso
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

tvoj stavek "In ja....vse upamo, da bomo kdaj še srečnice... " user posted image user posted image user posted image   - sej user posted image so luštni, ampak ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
1.12.2009 8:20:41   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

......pri meni pa dežuje in nimam dežnikauser posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da do kafeta mine tale dežuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.12.2009 8:38:25   
thaiss
Dobro jutro

joj kako se je uscalo, spet škifezza od vremena.....
mi smo imeli včeraj v vrtcu delavnico, otroci so bili pridni, starši pa še boljuser posted image

thaiss, od tebe (al pa od kakšne druge) pa čakam kakšen link z idejami za voščilnice. Predvsem mi manjka idej za take variante, ki jih bodo delali moji otroci, torej nič kompliciranega.

dobiš user posted image

še par slikic za pokušinouser posted image

pripomoček za biškote user posted image

user posted image   user posted image

v vrtcu
priprave user posted image

otroci so delali okraske iz slanega testa user posted image    user posted image

zaslužena malica :)   user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.12.2009 9:17:14   
n€na
POPuser posted image user posted image  bom--že celo jutro kličem dohtarja in oni so pozabli tajnico izključituser posted image user posted image ..vem da delajo zjutraj ker mi je včeraj rekla, da se zjutraj čujemouser posted image

Thaiss full lepe slikiceuser posted image user posted image ...lepo ste ustvarjali..sploh vidva domauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.12.2009 12:19:26   
NAVT
mi smo imeli včeraj v vrtcu delavnico, otroci so bili pridni, starši pa še boljuser posted image

A ne, da smo se meli fajn?!?

thaiss, smo te piškotke mi včeraj jedli? Kako se pa obnesejo te barve za krasitev? A gre al so nerodne?

Majrim, včeraj na delavnici nisem omenila, ampak bom tudi jaz zelooo vesela kakšne slikice

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.12.2009 13:02:14   
thaiss

A ne, da smo se meli fajn?!?super je bilouser posted image

thaiss, smo te piškotke mi včeraj jedli? JA Kako se pa obnesejo te barve za krasitev? A gre al so nerodne?

niti niso nerodne, jih itak stiskaš ven iz tube. jaz sem se zafrknila, ker nisem prej segrela barv, bi šlo še lažje.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.12.2009 13:47:39   
NAVT
Thaiss, to s segrevanjem je pa pomembna informacija

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.12.2009 13:55:07   
n€na

Thaiss, to s segrevanjem je pa pomembna informacija

si velja zapomnituser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
1.12.2009 13:58:50   
n€na
evo, sem bila pri doktorju in mi je samo potrdil moje sume...vsi ti moji problemi izhajajo iz službe, zaradi stavbe, ki visi za 20cmuser posted image user posted image

In pol me je vprašu, če sem celi dan notri in sem mu rekla da ja, da včasih nimam čaas niti za malco, pa mi je reku,"a ti misliš, da ti bojo spomenik postavli"..je za razmislit malo o temuser posted image user posted image ...od danes naprej grem vsaki dan za eno uro ven in ne samo za 30 minuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?