Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 19.11.2009 20:30:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim evo še mene po dolgem času ...enostavno ne utegnem..so prektaki dnevi navt... ....sem kar malo razočarana nad našo glavno vzgojiteljico ...kar se vlaka tiče,mi bomo šli - vsaj jaz z Nežo grem,ker lani nismo ble...zame ne bo nihče odločal dokler plačujem za vse in to ne malo!!!!!!!!!!! midva bova tudi šla
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 19.11.2009 20:31:32
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: dskubin jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:22:11
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: dskubin jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:27:08
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: dskubin jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAAAAAAAAAA če ta ja pomeni za fešto potem se pridružujem tudi jaz JJJJJJJJAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:27:25
|
|
|
|
NAVT
|
Majrim in Thaiss, meni se ne zdi fer, da se ne posvetujejo s starši oz. da ne pustijo vsaj obvestila, da se jim ne zdi primerno ali smiselno ali ne-vem-kaj, da pa lahko otroci v spremstvu vseeno grejo. Itak je vedno in povsod najbolj pomembna komunikacija, ne glede na to o čem je govora. Rajši naj sporočijo neko negativno odločitev, kot pa da sploh nič ne sporočijo. Meni še vedno ne grejo po grlu dol te punčke iz cunj. Vlak me ni tako spravil na obrate. Itak se še nisem odločila ali bom šla ali ne s puncami.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:33:24
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro! Upam, da bo danes kaj lepše vreme in bo posijal tudi sonček Pa mi je uspelo lase na punčko pripopat .....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:35:09
|
|
|
|
zrak
|
jutro.. Sibil.. Ikea je super za kako malenkost nabavit.. celega pohištva pa jaz glih ne bi... moraš vse sam kosovno kupit in tudi sestavit.. kvaliteta pohištva ... Tudi jaz JAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 7:59:15
|
|
|
|
asso
|
Jutro, Tudi zame JAAAAAAA JAAAAAAA Gužva tako, da več kot to ne bo od mene
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 8:16:27
|
|
|
|
thaiss
|
jutro IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Majrim in Thaiss, meni se ne zdi fer, da se ne posvetujejo s starši oz. da ne pustijo vsaj obvestila, da se jim ne zdi primerno ali smiselno ali ne-vem-kaj, da pa lahko otroci v spremstvu vseeno grejo. Itak je vedno in povsod najbolj pomembna komunikacija, ne glede na to o čem je govora. Rajši naj sporočijo neko negativno odločitev, kot pa da sploh nič ne sporočijo. lepo napisano!! Je pa včeraj Jadranka rekla mojim, da če hočem naredit punčko mi bojo kar vse rekvizite dali za domov. Pa mi je uspelo lase na punčko pripopat ..... si jih šivala ali lepla?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 8:39:29
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Pa mi je uspelo lase na punčko pripopat ..... si jih šivala ali lepla? oboje na čelu sem jih zašila in nardila vozlje, da franzice lepo stojijo...potem sem ostale prišila na en trak in pol trak prišila na glavo, nazdadnje sem pa lepla laske tako, da lepo stojijo na glavi in ni videti luknjic... je full dobro ratalo....ponosna sama nase
< Sporočilo je popravil n€na -- 20.11.2009 8:40:17 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 8:40:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Pa mi je uspelo lase na punčko pripopat ..... si jih šivala ali lepla? oboje na čelu sem jih zašila in nardila vozlje, da franzice lepo stojijo...potem sem ostale prišila na en trak in pol trak prišila na glavo, nazdadnje sem pa lepla laske tako, da lepo stojijo na glavi in ni videti luknjic... je full dobro ratalo....ponosna sama nase brava zdej še dokaz --> fotka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 8:50:24
|
|
|
|
austen
|
Že ki ste vse tako vneto pisale JJJJJAAAAAAAA....dejte še predlagat čas in kraj Majrim....lepo da si se oglasla tudi tukaj N€na...čakamo slikco IZVIRNO SPOROČILO: zrak Sibil.. Ikea je super za kako malenkost nabavit.. celega pohištva pa jaz glih ne bi... moraš vse sam kosovno kupit in tudi sestavit.. kvaliteta pohištva ... saj je res to kar si napisala, ma imaš tudi nekatere prednosti Ni ti treba čakat par tednov na dostavo. Sestavljanje je full preprosto, ker imajo dobro napisana/ narisana navodila - preverjeno Imamo eno omarico od Alplesa na hodniku in eno garderobno iz Ikee v Erikini sobi pa sva manj časa porabila za sestavo Ikeine Res je, da mogoče kvaliteta ni lih na višku, ampak kot sem že rekla poznam dve familiji, ki imajo kuhinjo iz Ikee in je vse OK, medtem ko se je meni pri 5 let stari kuhinji "olupil" predal , pa nisem dala lih malo dnarja zanjo. Sicer pa vse je odvisno od želja, če ti stil paše in od financ seveda .....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 9:36:54
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Pa mi je uspelo lase na punčko pripopat ..... si jih šivala ali lepla? oboje na čelu sem jih zašila in nardila vozlje, da franzice lepo stojijo...potem sem ostale prišila na en trak in pol trak prišila na glavo, nazdadnje sem pa lepla laske tako, da lepo stojijo na glavi in ni videti luknjic... je full dobro ratalo....ponosna sama nase brava zdej še dokaz --> fotka fotka bo ko pridem domov...sej ne vem kašna bokaj slika, ker sem zjutraj slikala...sem jo pa pozabla slikat od zadaj, ker sem ji nardila eno tako lepo mašnico zadaj...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:16:46
|
|
|
|
dskubin
|
Ne vem, kako nam je uspelo, no, Draževa ura je zatajila, ma mi smo šele zdej vstali Že ki ste vse tako vneto pisale JJJJJAAAAAAAA....dejte še predlagat čas in kraj Če mislite hitet in bo to pred decembrom, predlagam, Bowerham pub
< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.11.2009 10:23:45 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:22:36
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ne vem, kako nam je uspelo, no, Draževa ura je zatajila, ma mi smo šele zdej vstali vi zaspanci povej kdaj boste v Izoli, da se zmenimo in gremo takrat malo ven
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:26:33
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ne vem, kako nam je uspelo, no, Draževa ura je zatajila, ma mi smo šele zdej vstali Zaspančki!!! se ne spomnim več kdaj sem jaz takoooooooo dolgo spalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:32:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen Že ki ste vse tako vneto pisale JJJJJAAAAAAAA....dejte še predlagat čas in kraj to bo pa malo težja misija ...vsekakor pa počakamo na december, da pride dskubin domov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:37:38
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen Že ki ste vse tako vneto pisale JJJJJAAAAAAAA....dejte še predlagat čas in kraj to bo pa malo težja misija ...vsekakor pa počakamo na december, da pride dskubin domov Še 11 dni in december bo tu Pol bodo pa žurke... Asso se že pozna, da gre leto proti koncu ima gužvo...lani tak čas je že po kosilih hodila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:38:58
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Asso se že pozna, da gre leto proti koncu ima gužvo...lani tak čas je že po kosilih hodila ...in cunje za na fešte kupovala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 10:55:10
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Asso se že pozna, da gre leto proti koncu ima gužvo...lani tak čas je že po kosilih hodila ...in cunje za na fešte kupovala Cunje za na fešte so bile že kupljene :) škoda dnarja kupovat za fešte... In gužva itak se ne bo tako kmalu umirila, celo naslednje leto bom gagala
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 12:10:13
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ne vem, kako nam je uspelo, no, Draževa ura je zatajila, ma mi smo šele zdej vstali Že ki ste vse tako vneto pisale JJJJJAAAAAAAA....dejte še predlagat čas in kraj Če mislite hitet in bo to pred decembrom, predlagam, Bowerham pub lahko tudi....če zrihtaš prenočišče
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.11.2009 13:29:52
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Asso se že pozna, da gre leto proti koncu ima gužvo...lani tak čas je že po kosilih hodila ...in cunje za na fešte kupovala Cunje za na fešte so bile že kupljene :) škoda dnarja kupovat za fešte...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.11.2009 7:20:10
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.11.2009 7:40:01
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro pa je spet ponedeljek tukaj ...upam, da čimhitreje mine Mi smo pa imeli obiske včeraj, sta prišla babica in dedek na obisk Zala ju je komaj čakala, da prideta in od same evforije jo je tako metalo da joj Zvečer mi je pa pri branju pravljice na rokah zaspala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.11.2009 9:06:30
|
|
|
|
austen
|
Jutro vikend je bil bolj po vremenu ...... Ikeašoping uspel ..... Erika je pa pridna pridna brezpleničkarca ..... OK.....kako nesrečo še vedno doživimo, ampak bo že..... N€na...ZS
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?