Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 10:37:08
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen .... misliš da mi bi sedeli s tabo..... IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nič ne bo punce...sicer pa itak nebi z vami sedela
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 10:50:34
|
|
|
|
dskubin
|
Do kdaj pa se je treba vpisat, a smo že zamudili?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 11:59:58
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: austen .... misliš da mi bi sedeli s tabo..... IZVIRNO SPOROČILO: thaiss nič ne bo punce...sicer pa itak nebi z vami sedela ah.....se je akcija že končala.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:01:35
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Do kdaj pa se je treba vpisat, a smo že zamudili? po moje še nisi zamudila... pri nas še vedno visi seznam na vratih...se mi pa zdi da ne bojo šli nikamor, ker do sedaj smo samo trije vpisali svoje otroke in spremljevalce
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:03:24
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Do kdaj pa se je treba vpisat, a smo že zamudili? po moje še nisi zamudila... pri nas še vedno visi seznam na vratih...se mi pa zdi da ne bojo šli nikamor, ker do sedaj smo samo trije vpisali svoje otroke in spremljevalce na obvestilu piše da sprejemajo prijave do 25.11-sepravi je čas še jutri nena - ni važno če se samo trije vpišejo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:05:41
|
|
|
|
thaiss
|
asso- vidim da si naročala pri nextu, nisi rekla da ti je predrag ...si padla v skušnjavo glede vračila, pa nalepiš na kuverto tisti listek ki si ga dobila skupaj z robo, in ti nakažejo nazaj denar, če pa hočeš menjat artikel pa jih kontaktiraj..... se mi zdi da je tako
< Sporočilo je popravil thaiss -- 24.11.2009 12:06:00 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:23:17
|
|
|
|
austen
|
ja ma poštnino za vrnit na next pa moraš plačat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:27:31
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso- vidim da si naročala pri nextu, nisi rekla da ti je predrag ...si padla v skušnjavo glede vračila, pa nalepiš na kuverto tisti listek ki si ga dobila skupaj z robo, in ti nakažejo nazaj denar, če pa hočeš menjat artikel pa jih kontaktiraj..... se mi zdi da je tako asso je padla v skušnjavo men se zdi, da za menjavo ne rabiš njih kontaktirat, saj je zraven na dobavnici-naročilnici neka tabelca, v kateri označiš kaj želiš...isto kot pri neckermannu....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:28:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ja ma poštnino za vrnit na next pa moraš plačat in koliko pride
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:30:38
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: austen ja ma poštnino za vrnit na next pa moraš plačat in koliko pride dobro vprašanje..... ne vem..... sporočim, če bom kdaj vedla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:41:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso- vidim da si naročala pri nextu, nisi rekla da ti je predrag ...si padla v skušnjavo glede vračila, pa nalepiš na kuverto tisti listek ki si ga dobila skupaj z robo, in ti nakažejo nazaj denar, če pa hočeš menjat artikel pa jih kontaktiraj..... se mi zdi da je tako Ja, sem padla v skušnjavo zase, ne za otroke Itak, da mi je večina predraga, tudi to kar sem zame naročila, ampak, če mi je všeč dam tudi malo več. Zdej sem pa ugotovila, da bom samo preverjetne znamke kupovala... raje grem v Desigual in kupim tam za isto ceno... Problem je pa v tem, da kar sem naročila je povrhu še strgano tako, da... ne vem, če v tem primeru sem jaz dolžna plačat poštnino Mi je pa ta listek z naslovom čuden, mi ni jasno, če bo to naša pošta sprejela Sej ni panike glede poštnine, sem navajena tudi zavračat Poštnina, če ni paket pride okrog 9€... če pa je paket, pa res boljše ne vračat, ker pride okrog 30€
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:43:10
|
|
|
|
austen
|
hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:43:49
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Problem je pa v tem, da kar sem naročila je povrhu še strgano tako, da... ne vem, če v tem primeru sem jaz dolžna plačat poštnino srgano o fak
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:46:44
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Problem je pa v tem, da kar sem naročila je povrhu še strgano tako, da... ne vem, če v tem primeru sem jaz dolžna plačat poštnino srgano o fak Ja pač se zgodi... ma mislim, da se je med transportom strgalo, ker dajo v tako dobre debele vrečke, da...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:47:05
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici čestitke
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:48:03
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici Kaj spet ne vem .....a bo Erika dobila sestrico ali bratca.......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:52:11
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici Kaj spet ne vem .....a bo Erika dobila sestrico ali bratca....... a misliš, da bi sama sebi čestitala na rr al kaj Asso....kje pa si preverila poštnino??? Jaz bi imela samo ene hlače za vrnit, pa se mi zdi 9€ full Je pa res, da so vrečke bolj švoh....moja je bila tudi malo strgana pri nalepki .....no cunje so bile cele.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 12:54:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Problem je pa v tem, da kar sem naročila je povrhu še strgano tako, da... ne vem, če v tem primeru sem jaz dolžna plačat poštnino srgano o fak Ja pač se zgodi... ma mislim, da se je med transportom strgalo, ker dajo v tako dobre debele vrečke, da... a ma je bila cela borša strgana?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 13:01:00
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: austen hmmmm..... zadnje čase kar nekaj diši po nosečkah......čestitke novi bodoči mamici Kaj spet ne vem .....a bo Erika dobila sestrico ali bratca....... a misliš, da bi sama sebi čestitala na rr al kaj Asso....kje pa si preverila poštnino??? Jaz bi imela samo ene hlače za vrnit, pa se mi zdi 9€ full Je pa res, da so vrečke bolj švoh....moja je bila tudi malo strgana pri nalepki .....no cunje so bile cele..... Sem že več kot 1x zavračala v tujino :) Tako, da verjemi, da vem... No, je pa odvisno, kakšne storitve vzameš (priporočeno + povratnica...). Evo, cene pa so tudi tukaj in kar držijo http://www.posta.si//seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki Gledaš pa cenik poštnih storitev v mednarodnem prometu... če hočeš prednostno pa je še ene 0,5 € gor...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 13:02:57
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Problem je pa v tem, da kar sem naročila je povrhu še strgano tako, da... ne vem, če v tem primeru sem jaz dolžna plačat poštnino srgano o fak Ja pač se zgodi... ma mislim, da se je med transportom strgalo, ker dajo v tako dobre debele vrečke, da... a ma je bila cela borša strgana? Ne ni bila cela strgana... pol ko sem vidla, da je strgano sem šla vrečko analizirat in videla, da so glih na tem delu ene par luknjic, tako bolj kot popraskano...
< Sporočilo je popravil asso -- 24.11.2009 13:09:07 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 15:55:05
|
|
|
|
dskubin
|
Ma dajte, ne pretiravat, kot da vam še ni ratalo, da ste pri nas prnesle kaj s trgovine strgano. Vse se bo rešlo. http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10165
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 16:51:52
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ma dajte, ne pretiravat, kot da vam še ni ratalo, da ste pri nas prnesle kaj s trgovine strgano. Vse se bo rešlo. http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10165 Itak, samo nest v trgovino je lažje, kot pošiljat v tujino Itak ni prvič... da zavračam in "kompliciram"
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.11.2009 16:54:51
|
|
|
|
dskubin
|
Sej nisem mislila tebe, pa nič ne kompliciraš, itak, da boš vrnla, pa tudi jaz ne bi bla pripravljena dat šoldov za poštnino, če je njihova krivda - drugo je, če bi bla tvoja napaka.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:17:09
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Ma dajte, ne pretiravat, kot da vam še ni ratalo, da ste pri nas prnesle kaj s trgovine strgano. Vse se bo rešlo. jap, v ponedeljek sem kupla majco, in danes zjutraj ugotovila da je strgana
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.11.2009 8:45:33
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro! Danes mi je bilo tako mučno vstati, saj sem morala vstati cele pol ure prej, ker danes sem jaz peljala zalo v vrtec in je tako tudi ona morala prej vstati Sem še kar zaspana in zdaj si grem skuhat še eno kavo upam, da me kaj zbudi... Kako pa kaj danes s kavo na cimosu kaže ....pridem jaz v zgornji štuk ali vidve prideta dol k meni
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?