|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
17.7.2009 7:35:54   
austen
jutrouser posted image ....smo ble na drugi straniuser posted image
zaenkrat tolko......grem po kafe......mi manjka kaka ura spanja

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
17.7.2009 7:58:30   
n€na
jutro,

da ki samo ena ura manjka....meni manjka tam nekje 4 ureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
17.7.2009 8:02:39   
n€na
mater a sem res jaz tok štorasta in so drugi nezmotljiviuser posted image user posted image user posted image

sem se zmotla eno ku.r,č,e,v,o številko, ki nima nobenga pomena pa me napizdi, ko da sem nardila najhujšo napako tega sveta...

svašta poln k.u.r.a.c jih mam...sem se sedaj odločla, da ne bom podpisala podaljšanja in grem nazaj na postajo delat...pač ne bom imela več takega fajnega urnika kot ga imam sedaj,...****t ga vsaj ne bom imela z številkami opravka.....pizd.a sem jeznauser posted image user posted image user posted image

bo šla na delovno mesto za manj odgovornosti in nič živciranjauser posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 17.7.2009 8:11:44 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
17.7.2009 8:04:53   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

jutro,

da ki samo ena ura manjka....meni manjka tam nekje 4 ureuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma kaj ste pa delaleuser posted image

ne, ne se zafrkavam.... tudi meni   primankjuje spanec. Dnevi so dolgi,  otroci so  do 23  ure na nogah in pol me čaka še  delo. 

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
17.7.2009 8:08:28   
nektarina

škoda nektarina...pri vas mora biti res pestro, jaz sploh si ne predstavljam, kako bi jaz bila na tvojem mestuuser posted image

pestro  sigurno je ampak verjemi mi,da  se navadiš in pol imaš vse pod kontrolo.   Sem pa precej manj prosta.  Ne morem jit nikamor z dvema , če nimam družbe, ker letijo na vse strani.  VSe je njihovouser posted image   

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.7.2009 8:33:34   
austen
nena .... a tebe mal hormončki za"j.e,b'av.ajo ?????????user posted image user posted image user posted image
ne sekiraj se, ke te šefi nap..... odpri še drugo uho da gre tudi ven, ne samo notriuser posted image ....tako sem jaz delala v prejšnji službi....ko je mela šefica slab dan al kaj problemov od doma, pa je blo narobe anke to kako si stranko pozdravil....ma va user posted image ...pa lih ona je bkla cvetka kar se odnosov tičeuser posted image

nektarina
....ma kaj tako pozno hodijo spat tvoja dvauser posted image Kolko pa spijo čez dan? Mi se pri naši kar držimo nekega okvira ur....mislim, da smo jo dali v postlo najkasneje nekaj čez deveto zvečer......

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.7.2009 9:46:43   
asso
Evo mene na hitrco... sem v delovnem elanu in če začnem za računalnikom bo ta šel pa, pa...
Sem se spravila pucat šipe, kamor sodijo tudi žaluzije user posted image user posted image , ampak ni kaj po letu dni, lahko se tudi tega lotim. In še dobro, da obstajajo parni sesalniki, da mi je delo 1000x olajšano, ampak kaj ko ta hudič tudi greje in glede na vročino, ki je zunaj... še dobro, da obstajajo tudi klimeuser posted image user posted image user posted image

Ste uživale včeraj? Punce, jaz sem bila včeraj na sredi tako, da sem čisto "pozabla", da je to bilo včeraj, srečanje namreč... Danes zjutraj sem brala in ugotovila, da to je bilo včeraj in padla na realna tla, da je danes petekuser posted image user posted image
Sej vmes me je sodelavka opozorila, da je četrtek ne sreda, ker sem jo vprašala, kam grejo na kosilo (sem s puncama skočila pogledat v službo)... in mi je povedala, da je četrtek. Katastrofa, komi sem začela z dopustom in že ne vem kateri dan jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zdej grem nadaljevat. Potem pa je še kosilo na vrsti in biskvit za torto. Tokrat bom poskusla naredit sladoledno torto. Bomo vidli kaj bo ratalo... in popoldne si bomo privoščile eno kopanje pri delfinu... sam mislim, da bo gužvaaaaa... joj ti turisti, bi lahko se odpravili na Hrvaško, ne tle pri nas zasedali mesta...

< Sporočilo je popravil asso -- 17.7.2009 9:47:56 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.7.2009 11:26:05   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: austen
nektarina....ma kaj tako pozno hodijo spat tvoja dvauser posted image Kolko pa spijo čez dan? Mi se pri naši kar držimo nekega okvira ur....mislim, da smo jo dali v postlo najkasneje nekaj čez deveto zvečer......

ja ja tako pozno.  Mi jih damo v posteljo  že prej ampak nočejo spat.  Eden teče k drugemu in skaka nanj tako,da tudi drugi ne more zaspat. Ko sta oba  pri koncu z močmi sama vprašata.  Je pa zjutraj težka za vstat  .
Čez dan pa spijo včasih veliko in včasih malo.  Vse je odvisno od dogajanje čez dan.  So pa veliki zaspanci v vrtcu.Prvi zaspijo in zadnji vstanejo. Doma pa seveda ni tako.   Včasih eden spi, drugi se sam  igra  ko pa  prvi vstane  drugi  zaspi. Včasih  ne morem nič naredit, ker mi je vedno kakšen za nogami.

Asso:    bravo za čiščenje. jaz bi tudi morala spucat rolete ampak  po tej toplotiuser posted image   ne ne bom počakala . Še manj pa ,da bom vpalila  parnik.  Še pozimi  se po njemu  potim.
Uživajte 

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
17.7.2009 11:59:06   
asso
Evo, šipe verande so čisteuser posted image user posted image user posted image user posted image  Samo še balkon me čaka temeljito, ker je še ves zapacan od kar so delali fasado (beri dve leti nazaj)user posted image user posted image user posted image  In moram res it ploščico po ploščico, da spucam dol mauto, ali kakšen vrag je že... Ampak s sesalcem bo tudi to šlo hitro, ker polovico sem ga že.

Zdej me čaka še kosilo, punci jesta tost in kmalu bosta tudi oni šli spat in seveda jaz z njima... Itak v tej vročini nimam kaj delat, še posebno zunaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2684
17.7.2009 20:23:31   
n€na
uživačke,

jaz sem pa danes bila kar doma...sva z Zalo dobili obiske in je bilo kar pestrouser posted image user posted image

Mene je začela dajati neka slabost in kar ne pridem k sebi...

Sploh ne vem kako bo od jutri dalje....Upam da mi v hribih ne bo preveč slabo...se bo pa dalo definitivno lažje dihatuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
17.7.2009 21:20:49   
thaiss
nena zakaj si spremenila nick???
upam, da se ti ne pojavijo slabosti kot v prviuser posted image !!Uživajte v hribih!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.7.2009 21:21:52 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
17.7.2009 21:22:22   
thaiss
melaverde uživajte v namakanju ritk v morčijauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.7.2009 8:19:12   
n€na
jutro...

jaz pripravljam stvari za na dopust, ker je tako vreme...ne vem kako bo v planiniuser posted image
bomo pa danes štartali malo kasneje, kot je bilo v planuuser posted image

nik sem pa zamenjala, ker nisem več stara 26 let, ampak kar nekaj večuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.7.2009 8:25:04   
thaiss

Jutro,
to vreme user posted image upam, da ne bo cel dan v dežju

nik sem pa zamenjala, ker nisem več stara 26 let, ampak kar nekaj večuser posted image

26 jih nimaš več, imaš pa polno €určkovuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.7.2009 9:44:14   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jutro,
to vreme user posted image upam, da ne bo cel dan v dežju

26 jih nimaš več, imaš pa polno €určkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image

vreme je pa res katastrova....pri nas je bila toča

nič grem imejte se lepo in se oglasim kaj z dopustauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.7.2009 10:15:31   
nektarina
Jutro. Tiste ki  kam greste uživajte. Vreme pa je danes res grozno. Sem mislila,da bom danes zjutraj spala, pa sem morala pred nevihto tende previt, perilo stavim v klet in iskat kam je šel mucek. Pred dnevi sem v kanalu pred bajto najdla majhnega in lepega mucka in  zdaj je  naš. Otroci se  igrajo z njim.
Pri nas je zjutraj tudi začela toća ampak jo je bilo malo in je hitro minila.. kako bo cel dan bit doma pa ne vem. Na srečo gremo popoldan na en rojstni dan tako, da  nos čez vrata bomo že dali.
Včeraj pa smo šli v Toys center,Montedoro  kjer imajo veliko izbiro
igrač in otroških hišic. Mi smo jo že dobili za rojstni dan ampak za 2 notri nam je premajhna.

by

< Sporočilo je popravil nektarina -- 18.7.2009 10:18:33 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
20.7.2009 7:45:14   
austen
jutro......
smo bile globoko dol na drugi straniuser posted image

očitno to pomeni, da smo imeli VSI lep vikenduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2692
20.7.2009 9:42:56   
asso
Jutro

jutro......
smo bile globoko dol na drugi straniuser posted image
očitno to pomeni, da smo imeli VSI lep vikenduser posted image user posted image user posted image

Ne samo, da je lep vikend... ampak, da jih je večina na dopustuuser posted image user posted image user posted image  Ta pravem dopustu brez računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem zdej punci stuširat, en giro v Koper malo na tobogane in pol jih peljem k frizerki, ker so nujno potrebne. V sredo pa sem jaz na vrsti za se malo porihtat pri frizerki, ker je nuja... naslednji teden pa gre tudi ona že na dopust zato moram izkoristit ta teden.

Uživajte

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.7.2009 20:21:22   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile???user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
21.7.2009 22:30:52   
thaiss
uuu res nič ne dogaja....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
21.7.2009 23:35:42   
Sibil_
Jaz čekiram zvečer tu in tam, ampak imam wireless v hotelu in me meče ven. Upam, da tokrat rata, če ne se slišimo iz Francije (tam upam na boljši net).

Kako ste drugače?Vreme v Kopru kakšno je?Mi gremo jutri v Fr, tako da se moram skipat spat, pa se mi ne da zdaj ko imam mir...user posted image

Lahko noč vsem,

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.7.2009 7:22:42   
asso
Jutro,

res bi lahko bile malo bolj pridne...

Se vidi, da tiste, ki so ponavadi najbolj zgovorne so na dopustih... Ostale (majrim, thaiss) pa bi lahko tudi kakšno besedico več dodale in povedale kako se imate...

Sibil, super... upam, da ste do sedaj uživali, in da boste še naprej.

Mi tudi uživamo na dopustu in punce prav vedo, da imajo počitnice, ker se jim vsak dan kaj dogajauser posted image user posted image ... čeprav sem jaz malo zdravstveno v tiltu, ampak bo tudi to šlo mimo...

Uživajte vse, kjerkoli steuser posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 22.7.2009 7:23:38 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.7.2009 7:24:48   
asso
A še nekaja poskušam... sem vidla novo ikonco spodaj (obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori) pa sem poskusla še 1x, če sem prav prebrala, ker prej sem jo na hitro vidla, ko sem že potrdila... Ali je že obstajalauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.7.2009 8:46:52   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile???user posted image

napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišineuser posted image ......
itak imam občutek da večina samo bereuser posted image .......komentirat pa nima kdouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.7.2009 13:20:07   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišineuser posted image ......

Mislim, da ni ona edina, ki nič ne napiše...

Je pa že dosti, da se je sploh tudi z dvema besedama javilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vam verjamem, da se vam popoldne kaj dosti ne da... Jaz tudi se ponavadi zjutraj vsedem za računalnik popoldne pa bolj malo... mogoče preden ga ugasnem pokukam, če je kaj novega...

Zdej pa sem si spomnila, da moram sestrični oblikovno še malo pregledat diplomsko. Po tem pa na kavč.... Punci pa sta v sobi tudi že utihnili...

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.