![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 7:35:54
|
|
|
|
austen
|
jutro ....smo ble na drugi strani zaenkrat tolko......grem po kafe......mi manjka kaka ura spanja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 7:58:30
|
|
|
|
n€na
|
jutro, da ki samo ena ura manjka....meni manjka tam nekje 4 ure
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 8:02:39
|
|
|
|
n€na
|
mater a sem res jaz tok štorasta in so drugi nezmotljivi sem se zmotla eno ku.r,č,e,v,o številko, ki nima nobenga pomena pa me napizdi, ko da sem nardila najhujšo napako tega sveta... svašta poln k.u.r.a.c jih mam...sem se sedaj odločla, da ne bom podpisala podaljšanja in grem nazaj na postajo delat...pač ne bom imela več takega fajnega urnika kot ga imam sedaj,...****t ga vsaj ne bom imela z številkami opravka.....pizd.a sem jezna bo šla na delovno mesto za manj odgovornosti in nič živciranja
< Sporočilo je popravil n€na -- 17.7.2009 8:11:44 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 8:04:53
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na jutro, da ki samo ena ura manjka....meni manjka tam nekje 4 ure ma kaj ste pa delale ne, ne se zafrkavam.... tudi meni primankjuje spanec. Dnevi so dolgi, otroci so do 23 ure na nogah in pol me čaka še delo.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 8:08:28
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na škoda nektarina...pri vas mora biti res pestro, jaz sploh si ne predstavljam, kako bi jaz bila na tvojem mestu pestro sigurno je ampak verjemi mi,da se navadiš in pol imaš vse pod kontrolo. Sem pa precej manj prosta. Ne morem jit nikamor z dvema , če nimam družbe, ker letijo na vse strani. VSe je njihovo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 8:33:34
|
|
|
|
austen
|
nena .... a tebe mal hormončki za"j.e,b'av.ajo ????????? ne sekiraj se, ke te šefi nap..... odpri še drugo uho da gre tudi ven, ne samo notri ....tako sem jaz delala v prejšnji službi....ko je mela šefica slab dan al kaj problemov od doma, pa je blo narobe anke to kako si stranko pozdravil....ma va ...pa lih ona je bkla cvetka kar se odnosov tiče nektarina....ma kaj tako pozno hodijo spat tvoja dva Kolko pa spijo čez dan? Mi se pri naši kar držimo nekega okvira ur....mislim, da smo jo dali v postlo najkasneje nekaj čez deveto zvečer......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 9:46:43
|
|
|
|
asso
|
Evo mene na hitrco... sem v delovnem elanu in če začnem za računalnikom bo ta šel pa, pa... Sem se spravila pucat šipe, kamor sodijo tudi žaluzije , ampak ni kaj po letu dni, lahko se tudi tega lotim. In še dobro, da obstajajo parni sesalniki, da mi je delo 1000x olajšano, ampak kaj ko ta hudič tudi greje in glede na vročino, ki je zunaj... še dobro, da obstajajo tudi klime Ste uživale včeraj? Punce, jaz sem bila včeraj na sredi tako, da sem čisto "pozabla", da je to bilo včeraj, srečanje namreč... Danes zjutraj sem brala in ugotovila, da to je bilo včeraj in padla na realna tla, da je danes petek Sej vmes me je sodelavka opozorila, da je četrtek ne sreda, ker sem jo vprašala, kam grejo na kosilo (sem s puncama skočila pogledat v službo)... in mi je povedala, da je četrtek. Katastrofa, komi sem začela z dopustom in že ne vem kateri dan je Evo zdej grem nadaljevat. Potem pa je še kosilo na vrsti in biskvit za torto. Tokrat bom poskusla naredit sladoledno torto. Bomo vidli kaj bo ratalo... in popoldne si bomo privoščile eno kopanje pri delfinu... sam mislim, da bo gužvaaaaa... joj ti turisti, bi lahko se odpravili na Hrvaško, ne tle pri nas zasedali mesta...
< Sporočilo je popravil asso -- 17.7.2009 9:47:56 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 11:26:05
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen nektarina....ma kaj tako pozno hodijo spat tvoja dva Kolko pa spijo čez dan? Mi se pri naši kar držimo nekega okvira ur....mislim, da smo jo dali v postlo najkasneje nekaj čez deveto zvečer...... ja ja tako pozno. Mi jih damo v posteljo že prej ampak nočejo spat. Eden teče k drugemu in skaka nanj tako,da tudi drugi ne more zaspat. Ko sta oba pri koncu z močmi sama vprašata. Je pa zjutraj težka za vstat . Čez dan pa spijo včasih veliko in včasih malo. Vse je odvisno od dogajanje čez dan. So pa veliki zaspanci v vrtcu.Prvi zaspijo in zadnji vstanejo. Doma pa seveda ni tako. Včasih eden spi, drugi se sam igra ko pa prvi vstane drugi zaspi. Včasih ne morem nič naredit, ker mi je vedno kakšen za nogami. Asso: bravo za čiščenje. jaz bi tudi morala spucat rolete ampak po tej toploti ne ne bom počakala . Še manj pa ,da bom vpalila parnik. Še pozimi se po njemu potim. Uživajte
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 11:59:06
|
|
|
|
asso
|
Evo, šipe verande so čiste Samo še balkon me čaka temeljito, ker je še ves zapacan od kar so delali fasado (beri dve leti nazaj) In moram res it ploščico po ploščico, da spucam dol mauto, ali kakšen vrag je že... Ampak s sesalcem bo tudi to šlo hitro, ker polovico sem ga že. Zdej me čaka še kosilo, punci jesta tost in kmalu bosta tudi oni šli spat in seveda jaz z njima... Itak v tej vročini nimam kaj delat, še posebno zunaj...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 20:23:31
|
|
|
|
n€na
|
uživačke, jaz sem pa danes bila kar doma...sva z Zalo dobili obiske in je bilo kar pestro Mene je začela dajati neka slabost in kar ne pridem k sebi... Sploh ne vem kako bo od jutri dalje....Upam da mi v hribih ne bo preveč slabo...se bo pa dalo definitivno lažje dihat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 21:20:49
|
|
|
|
thaiss
|
nena zakaj si spremenila nick??? upam, da se ti ne pojavijo slabosti kot v prvi !!Uživajte v hribih!!
< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.7.2009 21:21:52 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.7.2009 21:22:22
|
|
|
|
thaiss
|
melaverde uživajte v namakanju ritk v morčija
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.7.2009 8:19:12
|
|
|
|
n€na
|
jutro... jaz pripravljam stvari za na dopust, ker je tako vreme...ne vem kako bo v planini bomo pa danes štartali malo kasneje, kot je bilo v planu nik sem pa zamenjala, ker nisem več stara 26 let, ampak kar nekaj več
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.7.2009 8:25:04
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, to vreme upam, da ne bo cel dan v dežju IZVIRNO SPOROČILO: n€na nik sem pa zamenjala, ker nisem več stara 26 let, ampak kar nekaj več 26 jih nimaš več, imaš pa polno €určkov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.7.2009 9:44:14
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro, to vreme upam, da ne bo cel dan v dežju IZVIRNO SPOROČILO: n€na nik sem pa zamenjala, ker nisem več stara 26 let, ampak kar nekaj več 26 jih nimaš več, imaš pa polno €určkov vreme je pa res katastrova....pri nas je bila toča nič grem imejte se lepo in se oglasim kaj z dopusta
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.7.2009 10:15:31
|
|
|
|
nektarina
|
Jutro. Tiste ki kam greste uživajte. Vreme pa je danes res grozno. Sem mislila,da bom danes zjutraj spala, pa sem morala pred nevihto tende previt, perilo stavim v klet in iskat kam je šel mucek. Pred dnevi sem v kanalu pred bajto najdla majhnega in lepega mucka in zdaj je naš. Otroci se igrajo z njim. Pri nas je zjutraj tudi začela toća ampak jo je bilo malo in je hitro minila.. kako bo cel dan bit doma pa ne vem. Na srečo gremo popoldan na en rojstni dan tako, da nos čez vrata bomo že dali. Včeraj pa smo šli v Toys center,Montedoro kjer imajo veliko izbiro igrač in otroških hišic. Mi smo jo že dobili za rojstni dan ampak za 2 notri nam je premajhna. by
< Sporočilo je popravil nektarina -- 18.7.2009 10:18:33 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.7.2009 7:45:14
|
|
|
|
austen
|
jutro...... smo bile globoko dol na drugi strani očitno to pomeni, da smo imeli VSI lep vikend
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 20.7.2009 9:42:56
|
|
|
|
asso
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: austen jutro...... smo bile globoko dol na drugi strani očitno to pomeni, da smo imeli VSI lep vikend Ne samo, da je lep vikend... ampak, da jih je večina na dopustu Ta pravem dopustu brez računalnika Jaz grem zdej punci stuširat, en giro v Koper malo na tobogane in pol jih peljem k frizerki, ker so nujno potrebne. V sredo pa sem jaz na vrsti za se malo porihtat pri frizerki, ker je nuja... naslednji teden pa gre tudi ona že na dopust zato moram izkoristit ta teden. Uživajte
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.7.2009 20:21:22
|
|
|
|
majrim
|
saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile???
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.7.2009 22:30:52
|
|
|
|
thaiss
|
uuu res nič ne dogaja....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 21.7.2009 23:35:42
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz čekiram zvečer tu in tam, ampak imam wireless v hotelu in me meče ven. Upam, da tokrat rata, če ne se slišimo iz Francije (tam upam na boljši net). Kako ste drugače?Vreme v Kopru kakšno je?Mi gremo jutri v Fr, tako da se moram skipat spat, pa se mi ne da zdaj ko imam mir... Lahko noč vsem, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 7:22:42
|
|
|
|
asso
|
Jutro, res bi lahko bile malo bolj pridne... Se vidi, da tiste, ki so ponavadi najbolj zgovorne so na dopustih... Ostale (majrim, thaiss) pa bi lahko tudi kakšno besedico več dodale in povedale kako se imate... Sibil, super... upam, da ste do sedaj uživali, in da boste še naprej. Mi tudi uživamo na dopustu in punce prav vedo, da imajo počitnice, ker se jim vsak dan kaj dogaja ... čeprav sem jaz malo zdravstveno v tiltu, ampak bo tudi to šlo mimo... Uživajte vse, kjerkoli ste
< Sporočilo je popravil asso -- 22.7.2009 7:23:38 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 7:24:48
|
|
|
|
asso
|
A še nekaja poskušam... sem vidla novo ikonco spodaj (obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori) pa sem poskusla še 1x, če sem prav prebrala, ker prej sem jo na hitro vidla, ko sem že potrdila... Ali je že obstajala
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 8:46:52
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... itak imam občutek da večina samo bere .......komentirat pa nima kdo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 22.7.2009 13:20:07
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: majrim saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile??? napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišine ...... Mislim, da ni ona edina, ki nič ne napiše... Je pa že dosti, da se je sploh tudi z dvema besedama javila Sej vam verjamem, da se vam popoldne kaj dosti ne da... Jaz tudi se ponavadi zjutraj vsedem za računalnik popoldne pa bolj malo... mogoče preden ga ugasnem pokukam, če je kaj novega... Zdej pa sem si spomnila, da moram sestrični oblikovno še malo pregledat diplomsko. Po tem pa na kavč.... Punci pa sta v sobi tudi že utihnili...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.