![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 8:15:01
|
|
|
|
n€na
|
Nektarina - Ja mi bomo tudi zamenjali vrtec, me je kar malo strah...sicer planiram dopust, da jo bom malo uvajala. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss dskubin - ti si edina resna, se vidimo v četrtek, pa četudi bomo same!!!! jaz sem tudi resna....pridem pa magari smo samo 3 za četrtek sem tudi jaz resna....pa bomo že štiri
< Sporočilo je popravil nena26 -- 14.7.2009 8:20:13 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 9:09:41
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss dskubin - ti si edina resna, se vidimo v četrtek, pa četudi bomo same!!!! Bom pa še jaz resna! Pridem v četrtek! Le malo kasneje, ker se pri nas spravljamo spat bolj pozno. Včeraj je Brina gledala Aljošo kako lula ob drevesu in jo jaz vprašam Kaj dela Aljoša? Brina "Oša dela vodo!"
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 9:13:57
|
|
|
|
zrak
|
no še malo besed od mene.. sem bila kar v gužvi, da rešim vse zadeve pred zasluženim odihom.. komaj čakam... Nektarina kam si jih vpisala?? ne bodo več v Šmarjah?? pri nas je vse po starem.. Popoldan pa se mi nikamor ne da.. najraje smo doma pred hišo, Eneiu napolnimo bazen z vodo in uživa.. Sej se bo zdaj namakal v morju. En dan smo bili na svetilniku v Izoli, ampak ni nekih velikih sprememb , glede na to da so ga urejali.. samo peskovnik so pokrili in ga dali kjer so igrala, in na zidek ob morju položili nek les, kateri bo do drugega leta že zgnjil... Pridet do morja je pa ful nevarno, ker se tisti beton tako drsi .. bi ga mogli malo zdrsat , ker je gor polno tiste sluzaste trave... Tako da smo šli v morje tam kjer so "kamenčki". Je pa vredu, ker se gužva kar porazgubi, pa če se morja štufa so igrala.. samo pol tudi mi tečemo za njim ... Imejte se lepo v četrtek Nena, tebe pa moram OBVEZNO videt!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 10:00:44
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena, tebe pa moram OBVEZNO videt! kdaj se bova videli...jaz mam čas danes, jutri v petek in soboto dopoldne...lahko se oglasim po službi, vendar grem prej še po zalo v vrtec
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 10:02:10
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena, tebe pa moram OBVEZNO videt! kdaj se bova videli...jaz mam čas danes, jutri v petek in soboto dopoldne...lahko se oglasim po službi, vendar grem prej še po zalo v vrtec vozim v avtu od kar sva se nazadnje videle... jutri gremo na GODIŠNJI ODMOR.. čez en teden..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 10:06:02
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena, tebe pa moram OBVEZNO videt! kdaj se bova videli...jaz mam čas danes, jutri v petek in soboto dopoldne...lahko se oglasim po službi, vendar grem prej še po zalo v vrtec vozim v avtu od kar sva se nazadnje videle... jutri gremo na GODIŠNJI ODMOR.. čez en teden.. dobro...se vidimo čez en teden...uživaj na dopustu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 20:35:00
|
|
|
|
n€na
|
...................
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 20:41:47
|
|
|
|
thaiss
|
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 20:42:33
|
|
|
|
thaiss
|
čakam da matia zaspi, da grem laufat..... vse prijavljene za četrtek
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 20:45:52
|
|
|
|
n€na
|
vsaka čast jaz do sedaj še nisem zbrala poguma, da bi šla laufat ....od zdaj naprej sem pa opravičena
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 20:47:26
|
|
|
|
n€na
|
za četrtek pa velja!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 21:04:21
|
|
|
|
asso
|
Mogoče pa bo tudi meni uspelo se pridružit v četrtek Zdej pa otroci v pojstlo in jaz na kavč. Me noge tako bolijo... predvsem stopala, ker sem hodila z 10cm petkami po Portorožu in to skoraj nove tako, da moje noge niso navajene.... Zdej pa mazanje in kaj kmalu spanje. Je en dober romantično komičen film na sporedu, ampak dvomim, da mi bo uspelo gledat do konca. Bo on mene gledal Se vedemo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.7.2009 21:51:27
|
|
|
|
thaiss
|
evo me:) zunaj je taka sopara da joj se mi zdi da bomo kar v klimi spali. nena26 ti imaš dobro škužo za ne it laufat Jaz bi tudi kej tazga asso lepo da se nam boš tudi ti pridružla, kaj pa ostale??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 9:21:37
|
|
|
|
melaverde
|
ciao jaz vam za četrtek še sporočim, kot zanalašč imam cel teden tako natrpan grrrr... pa še D moram vprašat če je na razpolago za čuvat bomo vidli, v petek gremo jaz pa nimam nič oprano, nič zlikano...brezveze !! zrak, pa je še v zraku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 12:03:15
|
|
|
|
asso
|
Ojla, evo še nekaj besed od mene... Danes uradno na dopustu Vstala sem ob 6.30 in do 11-ih naredila dva golaža, kosilo za danes in torto za taščo... vmes še otrokom našimala zunaj mivko, da mi ne rompirajo bal... Zdej pa sem tako zmantrana, da se bi kar vrgla na kavč in tam ostala. No, bom morala počakat še eno urco, da gresta tudi punci... popoldne pa najbrž malo na plažo, ker pri nas bo peklensko vroče in do 19. me ne bi bilo iz hiše... Je pa res grozno vroče in soparno zunaj. Jutri zjuraj pa se bom mogoče odpravla malo v Koper in k mokri mački... (če se mi bo seveda dalo...) Mela, dej potrudi se za četrtek... malo manj klati pa bo In kje ste vse ostale danes Uživajte...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 12:54:46
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Mela, dej potrudi se za četrtek... malo manj klati pa bo lahko tebi rečt, nas pa kar zanese... ma pejdi dopoldan na plažo na debeli...meni je ful lepo tam a, imaš naravnik kje pri nogi?? kakšna luna je zdaj da raste ali ne ???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 13:05:08
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Mela, dej potrudi se za četrtek... malo manj klati pa bo lahko tebi rečt, nas pa kar zanese... ma pejdi dopoldan na plažo na debeli...meni je ful lepo tam a, imaš naravnik kje pri nogi?? kakšna luna je zdaj da raste ali ne ??? Kaj vas zanese Da klatiste... pa zakaj naj bi bilo meni lahko... Kje na debelem, pri mladinskem... Ja je lepo, ampak ne da se mi vozit do tam... je bliže Delfin... Kaj naj bi raslo Za lase je po 22 luna, da rasejo in tudi vse ostalo Jaz imam po naravniku že splanirano, da grem na striženje in barvanje 27. upam, da tudi moja frizerka, da ne bo slučajno na dopustu, ker pol Moram nujno it.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 16:47:38
|
|
|
|
Azzurra
|
če poznate kakšno mamico, ki rabi varstvo za otroka od 1 do 3 leta, vem za novo varstvo na domu (prijavljeno, in regola, po zakonu) na Vojkovem nabrežju v Kopru. Gospa, ki bo čuvala predvidoma do 6 otrok je vzgojiteljica, ki je danes oddelala zadnji dan v vrtcu, ker se je odločila, da "gre na svoje". Torej dolgoletne izkušnje (po moje reči piši 20+ let izkušenj), mladostna in v redu vzgojiteljica. Vem, da bo imela nekoga za pomoč in da ji bodo hrano dostavljali iz pravega vrtca in da bo otroke septembra čakal prostor, prilagojen in varen za igro in varstvo. Za ceno iskreno povedano ne vem, ker se bo o tem pogovarjala s starši, če pa katero zanima, pa me kontaktirajte in bom dala telefonsko številko.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 20:54:49
|
|
|
|
dskubin
|
čau majrim, ti si edina, ki se ne skrivaš , a prideš ju3?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 21:14:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin čau majrim, ti si edina, ki se ne skrivaš , a prideš ju3? evo mene, tudi jaz se ne skrivam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 21:23:47
|
|
|
|
dskubin
|
itak, da se skrivaš v pozadini ;)
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 21:26:26
|
|
|
|
thaiss
|
tu sem tu!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 21:51:27
|
|
|
|
dskubin
|
jaz niti nisem, samo brskam, kaj bi skuhala za jutri. Sem našla en recept, zdej pa na delo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 22:01:09
|
|
|
|
thaiss
|
boš poročala kaj dobrega bo to!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.7.2009 22:04:04
|
|
|
|
n€na
|
evo še mene tukaj malo prej sva prišli s plaže...sva bili pri popotu v kopru... ....evo me že kliče, da ji dam upcka (lupčka)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.