|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
22.7.2009 13:47:52   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: austen

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile???user posted image

napiši kdaj kaj, pa ne bo take tišineuser posted image ......

Mislim, da ni ona edina, ki nič ne napiše...
.....sej  niti nisem mislila samo njeuser posted image
Je pa že dosti, da se je sploh tudi z dvema besedama javilauser posted image user posted image user posted image user posted image
res jeuser posted image

meni se pa doma ne rata priklopit na netuser posted image ....popoldan ni časa.....zvečer pa ni voljeuser posted image ....se raje poknem na kavč in gledam tv al pa berem
....v službi je pa včasih pestro pa ne utegnem, včasih pa pač ni.......user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.7.2009 16:29:48   
nektarina
Hello. Mi smo tudi na dopustu in zjutraj hodimo okoli   tam do 12 ure in pol domov počivat.No poćitka ni nobenega, ker vsak dan je eden ki noče spat. Včeraj je Alex zaspal komaj ob 18 uri, ko smomorali jit stran. Danes pa NIk  noče spat in ne vem kako se bomospokali in šli na plažo.
Moji štrajkajo s hrano. Ne een, ne drugi nočejo jest. Logično  da potem pojem jaz in se vidi, da sem se že zredila za kilo in pol.  Ma prav nić ne pojejo. Niti za en obrok se ne usedejo inb žlice niti ne pogledajouser posted image user posted image user posted image
grem ker se je zbudilm še drugi

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.7.2009 16:47:20   
asso
Ciao, dskubin... smile, ki maha user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.7.2009 20:45:46   
majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image saj ni res pa je....kaka tišina je tle???...kam ste vse poniknile???user posted image

itak imam občutek da večina samo bereuser posted image .......komentirat pa nima kdouser posted image

pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasilauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.7.2009 20:47:57   
majrim
drugače pa smo superuser posted image user posted image user posted image ...zdaj smo tri dni hodli na plažo,danes pa smo malo lenarili doma in se cartali...zdej pa delam kosilo za jutriuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.7.2009 20:54:46   
asso

drugače pa smo superuser posted image user posted image user posted image ...zdaj smo tri dni hodli na plažo,danes pa smo malo lenarili doma in se cartali...zdej pa delam kosilo za jutriuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kam ste hodili na plažo? Bom drugič vrgla kakšen uč, če te kje vidim, ko bom na Izolskih plažah (popoldne vedno), zjutraj pa zaidem tudi do mokre mačke....

Joj, jaz sem pa že naveličana teh komarjev. Grem ven za 5 minut in sem že cela popikana. Najmanj 20 pikov. Aja, moram probat tisto uro, ki naj bi pomagala. Mela pravi, da nekaj pomagauser posted image

itak imam občutek da večina samo bereuser posted image .......komentirat pa nima kdouser posted image

pa saj si tudi ti dolgo samo brala in nič kometirala..pač ko je tema o kupovanju,ne debatiram....zdaj ko delam samo zjutraj se bom kej večkrat oglasilauser posted image

Pa sej že nekaj časa ni bilo debate o kupovanju... jutri pa grem po nakupih ja... malo po špežo k najboljšemu sosedu... v tvoje krajeuser posted image , ker je par stvari, ki jih potrebujem v akciji...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.7.2009 20:59:36   
thaiss
evo še glas z moje strani....

ob 18:22 sem postala tetauser posted image user posted image user posted image ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakalauser posted image

mi bomo šli jutri popoldan kej na plažo, ta teden nam še ni zneslo, ker smo imeli vsak popoldan neke opravke.
Matia bo še ta teden v vrtcu, potem pa enomesečne počitnice...boljše da ne razmišljam kakšna kriza bo it spet v vrtecuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.7.2009 21:01:11   
thaiss
asso jaz imam srečo, da me komarji niti ne povohajo, moja dva pa sta vsa v pikahuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.7.2009 21:21:13   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ob 18:22 sem postala tetauser posted image user posted image user posted image ...sicer je trajalo od 7h zjutraj, sem se načakalauser posted image

Čestitke tetiuser posted image user posted image user posted image  Ampak vseeno bi lahko kaj več povedalauser posted image  Spol oz. ime na primeruser posted image user posted image user posted image

Mi pa še naslednji teden doma potem pa vrtecuser posted image user posted image user posted image  Joj, bo kriza. Še posebno zato, ker pol vzgojiteljc ne bo, pa še zgodaj jih bom vozila, da sem čim prej v službi, posledično prej iz službe. In tako zgodaj vzgojiteljice od Tarin še ne bo. Še huje pa bo verjetno septembra, ko dobi Tarin novo vzgojiteljico in samo upam, da ne bodo še skupine delili..., ker pol bo pa res grave...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.7.2009 21:22:21   
thaiss

Čestitke tetiuser posted image user posted image user posted image  Ampak vseeno bi lahko kaj več povedalauser posted image  Spol oz. ime na primeruser posted image user posted image user posted image

user posted image
Leon / 3.580g / 53cm

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.7.2009 21:28:31   
asso

user posted image
Leon / 3.580g / 53cm

To je že boljšeuser posted image user posted image user posted image

Vas zapuščam, grem na kavč, ker je tam prijetnejšeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.7.2009 21:51:02   
majrim

user posted image
Leon / 3.580g / 53cm

čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ke lepouser posted image ---a je tle na hribu??...je gužva gor,da te kap...po 3 so v sobahuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.7.2009 21:52:20   
majrim
asso...sem že jaz škilila po tebi,a te nismo najdliuser posted image ---pri delfinu,drugam me ne spravišuser posted image ,edino na barkouser posted image
alora se vidimo!!user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.7.2009 21:56:07   
thaiss

čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ke lepouser posted image ---a je tle na hribu??...je gužva gor,da te kap...po 3 so v sobahuser posted image

hvala za čestitke!

ja, je tle gor,in res je gužva

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.7.2009 22:39:44   
asso

asso...sem že jaz škilila po tebi,a te nismo najdliuser posted image ---pri delfinu,drugam me ne spravišuser posted image ,edino na barkouser posted image
alora se vidimo!!user posted image user posted image

Smo bile v ponedeljek, tam naprej kjer so kamenčki, ne tle od začetka na pomolčku oz. po pravici povedano, najprej pri kamenčkih, potem smo šli skakat na pomoluser posted image

Se vidimo....

Sem bila že v pojstli in sem si spomila, da računalnik še gori. Zdej ga bom pogasilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
23.7.2009 7:32:47   
asso
Jutrouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
23.7.2009 7:43:50   
austen

ma kaj se niti pohecat ne morem več tukaj ali kaj.......user posted image .....sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,......

Leon / 3.580g / 53cm

bravo bravo....čestitke mamici in tatiju, pa tetam, nonotom........
...to bo en simpatičen dečko, a ne Thaiss.....???? ....ku uni drugi Leon, ki ga poznava obeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
23.7.2009 7:49:53   
asso

sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,......

Žal je tako delovalo... že meni, ne pa samo njej... Mogoče, ker je bilo odgovorjeno na njen post in bilo napisano, kako se že reče v drugi osebi ednineuser posted image user posted image user posted image user posted image  No, tako, da je zgledalo prav na njouser posted image

Sej se lahko hecamo, sej se vsi...

Evo, zdej se oblečem in grem en šalto v Koper do doktorce, ker me je rama zgrabila... joj sem je štufa. V roku 6 mesecev je to že ene petič... Bo res treba it na masažo oz. upam, da me bo dala na kakšno fizioterapijo... sicer to dvomim, ker ni moje dr....

Se scrivemo...
Evo, pa tudi dopustniki se bodo počasi vračali (nekateri), danes oz. že včeraj je Zrak zaključila svoj prekrasen (vsaj mislim, da je tako bilo) dopustuser posted image

< Sporočilo je popravil asso -- 23.7.2009 7:50:42 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
23.7.2009 21:11:00   
majrim

ma kaj se niti pohecat ne morem več tukaj ali kaj.......user posted image .....sploh pa ne vem zakaj misliš, da je letelo nate.....je bila pač splošna ugotovitev stanja,......

ni problem za hec austen.,ker veš,da sem vedno zauser posted image ...je pa res,da se mi zadnje čase ne ljubi preveč pisat..
asso...nismo šli na plažo popoldanuser posted image ---smo šli raje na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image ,jutri pa bo verjetno treba it na plažo user posted image
zrakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....kako je blo?'

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
23.7.2009 21:11:41   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sem naredila...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
23.7.2009 21:27:37   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj sem naredila...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

sam da se da prebratuser posted image

mi smo pa šli danes na plažo, je prav pasalo...sem namreč prvič letos zaplavalauser posted image

zrak- dobrodošla iz dopusta!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
23.7.2009 21:43:02   
asso
Mi pa smo šli in to z družbo... Zdej še ne spita, gledata Nodi in jesta piškote tako, da... lahko noč...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
24.7.2009 9:16:16   
asso
Jutro,

in spet padamo na drugo stran...

Danes smo doma... smo mislili it zjutraj na plažo, ampak sta punci kaznovani, ker včeraj zvečer nista nič ubogali... seveda meni se kaj dosti ne da it, zato tudi taka odločitevuser posted image  Sem se odločla, da danes malo postorim doma, glede na moje izboljšave glede zdravstvenega stanja in moram celo goro rube zlikat... in to sem se odločla, da nesem likalno in likalnik kar dol na zrak, ker če ne v hiši naredim savno.

Včeraj pa sem ugotovila, da so v našem morju ponovno meduze... tako, da smo včeraj zaradi tega tudi skrajšali kopanje. Je eno punčko po nogi kar močno opekla...

Tiste jutranje javite se kaj... predvsem Austin, ker itak ostale jutranje so večina na dopustu. Aja, Nektarina ti se lahko tudi kaj oglasiš, pa NAVT mislim, da si tudi jutranja...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
24.7.2009 9:19:30   
n€na
jutro,

na hitrico, da napišem par beseduser posted image

V soboto ko smo prišli k mojim sva midva si malo privoščila in odšla v kinouser posted image  Nalednji dan pa je Zala dobila malo vročine, ki je tekom popoldneva izginila...odšli smo v hribe, kjer je moja mala zakuhala in je mogu moj gasa v dolino v lekarno po calpol, da smo ji zbili vročinouser posted image ...lekcija za drugičuser posted image user posted image  Sem pa ugotovila, da so bile afte krive,. da je dobila vročino....sem pa imela s sabo gengigel, s katerim sem ji mazala afte in je bilo v dveh dneh dobrouser posted image user posted image  v torek je dobila ves bel jezik in ji pogledam v grlo je imela malo rdečega (je tudi slabo jedla) sem prebrala navodila za calpol in je pisalo da lahko dam tudi v primeru bolečega grla in sem ji dala 2x po eno žličko in včeraj zvečer je bila kot nova.....razen teh problemov ni bilo nobenih drugihuser posted image user posted image ž

Danes pa gremo v Logarsko dolino v pravljično deželo, nekam na kosilo in potem se vračamo k mojim...jutri skočimo še na en piknik in potem Zala ostane pri mojih na počitnicah midva pa se vračava v službo....Mislim, da z Zalo ne bo nobienih problemom, ker je čisto okupirala babico in dedija...

aja pa nisem povedala...Zala je čisto sama spala v veliki posteljiuser posted image user posted image  (sem kupila ograjico) in je spala ko polhekuser posted image

slikice pa pripopamo ko pridemo domov...bo več časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
24.7.2009 9:25:53   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Danes pa gremo v Logarsko dolino v pravljično deželo, nekam na kosilo in potem se vračamo k mojim...jutri skočimo še na en piknik in potem Zala ostane pri mojih na počitnicah midva pa se vračava v službo....Mislim, da z Zalo ne bo nobienih problemom, ker je čisto okupirala babico in dedija...
aja pa nisem povedala...Zala je čisto sama spala v veliki posteljiuser posted image user posted image  (sem kupila ograjico) in je spala ko polhekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo n€na, da si se javila... sej vedno mora kakšna vročinica pokvarit dopuste... Ne more vedno it vse gladko... Samo, da ni hujšega...

Jaz pa danes gledam poročila in ugotovim, da Sardinia gori... glih na tistem delu, ki imamo namen it septembra je vse v ognjuuser posted image ... mogoče bo zaradi tega kaj nižja cena dopusta... ampak tej požari so res hudičevi...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.