Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 9:46:58
|
|
|
|
austen
|
dan se javljam na raport sem zakopana v papirjih....šefa trenutno ni, pa sem si od doma pritovorila eno mapo papirjev za presortirat .....ma sem tako jezna sama nase. Vedno sem imela lepo vse zloženo po fasciklih, zdej pa samo neki odlagam in potem, ko kaj iščem rabim ful časa da najdem ....glede teh reči sem se ful polenila....si bom morala kako brco dat, da se spravim spet v red. Euro Nena lepo da uživate....... bravo za Zalo, naša tudi lepo spi ko je sama na veliki postli ma boš vidla kako ti bo dolgcajt drugi teden. Meni je Erika je na počitnicah že od nedelje in me čisto nič ne pogreša ...mah sej je prav, ma kaj ko midva namesto počivat in kaj pohajat delava generalko doma, pa še bo kaj ostalo. Upam pa, da mi ne pride prehlajena domov, ker mi pravi mama da jo težko spravi ven iz vode.....in glede na to da se hodijo hladit v Sočo ...si ja pa tudi na počitnicah našla zamenjavo za Zalo in Luno....jo je pogrizu en fantek na igrišču ...naša je prav magnet za te reči....očitno evo malo sem vam naložila, da boste imele kaj brat zdej bi pa lahko že ZRAK kašen raport nardila asso....kam na Sardinijo pa planirate iti?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 9:52:51
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen zdej bi pa lahko že ZRAK kašen raport nardila Zrak bo raport naredila v ponedeljek, ker doma skoraj ne užge računalnika... dela prepočasi. IZVIRNO SPOROČILO: austen asso....kam na Sardinijo pa planirate iti? Tam okrog Olbie (costa Smeraldo - SV del) neki gledam, še nič konkretnega ne vem, najbrž bom konc avgusta se definitivno odločla (ko ne bo več nič fraj ). Bi reku moj, bomo vidli, ker takrat enkrat je trgatev
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 10:22:34
|
|
|
|
austen
|
costa Smeralda......uau....sem bila tam samo en dan (v sklopu ture) pa je bilo super, bi takoj šla še .....so kaj normalne cene septembra? kje gledaš? da malo pofirbcam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 11:10:26
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen so kaj normalne cene septembra? kje gledaš? da malo pofirbcam NEEEEEEEE, ma malo vse povsod. predvsem sem gledala na booking.com... kjer imaš karto in vidiš točno kje se nahaja hotel (ker seveda iščem ob morju) in klikneš na hotel in imaš podatke in cene...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 13:26:04
|
|
|
|
nektarina
|
Ciaoo,da se še jaz malo oglasim. Zjutraj me itak ni doma doma, ker gremo takoj naplažo. JE SUPER.Najdemo parking,plaža skoraj prazna, voda čista in otroci še niso sitni. Je pa težko jih spravit ven iz vode. Popoldne pa itak nimaš kam jit, ker je vse tako polnooo... Asso, kje si vidla meduze Da slučajno ne gremo tam. Smo pa tudi mi pristali na risanki NOdi. Alex bi Nodija gledal 24 ur. Telebajske nočejo več gledat in tudi Mihota ne. jaz sploh ne utegnem več gledat TV, ker oni okupirajo vse. Grem kaj naredit dokler spijo. Me čaka kup perila za zlikat ampak semi ne da..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 14:32:07
|
|
|
|
austen
|
grem počasi počasi proti domu ....beri imam še eno uo za oddelat....... ...lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 14:42:55
|
|
|
|
dskubin
|
Jst doma, moji vsi spijo, so mi okupirali plac, tko da gre njim zahvala, da se kaj oglasim ;) thaiss - čestitke, čestitke! Moji pa hodijo vsaako jutro na plažo, popoldan (oziroma zvečer), pa če se nam glih da. Mogoče bomo šli danes. Včeraj je blo treba pod mus it v knjižnico, predvčerajšnjim opravki v Luciji,.. majrim - te iščem že 2 tedna popoldne v trgovini, pa mi je včeraj I povedal, da si zdej večinoma zjutraj . Mogoče pridem kak dan drug teden na sendvič. Jaz nisem še nič planirala dopusta, samo sem ta teden komaj sfolgala skozi, tko da bo treba nekaj umislit, ker mi zgleda NUJNO rabi, drugače bom pregorela. Ne bi pa rada bla doma, ker pol skoz nekaj delaš in si še bolj zmatran, kot če bi bla v službi. Moram naumit nekaj strašno fajn in strašno poceni
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 19:10:44
|
|
|
|
tejčica
|
Thaiss, čestitke tetica! V naši familiji tudi kmalu pričakujemo naraščaj. Moja sestra ima rok začetek septembra. Sva ravno prejšnji vikend, ko sem bila gor, dale iz škatel vse cunjice. Ma ke luuuuštnoooo. Danes grem spet na Gorenjsko in jutri greva skupaj v šoping, po kar ji še manjka. No, saj v bistvi ji manjka ne več nič, sam mal je pa treba zapravljat za bebico malo. Midva z mojim sva pa ta teden sama. Brez obeh najinih cmokov!!! Taja je že od prejšnjega četrtka v koloniji na Rogli, mali pa je pri mojih na Gorenjskem. Sicer je prazno, ko ni nobenega šundra, ampak vam priznam da kar paše, da imava nekaj časa zase. Sem imela plane kaj vse bom ta teden naredila doma, pa nisem skoraj nič, ker sva večinoma pohajala. Ampak sedaj je pa tega dovolj, ker maledva že ful manjkata. Danes šibam po Vida na Gorenjsko, Taja pa pride domov v nedeljo. Komaj čakam!!! Lep vikend!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.7.2009 20:55:46
|
|
|
|
thaiss
|
dober večer, danes smo bili spet na plaži, ampak na unih kamenčkih v Delfinu in nam je bilo všeč, Matii pa tudi. Danes je bil zadnji dan v vrtcu, zdej pa en mesec počitnic IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Moram naumit nekaj strašno fajn in strašno poceni jaz tudi iščem eno tako varjanto,če kej najdeš povej naprej Tejčica lepo da sta si z dragim privoščla teden samo za vaju!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.7.2009 8:37:59
|
|
|
|
thaiss
|
Čestitke Brini in Neži za 2. rojstni dan!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.7.2009 22:47:18
|
|
|
|
n€na
|
BRINA IN NEŽA VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO Moj in Zala pa sta danes šla z mojim mlajšim in starejšim bratom s familijo v živalski vrt. Jaz sem pa ostala doma, ker sem šla iskat neko darilo za nečaka, ki bo kmalu imel prvi rojstni dan....začnem s prvo trgovino, ki me po petih minutah začne metati ven trgovka ker kao zapirajo Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13h ...ma brez veze tukaj v velenju so trgovine odprte samo dopoldne....da se to zgodi na primorskem se folku zmeša ...na koncu sem ostala brez darila in še dobro da še imam čas, da ga grem iskat doli pri nas , kjer so trgovine odprte vse dni
< Sporočilo je popravil n€na -- 25.7.2009 22:49:05 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.7.2009 22:53:22
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na BRINA IN NEŽA VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO Moj in Zala pa sta danes šla z mojim mlajšim in starejšim bratom s familijo v živalski vrt. Jaz sem pa ostala doma, ker sem šla iskat neko darilo za nečaka, ki bo kmalu imel prvi rojstni dan....začnem s prvo trgovino, ki me po petih minutah začne metati ven trgovka ker kao zapirajo Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13h ...ma brez veze tukaj v velenju so trgovine odprte samo dopoldne....da se to zgodi na primorskem se folku zmeša ...na koncu sem ostala brez darila in še dobro da še imam čas, da ga grem iskat doli pri nas , kjer so trgovine odprte vse dni In še brez veze si živalski vrt izpustila... Glih sem mislila rač. ugasnit sem vidla sporočila. Ta obcija, da dobiš obvestilo po e-pošti je super. Malo slabo mi gre tipkanje od rok, ker imam ene slabe pol litra bovle v riti... tako, da je res boljše, da grem nazaj na kavč. Dragi pa je fuzbal šel igrat... Pa ob takih urah...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 25.7.2009 22:58:00
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na BRINA IN NEŽA VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGO SVEČKO Moj in Zala pa sta danes šla z mojim mlajšim in starejšim bratom s familijo v živalski vrt. Jaz sem pa ostala doma, ker sem šla iskat neko darilo za nečaka, ki bo kmalu imel prvi rojstni dan....začnem s prvo trgovino, ki me po petih minutah začne metati ven trgovka ker kao zapirajo Sem rekla dobro in šla ven in nič kupla iz principa...grem v naslednjo in je bila odprta samo do 13h ...ma brez veze tukaj v velenju so trgovine odprte samo dopoldne....da se to zgodi na primorskem se folku zmeša ...na koncu sem ostala brez darila in še dobro da še imam čas, da ga grem iskat doli pri nas , kjer so trgovine odprte vse dni In še brez veze si živalski vrt izpustila... Glih sem mislila rač. ugasnit sem vidla sporočila. Ta obcija, da dobiš obvestilo po e-pošti je super. Malo slabo mi gre tipkanje od rok, ker imam ene slabe pol litra bovle v riti... tako, da je res boljše, da grem nazaj na kavč. Dragi pa je fuzbal šel igrat... Pa ob takih urah... Bi blo res bolš če bi šla v ZOO, ostali so se imeli perfektno, in pol so šli še k jurmanu jest, kjer imajo fajne igralnice za otroke, tako da so res uživali Drugače pa kaj te briga bovla v riti...važno, da si vse zlikala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 7:47:22
|
|
|
|
asso
|
Jutro, zgleda, da je bila kar zanimiva nedelja, ker smo kar padale na drugo stran in nobene na vidiku... sej je prav tudi tako sam, da ste uživali. Jaz zdej pijem kavo, počasi zbudim punci in via mokra mačka, da otroci mal uživajo. Mama malo manj, ampak... No, vsaj cunje imam (skoraj) vse zlikane tako, da grem dosti lažje...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 7:49:49
|
|
|
|
zrak
|
Brina in Neža vse naj naj naj... Upam, da nisem koga izpustila... Sem tle v službi ... imam veliko krizo prilagajanja Po pravici nisem vas brala za nazaj.. preveč.. Naš dopust se je iztekel.. Bilo pa je fantastično.. neverjetno.. Hotel smo imeli v Letojanni, blizu Taormine, tako da smo sli šli ogledat Taormino, Etno, Messimo, Gole del Alcantara in vse okoliške kraje.. zelo lepo.. ljudje prijazni, hrana okusna, vino odlično... Klima fantastična, sploh ti ni vroče.. je bilo tudi čez 30 stopinj, sploh se ni čutilo .. plaža drobni kamenčki... edino negativna stvar, vsak dan kaka meduza v morju... Enei je ful užival, .. pridobil novo poznanstvo Calogero.. prijatelj siciljano 4 leta.. sta se pogovarjala in popolnoma razumela.. En večer se jima je pridružil en nemec.. in valda perfektno so se razumeli.. Med otroci ne obstajajo meje.. Zdj pa grem s sodelavko na kafe.. Upam, da ste tudi druge uživale..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 10:56:15
|
|
|
|
zrak
|
OOO TLE NA RR JE pa FUL GUŽVA...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 13:32:56
|
|
|
|
n€na
|
ojla, tukaj pa res dogaja Jaz sem se tudi privajala na službo...za začetek so me poslali na teren , jutri pa po starem naprej ...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 13:41:50
|
|
|
|
asso
|
Evo mene nazaj... smo bile na mokri mački in Tarin je uživala, ker je srečala sošolko, pa smo se jim kar pridružli. Sem pa zvedla, da so bile zdej v vrtcu samo študentke (ena "stara" vzgojiteljica) in ta mala je fasala sončarico, ker seveda študente bolj malo briga (no vsaj nekatere) tako, da jo je ona zaradi tega dogodka vzela ven. Še dobro, da ko mi pridemo nazaj v vrtec (beri ponedeljek ) bo večina vzgojiteljic nazaj iz dopustov... bom pa omenla, da naj pazijo zaradi tega primera... Zdej pa vas ponovno zapuščam, ker grem na kavč delat družbo puncam, ker iz sobe je že tišina
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 16:13:49
|
|
|
|
n€na
|
mi je vrglo ven vse kar sem napisala....ajde napišem še enkrat
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 16:20:35
|
|
|
|
n€na
|
...full pogrešam mojo malo nimam volje nič delat...stanovanje je tako prazno Mala pa full zadovoljna, nič nas ne pogreša...dobi vse kar si želi Ji babi dovoli zaspati v dnevni, da ne joka, ker noče , da joka, ker ne ve če bi jo lahko potolažila ...se bodo pa danes kopali v bazenu, ki ga ima brat pred hišo, na počitnicah pri babici sta ostala tudi še druga dva nečaka, najmlajši je še pa premajhen, da bi bil na počitnicah, saj je še malo odvisen od mamice ... kaj čmo, meni je dolg čas mala pa uživa in prav je tako
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 16:29:22
|
|
|
|
n€na
|
ku ku majrim vidim te
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 17:12:54
|
|
|
|
asso
|
Ha, ha n€na ti pa imaš mono debato Ja, to niso glih ure, ko so ostale gor... SEj tudi ti ne bi bila, če bi bila Zala doma... Ja, včasih je prav prazno, ko ni otrok doma. Tudi mi vsake toliko jih poglešamo, ko so na počitnicah, ampak se kar hitro navadiš na "komot"
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 19:46:00
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Ha, ha n€na ti pa imaš mono debato Ja, to niso glih ure, ko so ostale gor... SEj tudi ti ne bi bila, če bi bila Zala doma... Ja, včasih je prav prazno, ko ni otrok doma. Tudi mi vsake toliko jih poglešamo, ko so na počitnicah, ampak se kar hitro navadiš na "komot" maš prav asso, niso prave ure, samo jaz se moram nekako zamotit če ne spim sem pa za računalnikom, namesto da bi kaj zrihtala...samo danes sem ko ena cota..uno čakanje sredi žbunje mi je čisto uničilo...moram čimprej do G, da mi da potrdilo in mi ne bo treba več na teren hodit zdej ko se mi nič ne lubi grem pa slike dat dol z fotoaparata in upam da mi uspe kakšno naložit ...če ne bom prej zaspala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.7.2009 20:02:50
|
|
|
|
asso
|
Ti kr deli kakšno slikico z nami Jaz pa delam ene tri stvari naenkrat... malo likam zunaj, malo tu v hiši sesam, pa dajem cunje prat... pa otrokom sem kokice naredila... in zdej grem spet ven likat, pol hiše sem posesala
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.