|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
15.7.2009 22:08:16   
thaiss
Nena pa do katere ure ste vedve na plaži???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.7.2009 22:10:58   
n€na
tam nekje do 19-19:30, je pa na dopustu moja sestrična s familijo in sva se tam zadržali, najedli in zrihtali za spat...doma je spila samo kakav in je šla v pančevo in že veselo drnjohauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.7.2009 22:11:30   
n€na
jutri zjutraj bo pa malo dlje potegnila s spanje ker jo moj peljeuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.7.2009 22:15:46   
n€na
a pol velja za jutri...Pa še eno vprašanje a Bič garden je tam nasproti porto apolauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
15.7.2009 22:17:22   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

a pol velja za jutri...Pa še eno vprašanje a Bič garden je tam nasproti porto apolauser posted image

2x JA

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
15.7.2009 22:19:33   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

2x JA

Hvala

< Sporočilo je popravil nena26 -- 15.7.2009 22:20:07 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.7.2009 7:30:36   
austen
jutrouser posted image
vse lepo in prav....ma za danes jaz še vedno ne vem ureuser posted image ali sem kaj spregledalauser posted image

mi smo bili tudi včeraj na plaži (svetilnik) ma smo tudi zgodaj šli domov.....user posted image kazen mora bit, a ne?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.7.2009 7:36:35   
asso
Jutro,

evo še mene tu...
Moram pod tuš, zbudit punci, še njiju stuširat in gremo v Koper, malo pohajat, predvsem pa na tobogane k mokri mački in če bosta punci hoteli še v vodo...

Včeraj smo tudi mi se kopali pri Delfinu, čeprav je bila voda škifo sta uživali. Tarin je celo na visoko šla in "plavala" do špage (sem jo nosila), ampak vsaj napredek je. Nastia je srečala sošolca in se malo z njim lovila po morju in se špricala... domov pa smo se odpravli počasi, ko je bila skoraj prazna plaža. Tam nekaj po 20. Pa sej takrat je najlepše za bit na plaži...

Za jutri jaz še točno ne vem, ampak tudi jaz nisem zasledila ure, oz. mogoče sem jo, vender sem jo pozabla in zdej se mi ne da gledat nazaj.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.7.2009 7:48:15   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

jutrouser posted image
vse lepo in prav....ma za danes jaz še vedno ne vem ureuser posted image ali sem kaj spregledalauser posted image

ura 20:30

jutro.....

.....gužva.....se tipkamo več kasno......je poletje in več turistov in še več sranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaradi katerega moram jaz delatuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 16.7.2009 7:49:00 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.7.2009 7:53:57   
austen
me boste počakaleuser posted image ...meni težko, da bo zneslo pred 21.00?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.7.2009 8:27:05   
NAVT
Če ne bodo druge, bova midve produžile, austen. Meni pred 21.30 verjetno ne bo zneslo odpeketat od doma. Preden niso vsi trije pronti za v posteljo, ne morem od doma. 

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.7.2009 8:54:09   
n€na
pri nas pa mislim da ne bo panike...bo ati prevzel mamino vlogo za en večeruser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.7.2009 8:58:23   
austen
ja sej pri nas bo tudi ati mama za en večer (ma sej moram priznat, da je kar pogosto) ma imam druge obveznosti in potem če pridem ob 20-ih domov je ap cap 21.00.
No ja sej ne boste šle nikamor.....pridem pa malo več ksnouser posted image .....vaju bova z NAVT že našleuser posted image ....nč bat

nena....kaj tudi Zala hodi obgrizena domov? Naši še ni šla proč prejšnja črnica ima že novouser posted image .....krivec baje da je L..a

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.7.2009 9:20:01   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: austen

ja sej pri nas bo tudi ati mama za en večer (ma sej moram priznat, da je kar pogosto) ma imam druge obveznosti in potem če pridem ob 20-ih domov je ap cap 21.00.
No ja sej ne boste šle nikamor.....pridem pa malo več ksnouser posted image .....vaju bova z NAVT že našleuser posted image ....nč bat

nena....kaj tudi Zala hodi obgrizena domov? Naši še ni šla proč prejšnja črnica ima že novouser posted image .....krivec baje da je L..a

seveda vas bomo počakaleuser posted image

Za enkrat ne hodi domov nič pogrizena, je pa vsa popikana od komarjev in ne vem več kaj naj ji še namažem, da je ne bodo pikali...tudi ponoči jo pikajo kljub temu da imam skoraj v vsaki vtičnisi na hodniku uno za komarje ubijat...danes grem kupit še komarnikuser posted image

Se mi pa zdi da ni samo L..a tista ki grize je tudi A....j pa tudi L..a....kaj čmo, je zelo neprijetno, ko ti otrok hodi domov ves pogrižen...le kako je še mamici, ko je njen otrok tisti ki grize

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.7.2009 9:38:52   
NAVT
Sej pri nas tut ne bi blo panike, če nas ne bi bilo za pol vrtca user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.7.2009 9:41:26   
austen

seveda vas bomo počakaleuser posted image

Za enkrat ne hodi domov nič pogrizena, je pa vsa popikana od komarjev in ne vem več kaj naj ji še namažem, da je ne bodo pikali...tudi ponoči jo pikajo kljub temu da imam skoraj v vsaki vtičnisi na hodniku uno za komarje ubijat...danes grem kupit še komarnikuser posted image

Se mi pa zdi da ni samo L..a tista ki grize je tudi A....j pa tudi L..a....kaj čmo, je zelo neprijetno, ko ti otrok hodi domov ves pogrižen...le kako je še mamici, ko je njen otrok tisti ki grize

L..a in  L..a ....user posted image kdo je druga/drugi?
ma sej ni da je ful pogrizena...ampak vedno ima na roki odtis celih zobuser posted image si niti ne predstavljam kako to boliuser posted image ...potem me pa čudi če v spanju stoka in govori "ne gizat, ne gizat!!!"

ma sej se vidimo zvečer........bomo malo podebatirale o vsem user posted image

< Sporočilo je popravil austen -- 16.7.2009 9:42:21 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.7.2009 9:42:54   
austen
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Sej pri nas tut ne bi blo panike, če nas ne bi bilo za pol vrtca user posted image

user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.7.2009 9:45:40   
n€na
povej v vrtcu, da naj gledajo in hitro posredujejo in povej, da te moti....saj lahko je vmes tudi moja, ki jo grize...Najbolje da poveš Mileni ona se full zavzame za grizenje...se mi zdi, da je odvadila grizenja tudi Zalo...za kar pa ne dam roke v ogenj....Me je pa bolelo, ko mi je rekla, da grize in nisem vedela kako naj ukrepamuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 16.7.2009 9:47:18 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.7.2009 9:52:04   
n€na
austen zs

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.7.2009 10:01:57   
nektarina
LP
No danes se pa lepo imejte.  Jaz bi  tudi  včasih se vam pridružila, ampak pri nas pred 22.30  ne gremo spat. V tistih urah je pa pri nas največji  živžav  tako,da  mojega ne morem pustit samega.

Pri nas pa ponoči se Alex zbudi ves prestrašen  in joče.  Danes ponoči je  povedal tudi ime ene punčke in  naprej jokal. Zjutraj pa pridemo  mirno v vrtec in ko pride še ta punca se začne  Alex jokat.  Mislim,da al se je boli ali pa  jih je dobil .  Moram še malce  poprašat v vrtcu.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.7.2009 10:07:57   
Azzurra
melaverde imaš zs.

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.7.2009 10:40:02   
n€na
škoda nektarina...pri vas mora biti res pestro, jaz sploh si ne predstavljam, kako bi jaz bila na tvojem mestuuser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.7.2009 14:26:20   
NAVT
Nektarina, pa pridi takrat. Seje ne bomo še šle domov. 

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.7.2009 15:08:09   
austen
še malo pa odpeketam domovuser posted image user posted image user posted image
se vidimo zvečer........

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.7.2009 16:46:50   
dskubin
A se ne bi dobile vsaj za 9to, tko kot smo mislile zadnjič? Prej je še dan, pa če itak večina misli prit več ksno, da ne bo pol tako, da ko zadnja pride je prva že na pol poti domov. Sej zdej poleti gre verjetno večina otrok spat kr dosti kasneje, tko da bi nam vsem prišlo prav, da smo malo poznejše? Naši znajo bit ob tej uri še na plaži, tko da jih bo tudi očka sam mogu pripravit za spat - ma sej mu gre več, kot odlično.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.