ShopGirl
|
Ooojla Kok lepo - forum v novi barvi - super! Zdej morm še pogruntat katera barva pisave gre lepo z oranžno, ker tok uživam pisat v barvah Za danes sem izbrala vijolično hi hi... Full sem vesela da ste se KONČNO razpisale. Jst nimam časa pisat iz službe, imam velik dela, tko da sm si dons zvečer mal časa vzela še za vas Tintara želim ti prijeten dopust, fajn si odpočij. Za vse, ki ste zvedle za spol, sem zelo vesela katika - waw že kr pojstlco mata sestavljeno, kok lepo... Jst še mal odlašam z nakupom košare (za spanje), ker nimava prostora in nočem delat gužve že zdaj v stanovanju. Čeprav sem zdej prišla na idejo, da bi jo lahko kupila pa jo imam potem pri starših v svoji staro sobi Mojca - jaz sem mnenja da je treba izkoristit šanso če se da dobit kej izposojenega... Že tko bo full stroškov. Pa košara se res rabi samo prve 4mesece - vsaj po izkušnjah drugih mamic. No, improvizirala z obloženo desko vseeno ne bi - upam da nebo izpadlo kot da kompliciram, ampak še jst ne bi spala 4m na obloženi deski, tko da tut dojenčku tega ne bi nardila. Že zaradi hrbtenice...kaj ti misliš? Ljubljansko vreme: se strinjam, katastrofa. Samo, če ni pod minusom je treba dojenčka peljat na zrak. Ne morem reč "svež" zrak, ampak kakor meni govorijo druge mamice tudi patronažne poudarjajo, da je potrebno peljat dojenčka ven, če je zunaj nad ničlo. Tko da, takoj ko bom jaz dovolj OK, bomo šli mi trije ven Paket za novorojenčke: jaz bi raje denar... Res pa je da še nisem pogledala kaj je v paketih. Samo predvidevam da si bom jaz predn dobim paket, že vse nabavila kar bom rabla. Niti slučajno ne mislim v 8. in 9. mesecu še letat po trgovinah, mogoče po kake drobnarije, drugač pa ne. Bom rajš kam drugam šla Na zadnje izpite O shit, pa da mi voda odteče sredi izpita OK rajš ne bom razmišljala dalje... Previjalne: ma ni šans da dam tok denarja zanjo, kot hočejo Dobr da dobim rabljeno. Upam da mi bo všeč...sej veste kako je...more bit uporabno in predvsem lepo na oko Se čist strinjam s tisto punco ki je napisala, da bo kupila komodo v ikei in nanjo dala previjalno ploščo. To bi tut midva nardila. Sm pa gledala previjalno mizico s predali tut na spletni strani od ikee in ni tok draga... Baby Center: jp, sm mislila oblačila marusi. Opremo za dojenčke pa dobiš na internetu, v ikei,... Sploh vozički so na internetu dosti ceneje kot v trgovinah. Ne vem, meni gre to preplačevanje na živce - pa še mi smo zdej bolj dovzetne za raznorazne nepotrebne nakupe in to trgovci full izkoriščajo. Se mi zdi da so moški full bolj trezni in preudarni glede tega. Hvala bogu da mene moj zna bremzat, drugač bi midva vse novo kupila - ker men se v teoriji rabljeno zdi super, v praksi sm pa tko labilna da bi pokupla lih vse kar vidm Otrdevanje bušija: ma men se zdi da mi že dolgo otrdeva, samo kaj, ko ne vem točno, če je to res otrdevanje. Naenkrat se full napne, rata trd, in me boli - kot da bi mi bla koža premejhna in se ne bi mogla dost raztegnit. Bolečina pa ni prava bolečina ampak bolj napetost. Je to TO? Brcike: živahna je tale najina punčika, kar me full veseli. Zdej se občasno že pogovarjam z njo - v monologih Pa moj mišek mi lupčka bušija in potem ji govori razne traparije. Zdej je navdušen ker bo lahko šel z njo v Tivoli na sprehod in pol ga bojo druge ženske full gledale ker bo mel tako luštno hčerkico svašta...to govori sam da me nervira...men je pa tko smešno če si dobi mlajšo od mene bo že sumljiv, ker sm že tko 10 let mlajša od njega oh, te moški, kaj se vse ne spomnejo - svašta, vam rečem...
|