vijolca
|
Dobrodošli pipika in Darca, in čestitke! Med decembrkami nas je zaenkrat sumljivo malo, glede na število novemberk in januark! Lepo, da se pridružite še nove! marusi, midva se tudi nagibava h GT3, če najdeš kaj ugodnega, sporoči! (in obratno... ) trebuh - mi vedno bolj otrdeva, v moji knjigi piše, da je bolj pogosto predvsem pri kakih naporih, pa pri meni ni tako. Meni največkrat otrdi, ko ležim na hrbtu, še posebej če me zraven tišči lulat ali pa če se mi črevesje krči. Včeraj jih sicer nisem štela, ampak mogoče bi mi 4 na uro celo uspelo naštet... Sem pa edino na eni spletni strani prebrala, da lahko trebuh otrdeva že od 6. tedna naprej, le da jih večina ne opazi. Me je malo potolažilo, ker jaz sem kr med temi ta zgodnjimi... telovadba - zaenkrat dolgi sprehodi (4 km - marusi dobra si, če zmoreš 2 uri skupaj!), vsakih nekaj dni malo joge. Punce, delate kaj Keglove vaje?! V knjigi sem prebrala, da naj bi delale 20x po 10 sekund 3x na dan! Če se spomnim, mi uspe 1x na dan, 20x po 10 sekund mi pa tudi že uspe - napredek je res očiten (kak mesec ali dva). Začela sem pa z 1x po 8 s, pa 7s, 3s in ostalo po sekundo ali 2. Vsaj meni je bilo na začetku 10 sekund nemogoče mišice držat napete. Poskusite! MF - ah... jutri. Ti pregledi so tak dvorezen meč, ne veš ali bi se ga veselil, ali naj te bo strah. Navsezadnje brez pregleda ne zveš slabih novic . Jutri bom pa čisto panična, že vidim... A tako praviš, terida, da ti preklopi na 3D? Saj ne vem, če si bom upala prosit... lp
|