marusi
|
ekolo, jaz nazaj z dopusta... sem vas brala, časa za odpisovanje pa ni bilo. pri nas vse ok, edino MF so mi prestavili na 25.8. se mi zdi full daleč, po drugi strani mi pa zadnji tedni tako hitro minevajo.... ne morem verjeti. ko sem v prvem trimesečju bralam da drugo full leti mimo, sem si mislila "spet nek larifari" samo je res... slabosti se niso nehale, je pa precej bolje, no slabo mi ni več cel dan in noč, ampak samo po hrani ali pijači... no važno kaj dam vase, mi je slabo in še vedno full velikokrat bruham... pa se mi nič ne pozna, ker zgleda telo vse ostalo 3 kratno sprejme... ampak v zadnjem mesecu nisem šla gor niti kile!!! sem kar ponosna :) sem pa zato od začetka nosečnosti že na plus 10:(. me kar skrbi, kako bom to dol spravljala... shopgirl: za BC si ti govorika o oblekicah verjetno, ne? ja, so res full drage... amoak kje se pa še da dobiti otroško opremo? vozičke, posteljice, previjalne? midva sva rekla, da bova za previjano kar eno komodo kupila v ikei in gor namontirala ploščo... naju bo priščo 70 €, tako so pa lepe previjalne od 170 € naprej... kolegica ima tako in je full zadovoljna! imena: res je full lažžje (vsaj zame) najti ime za punčko. full je imen, ki so mi/nama všeč. za fantka sva pa komaj našla eno ime, ki nama je obema sploh pirbližno všeč... je sestavljeni iz črk najinega imena in baje je skandinsvsko (čeprav ne vem, od kdaj imajo skandinavci "J" v abecedi)... no, nama se sliši lepo slovensko! pa še za štos sem šla delat numerološko analizo in je full dobra, naj bi bil full pirden . kako boste pa ostale v lj z matreinskimi šolami? kdaj mislite iti? meni so tekli, da v 7 mesecu... meni se zdi to full pozno! paket za novorojenčka: vem, da je full zgodaj, ampak tiste, ki ste že rodile, boste vedele: jaz sem malo gledala te pakete - kaj priporočate? a to vsak otrok dobi? ali moraš biti socialni problem? 3 otroci: ko vas takole berem.... jaz bi tudi 3 (pa si nikoli ne bi mislila, da bi pomislila sploh na več kot enega) uživajte!
|