dreamz
|
Ciao punce! Po dolgem času se spet javljam. Priznam, da vas včasih berem, ampak pol se mi ne da pisat... uff se morem potrudit. Imam vedno full za napisat. V tem času smo bili na dopustu na Braču. Prejšnji teden sem imela MF, kjer je pokazalo vse ok. Zvedela sem, da bomo imeli še enega , čeprav sem si želela punčko za imet parček, ma upajmo, da nam uspe pol v tretje . Zdej bo spet problem dobit ime. Joj sem pol pozabila o čem so tekle debate... Oprema: imamo skoraj vse, kupili bomo le še isofix baso za jajček maxicosi, ki stane full, ampak čez praktičnost pa je ni . Baby center: res je drag, ampak če celo nosečnost spremljaš akcije in kupuješ full znižano se splača in full prišparaš, pa še se ti nakupi seštevajo, pa dobiš še procente nakupa nazaj. Jaz sem enkrat celo dobila 80 eurov bona. Splača se gledat tudi na dnevne akcije na spletni trgovini. Jaz sem lih včeraj naročila sedež skupine 2-3 od Romer Kidfiks, ki je bil znižan iz 200 na 150! Tudi prejšnji sedež skupine 1 Maxicosi isofix sem dobila na spletni trgovini za 80 eurov ceneje. Pa da ne omenim, da sem kupila tudi voziček v akciji in spet prišparala... itd.. Blazina: že v prvi nosečnosti sem uporabljala od Theraline to "kačo" in je enkratna, res priporočam, sploh kasneje si spanja brez nje ne predstavljam!!! Miganje: ma pred prvo nosečnostjo sem imela full več kondicije kot pred to, zato zdej ne migam toliko, razen, da se sprehajam. Za prvega sem pri 5 mesecih na Slavnik brez problema, zdej ni šans. Edino danes smo šli cela družina na izlet s kolesom po solinah eno dobro uro, ampak po ravnem in počasi Drugače pa mi trebuh ne otrdeva, počutim se vredu, samo če sem čez dan preveč na nogah, me začne močno špikat v levem kolku odzadaj. Trebuh je ogromen, kot sem ga imela za prvega pri skoraj 7 mesecih. Se prav bojim kak slon bom do decembra, saj bo že zima in takrat vedno več jem . Zdej pa trpim full vročino, praktično morem imet vedno klimo vžgano... drugim je ok, jaz pa vsa mokra... zato sem se tudi prehladila in kašljam kot nora in ko grem med ljudi me kar malo postrani gledajo... verjetno mislijo, da imam kako novo gripo Aja za seznam: fantek bo, naslednji pregled pa 8.9. Lepo se imejte! Ciao!