talika81
|
pozdravljene, so ! za vse tiste, ki ste dale čez prvi pregled in je vse ok, jaz sem tudi imela včeraj prvi pregled in je na začetku kazalo vse lepo in da je vse vredu. potem pa se mi je začelo zdet zelo sumljivo, ker je moja G bila kr tiho in non stop nekaj gledala po ekranu. in mi reče samo to, da se ji nekaj pa ne dopade. in potem mi je pokazala. po njenem mnenju sta tam, kjer naj bi bil želodček, dve majhni luknjici. se vidita na UZ, ker mi je dala slikice. samo me je pa pol še bolj zmedla, ko je rekla, da naj srček ne bi bil na pravem mestu. tako da moram it na še en UZ v porodnišnico. sem jih včeraj klicala in komaj dobila, pa sem imela smolo, ker sem naletela na eno zelo neprijazno sestro. in ta mi reče, da take preiskave delajo šele v 13T in da ji naj preberem, kaj piše na napotnici. ja, kak pa naj jaz znam to prebrat? jaz sem ji pol samo razložila, kaj mi je moja G rekla, ampak se sestra ni dala. potem mi je rekla, da naj pridem v četrtek zjutraj, tam nekje do pol devete ure zjutraj, da bo z zdravnico pogledala napotnico in se bodo odločili, če me bojo sploh pogledali. sicer mam napisano na napotnici nujno, samo ne vem, kaj si naj mislim. včeraj sem se kr nekaj časa , ampak potem pa sem se odločila, da počakam, kaj bodo rekli v MB. ker mi je tudi moja G rekla, da lahko, da ni nič, ampak da se naj vseeeno preveri, ker je to malo čudno. drugače pa je moj bebi velik 20 mm, kar je skladno z mojo dolžino nosečnosti. srček mu tud lepo bije ... tiste, ki to veste, dejte mi povedat, katera stavba je porodnišnica - katera številka? jaz sem gledala in sem našla, da je v stavbi št. 3 ...