|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
22.5.2009 9:10:50   
*nivea
Jenny17 user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in da je vse v najlepšem redu

(odgovor članu Jenny17)
Neposredna povezava do sporočila: 701
22.5.2009 9:15:26   
*nivea
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5.  
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )              
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5.    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5.                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ 7.5. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 28.5.          
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.                       
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )

user posted image  23.12.
~ natasa28 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image ) ~ 26.5.
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )

user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5.
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image  ?.user posted image ) - Novo mesto  ~18.5.
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 26.5. ~ 26.5.  

TRENUTNO NAS JE 47 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu *nivea)
  • Neposredna povezava do sporočila: 702
    22.5.2009 10:09:20   
    marusi
    jenny17 o, že NS! jaz moram pa šše kar malo počakati :(. povej, rposm, kako to zgleda, pa kaj so te 4D, 3D in podobni filmčki? kako daleč si ti? a to je v bistvu normalen UZ?

kaj pa ostale? na koliko časa vas naročajo G? meni je rekla, naj pokličem po NS in, da bom imela pregled konec junija. meni se zdi to full malo, samo verjetno je to normalno,ne?

(odgovor članu Jenny17)
    Neposredna povezava do sporočila: 703
    22.5.2009 11:30:42   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

meni se fejst od peg perego tisti pliko p3 dopade. in to v oražni barvi.. od tega ne odstopam..
    in zadnjič sem tud enega takega vidla v trgovini, pa sem samo buljila in mojemu govorila, glej ta voziček.. te pa on meni, daj nehaj že  s tem, saj ga boš mela user posted image

Jaz imam oranžnega letnik 2006 user posted image še od hčere, imajo menda ločene po letnikih po barvah user posted image user posted image meni se je to zdelo tako smešno. Sem ti pa hotela povedat, da če se boš odločila za Peg Perego se ti najbolj splača it v LJ v njihovo trgovino (tam zraven Tivolija), ker dobiš 5% popusta za gotovino in 5% popusta, če se včlaniš - 10% pri 400€ pa je že kar nekaj a ne? user posted image Razen če si predaleč doma....

Kako lep dan je spet danes

http://www.hotelsinfethiye.com/haberresim/ice%20cream.jpg

Evo privoščite si enega user posted image user posted image user posted image

Lp
    user posted image

(odgovor članu *nivea)
      Neposredna povezava do sporočila: 704
    22.5.2009 11:40:16   
    talika81
    no, ko ste že pri vozičkih ...

men se pa dopadeta dva vozička, in sicer quinny 3xl comfort al pa buzz, navdušil pa me je tudi chicco s3 ... tako da bo po moje kr težka odločitev ...

moj je sicer totalno navdušen nad quinny, ampak bomo še videli, kako in kaj ...

sem pa gledala, da se splača it po nekatere vozičke v ITA al pa v AVS, ker majo kr mal cenej kot pri nas. pa še pogosteje majo kakšne akcije kot pa tu pri nas ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 705
    22.5.2009 12:44:52   
    tintara
    Hojla!

Tf: sem bila prej mogoče preveč pametna glede sluzbenega zdravniskega pregleda ali kaj? Sem namrec ravnokar izvedela, da sva na istem. Tudi jaz ga imam v začetku junija in to tik pred nuhalno (en dan prej). Jaz imam namen tam direkt povedat, itak te sprasujejo po zadnji M in take traparije.
    V 14 dneh imam zdaj 3 razlicne preglede, pa to je mozno samo v nosecnosti.

Lep vikend vsem, T

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 706
    22.5.2009 13:36:09   
    zalbi
    Hej!

Tako, še eno uro oddelam, potem pa na zaslužen dopust. Res že kar odštevam, ker si že tako želim bit malo frej.

Kar se vozička tiče, jaz sem imela pri Sari chicco - sam smo mu bremzo stran odlomil, tako da še nevem, verjetno kej drugega, všeč so mi štirikolesniki, od tri pa jane.

Tako, lepo se imejte, drug teden se verjetno ne bom nič oglasila. Fajn dejat čez preglede in pa NS, mene to čaka takoj ko pridem nazaj.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tintara)
    Neposredna povezava do sporočila: 707
    22.5.2009 13:47:36   
    tf
    Tintara,

sej pomoje ne bo panike,  s temi pregledi,  vsaj upam ,da ne .. jest mam drug teden najprej ginekolški pregled v torek, potli v petek nuhalno in takoj naslednji ponedeljek zdravniški pregled ..

edin kar me moti je to, da mi bo najprej kri vzel pri ginekologinji potli pa še na tem pregledu .. čist vsa bom prešpikana...

no ja kakor si rekla, to je mogoče sam v nosečnosti  :) ..

vsem nosečkam želim lep in sončen vikend... tistim pa, ki greste na dopust .. . naj bo le ta čim lepši :)

lp
    T

(odgovor članu zalbi)
    Neposredna povezava do sporočila: 708
    22.5.2009 13:57:44   
    *nivea
    zalbi uživaj na dopustu user posted image

jes pa zdaj odhajam domov..
    fajn se imejte. uživajte na sončku

(odgovor članu tf)
    Neposredna povezava do sporočila: 709
    22.5.2009 14:26:14   
    BeeBee
    Ojla pupike user posted image

Se vam nekaj dni nisem javljala zdaj user posted image  Ni blo časa user posted image

Počutje je super, buši raste, jaz se redim user posted image user posted image  Trenutno sem na 1kg plusauser posted image

Drugače pa imam danes NSuser posted image user posted image  In sem živčnaaaaaaaaaaaa kot žival.. Po eni strani sm ful vesela,da bom končno vidla bebico in zvedela,če je vse okej! Po drugi strani pa me je strah,da bi blo karkoli narobe user posted image
    In mam še točno 3ure do pregleda user posted image

Kot tetica se super počutimuser posted image user posted image  Zoja in Nal sta fuul pridna, so že doma user posted image   Jaz hodim vsak drug dan k njim,da pomagam sestri in se počasi navajam na življenje z dojenčkom :)))) Slikice pa vam pokažem zvečer,ko pridem iz NS.

nezy bravo za prvo depilacijouser posted image user posted image  Jaz tut zbiram pogum pa ga še zaenkrat nisem zbralauser posted image  Kr groza me je bolečine

Vozički kamorkoli grem jih gledam user posted image  Tut po netu sem že malo firbcala in mam zaenkart favorite: PP Skate, bogaboo al pa quinny speedi. Zdaj pa moram še dragemu malo predstavit te zamisli in bom vidla kaj bo on rekeluser posted image

jenny bravo za NS! Uf.. mene še to čakauser posted image

Morje če bo z nosečnostjo vse OK in se bom jaz dobro počutila greva midva avgusta v Barcelonouser posted image user posted image

Nič grem jaz še neki pospravljat,da mi čas hitreje mine user posted image user posted image  D

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 710
    22.5.2009 16:41:32   
    marusi
    ko se ravno pogovarjate o vozičkih... jaz jih še ne gledam, so jih pa skoraj vse moje kolegice, ki so že rodile, kupile preko neta. tako, da se vam splača pogledat.

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 711
    22.5.2009 21:24:58   
    ShopGirl
    Končno petek user posted image

Za voziček sm že v prvih tednih nosečnosti vse pregooglala kar sm lahko :)
    In sm ugotovila da je meni najbolši Skate od Peg Perega, ker ga maš lahko od samega začetka, ko otroček samo leži, pa do potem ko že sedi in si lahko nastavljaš košarico iz ležečega proti sedečem položaju čist počasi. Morm ga še v živo videt, samo s tem se bom ukvarjala v zadnjih mesecih nosečnosti. Zdej mi je še full prezgodaj user posted image

Za dopust pa midva planirava Kefalonijo in to v avgustu. Takrat bom že full nosečka. Upam da bo vse ok z mano, ker mava 30% aranžmaja že plačanega, saj takrat še nisva vedela da bomo trije...

Drugače pa mam jutri rojstni dan user posted image  Pa mi je malo žal da ne moreva vsem povedat veselo novičko kar jutri...to bi blo idealno. Samo najprej  bo treba na nuhalno. Kaj čmo user posted image

Čestitke vsem ki ste že mele NS in je blo vse ok! To mora bit res lep filing, tak pomirjujajoč...

No punce, zdaj pa grem, se mi tako spiii...zadnje čase dlje kot do desetih itak ne zdržim, ko ena upokojenka sm. Včeraj sva hotla pred križankami poslušat en fajn koncert, pa sm bla tok zaspana in še v križu me je bolelo, da sva mogla predčasno domov user posted image  Pa mi je blo res žal mojega srčka, ki je full užival, ampak RES nism mogla več. Da ne omenjam da sm doma v minuti zaspala...mislm da kopalnice niti vidla nism user posted image  packa!

Lep vikend!!!

(odgovor članu marusi)
    Neposredna povezava do sporočila: 712
    23.5.2009 8:49:32   
    Jenny17
    Dobro jutro!
    user posted image mi ne smrdi več, tako da jo sedaj že cel teden pridno pijemuser posted image . Hvala vsem za čestitke. Tudi jaz držim pesti, da bo z vašimi sončki vse OK.
    Marusi, zdravnica me je po trebuhu namazala z nekim gelom in nato začela z UZ. Najprej je imela vklopljen 3D, potem pa je prestavila na 4D. Če želiš ti posname kratek filmček, da lahko svojega malčka doma pokažeš še ostalim. Sicer je pa to prav super pregled!!!
    Aja NS sem imela pri 11t in 3d.

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 713
    23.5.2009 9:33:38   
    *nivea
    ShopGirl  vse naj naj za tvoj rd

user posted image

(odgovor članu Jenny17)
    Neposredna povezava do sporočila: 714
    23.5.2009 18:50:50   
    summmer725
    Ojla punce.
    Shopgirl vse najboljše!! Upam da lepo praznuješ, vreme imaš tapravo sm vroče je ko ....
    Jenny17 user posted image user posted image  za NS, BeeBee kako pa je bilo pri tebi? Jaz jo imam v torek in takrat bom v 12 tednu vendar še nisem imela normalnega ultrazvoka (obakrat sm ga imela nožnični ultrazvok). Se user posted image  ne vidi ker nosim baje tok v križu. A mi zna kera povedat če bom mela tud NS tako, al bom mela normalni ultrazvok. Ma saj ne da je kaj narobe, sm mi je zoparen tist filing pol še cel danuser posted image .
    O madonca ne morem verjet kake sodelavke mate ene. To je že kr mal bolano. Po drugi strani pa ful smešno kok ma folk časa pa kake ideje!!! Ma sej bo tko al pa tko zvedla!

Nč punce šibam lep dan še naprej

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 715
    23.5.2009 20:16:06   
    BeeBee
    Dober večer user posted image

Včeraj sm čist crknjena prišla domov in se vam nisem uspela več javituser posted image
    Torej...

NS je super uspelauser posted image user posted image  Dragi je bil čisto navdušen nad malim bitjecem. user posted image  je skakal, se prevračal, sesal prstekuser posted image  Oba sva bila v devetih nebesih.. Rezultat je 1:13745 kar je super :)))
    Smo vidli,da sploh ni nič sramežljiv user posted image  in je skoraj 95% da bomo imeli punčko user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa lahko mirno celemu svetu povem to novičkouser posted image  Tudi v službi - končno!

ShopGirl vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image

summer NS se skoraj vedno dela preko trebuha. Izjema je le,če se res slabo vidi. In to je mislim,da ponavadi ko je na trebuhu preveč maščevjauser posted image  

(odgovor članu summmer725)
    Neposredna povezava do sporočila: 716
    23.5.2009 20:17:16   
    BeeBee
    Evo še slikica ------> Zoja in Nal user posted image

user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 717
    24.5.2009 8:44:25   
    riba83
    BeeBee čestitam tetauser posted image , kako sta lepauser posted image .

Čestitam vsem tudi za opravljen pregled NS, mene še to čaka in komaj čakam da vidim če je vse ok...

Imam pa eden zelo čuden primer, če sedim na mehki površini ali pa sem dalj časa sklonjena me ful boli v predelu trtice, da komaj hodim... sem kr malo prestrašena kaj bi to bilo...a je že katero kdaj bolela trtica oz. mišice tam v bližini? Upam da me mine ker ni prijetnouser posted image .

No zdaj pa bežim, lepo se imejte vse so user posted image

(odgovor članu BeeBee)
    Neposredna povezava do sporočila: 718
    24.5.2009 9:47:46   
    *nivea
    a je že katero kdaj bolela trtica oz. mišice tam v bližini? Upam da me mine ker ni prijetnouser posted image .

mene je ravno včeraj začelo boleti, pa nevem od česa. in res ni prijetno

BeeBee user posted image user posted image user posted image  za pregled in za luškana nečaka.

grem zdaj kuhat, te pa počivat, popoldan pa na fuzbal tekmo.

mejte se souser posted image

(odgovor članu riba83)
    Neposredna povezava do sporočila: 719
    24.5.2009 13:33:23   
    Emili1
    Jenny 17, BeeBee user posted image user posted image za rezulatate NS. A ste tudi kak filmček dobile, ali slikico?? Joj, jaz tudi komaj čakam pregled!

BeeBee, čestitke za user posted image user posted image in za krasna nečaka.

ShopGirl : vse najboljše za r.d. čeprav z zamudo user posted image . Jaz tudi hodim že ob 21h spat, kar ne morem več, ker sem tok utrujena..pa še ponoči se zbujam, tako da moram prej nadoknadit.

Lepo se imejte!

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 720
    24.5.2009 18:16:19   
    ShopGirl
    Punce najlepša hvala vsem za čestitke, ste mi polepšale tole popoldne :)
    Včeraj je bil res tak super dan, mi je moj srček že navsezgodaj pel "vse najboljše" pa darilce v posteljo prinesel, hehe... Najs je blo.

Čestitke BeeBee za uspešen rezultat na nuhalni in za PUNČKO!!! Waaaw...jst tut upam da bo punčka, bom pa tudi vesela če bo fantek, ker si ga moj fant full želi. Sej veste fuzbal pa to user posted image
    Zoja in Nal pa zgledata zdravo in navihano, hehe,...kok fajn.

kar se tiče bolečin v trtici in naokrog...jst bi dodala še bolečine v križu, ki so postale že nenormalno pogoste in ne mine ura da me ne bi bolelo. Katastrofa...kot sem že napisala - jutri vprašam G kaj/od česa to boli in če se da kako pomagat. Brala sem, da te lahko G napoti tudi na fizioterapijo in ti pokažejo vaje za učvrstitev hrbtnih/križnih mišic. Čisto sem že polomljenauser posted image
    Včeraj sm se neki pretegovala in delala "most" iz leže in iz stoje, da bi si malo razgibala križ in medenico pa nič ne pomaga.

Še to...jutri sem v 12. tednu user posted image  

(odgovor članu Emili1)
    Neposredna povezava do sporočila: 721
    24.5.2009 18:52:56   
    *Mojca*
    Shopgirl vse naj najboljše tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

Beebee čestitke za NS pa ne prehitro navalit na roza, ker do decembra lahko še kaj zraste user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem imela prvo srečanje s školjko, pa vsak dan huje je user posted image user posted image Komaj čakam da mine tole prvo tromesečje da se vse skupaj malo umiri.

Zdaj pa grem gledat jajčka z malim:

http://www.youtube.com/watch?v=Cz1FYPrF12A

user posted image user posted image user posted image

Aja, da se malo pohvalim user posted image user posted image Naš mišek ima danes 11 mesecev user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 24.5.2009 18:59:32 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
    Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 722
    24.5.2009 18:53:18   
    Anonimen
    ola bejbe!
    kako ste kej? mi super. zjutraj smo sli v hribe (1490m), prej malo na Zbilje pogledat, čeprav je 2much folka (sem si pa privoščila tako superduper jagodno kupo, da se mi se zdaj sline cedijo user posted image ) sem pa ful BP hodila zjutraj? Ma še ktera fuul energije? včasih se kar za hec prašam, če sem sploh user posted image :D :D, k je vse tko oK! (nej tut bo)
    Zdaj sem pa mal domov prišla pogledat, pa kmalu pičim nazaj k user posted image
    @tintara: hahaha, ja ta bi bla kruta, da bi se še tukej menla z njo! ampak ne, ona ni nosečka:) prej (tisti dan, ko je mene vidla tam) je mela "kao" en pregled v ZD pol je pa "kao" še po KT pršla, čeprav se je vedno hvalila, da ma kolegico k ji to use zrihta :D ja mogoče sem ji pa všeč:)) hec!
    skratka bejbe, lp se mejte, božejte bušije,
    cau user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
      Neposredna povezava do sporočila: 723
    24.5.2009 22:03:24   
    Tinča1
    Pozdravljene!

No končno se tudi jaz javljam. A vam je kaj slabo. Meni je za umret. user posted image  Ne morem bruhat, samo slabo mi je od jutra do jutra. Včasih se še ponoči zbudim in mi je slabo, groza.

Nizek pritisk je pri meni vsakdanji, za namenček, pa se mi je še kava po robu postavila.

Tudi jaz še nisem delodajalcu povedala, da sem user posted image . Je tak kreten, da mu ni para na celi zemeljski obli. Sem pa že mesec dni v staležu, zaradi mojih slabosti in nizkega pritiska.

Lp

(odgovor članu Jenny17)
    Neposredna povezava do sporočila: 724
    25.5.2009 10:48:46   
    Netta
    dan,

da vas še jaz malo pozdravim.
    sem ok, slabosti popuščajo, čeprav so na čase še zelo moteče. 15.maja sem bila na pregledu (izrednem) zaradi izcedkov, pa je bilo vse ok. naslednjega imam 4.6 - na nuhalno pa ne grem.

vidim,da imamo vse podobne simptome, ampak tudi tale začetek bo kmalu mimo, pa se bodo začeli bolj luštni dnevi.

(odgovor članu Tinča1)
    Neposredna povezava do sporočila: 725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.