tintara
|
Pozdravljene punce! Zaljubljena, najprej zate. Zelo mi je žal, da si mogla skozi vse. Kruto, ampak tako pač je in z dvignjeno glavo naprej (po solah seveda). Mi je vsec, ko pravis, da si ze optimisticna. Moja zgodba, ciscenje v 11,5 tedna, (prvi pregled se vse v redu). No, nekako mi je pomagalo, da sem se prepricala, da bomo kar istega dojencka ujeli tudi v drugo(samo dva meseca kasneje). Najbrz ni ista, je pa popolna. Drzim pesti zate. Pregled: odlicno. Veliki smo bili skoraj 3 cm, srcek bil, se je ze kar velik videlo (rokice, nogice,glava itak). Je bil 3D UZ in je res lepo videt - do sedaj sem bila navajena le 2D. Cez manj kot tri tedne imam nuhalno. Rezultat me pravzaprav ne zanima, rada bi imela le potrditev, da se dojencek lepo razvija - do 20 tedna je predalec - posebno po moji izkusnji. Kile: zaenkrat 4 kg minusa. Nic hudega pri meni, ko bi le tako ostalo, salbosti bi se pa nehale. Ja, itak. Za vikend sva povedala starsem, ki so itak ze vedel, sam v roku so bila majhna razhajanja. Ena je usekala v november, ena v januar. Vceraj sem povedala se sefu, ki ni ravno skakal od navdusenja, mi je pa cestital in povedal da je ful lepo. Ampak sem ga vidla, da ga mori, kdo bo delo opravil namesto mene. Novega ne sme zaposlit- no upam, da uredijo. Jaz sem nekako mogla povedat, ker imam na terenu tudi fizicno delo, pa me bodo od zdaj naprej mirkal. Mi je odsvetoval teren oz se ustrasil zame, ampak mislim, da bi cez poletje se kamot slo, vsaj v prvih dveh nosecnostih je bilo tako. sicer imam pa previsok pritisk, to sem tak al tak vedela in imam zato kontrole tudi pri internistki v Lj. Se mi kar ne gre tja, ampak do nuhalne bo treba en izvid prnest. Nic punce, dans sem jaz na dopustu (je imel sin pregled pred vstopom v solo, pa se ni splacalo nazaj it), se mal pa sibam po otroke v vrtec. Lepo se imejte. T
|