|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
27.5.2009 13:15:40   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

Terida, zate imam pa eno vprašanje, glede na to da imava istega ginekologa! Me zanima, kako je s partnerji pri pregledih, mene NS še čaka, pa zelo rada bi bila oba (vsaj tokrat, verjetno pa še tudi kasneje). Saj vem, da je običajno, da je pri NS očka zraven, ampak ta njegova sestra lahko deluje tako hladno, da me bo kar strah vprašat... Na njega se pa tudi še nisem čisto navadila, sem šele dobro leto pri njem in sem prej večinoma hodila zaradi kakšnih težav (na žalost sem bila v enem letu pri njem večkrat, kot prej v vseh letih skupaj pri študentski G), pa me je vedno zelo hitro odpravil z "Eh, to ni nič!".
Sem prav vesela, da si napisala dobro mnenje o njem, sicer pa odkar sem pri njem noseča na pregledih, imam tudi jaz boljši občutek.

Moj user posted image je tudi bil zraven pri NS, s tem ni nobenih težav. A ni bil zraven od vsega začetka - zadeva zgleda tako (pa je bilo isto že pri moji prvi user posted image , tako da je po moje to tam kar praksa): najprej G pogleda NS in ostale stvari (meri premer glavice, velikost ploda itd.), ko si samo ti noter. Potem šele pokliče tvojega user posted image in mu pokaže detece. Tako da ne bosta preveč razočarana - jaz sem bila noter kar dolgo, user posted image pa mogoče par minutk. Mislim, da G to počne tako zato, da ima mir, ko pregleduje malega in je bolj skoncentriran. To mu jaz štejem v dobro, čeprav bi verjetno znalo marsikatero žensko oz. par to motit.

Glede sestre je pa tako, da dokler nisem bila prvič user posted image , se je tudi meni zdela hladna in neprijazna. Potem pa sem bila večkrat tam in sem videla, da je zelo fajn ženska. Zelo je sposobna in hitra in včasih se kar ne morem načudit koliko ene papirologije ona opravi v tistem času, ko si pri njej. Res je prava mravljica. Je pa po drugi strani tudi res, da včasih kar izklopi telefon, da lahko kaj naredi, ker jo sicer na 1 min kličejo.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 776
27.5.2009 13:26:35   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Emili1

Terida, Vijolca jaz hodim tudi k Tataloviću. Nimam slabih izkušenj z njim. No prvi pregled je res trajal sam 5 min in mi je rekel, da je vse ok in tako kot je treba in to je to! NS pa imam drug teden v sredo 3. 6., ko bom noseča 13t in 3 dni Sem pa zadnjič slišala sestro, ko je po telefonu govorila, da je partner lahko zraven pri vseh pregledih. (razen pri prvemu, ker kao ni še kaj videtuser posted image ) Je pa reku, da bom imela drugi pregled in NS na isti dan, pol pa naj bi šla dat kri na Zavod za transfuzijo?? To je menda pri porodnišnici... No to je mal neugodno, da ni laboratorija tam v bližini

Terida- a ti je kak posnetek na Ns dal ali slikico. Kakšen Uz pa on sploh ima?? A lahko preklopi na 3d?

Mogoče se pa kdaj vidimo tam - bomo naredile žur, ker nas je toliko user posted image

Ker imaš NS pri svojem G, to hkrati šteje kot NS in kot drugi pregled. Samo v resnici je to praktično samo NS - meni ni dala pregledat vode, krvi ali česa drugega (no, pritisk mi je zmerila in me vprašala po kg, a to je to). Mi je pa dala napotnico za Zavod za transfuzijo, kjer ti naredijo teste za toksoplazmozo, krvno skupino in kar je še tega. Ja, bolj bi bilo praktično, če bi bil v bližini kakšen laboratorij, a tako je s privatniki - so daleč od ZD, nimaš kaj.

Sicer pa ima čisto nov UZ, ki ima tudi 3D prikazovanje, a je rekel, da je to bolj neuporabno za diagnostiko (torej za njega). Bolj je zanimivo za mamice. Jaz ga sploh nisem prosila, da mi pokaže še na 3D, ker se je toliko časa ubadal z navadno NS (mali je bil nerodno obrnjen), da nisem hotela še s tem težit. Mi je pa naredil eno navadno slikco (za to sem mu rekla, za kaj drugega ne). On je UZ pravkar menjal, ker ko sem šla na prvi pregled (za potrditev nosečnosti) je imel še starega. Mogoče lahko s tem tudi kaj snema, ne vem. Jaz sem mislila, da ima še starega in nisem niti pomislila na to možnost.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.5.2009 13:45:40   
martinca
talika, uapm ,da je na UZ pokazala da je s tvojim user posted image vse v najlepšem redu.  user posted image user posted image porodnišnica je pa takoj od vratarja v križišču na desno roko. oziroma od pediatrije nasproti. potem pa je to v 1.nadstropju. no upam,da ti nisem prepozno povedala. pa saj je še dosti Mb-jevk tu gor ki so ti razložile.  berem da ti je milamay zelo lepo razložila.

dobrodošle nove nosečke.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.5.2009 14:19:33   
vijolca
Terida, Emili1, hvala za vajine izkušnje, sta me kar malo pomirili! Zdaj mora samo še otroček poskrbet za kak dober rezultat, pa bo konec s skrbmi! Emili1, tudi jaz šele na NS dobim napotnico za laboratorij, kak pritisk bi mi pa tudi lahko zmerili, do sedaj sem imela le 2 kratka ultrazvoka, da je G določil rok (drugega zato, ker sem 2 tedna manj noseča, kot bi naj bila po ZM in sem bila na prvem pregledu šele v 6. tednu). Pa še to opevano materinsko knjižico bi tudi že rada videla!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.5.2009 15:11:48   
zmajči25
Vidim, da se nas je kar nabralo user posted image ! Tudi meni niso dali materinske knjižice, jo dobim na naslednjem pregledu (takrat bom v 13. tednu). Bom pa imela en dan po pregledu tudi NS, upam, da bo vse OK. Drugače je vse v redu, nimam nekih posebnih težav, tudi teža lepo miruje (sem se bala, da se bom že na začetku zredila), jem pa enako kot prej. Aktivna sem še zmeraj (hodim na aerobiko), vendar delam vaje bolj umirjeno, prav tako se vmes ustavim, ko začutim, da mi je utrip narasel. V glavnem vse OK! (trkam na les, da tako ostane)
Tiste, ki imate slabosti pa vam želim, da vse čimprej mine.user posted image

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.5.2009 15:33:24   
ShopGirl
Jaz sem materinsko knjižico dobila v 12. tednu, na prvem pravem pregledu, ko ti izmerijo pritisk, vzamejo vodo in kri,... Prvi trije meseci so itak rizični, zato s knjižicami najbrž malo počakajo. Pa tudi rezultati preiskav so v njej zapisani, tko da dokler jih nimaš nimajo kej noter vpisovat. Je pa lep občutek met svojo knjižico :) Sem bila pa presenečena ko sem slišala da nekatere punce še vedno plačajo zanjo... Čudno, da jih nekatere dobimo zastonj, druge ne. Kaj pravte?

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.5.2009 19:01:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

Se je to še kateri dogajalo? G.mi ni dal nobenih tablet in nič, me je pa prestrašil z izjavami, da je vsak izcedek začetek grozečega splava :(
Grem počivat!

N

Dobro je, da si v lekarni kupiš tablete buscopan ( dobiš brez recepta), ker umirjajo krče in je tako maternica "bolj pi miru", kar je definitivno dobro za tvij primer. - meni je to svetovala G.

ti pa sevda želim, da bi bilo vse v najlepšem redu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
27.5.2009 20:23:00   
Anonimen
Pozdravljene

Vidim, da večinoma dobite materinske knjižice pri svojih ginekologih? Jih plačate? Ker pri nas ti lepo na prvem pregledu povejo da jih imajo v knjigarni in naj jo prinesemo naslednjič s sabo.

Očitno nas je kar nekaj takšnih, ki imamo še vedno težaveuser posted image , mene je groza, da bi šlo zdaj kaj narobe ko bom jutri že v 13. tednu. Me je pa zadnjič G ful v slabo voljo spravil k sem rekla, da menda bomo pa zdaj že 'na varnem'... pa mi je rekel 'ne dokler ne boste rodili živega in zdravega otroka' user posted image user posted image

Jaz ta teden jemljem le še eno utrogestan tabletko na dan, mi je malo manj slabo danesuser posted image user posted image user posted image upam da se bo trend nadaljeval user posted image
nEzY: meni je ob krvavitvi poleg utrogestana predpisal še spazmex za krče, vendar ga nisem jemala, se mi ni zdelo potrebno, ker nisem imela krčev.

So me pa danes klicali iz ambulante za NS, ter mi prestavili za en dan... saj vem da je le en dan pa vseeno se mi zdi veliko user posted image

Mogoče še ena ideja: jaz sem si zmerila obseg pasu, da vidim kako bomo napredovali user posted image , sem si prejšnjič izmerila pred porodom, samo nisem imela s čim primerjati user posted image

Lep pozdrav
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
27.5.2009 20:28:53   
*nivea
živjo
sem se vrnila domov s par centimetrov krajšimi lasmi in počutim se super user posted image

sem pa pri Januarkah zasledila da je pikica36 izgubila svojo pikico.
tako da pikica, še tukaj, drži se. mislim nate in upam,da ti naslednjič uspe priti dlje kot do 6t.
zaslužiš si. user posted image user posted image user posted image

mejte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.5.2009 21:52:44   
BeeBee
Dober večer user posted image

Jaz gledam nogomet in še vas malo čekiram zravenuser posted image
Sm si privoščila eno velikoooo lubenico user posted image

nivea* bravooo za NS user posted image
neža7 dobrodošlauser posted image user posted image

Summer user posted image user posted image user posted image  jaz bom v službi povedala ju3 in me je kr malo strah..user posted image  Samo molim,da ne bodo preveč slabo odreagirali.
nezy jooj ko sm začela brat mi je kr srce začelo hitreje bituser posted image  Hvala bogui,da je vse okeiuser posted image
Terida dobrodošla tudi tiuser posted image
Talika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbe.. Sem malo pri novemberkah firbcala user posted image  Pa sm vidla,da majo ful luškan "seznamček" z trebuščki. user posted image  A ste za to,da si me tut kaj takšnega omislimo,ko se nam bodo začeli bolj poznat?user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.5.2009 21:54:08   
BeeBee
*nivea super za novo frizurco user posted image user posted image  Važno,da se super počutišuser posted image  Jaz že neki časa razmišljam,da bi se na kratko postrigla pa še zaenkrat nisem zbrala pogumauser posted image

pikica36 ne noo user posted image user posted image  Drži se

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.5.2009 22:13:10   
lana24
Tako končno je nuhalna za mano in rezultat je 1:18889,torej je vse ok.
Sporočam nove podatke za tabelo: kraj -ljubljana,datum poroda 08.12.09,naslednji pregled 12.06.
Čestitke vsem novim user posted image ....

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.5.2009 22:27:16   
summmer725
BeeBee joj tud mene je strah povedat, pa sploh ne vem zakaj. Sem že danes hotla, pa sm na jutri prestavila user posted image . Bom pa še zate upala, da se vse dobro izteče. 
Lana user posted image  za NS. Si dobila kak filemček, slikco ali kaj? Mi mamo filemček in je prov fajn, tak lep, bi ga kr skoz gledala.
Talika držim pesti za jutri user posted image user posted image !

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 788
27.5.2009 23:04:07   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: summmer725

BeeBee joj tud mene je strah povedat, pa sploh ne vem zakaj. Sem že danes hotla, pa sm na jutri prestavila user posted image . Bom pa še zate upala, da se vse dobro izteče. 

Držim pesti še jaz za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma moj šef je že pri dveh sodelavkah bolj slabo odreagiral, eni dal celo odpoved in malo cvikam user posted image
Tak,da upam na najboljše user posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 789
27.5.2009 23:04:33   
BeeBee
IZVIRNO SPOROČILO: lana24
Tako končno je nuhalna za mano in rezultat je 1:18889,torej je vse ok.
Sporočam nove podatke za tabelo: kraj -ljubljana,datum poroda 08.12.09,naslednji pregled 12.06.
Čestitke vsem novim user posted image ....

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 790
28.5.2009 7:34:24   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

Se je to še kateri dogajalo? G.mi ni dal nobenih tablet in nič, me je pa prestrašil z izjavami, da je vsak izcedek začetek grozečega splava :(
Grem počivat!

N

Dobro je, da si v lekarni kupiš tablete buscopan ( dobiš brez recepta), ker umirjajo krče in je tako maternica "bolj pi miru", kar je definitivno dobro za tvij primer. - meni je to svetovala G.

ti pa sevda želim, da bi bilo vse v najlepšem redu

jaz bi na vašem mestu vsa zdavila jemala s previdnostjo, še posebej, če jih ni predpisal ginekolog...super proti krčem pomaga tudi MAGNESOL...jaz skoraj vsak dan spijem kakšno šumečo tabletko, pa še prebava je super!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
28.5.2009 8:26:30   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vidim, da večinoma dobite materinske knjižice pri svojih ginekologih? Jih plačate? Ker pri nas ti lepo na prvem pregledu povejo da jih imajo v knjigarni in naj jo prinesemo naslednjič s sabo.

Tudi moj G je to naredil v prvi nosečnosti. In šele potem sem izvedela, da ti materinska knjižica pripada zastonj in da lahko dobiš povrnjen denar, če greš (mislim da) na ZZZS z računom za  materinsko knjižico. Zame je bilo prepozno, ker sem račun že vrgla stran... Letos sem potem še v RR-jevem Vodniku za nosečnice (ki sem ga dobila pri svojem G!) prebrala, da lahko G prijavim, če mi hoče prodat materinsko knjižico oz. mi je ne da zastonj, zato sem imela že pripravljen govor, če bodo hoteli kaj podobnega narediti. Pa ni bilo treba, materinsko sem dobila in nihče ni omenjal plačila.

Me je pa zadnjič G ful v slabo voljo spravil k sem rekla, da menda bomo pa zdaj že 'na varnem'... pa mi je rekel 'ne dokler ne boste rodili živega in zdravega otroka' user posted image user posted image

Saj vem, da je težko, a poskusi to jemat "z rezervo" - on ti ne more obljubit, da bo vse ok, ker pač ni nujno tako. Saj noče rečt, da ne bo ok, samo noče ti obljubit nekaj, na kar nima vpliva... Ti pa jaz povem, da bo vse ok user posted image

*nivea, čestitke za frizurco! Mene tudi čaka, pa sploh nimam toliko časa, da bi šla...

Lana24, super za NS! user posted image

BeeBee in summmer725, upam, da bodo v službi dobro sprejeli novico! Jaz sem povedala samo nekaterim sodelavcem, šef še ne ve... Ne vem kako bom to izvedla, mogoče bom celo pustila, da mu pove kdo drug, da meni ne bo treba, ker se ne razumeva najbolje in se mi ne da mu to razlagat... BeeBee, ne razumem kako je lahko šef tvojo sodelavko odpustil - ko enkrat v službi poveš, da si noseča, te NE SMEJO odpustit! Drugo je, če imaš pogodbo samo za določen čas - lahko ti je ne podaljšajo. Sicer pa smo nosečnice (vsaj po zakonu) zaščitene kot severni medvedi, tako da dejte skušat uveljavljat svoje pravice in ne se pustit! user posted image

< Sporočilo je popravil terida -- 28.5.2009 8:31:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
28.5.2009 8:28:25   
Neža7
user posted image   HVALA ZA ČESTITKE PUNCE IN DOBRODOŠLICO user posted image user posted image

Sem pozabila napisat, da imam NS 12.06

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 793
28.5.2009 8:29:32   
terida
Če katero zanima - Inštitut za varovanje zdravja ima na svojih spletnih straneh objavljen Vodnik po pravicah nosečnic, v katerem je veliko koristnih informacij. Priporočam. Še povezava: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/966-Vodnik_za_nosecnice_2005.pdf

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 794
28.5.2009 10:19:51   
tintara
Hojla, da se še jaz malo oglasim.
Sem ravno s pregleda pri internistki (zaradi visokega pritiska me vsako nosecnost posljejo tja) in sem kar zadovoljna. Prebrala je vse stare izvide in podatke o rojstvu, mi izmerila pritisk, ki je bil zame ful visok in rekla, da terapije (zdravil) ne potrebujem (vsaj zaenkrat) in da tudi ni nobenega razloga za bolnisko (pri prvih dveh me je takoj poslala na bolnisko, sam jaz nisem sla skoraj do konca). Fajn, meni je prav. Proti koncu bom za kak mesec do mesec in pol ze nekje dobila bolnisko glede na tale moj pritisk, ker celotnega dopusta pa ne mislim na pregledih porabit. V zvezi s tem sem sla pa potem danes do nase kadrovnice in jo zacela sprasevat, ce res lahko dobim nazaj povrnjen cas za preglede, pa me je cukast gledala. Sem ji nato razlozila, da sem noseca, me je za odtenek manj cukast gledala, ampak tega zakona pa vseeno ne pozna. No, bo poiskala, pravi. Vseeno, poleg rednih pregledov, ki jih res lahko opravim tudi popoldne (ampak pomoje bolj izjemoma), imam se prbl. mesecne preglede pri internistki, ki pa so mozni samo dopoldne. In tega bo prevec, vsaj mislim.
Talika, upam da uredis tako dobro, kot sem jaz. Drzim pesti!
Pikica, mi je zelo zal, da tudi ti prezivljas hude case. Socek sije, pride za dezjem. Drzim pesti za drugic.

No, sem prebrala za nazaj, pa sem mal pozabila o cem ste debatirale. Aja, ze vem, povedat bo treba v sluzbi. Saj potem ni tako tezko, sam zacet je treba. Sicer pa lahko meni govort, ko sem ze povedala, ane. Ma, itak sem jih ze skoz pripravljala (sefa), da bomo imel tri, sam je vseen kar pobulil. Pa da se spomnim se cetrtega imet? No, drzim pesti za vas. Poznam pa jaz (na lastni kozi) tudi grde stvari glede tega, pa morda o tem kdaj drugic ali pa sploh ne.

Nic, mejte se fajn. Spet je soncek, superca! T

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 795
28.5.2009 10:26:57   
*Mojca*
Hej punce!

HB se je malo shladilo da se lažje diha.

Pikica user posted image user posted image user posted image držim pesti, da čimprej tudi za vaju posije sonce.

Če se ne motim ima danes UZ tudi Talika user posted image user posted image user posted image

Služba....ufff....zapleteno. Kandidirala sem za mesto, kjer se bolj zaželeni moški. Prvič sem izvisela, ker sem imela moškega protikandidata, na prejšnjem razpisu (1 teden preden sem zagledala user posted image user posted image ) pa službo dobila. Za enkrat neuradno, uradni papirji pridejo enkrat okrog 15.6. Zdaj pa si predstavljajte mojo zadrego. Šefu bom povedala po nuhalni, to je po 17.6. Ko bo uradno da je služba moja in ko bom vedela da je na nuhalni vse ok. Če samo pomislim na to me kr stisne....user posted image user posted image Zadnjič sem sanjala da je bil šef ful vesel in mi čestital...ehhh...sanja svinja kukuruz user posted image user posted image

No tako, jutri imam prvi pregled, z malim greva za vikend k mami na počitnice, ker ati študira za izpite. Vsem skupaj želim lep in sončen vikend!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 796
28.5.2009 11:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Tudi moj G je to naredil v prvi nosečnosti. In šele potem sem izvedela, da ti materinska knjižica pripada zastonj in da lahko dobiš povrnjen denar, če greš (mislim da) na ZZZS z računom za  materinsko knjižico. Zame je bilo prepozno, ker sem račun že vrgla stran... Letos sem potem še v RR-jevem Vodniku za nosečnice (ki sem ga dobila pri svojem G!) prebrala, da lahko G prijavim, če mi hoče prodat materinsko knjižico oz. mi je ne da zastonj, zato sem imela že pripravljen govor, če bodo hoteli kaj podobnega narediti. Pa ni bilo treba, materinsko sem dobila in nihče ni omenjal plačila.

Kaj res? Prvič slišim..... user posted image pri nas je nobena ne dobi .... niti prvič je nisem 4 leta nazaj

Me je pa zadnjič G ful v slabo voljo spravil k sem rekla, da menda bomo pa zdaj že 'na varnem'... pa mi je rekel 'ne dokler ne boste rodili živega in zdravega otroka' user posted image user posted image

Saj vem, da je težko, a poskusi to jemat "z rezervo" - on ti ne more obljubit, da bo vse ok, ker pač ni nujno tako. Saj noče rečt, da ne bo ok, samo noče ti obljubit nekaj, na kar nima vpliva... Ti pa jaz povem, da bo vse ok user posted image

ja saj vem, da ne more dat nobene 'garancije' user posted image , sicer je zelo v redu, ampak včasih ima take 'nore' izjave.user posted image

No meni ni treba več skrbet kako povedat v službi, delam v zelo firbčnem kolektivu in so vedl še pred mano user posted image , šefici sem morala povedat že v 5. tednu zaradi bolniške in nadomeščanja.... sem pa verjetno ena izmed srečnejših, ker moja odsotnost niti ni problem in se mi vsaj za to ni potrebno 'sekirat'.

Lp
user posted image

(odgovor članu terida)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
28.5.2009 11:35:59   
*nivea
user posted image               user posted image           user posted image

user posted image PDP ~ NICK(starost) ~ (?.user posted image ,?.user posted image ) ~ KRAJ ~ PREGLED ~ NS

user posted image 1.12.      
~  BeeBee (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Maribor ~ 8.5 ~ 22.5.  
~ robika (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~  Nelly08 (?) ~ (?user posted image   ?user posted image ) ~ 22.5.
user posted image 2.12.
~ anonimnauser posted image (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )  
~ pikapolonica8 (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )       
~ terida  (31) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Ljubljana 
user posted image 3.12.
~ neanja duo (31) ~ (3.user posted image   2.user posted image ) ~ 4.5.
user posted image  5.12.
~ maychi17 (?) ~ (2.user posted image  1.user posted image )
user posted image  6.12.
~ sasi_M  (29) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Novo mesto ~ 7.5.
 user posted image 7.12.
~ martinca  (24) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Jurovski dol ~ 17.6. ~ 29.5.    
~ jenny17(28) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 17.6. ~ 21.5.   
 user posted image 8.12
~ bejbibu  (22) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Celje ~ 15.6. ~ 30.5.                     
~ anaj22   (25) ~ (2.user posted image 1.user posted image ) ~ Medvode         
~ lana24  (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 12.6. ~ 27.5
~ dvojčica83 (26) (1.user posted image  0.user posted image )
user posted image 9.12.
~ zibka   (26) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Celje  ~ 28.5.          
user posted image 10.12.
~ kaja13 (?) ~ (?.user posted image   ?.user posted image )                          
~ anonimna (?) ~ (?.user posted image    ?.user posted image ) ~ 15.5 ~ 1.6.
~ timchy(28) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Velike Lašče
~ *katika* (23)~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~  Maribor ~ 15.5. ~ 3.6.
user posted image  11.12.          
~ summer725 (25) ~ (1.user posted image    0.user posted image ~ Ljubljana ~ 5.6.                       
user posted image  14.12.
~ Emili1    (?) ~ (1.user posted image   0.user posted image ~ Ljubljana ~ 3.6.
~ ShopGirl (24) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 25.5.
user posted image  15.12.
~ tintara (32) ~ (3.user posted image   2.user posted image )
~ elly79 (29) ~ (1.user posted image   0.user posted image )
 user posted image  16.12.
~ zalbi (29) ~ (2.user posted image   1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 25.5. ~ 3.6.
~  vijolca (28) ~ (1.user posted image  0user posted image Ljubljana
~ Neža7  (28) ~ (3.user posted image 1.user posted image ) ~ Celje ~ 12.6.

user posted image  17.12.
~ Anuš (29) ~ (2.user posted image   2.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 19.5.
user posted image  19.12.
~ tulpika (33) ~ (2.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.6.
~ riba83 (26) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 16.6. ~ 11.6.
user posted image   21.12.
~ ANKOM (?) ~ (2.user posted image   1.user posted image )
user posted image  22.12.
~ cv3rklic4 (?) ~ (2user posted image    1.user posted image )

user posted image  25.12.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb.~ 11.6.
user posted image 25.12.
~ anonimna user posted image (?) ~ (?.user posted image  2.user posted image ) ~ 6.5.
~ marusi (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 12.5.
~ moniz (38) ~ (1.user posted image  0.user posted image )
~ nEzY (24) ~ (1.user posted image   0.user posted image ) ~ Kranj ~ 15.6.
~ natasa28 (29) ~ (3user posted image    0user posted image ) okolica Mb. ~ 11.6.
user posted image  28.12.
~ *mojca* (27) ~ (2.user posted image  1.user posted image ) ~ Ljubljana ~ 29.5. ~ 17.6.
user posted image  30.12.
~ talika81 (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ Slov. Bistrica ~ 25.5. ~ 23.6.
user posted image  31.12.
~ zmajči25 (32) ~ (2.user posted image    1.user posted image ) ~ Koper   

user posted image xx.12.    
~ evangelie (27) ~ (1.user posted image  0.user posted image ) ~ 20.5.
~ tf (31) ~ (1.user posted image  0.user posted image )                            
~ SAFIRA (?) ~ (?.user posted image  ?.user posted image )
~ mirjam80 (28) ~ (4.user posted image  1.user posted image ) ~ 15.5.
~ ammam (?) ~ (3.user posted image  2user posted image ) ~ 6.5.
~ anonimna (?) ~ (3.user posted image  2.user posted image )
~ *nivea    (27) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ 30.6. 

user posted image   01.01.2010
~ METULJ1 (28) ~ (1.user posted image   0.user posted image~ Novo mesto  ~18.5. ~15.6.

TRENUTNO NAS JE 50 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 798
    28.5.2009 11:57:00   
    *nivea
    talika81 upam,da bo na pregledu vse v redu user posted image

BeeBee jaz sem tud pri novemberkah gledala trebuščeke in res so fajne slike, da sem kar za, da bomo me tudi naše prilepile..user posted image

vsem čestitke za uspešno  opravljene NS in preglede user posted image  

ja, jaz bi tud morala v službi povedati, da sem noseča. saj bom. če me bodo kaj razpizdili, pa jim bom kar takoj rekla.. user posted image

idem delat.
    lep dan in božajte trebuščeke

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 799
    28.5.2009 13:14:23   
    ShopGirl
    Men je pa hudo za pikico36 user posted image  če tole bereš, pikica, ti res želim da greš čimprej dalje in da se ne sekiraš preveč...če se je že moralo zgoditi, še dobro da se je tako zgodaj.

Mojca - awww glih nova služba ki si si jo tako želela, zdaj pa noseča? Malo škakljivo za šefe, ampak saj bojo preživeli. Saj če se boš počutila dobro lahko delaš praktično celo nosečnost. Mislim, da meni to ne bo uspelo in da bom kmalu šla za kak teden na bolniško. Pa ne da bi hotla, sam res me križ boli user posted image
    Aja Mojca, veliko sreče na prvem pregledu!!!

Terida, imaš prav, nosečnice smo zaščitene bolj kot ogrožene vrste user posted image  sej prav! jst sm sama sebi rekla, da bom takoj ko bom občutla preveč stresa al pa mobbing spokala na bolniško - ni šans da noseča to prenašam. O kakšni izgubi službe pa niti ni govora, jih takoj tožim. Pri nas je navada da ko prideš s porodniške, te premestijo na drugo delovno mesto. Že to se ne bi smelo dogajati. Kao plača ne sme bit nižja, ampak jst poleg osnovne plače dobim še full dodatkov za svoje delo in je možnost da bi mela pol full nižjo neto plačo!
    No, mogoče si bom pa poiskala službo kje drugje, potem ko rodim.

nivea, jst se morm tut ostrižt, samo ne glih na kratko ker mam precej dolge lase...mal morm š**** postrižt, sam nimam časa za frizerja...skos mam kej user posted image

lana24 čestitke za dobre rezultate!!!!

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu *nivea)
    Neposredna povezava do sporočila: 800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.