tintara
|
Hojla, da se še jaz malo oglasim. Sem ravno s pregleda pri internistki (zaradi visokega pritiska me vsako nosecnost posljejo tja) in sem kar zadovoljna. Prebrala je vse stare izvide in podatke o rojstvu, mi izmerila pritisk, ki je bil zame ful visok in rekla, da terapije (zdravil) ne potrebujem (vsaj zaenkrat) in da tudi ni nobenega razloga za bolnisko (pri prvih dveh me je takoj poslala na bolnisko, sam jaz nisem sla skoraj do konca). Fajn, meni je prav. Proti koncu bom za kak mesec do mesec in pol ze nekje dobila bolnisko glede na tale moj pritisk, ker celotnega dopusta pa ne mislim na pregledih porabit. V zvezi s tem sem sla pa potem danes do nase kadrovnice in jo zacela sprasevat, ce res lahko dobim nazaj povrnjen cas za preglede, pa me je cukast gledala. Sem ji nato razlozila, da sem noseca, me je za odtenek manj cukast gledala, ampak tega zakona pa vseeno ne pozna. No, bo poiskala, pravi. Vseeno, poleg rednih pregledov, ki jih res lahko opravim tudi popoldne (ampak pomoje bolj izjemoma), imam se prbl. mesecne preglede pri internistki, ki pa so mozni samo dopoldne. In tega bo prevec, vsaj mislim. Talika, upam da uredis tako dobro, kot sem jaz. Drzim pesti! Pikica, mi je zelo zal, da tudi ti prezivljas hude case. Socek sije, pride za dezjem. Drzim pesti za drugic. No, sem prebrala za nazaj, pa sem mal pozabila o cem ste debatirale. Aja, ze vem, povedat bo treba v sluzbi. Saj potem ni tako tezko, sam zacet je treba. Sicer pa lahko meni govort, ko sem ze povedala, ane. Ma, itak sem jih ze skoz pripravljala (sefa), da bomo imel tri, sam je vseen kar pobulil. Pa da se spomnim se cetrtega imet? No, drzim pesti za vas. Poznam pa jaz (na lastni kozi) tudi grde stvari glede tega, pa morda o tem kdaj drugic ali pa sploh ne. Nic, mejte se fajn. Spet je soncek, superca! T
|