tintara
|
Hojla! Shopgirl: ne, niti slucajno nisem hotela, da se zdaj kaksna od vas sekira. Bilo je namenjeno Zaljubljeni kot delitev izkusnje (meni je to takrat pomagalo) in ne snov, zaradi katere bi se kdo sekiral. Da te pomirim, bolecin v krizu nisem imela. Znaki: se mi zdi, da mi je res nehalo biti slabo, sam temu takrat nisem ravno pripisovala pomena, ker je slo pac prvo tromesecje h koncu. Sicer pa edini znak: krvav izcedek tistega jutra, ko se je nas otrocicek poslovil. Sva letela na urgenco (bila je sobota), srcek je se bil, le velikost ploda ni ustrezala tednom - velik je bil za 9 tednov, namesto 11 ali 12. Mi je dal neke tablete, sam sem se takrat ze zavestno odlocila, da nocem podpirati nosecnosti, ce je s plodom nekaj hudo narobe. Zvecer sem zacela orenk krvavet in spet na urgenco - srcek ne bije vec. Se nisem in tudi ne bom dozivela slabsega bozica, namesto na polnocnico sem odsla v bolnico. Brrr. Ker pa se tudi meni pocasi priblizuje enak cas, tudi mene skrbi. Ceprav sem bila ravnokar na pregledu in je bilo dete primerne velikosti in vse OK. Ze vceraj in danes cutim rahle bolecine v jajcnikih? Mah, upam, da bo vse OK. Kaj veliko pa pri tem tako nimam za naredit. Nic, jaz sem pozitivna, razen na kaksen trenutek. Ena je omenjala, da so ji svetovali nuhalno in jo zdaj skrbi. ZAlbi, si bila ti? Ni razloga za paniko, saj ves denar vrti svet. Tudi meni so v prvi ful svetovali in me je prav cudno gledala, ko sem odklonila, In potem me je kar sama hotla pregledat, pa sem se enkrat mogla jasno in glasno zavrnit zadevo, potem je mal mnomljala zakaj pa ne... Ampak na koncu je popustila. PA ni imela nekega razloga (jaz sem bila relativno mlada - 25 let), samo njena logika je drugacna od moje. Nic, zdaj pa sibam delat. Samo upam, da nisem kaksne se bolj zasekirala. Lp, T
|