tintara
|
O, Ninča, zamenjala si UZ MAtevža s ta pravim! Super slikica! Ha, nama pa res skupaj dogaja. Uganeš kaj delam? Še par minut moram počakat, da se do konca prekuha črpalka Danes sem previjala sineka, prvo so mi kazali handling, pol sem pa še sama sprobala. No, mal sme bila lesena, ko je tak mali, priznam. Ampak jutri bo že lažje, v četrtek bom pa že obvladala. Tudi danes smo imeli fajn cuker, kar 5,3. Sem se že ustrašila, da je preveč. pa so me pomirili. Zdaj je v vodni pšosteljci, no sam upam, da se počasi začne po Matevžu zgledovat in mal več jest. Potem pa šibamo notri in domov. Sam jaz sme pa že mal zbirčna in bi skoraj raje videla, da je spodaj kak dan dalj in potem z menoj zgoraj kak dan manj. Sem grda? Najbrž, ampak vidim, da me ta velika dva rabita veliko bolj kot sem mislila. Pomoje zna biti kar mal krize, ko bom šla notri. Pa bi potem stvar raje hitro izpeljala. Ja, ko imaš prvega je vse čisto drugače. Ampak Ninča, midve se bova pa tudi dobili enkrat malo kasneje seveda. Obljubim, priletim v tvoj konec na kavo in sprehod seveda. Jutri se lepo, lepo imejte. Upam, da se potem ko bodo naši otroci malo zrasli, dobile tudi z otroki. Takole, tudi moja črpalka je prekuhana. Lahko grem spat. Aja, LAna 24: držim pesti, da si že konec. Pa ravno danes sem pomislila, da že dolgo ni nobenea rodila. Čau, T
|