PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (26.3.2010 15:34:10)
|
Ojla Suzi kakšno zdravo prehrano si začela? A nisi že prej samo zdravo hrano jedla? V postopek pa pojdi, ko boš čutila, da je telo pripravljeno [sm=smiley1.gif]. En mesec gor al pa dol. Glede mojega jajčnika tudi jaz upam, da se bo sam zrihtal. Čeprav mal dvomim, ker če se je narobe zarastel ne vem če se bo lahko sam popravil. No, verjamem v čudeže - naj se zgodi [sm=smiley1.gif]. Ja pridna sva bila, ampak nisem ziher, če je ta ciklus sploh bila O. Danes je 21. dan ciklusa, folikel na desnem jajčniku pa še ni počil ( tri dni nazaj je bil velik 20mm ) in jajčnik me kar fino boli. Veliko bolj kot prejšnji mesec, ko sem imela folikularno cisto 33mm veliko. Se mi zdi, da se bo tudi ta folikel spremenil v cisto. Ne vem, skoz se mi nekaj postavlja pokonci. Najbrž še ni čas. Najprej sem imela desni jajcevod zabasan pa jajčnik uredu. Na levi je bilo oboje b.p. Zdaj mam pa desni jajcevo prehoden, mi pa jajčnik ciste dela, z levmu pa verjetn ne bo nič. Začaran krog. Ampak se ne dam, še vedno upam, da nama bo uspelo [sm=jezicek.gif]. Nf lepo, da nas prideš pogledat. In ne skrbi, kot je rekla Suzi, eni prej, drugi kasnej. Slej ko prej bo tudi Ajda ujela svoje vrstnike in jih morda še prekašala - nikoli se ne ve. [sm=jezicek.gif] Zato se ne sekiraj, vsak otrok se razvija na svoj edinstven način, vidve samo uživajta. Lučka a Neža pa že orenk skače, jo že komaj krotiš kajne? In kaj kej počneta? Tecnobica kako pa si ti? Kaj novega? Lepo se imejte
|
|
|
|