PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (30.12.2010 18:33:21)
|
Ojla Trikrat sem že napisala, pa mi ni hotl poslat, upam, da mi zdaj bo [sm=zmeden.gif] Ko se bla nazadnje pri G mi folikel še ni počil, verjetn mi je kmal po tistem, ne vem pa ne. Je rekel če bo [sm=hudicek1.gif] zamujala se pa vidmo. in me je tetka presenetila že na 28. dan, ponavadi pride na 30. al pa še kak dan kasnej. Prej sem mela skoz na 28. dan na uro natančno, dokler se ni menda moj jajčnik kar odločil, da bo prišla na 30. Tako mi je razložila prejšnja G, pol so se pa počas vodne ciste začele, pol še pco, pa še endometriomi.. Mogoče me je pa G zdaj res dobro operiral in je vse tako kot mora bit, verjamem, da je to dober znak. Aja, klomifena mi pol ni dal, menda sem ga ze dost pojedla. Bom zdaj brez vsega se par mescev, ce ne bo nic se bom pa res za iui zmenla. Me pa zanima kolk besede imam pri tem, ker moj G je samo ivf omenjal. Se naj zmenim, da mi na napotnico napiše iui ali je vseeno, pa se v Lj pol menim? A se sploh lahko jaz odločim, al samo oni? Da bom vedela kako se obnašat [sm=zmeden.gif] Punce, lepo praznujte, veliko sreče in [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] vam zelim v novem letu
|
|
|
|