PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (2.3.2010 18:53:03)
|
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Škoda, Suzi, pa tolk sem bla že vesela zate,... no ja.... Mogoče pa še ni izgubljena bitka. A si danes naredila test? A to je 12. dan od transferja? To je nekako 17 dni od ovulacije, pol ti pa res že mal zamuja. Upam, da ne zaradi zdravil [sm=smiley1.gif]. Mogoče se bosta [sm=modricrtici.gif] mal kasnej pokazale. Tolk si želim, da ti končno rata....pol grem pa še jest za tabo [sm=smiley1.gif]. Držim pesti Jest pa počivam kolkr se da. Ko ležim sem čist uredu [sm=jezicek.gif]. Če kaj dvignem, ko napnem trebušne mišice, me pa kar zaštiha. Drugač se pa bolečina mal seli, včasih me boli notr, včasih čist pod površino, včasih desn jajčnik, ker mam cisto 3,3 cm, menda bo počla pri M. Večinoma me pa šivi srbijo, da se praskam, bo še kdo mislil, da mam picajzle [sm=jezicek.gif]. Aja, za šive mi ni čist jasno, a jih je treba dat ven, al sami odpadejo? Kdaj? Od lanskega leta sem čist pozabila. Kolegica mi pravi, da se ven poberejo 7. dan, ampak ni ziher. A mislite, da bo kaj narobe, če jih mam še ene 14 dni, pol mam pa itak kontrolo? Lepo se mejte
|
|
|
|