PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (25.2.2010 12:00:28)
|
Evo me [sm=smiley1.gif] Sm šla včeraj dopoldne šele iz bolnice. Po operaciji, ki je uspela [sm=smiley1.gif], sm se prehladila, ker me zeblo, da sem imela dva kovtra. Tokrat se sploh ne spomnim kdaj sem se zbudila, nisem sploh vedela, če sem se. Tist cel dan sploh zase nisem vedela, za kovtr mi je tašča pol povedala. Čez noč so mi pustili odprto okno, sploh nisem vedela, pa me je zjutraj full peklo grlo. Potem se mi je čez dva dni še nekaj notri vnelo, sem mela 38,6 vročine. Pol sem mela antibiotike, sem bla prvezana na pojstlo s tistim flašam. Pa klistir sem spet fasala, ker nisem šla na wc 2 dni po operaciji. Dolgčas mi ni bilo. Pa še same luštne mlade smo bile na celem oddelku. Tolk fino se še nisem imela [sm=smiley1.gif]. Uglavnem zdaj sem boljš, boli pa še mal, pa srbi tudi. Pa desen jajčnik me boli, spet cista 3,3 cm velika, ampak ta je vodna in naj bi pri menstruaciji počila. Suzi se je pri tebi prijelo? eden, dva? Se opravičujem, da sem pisala kot kura. Mislim, da mi je ta narkoza že pustila mal posledic. Sploh ko berem imam full težave s spominom in zbranostjo. Trikrat moram prebrat isti odstavek pa še vedno ne vem kaj berem. Ampak gre na boljš. Aja komaj dobro pridem iz bolnice, me kliče šefica, če lahko pridem drug teden delat. Halo, jaz pa komaj k seb prihajam. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Punce hvala, ker mislite name
|
|
|
|