PENCA -> RE: "EX" klomifenke in ostale (12.10.2010 22:02:47)
|
Ojla punce, lepo vas je spet mal prebrat Fargi čestitke Ne morem verjet, da je že tri mesece,kako čas beži... In kako ste? Se pridno dojite, pančkate? Tecnobica tud jaz upam, da ti ne bo treba it, da se že prej prime. Verjetno so ti dali te tablete namesto klomifena, sem nekje slišala, da ga ne dajejo več Morda je preveč škodljiv al pa so te cenejše Sam da pomaga pa da ni tolk stranskih učinkov. Suzi držim pesti zate, zdaj je pa res že čas, da se prime! Skrajni čas, ane? Kako ste pa ostale, kaj se vam kaj dogaja? Drugač sem bla pa v bolnici do ponedeljka. Operirana sem bla pa v sredo. Menda so mi zdaj dobro sčistili jajčnik, da bo za nekaj časa mir za skoz ne verjamem. En jajcevod sem imela tud zamašen, pa še nekam daleč od jajčnika je odplaval, tako, da so mi ga nazaj nacentriral . Pa še nekaj stvari so mi poštimal, pa nisem bila sposobna sledit razlagi . Ma saj ni važno, sam da je zdaj vse v funkciji. Sem mela pa kar težave, ko so me pripeljali iz operacijske, ker sem imela razdraženo žrelo, skoraj nisem mogla do zraka pridet in sem kar nekaj časa grozno hropla in se nisem mogla odkašljat. Soseda mi je rekla pol, da se je grozno bala zame, no pol me je pa sestra dvignila v bolj sedeč položaj, da sem se lahko odkašljala. Kolkr se lahko, ko te pa vse boli. Hvala bogu je blo pol vse uredu. Vse to se je pa naredil zato, ker sem bila prehlajena, en teden prej sem zbolela. Saj drugač sem se pozdravla, nos sem imela čist samo malo sem še pokašlala sem pa tja. Če bom šla še kdaj pod narkozo, grem samo popolnoma zdrava. V naslednjih dneh me je še kar fino bolel, me še zdaj kar boli, vrtelo se mi je po vsakem zdravilu, 1000 infuzij, kri ni bla uredu.... zdaj bom čimprej pozabila na hude stvari in v novo borbo. Se opravičujem, ker sem tako zmedeno napisala. Enkrat mi je vse zbrisal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image], pa sem morala še enkrat.
|
|
|
|