PENCA
|
Ojla, punce! Evo mene, saj sem tukaj . Berem kar redno, samo pisat nisem mogla. Sva računalnik menjala, pa še zmeri nekaj nagaja.... Če drugače ne, sem v mislih vedno z vami Tecnobica možno, da se ti je res ciklus zmešal zaradi hsg-ja. Važno, da je vse uredu. Zdaj ti samo še pregrado odstranijo, pol pa bo . Itak greš pa na umetno, a ne? Občutkom pa tudi jaz več ne zaupam, pomoje tud velik psiha dela. Tud mene kar naprej kaj špika, mi je slabo, kar neki....brezveze se s tem ubadat, ker ko res zanosiš ponavadi nimaš nobenih znakov, vsaj pri meni je bilo tako. Pa tudi glede ciklusa, nikoli ne moremo vedeti kaj se v resnici dogaja, zato samo veselo uživajta. Suzi, kako pa ti? Če sem prav razbrala je tudi tebe obiskala . Pri meni pa je tetka odšla in sva že pridna. Mal me skrbi, ker sem spet imela tri dni izcedek, potem se je pa za 6 dni ulila. Čudno, ponavadi imam 2 dni močno, pa 2 dni še malo, zdaj pa se je kar vleklo...Tile izcedki pred M, pomenijo preveč progesterona, se mi zdi, pa se težje zanosi. Vse je zmešano, včasih so, včasih samo lepo M, pa še zadnje čase mi zamuja... Ma ne vem, se bova maximalno potrudila, pa ni da nama ne rata . Ta mesec imamo še zadnjo šanso, če hočmo, da nam rata še v tem letu. Zadnjič me je ćisto zadelo, da bom kmalu 33 in moram rečt, da me daje nekakšna kriza srednjih let ali kriza plodnih let . Tolažim se, da ko bo čas pravi, se bo zgodilo . Bom pa bolj stara mama, še dobr, da bolj mlada zgledam . Lučka a je Neža zdaj boljš? Verjetno je zaradi vročine vse ven udarilo in bo kmalu minilo. Kje je pa Fargi? Sta uredu? Neela kaj natipkaj, veš, da nas firbec matra, kako se imate z Urbanom Lep dan
< Sporočilo je popravil PENCA -- 8.12.2009 11:37:10 >
|