|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
24.11.2009 9:47:29   
Fargesia
Drage moje! Danes ponoči je neeli privekal na svet 3740 težak in 52 cm velik Urban!!!!

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE NEELA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.11.2009 9:58:26   
Anonimen
ooo, madona, tole pa je korenjak!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neela, iskrene čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lepo ime sta izbrala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.11.2009 11:05:52   
kimsy
neela - bravo!!! user posted image  user posted image  user posted image  To pa je že kar taprav fant!!!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.11.2009 13:16:12   
lučka 25
neela, ČEEEEEEEEEEEEEESTIIIIIIIIIIIIIITAM!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vidim, da si rodila že pravega korenjaka. Zdaj pa lepo uživaj vsak trenutek z njim. Pa res sta izbrala lepo ime.user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.11.2009 16:08:10   
miska73
Neela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ooooooooooo to je pa res korenjak.
Upam, da se nisi preveč namatrala in da se kmalu javiš s porodno zgodbo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.11.2009 20:26:31   
PENCA

Neela čestitam! To je pa res korenjak. Želim vama čimveč lepih trenutkov z vajinim Urbanom. Tudi jaz komaj čakam na zgodbo.

Bravo Neela!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.11.2009 13:04:31   
tecnobica
Evo, poseg je za mano. Ni bil boleč, malček je bolelo, ko se je stvar prisesala na MV. Ampak tko kot ena mal bolj huda menstra. Pa cel čas jej to trajalo. Da bi me pa bolelo od tekočine, ki je prodirala, to pa ne. So pa ugotovili, da sta oba jajcevoda prehodna (po laparo je bil eden neprehoden), tko da zgleda, da se je edn včeraj odprl. No, ugotovili so tudi, da imam pregrado na maternici in predlagajo HSC. Malo sem jezna, ker bi lahko to naredili že takrat ko je bla laparo.

Po posegu sem se počutila odlično in bi komot vozila domov. Me je pa čez ene dve urci začelo bolet, ko so tablete, ki sem jih dobila, popustile. In me še zdaj boli, čeprav me bolj želodec. Možno, da sem v bolnici kak virusek fasala.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.11.2009 20:46:38   
nf
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Bravo za Urbana!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok no, pa bravo še za novopečeno mamico!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Matr, to si se pa morala pošteno namatrat, da si spravila ven tak komad! Ampak mislim, da bo pravi za našo princesko user posted image Čestitke od naju z Ajdo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.11.2009 13:20:48   
Anonimen
Kje je sedaj neela?? Najbrž je že doma?? Daj se malo oglasi in povej kako ste?user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.11.2009 14:52:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Kje je sedaj neela?? Najbrž je že doma?? Daj se malo oglasi in povej kako ste?user posted image

Zdaj je že gotovo doma. Samo bolj malo časa je, ker te dete okupira še pa još. Vsaj pri nas je blo tko. Na hit sem še kaj prebrala, potem za pisat pa ni blo časa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.11.2009 17:24:04   
Matejčika
Neela, čestitam tudi jaz, za malega težko pričakovanega princauser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Urabnu pa veliko lepih dni!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.11.2009 22:14:06   
lučka 25
kaj je zdaj nore krave? A ste vse na paši v planini in ne morte v dolino do računalnika? Kje se skrivate?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
1.12.2009 9:13:59   
tecnobica
Tuki, tuki. user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.12.2009 13:15:50   
tecnobica
Zdaj vas pa res že pogrešam. Zdaj bi se pa naša Neela že lahko javila in nam povedala, kako kaj njen Urban.

Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.12.2009 13:34:56   
lučka 25
No, ena j že pokukala iz hlevčka user posted image  

Kako si kaj tecnobica? ja neela bi se pa lahko kaj javila kako je z Urbanom. Ampak vem kako je, ko si na začetku ves zmeden, časa ni,...

Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.12.2009 17:21:33   
tecnobica
Kaj je zdaj to, babe. Kje ste? Boste kaj napisale al nič?

Jst morm rečt, da sem ful nekaj čudna. Temperaturo imam že ob 9 dneva ciklusa zvišano, danes je 21 dan in me že dva dni ščipa, kot da bo user posted image prišla. A mislte, da je bla ovulacija že tako hitro? Ponavad bi bla na 20 dan šele ovulacija. No, mogoče se je pa cikel zmešal zarad HSG.

Neela, kako kaj Urban? Priden?

Fargi, kje si ti? Nič te ni videt. Je z user posted image vse OK?

Suzi, pa ti? Si že v postopku?

Lučka, kako kaj Neži? Se alergija še kaj pokaže?

Kje je pa naša Penca? Nič se ne javi. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.12.2009 19:08:04   
lučka 25
tecnobica, evo me. Ja lahko da se je ciklus malo spremenil po HSG.
Pri nas pa je Neža v ponedeljek spet po obrazu dobila pikice in akutni dermatitisuser posted image , danes ponoči pa zakuhala, da sdmo morali zbijat vročino. Zdaj je že bolje in upam, da je blo to bolj prehodno.

Pa ostale, kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.12.2009 9:40:26   
Anonimen
tecnobica, a te M malo heca? Ja, čissto možno, da ti malo zamuja po vseh teh posegih.

lučka, a tvojo frajlo  pa spet takole matra?user posted image Boga pupika. Držim pesti, da bo kmalu bolje!

fargi, še vedno brez računalnika? Kako si drugače? Kaj slabosti?

miška kako sta naša frajerja? Pa mami? Utrujena ali je že kaj boljše?

nf, pa naša pupa? Pridno raste?

pence tudi ni nikjer.. user posted image

neela, sedaj je pa že skrajni čas, da se vsaj malo javiš in poveš kako je sedaj ko si mami. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.12.2009 9:49:31   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, a te M malo heca? Ja, čissto možno, da ti malo zamuja po vseh teh posegih.

V bistvu ne zamuja, ampak prehiteva. Danes se že nekaj nakazuje, pa je šele 24 dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.12.2009 9:58:37   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Sem šla šele sedaj ornk brat, prej sem kar na počez, k ni blo časa. A tako potem praviš? No, jaz se sicer nič več ne zanašam na občutke, ker me vedno varajo. Ponavadi me je npr. dva dni pred M začel bolet križ, potem se je to nehalo in sem imela en dan prej malo rjav izcedek. No, ta mesec me je križ bolel že konec novembra, pa potem par dni nič, pa spet..  Skratka, čisto zmešano. No, danes se je pa začel izcedek, brez, da bi me bolel križ, ampak me je že precej začel bolet trebuh. Tako, da na takšne znake se jez več ne oziram. 

Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.12.2009 10:01:08   
tecnobica
Pri meni se bo ziher vlila. Je že rdeč wc papir. Zdele laufam po vložke.
Me je pa v soboto zvečer tako spodaj v trebuhu v predelu maternice bolelo, oz en tak čuden občutek je bil, ko da mi je maternico napihnilo, in kukr da bo počlo nek tam not. Sem se kar mal vstrašla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.12.2009 11:33:52   
PENCA

Ojla, evo mene, vedno mislim na vas, mam probleme z računalnikom, sem napisala cel roman, pa noče poslat.
Bom jutr kaj več napisala, če bo šlo

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1672
8.12.2009 11:31:34   
PENCA
Ojla, punce!

Evo mene, saj sem tukaj user posted image . Berem kar redno, samo pisat nisem mogla. Sva računalnik menjala, pa še zmeri nekaj nagaja.... Če drugače ne, sem v mislih vedno z vami user posted image

Tecnobica možno, da se ti je res ciklus zmešal zaradi hsg-ja. Važno, da je vse uredu. Zdaj ti samo še pregrado odstranijo, pol pa bo user posted image . Itak greš pa na umetno, a ne? Občutkom pa tudi jaz več ne zaupam, pomoje tud velik psiha dela. Tud mene kar naprej kaj špika, mi je slabo, kar neki....brezveze se s tem ubadat, ker ko res zanosiš ponavadi nimaš nobenih znakov, vsaj pri meni je bilo tako. Pa tudi glede ciklusa, nikoli ne moremo vedeti kaj se v resnici dogaja, zato samo veselo uživajta.

Suzi, kako pa ti? Če sem prav razbrala je tudi tebe obiskala user posted image .

Pri meni pa je tetka odšla user posted image in sva že pridna. Mal me skrbi, ker sem spet imela tri dni izcedek, potem se je pa za 6 dni ulila. Čudno, ponavadi imam 2 dni močno, pa 2 dni še malo, zdaj pa se je kar vleklo...Tile izcedki pred M, pomenijo preveč progesterona, se mi zdi, pa se težje zanosi. Vse je zmešano, včasih so, včasih samo lepo M, pa še zadnje čase mi zamuja... Ma ne vem, se bova maximalno potrudila, pa ni user posted image da nama ne rata user posted image .

Ta mesec imamo še zadnjo šanso, če hočmo, da nam rata še v tem letu. Zadnjič me je ćisto zadelo, da bom kmalu 33 in moram rečt, da me daje nekakšna kriza srednjih let ali kriza plodnih let user posted image . Tolažim se, da ko bo čas pravi, se bo zgodilo user posted image . Bom pa bolj stara mama, še dobr, da bolj mlada zgledam user posted image .

Lučka a je Neža zdaj boljš? Verjetno je zaradi vročine vse ven udarilo in bo kmalu minilo.

Kje je pa Fargi? Sta uredu?

Neela kaj natipkaj, veš, da nas firbec matra, kako se imate z Urbanom user posted image

Lep dan

< Sporočilo je popravil PENCA -- 8.12.2009 11:37:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.12.2009 10:53:23   
PENCA

Ojla, punce

Očitno je res vse zamrlo, odkar ni Neele user posted image .

Neela zdaj bi pa res lahko že kakšen stavek napisala. Upam, da se imate fino user posted image .

Suzi, Tecnobica kako kaj?

Midva sva zdaj maximalno pridna, pa čeprav mojega dragega zelllloo boli zob.
Ampak se ne dam, nekje v nedeljo mislim, da bo O.

Pridne bodte, pa kaj napište

P.S. na enem forumu sem brala, da če imaš PCO, se moraš izogibati kvasa. A pivskega? Jaz sem ga pa glih ta ciklus pilauser posted image . A katera kaj ve o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1674
14.12.2009 9:10:25   
Anonimen
Ojla.

Res je tale tema nekam zamrla. user posted image

Penca, glede kvasa ti ne znam pomagat, ker ga nisem nikol jedla in niti nič ne vem o tem. user posted image Kaj pa če bi poskusila raje z maco, Q10, cinkom in selenom?

Fargi, kje si ti? Nič se ne javiš? Kako imaš sedaj urejeno z bolniško? V četrtek imaš pa pregled, kajne?

neela, kako kaj mali Urban? Upam, da ste ok, da ste se lepo privadili eden na drugega.

tecnobica, kako si ti? Komaj čakaš januar?

lučka, kako ste z Nežo? Ima rada GH?

miška, daj se še ti malo javi in napiši kako napredujete naša miškona. user posted image

Jaz imam tudi pregled pri G v četrtek, da vidim ali je cista zginila ali ne.user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?