|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
14.12.2009 12:05:55   
PENCA

Ojlauser posted image

Kje ste punce? A vas je sneg zamedel?

Neela tudi jaz upam, da je s tabo in Urbanom vse uredu. Te pa kar razumem, da imaš zdaj druge pomembnejše stvari in nimaš časa za forum. Sama bom verjetno ista, ker že zdaj komaj najdem čas, kaj šele pol user posted image . Ampak, bi blo pa fajn, če kaj napišeš, saj veš, da komaj čakamo user posted image .

Lučka kako sta pa kaj vidve?

Tecnobica si v pričakovanju?

Ja, Suzi saj vem, cink pa selen. Ampak, sem že kakšen mesec nazaj kupila pivski kvas, ker sem prej zmer brala kolk je zdrav, zdaj pa sem tam pri napotkih pri PCO-ju najdla, da se ga je v tem primeru dobro izogibat. Ne vem več... Kaj naj pa zdaj s kvasom, moj ga tud noče jest. Drugače sem pa nekako bolj proti tem vitaminom v tabletkah, ne samo, da je vse umetno, ampak se mi zdi, da če enega dodajaš, moraš še drugega, ker ti pol zarad tega manjka še kaj druzga, pol pa že ješ ABC oz. vse. Bistvo je, da se pol tvoje telo navadi, da vse dobi in samo čaka, nič se pa ne potrudi, da bi sam kaj naredil ali potegnil iz hrane. To je začaran krog.... Vse mora bit usklajeno, nobenga vitamina preveč ali premalo...... Mah nikol ni prav user posted image

Punce, naj vas ne zamede preveč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.12.2009 20:08:48   
tecnobica
Hehe, Penca, a maš samogovor? NO, saj se pa prej nisi dolgoo javila.
Zgleda da se je res ciklus zmešal zarad HSGja. Ma jst upam, da nimam res pregrade, da je narobe vidu al kaj vem. To da grem pa na umetno, pa ne vem še. Niso še nč dorekli. In jaz imam še zmeraj neko upanje, da boma sama dva spackala. Bomo pa vidli, kaj poreče dohtarca po novem letu.

Neela, zdaj bi bil pa res že cajt, da bi nam kako slikco od Urbana poslala na mail, pa da se še sem malo javiš.

Fargi, a ti ne uspeš nič na net pridt? Maš probleme s slabostmi al kako?

Lučka, povej nam no, kako kaj Neža papa na žličko.

Miška, kaj pa tvoja malčka? Baje da pridno rasteta.

Suzi, ti imaš januarja postopek al kako že? mater sem pozabljiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.12.2009 9:52:41   
Anonimen
tecnobica, odvisno od tega ali bo cista zginila al ne.  Jutri grem k svoji G, da pogleda.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.12.2009 15:45:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Lučka, povej nam no, kako kaj Neža papa na žličko.

Je kot tavelikam tko da smo 1 obrok mleka že zanmjeli z zelenjavo. Kmla bomo pa še sadje uvedli.user posted image
Sam spet je vsa pikasta, ker ma alergijo na korenje (sem kar pričakovala, ker se to rado zgodi, pri takoh škratih kot je Neža) in je spet vsa pikasta in v luskicah. Ma ne morem vrjet, od enega obroka taka eksplozija. Bomo za nekaj časa ukinili korenje, pa ga probali spet čez kak mesec.

tecnobica kako pa bo pri vama naprej pa raje pojdi korak za korakom, kar bo pa bo. Boš manj napsihirana. Pa jaz tudi upam, da vama uspe naravno skupaj spacat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.12.2009 15:52:36   
PENCA

Ojla

Zgleda, da sem mela res bolj samogovore user posted image user posted image user posted image . Nč, hudga, je že boljš. Zdej bom teb odgovarjala, da ne bom tolk čudna zgledala user posted image .

A veš kako je bilo pri meni s to pregrado? No, najprej mi je G enkrat na UZ videl pregrado, sm bla čist šokirana, še vprešala nisem nič, Pol sm ga drugič vprašala kolk je velika, je pa kar uluft skočil, kakšna pregrada, tukaj ni nobene pregrade. O.K. Pol jo par mescev ni bilo, samo malo obočena maternica, vse uredu, kar naenkrat pa se je spet pojavila, ko mi je delal laparo in histero in mi jo tudi odstranil. Pa še danes ne vem kolk je bila velika...Zanimivo, vsak mesec sem na 11. ali 12. dan šla na UZ k njemu, da sva gledala folikle, pa jo je samo enkrat videl user posted image . Uglavnem, zdaj je ni večin upam, da rata user posted image , pomoje pa pregrada itak nima takega pomena pri zanositvi, bolj pri donositvi. Policistični jajčniki so me pomoje bolj ovirali, pa zamašen jajcevod, ki ga tud pri laparo ni mogel spucat. Ampak enga še mam, tko, da tud to nebi smelo bit ovira. Upam, da je ta mesec ratalo, sva bila bolj pridna kot ponavadi user posted image .

Tecnobica, kakšne mata pa vidva probleme? Veš, tud jaz sem že cist sklerozna user posted image . Tud, jaz upam, da vama bo ratal, da bosta sama "spacala". Ma itak, da bosta, samo vprašanje časa je user posted image . Tukaj na forumu smo vse zelo optimistične, verjet je treba - pol pa bo. user posted image ti pošiljam za srečo.

Suzi a tebe pa kar ciste matrajo? A maš tud policistične jajčnike, al samo zamašena jajcevoda? Pol greš pa v postopek, ane? Kam pa hodiš? Suzi še tebi pošiljam user posted image za srečo.

Lepo se imejte, pa kaj pište, da ne bom mela samogovorov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.12.2009 6:45:32   
Anonimen
penca, mene matra vse kar hočeš: premalo razvita maternica, zamašeni jajcevodi, PCO, endometrioza.. Skratka, ni, da ni.user posted image Ja, če bo cista zginla, mam itak še 8.1. pri dr. D UZ (dons grem čisto zarad firbca, ker me zanima al je zginla al ne). No, če bo zginla, potem grem januarja v postopek, drugač pa ne vem.. najbrž na operacijo spet? user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.12.2009 15:53:08   
PENCA

Boga, Suzi user posted image . To je pa res ni da ni. Nisem vedla, sem mislila, da imaš "samo" jajcevode zamašene. Upam, da ti je vsaj cista izginila in da boš šla lahko v postopek. Kaj pa sploh pomeni premalo razvita maternica? Pa se da pozdravit? Drzim pesti, da premagaš naravo, ki te je prikrajšala in ti kljub tem težavam kmalu uspe. Samo obupat ne, ker saj veš, medicina danes dela čudeže user posted image . HB, da se tako trudijo in nam pomagajo.                               user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti prinesejo srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
17.12.2009 15:59:39   
tecnobica
Penca, men je moj G delal UZ par dni pred menstro, ker se takrat baje ful vidi, če bi bla, pa ni nič vidu. Zdaj na HSG so jo pa vidli. Ne vem no.

A ti si bla na HSG? Ker men so na laparo tud ugotovil, da mam lev jajcevod neprehoden, zdaj sem šla še na hSG se je pa zgleda spucal, ker piše da sta oba BP.

Pri meni so bli tud kao PCO, ampak na Laparo pa niso nč opazil ampak sam eno navadno folikularno cisto odstranili. Če bi bli PCO, pol bi verjetno kaj prešpikal tole a ne? Kaj je pa kri pokazala pap še ne vem, ker so izvide poslal v kartoteko, to pa izvem januarja.

Aja, še to morm povedat. Tečnoba je dobila šiht. user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.12.2009 11:47:16   
tinč407
Neela čestitke za korenjaka Urbana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.12.2009 15:10:01   
PENCA

Aja, še to morm povedat. Tečnoba je dobila šiht. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je dobra novica! Zdej k boš imela pa vse na kup se bo pa ziher še prijelo, da boš imela vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da imam PCO ni videl na UZ, šele pri laparo. Da imam zamašen jajcevod pa na HSG-ju. Kasneje sem imela še laparo in histero, so mi jajčnike našpikal, pregrado odstranil, jajcevoda mi pa niso mogli spucat user posted image .  Tud jaz mislim, da če bi ti imela PCO, pol bi ti ziher jajčnike našpikal. Verjetno si imela res samo eno cisto. Torej PCO-ja nimaš, pregrade tud ne, jajcevodi prehodni, kaj pa te pol bremzauser posted image . Mogoče hormoni? Kakšne izvide dobiš januarja?

Saj ti pravim, da nimaš več ovir, zdaj, zdaj se bo prijelo user posted image user posted image user posted image .

Mene pa skoz neki trebuh boli, beli tok mam, ne vem kaj se dogaja. Ene par dni nazaj sem imelo O, predvidevam, nisem nič čutila, oz. me je kar naprej nekaj špikalo, tako da ne vem, mogoče je pa vseeno kaj ratalo. Pred Novim letom bomo zvedele. Bi bilo pa lepo darilo za Novo leto, ane? Ta mesec so itak vsi veseli, veseli december pa to, jaz pa delam sto na uro, ampak pol bi bila pa tud jaz skoz nasmejana..... Ma sem se kar nekaj raznežila user posted image

A vas je kaj zamedlo?

Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.12.2009 15:55:52   
tecnobica
Pa dobro no, krave moje, kje pa ste? Bo tema umrla?

Moram vam povedat, da sem včeraj močno mislna na vas. A se vam je kaj kolcalo? Sva bla z dragim na sladoledu tam, ko se me ponavadi dobimo. Sem požrla dve kepi namest vas, pa me ni nč zvilo...

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.12.2009 21:37:39   
lučka 25

Pa dobro no, krave moje, kje pa ste? Bo tema umrla?

Moram vam povedat, da sem včeraj močno mislna na vas. A se vam je kaj kolcalo? Sva bla z dragim na sladoledu tam, ko se me ponavadi dobimo. Sem požrla dve kepi namest vas, pa me ni nč zvilo...

No vidiš, to pomeni da si že okužena z našim kravje-sldolednim virusom. user posted image

Mi smo skoz na terenu, hodimo od hiše do hiše če nam dajo kaj za kosilo. Že en teden nisem kuhala. Obljubim, da jutri bom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
30.12.2009 9:04:51   
Anonimen
tecnobica, ha ha..user posted image user posted image   no vidiš, sem vedla, da boš tud ti postala prava kravica. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
30.12.2009 9:46:51   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tecnobica, ha ha..user posted image user posted image   no vidiš, sem vedla, da boš tud ti postala prava kravica. user posted image

No, zaenkrat sem še telička. Še čakam, da bom kravica. Upam, da kmal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.12.2009 11:13:43   
Anonimen
Itak, da bo kmalu!! user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.12.2009 12:54:01   
PENCA

Ojla

Ja, Tecnobica men se je kolcal user posted image , tud jaz skoz mislim na vas user posted image .

Zgleda, da se že vsi pripravljajo na Novo leto, upam, da vsaj po novem letu pridejo še ostale kaj na forum. Neela bi se res lahko že oglasila, kako je kaj Urban.

Jaz skoz delam, tako, da nimam časa mislit na Novo leto, bom šele drugo leto mal zadihala user posted image .

Aja M bi morala dobiti včeraj, pa sem imela samo predvčerajšnjim malo izcedka, pol pa nič več - upajmo na najboljše user posted image . Testa nimam nobenga doma, tako, da ga bom kupila po novem letu, če bo sploh še treba. Držite pesti user posted image .

Lučka čist prav, da kar okol hodite, kuhala boš še celo življenje lahko, pa še bolj fanj je, če kuha nekdo drug, pa še posodo pomije, včasih kar paše, ane? Kako pa je mala Neža?

Suzi
kako si pa ti? A ti je cista zginila?

SREČNO 2010 - Upam, da bo to leto za nas bolj srečno, da se nam izpolnijo vse želje, al pa vsaj ta, ki nas druži in se preselimo končno na forum nosečnost user posted image . Ta tema zgleda, da bo res zamrla, zato je skrajni cajt...

Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.12.2009 13:05:26   
Anonimen
penca, cista se je zmanjšala, izginila pa ni. Po novem letu mam spet UZ.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.1.2010 13:06:24   
PENCA

Ojla, punce, pozdravljene v novem letu.

Odločila sem se, da se zdaj bolj potrudim, da pridem do svojega cilja user posted image . M bi morala dobit 29.12. 2009, pa je prišla z malo zamude 1.1. 2010. Ker sem bila zelo neučakana sem naredila test na 1.1. zjutraj in sem videla čisto čisto rahlo črtico, al pa se mi je samo zdelo, ker moj je ni videl, potem pa je zvečer tetka prišla, žal user posted image . Danes sem začela s klomifenom, zjutraj in zvečer od 5. do 9. dne, tako kot sem pred laparo. Upam, da me ne doleti kakšna hiperca. Če katera kaj ve na kaj moram pazit, naj mi prosim napiše.

Upam, da bo to leto za nas bolj uspešno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.1.2010 21:48:39   
tecnobica
Midva sva bla danes v leonišču. Dr. je predlagala ponovno laparoskopijo, in se čudila, da mi niso še prej jajčnikov prešpikali, pa še histeroskopijo, ker imam pregrado na maternici. Men je šlo kar na jok. Sem ji rekla, da je šele 3 mesce minilo od operacije, pa pokazala sem ji šive, da bo ja vidla, da ni tko daleč od tega. Sam je vztrajala na svojem, da me ne more dat naprej na inseminacijo. No, pol je pa rekla, da dobim še 3 cikluse klomifena, pa da naj doma malo prespim, pa ji pol povem, ko pridem k njej na UZ, da preveri, če reagiram sploh nanj.

Ah, bom jutri naprej... me boli glava.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.1.2010 11:37:00   
Anonimen
penca, žal mi je, da je prišla M. Sem pa vesela, da sta malo "bolj resno" zagrabila vse skupaj. Mogoče je pa klomifen tista stvar, ki vama prinese user posted image ..

tecnobica, o fak.. ne morem verjet, da se lahko to tud dogaja. user posted image user posted image Tole te pa more jezit, kajne? Jah, nimaš kej. Če vztraja na tem, bi se jaz že kar danes prijavila na laparo+histero, da boš nekje v 3 mesecih na vrsti. Držim pesti, da se vse dobro razplete.

fargi, user posted image kje se ti potepaš?? Daj nam malo napiši kako si, kako se počutiš..

neela, kako sta vidva z Urbanom? Boš napisala kako se kaj "hendlate"??

miška, sta mulčka pridna? Sem videla slikce - takšna srčka sta, da ne morš verjet!!! user posted image user posted image user posted image Takoj ko bo tam okrog 15 stopinj in sonček pridem na en sprehod in kavico. user posted image

lučka, kako ste vidve z našo najlepšo princesko? Alergije?

nf se spet nič ne javi.. user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz imam pa v petek ponovni dejt z dr. Djem in vem, da bo vse ok in da se drug teden spet začnem drogirat!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.1.2010 11:39:32   
tecnobica
V glavnem, zdele je pa še user posted image pršla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
6.1.2010 13:03:08   
PENCA

Ojla

Uboga Tecnobica, kaj vse moramo prestat. Tud meni je čudno, da ti niso že prej našpikal jajčnikov. Ampak kaj čmo tko je. Tako kot pravi Suzi, se čimprej naroči, da ne boš izgubljala dragocenega časa. A do operacije imaš pa klomifen?

Suzi super, da si tako optimistična user posted image . Itak, da bo vse O.K.

Mene pa zdaj nekaj skrbi, ne da mi miru. Še kar gledam test, ki sem ga naredila preden se je ulila user posted image . Še vedno vidim čisto rahlo črtico. Zdaj pa jem klomifen. Pa zakaj nisem naredila še enega testa? Itak sem takrat mislila, da ni nič, če se je ulila. Zdaj me pa skrbi, kaj pa če je vseeno.... Delam si skrbi tam kjer jih ni, ane user posted image
Zdele ni še nič, ta ciklus se bo prijelo, si govorim, da se pomirim

Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.1.2010 14:25:55   
lučka 25
PENCA, same težave a ne? Skrbi okoli testa, pa nov štart s klomifenoom.  Ti se kar pomiri, bo zdaj s klomiifenom uspelo.

Tecnobica, pa saj ne morem verjeti. Da moraš še enkrat na laparo in histero. No jaz sem mela možnost, da mi je to naredil moj osebni G v KR in je tako najbolje vedel kaj bo naredil. Mi je pa poleg ttega odtranil še majhne miome (so blji bollj kot lepotna napaka, kot pa v napoto za oploditev) in majhno brazgotino od operaciije slepiča, ki pa je bila na zunanji strani  in tudi nič moteča za oploditev. Je rekel, da če se že dela, naj se vse poštima.

Suzi, za petek pa itak da boš poročala o dobrih novicah. Jaz vrjamem v to.

neela, Fargi hello.

No, mi smo meli v ponedeljek spet alergološke teste. kožni testi so pokazali, da ni alergije na jajca, mleko, pršice, marelico in da je alergija na piščanca, pasjo dlako in pomarančo. Zdaj še čakamo na krvne teste, da upam, upam, upam potrdijo, da ni več alergije na jajca in mleko (vsaj na mleko upam da ne in kako močna je alergija na piščanca. Izvidi pa bodo enkrat konec tedna ali pa v ponedeljek. Itak pa že vemo, da je alergija na korenje in hruško.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.1.2010 15:19:51   
Fargesia
hejla!!!

tecnobica, ja madonca kaj se pa grejo?!!! ne morem verjet...kje so te operirali? v LJ? norooooo...in to po 3 mesecih...za popi....

lučka, dejte že mir s temi alergijami...user posted image ššššcccccccccccc

suzika, v petek čakamo na lepe novičke!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.1.2010 15:51:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lučka, dejte že mir s temi alergijami...user posted image ššššcccccccccccc

Ja, šššššššššššššššššššššššcccccccccccccc

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?